Grilla ikväll och tidig trots?

Jag blev så grymt sugen på att grilla KORV ikväll! Hehe. Jag blev sugen på sånna tjocka kryddstarka korvar. Det är så gott. Så det blir nog till att starta grillen ikväll faktiskt. Får väl se om Nixuz och company kommer förbi också. Dom pratade väl på det. Men till middag/lunch blir det fortfarande köttfärsbiffar med brunsås och potatis. Grillningen får bli när lillan har gått och lagt sig. Åååh det är ju så gott!

Imorrn blir det i alla fall till att åka till Trollhättan. Vi ska först ta en fika med en fotograf jag har pratat lite med. Vi ska till Trollhättan en annan dag sen och fotografera i en lokal som han kan hyra. Så det är väl lite sånt vi ska prata om och gå igenom. Eventuellt kolla vilka datum och sånt som han kan o.s.v. Det ska bli trevligt. Sen är det i alla fall tänkt att vi ska gå på fallens dagar en sväng. Kolla i alla marknadsstånd och sådär. Jag ska faktiskt köpa mig en langos med ost och vitlök. Så sjukt gott! Jaa, så ser våran morgondag ut. Blir fullt upp från det att vi kliver upp.

Imorse fick jag värsta paniken. Tindra har ju hittat eluttagen. I vårat sovrum har vi ett eluttag som inte är proppat med sånna extra petskydd. Det var ju extra roligt! Och ungen har börjat lägga dövörat till ordentligt! Hon skiter fullständigt i när vi säger ajja eller nej. Vilket hon lyssnade till förut. Men nu skiter hon i det som sagt. Så hon tar pekfingret och kör det RAKT in i eluttaget! Jag flyger GAPANDES ur sängen (hade precis vaknat) och sliter bort Tindra som i sin tur blir förbannad på MIG eftersom hon inte fick göra som hon ville! Tur att vi bor i en lägenhet med relativt nya eluttag som faktiskt HAR inbyggda petskydd! Men förstå min panik! Tårarna bara sprutade ifrån mig. Vad fan skulle jag göra om hon hade fått ström genom kroppen? Skulle man någonsin kunna förlåta sig själv om något hände sin dotter? Jag skulle inte tro det faktiskt. Så nu ska vi åka och köpa ännu fler petskydd och ALLA jävla uttag så proppas! Oavsett om hon brukar befinna sig i det rummet eller inte! Fy fan vad otäckt!

Usch..jag sitter med en klump i halsen bara jag skriver detta. Det är så otäckt. Och det värsta är att Tindra REDAN har slutat lyssna på oss. Hur ska detta sluta? Kan ju inte bli vidare bra detta... Suck! Och ännu har man nog inte sett det värsta...

Nu får jag nog sluta skriva..

Kommentarer
Postat av: malin

Överlämna det åt mig ;)-Jag ska lära tindra massa saker om ett -två år .. då komemr ni sen ha en dotter som e lika duttig som jaaag !!.. (a vissa grejer kommer hon ju va klart INTEEE få lära sig men allat annat..)

2009-07-17 @ 13:59:15
URL: http://imlicous.fashionblogg.se
Postat av: Sofia

Hihi, ett litet busfrö. =) Men jag kan trösta dig med att det inte är så farligt. Lily är ju yngre än Tindra och hon lyssnar ALDRIG. Jag passar på henne exakt varje vaken sekund och så fort hon inte får som hon vill kastar hon sig på golvet och gallskriker, dvs ungefär 100 gånger per dag. Så Tindra verkar ganska snäll i jämförelse, även om hon är lite olydig! =D



Förstår att du vill skaffa petskydd, man blir ju jätterädd att det ska hända nåt. Det värsta är ju om de får för sig att peta in nåt metallföremål i uttaget för då kan det ju sluta riktigt illa.

2009-07-17 @ 17:17:51
URL: http://sofiafranzen.blogg.se/
Postat av: Sofia

Oj, förstår att det är jobbigt om hon inte äter! Vägrar hon äta allt eller är det "bara" lagad mat hon inte vill ha? Jobbigt i vilket fall! Lily har haft kortare perioder när hon har matvägrat, men eftersom hon är ganska knubbig så behöver jag inte oroa mig. Men Tindra är ganska liten va?

2009-07-17 @ 19:22:32
URL: http://sofiafranzen.blogg.se/
Postat av: Nina

hoppas du får en super fin helg nu! :D

2009-07-17 @ 21:57:06
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Mindy

Önskar dig en skön kväll.kram kram

2009-07-17 @ 22:31:47
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Sophia

Tyra har varit i den trotsen läääääänge och verkar aldrig gå över =( suck

2009-07-18 @ 09:40:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0