I drömmarnas land!

Orkade inte städa idag. Så vi får ta tag i det imorrn. Vi bara måste det helt enkelt. Ta ett ordentligt ryck, dammsuga, skura och massa sånt! Det måste bara göras helt enkelt! Så nu var det inget att disskutera.

Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig. Drömma om det objektivet och blixten som jag har spanat in. Det är ett Tamron objektiv, 18-200 mm. Blir NICE om jag kan köpa det. Beror väl helt enkelt på om jag får sålt mobilen eller inte. Det vet jag nog till helgen. För då får jag ett tillgodokvitto på onoff i så fall. Så då blir det att köpa detta. Så att ni förstår att jag inte tar pengar från Piteå-resan som jag inte ens har pengar till. Men jag vill ju ha ett objektiv som man kan zooma med men även få vidvinkel i samma. Och detta objektivet känns givet! Kanske man slipper byta objektiv femhundrasjuttioelva gånger när man ska fota ett race. Åååh vad jag ser fram emot detta. Fast som sagt. Jag förväntar mig ingenting och vill inte pressa NÅGON! (Bara så du vet!)

Blixten jag vill ha är ju, som ni borde förstå, en extern blixt att sätta i blixtskon på kameran. Den går även att styra trådlöst. Den är vinklingsbar 90 grader rakt upp i luften. Det är vad jag kräver på en blixt och det är vad jag får på den blixten jag vill ha. Sen ska jag även köpa en diffusor att sätta på så att ljuset inte blir så skarpt. Men det är ju småsaker som man kan fixa liksom! Nåja, det återstår att se som sagt.

Nu ska jag gå och lägga mig i drömmarnas land och försöka sova.
Ha en trevlig natt allihopa, hihi!

Kommentarer
Postat av: Sophia

Hade ett objektiv som zoomade 200, det är ganska klen zoom tycker jag, blir lätt tråkig....

Jag ska försöka satsa på ett 300 denna gången...

Bara ett tips =)

2009-07-18 @ 09:38:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0