Jahaaaa?

Nää, jag har egentligen inget vettigt att skriva idag heller. Mer än att man fick draaaa sig upp ur sängen när Tindra vakna. Det var fan inte det lättaste idag kan jag säga. Men upp kom jag och nu känns det lite bättre. Jesper har begett sig till Trollhättan på mopeden, nu börjar han bli less på att den inte funkar som den ska. Så han satte sig på den och brummade iväg. Vi ska ta bilen sen och åka och möta honom. Vi ska ändå in på babyproffsen, igen, och klämma lite på babytravel vagnen. För jag gillar verkligen inte idén med phil & teds-vagnarna. Jag blir nervös. Men vi måste se om vi kan göra babytravel-vagnen så pass liten att vi kan få in den i mazdan. Det lär nog inte vara det lättaste. Och nu har vi ju inte ens mazdan hemma så vi kan inte prova den i bilen, men vi kan i alla fall klämma på den. Jag vill ha den! Men vi får väl se. Vi måste anpassa barnvagn efter bilen just nu.

Så det blir nog att vi är i Trollhättan större delen av dagen idag. Sen ikväll blir det att se den sista filmen som vi har hyrt. Jag ska berätta lite vad jag tyckte om filmerna vi såg igår, hehe.
Film 1: Bröllopsduellen
Den var grymt bra, tycker jag. Men fick sig många skratt och..aa..den var lite sjuk faktiskt, haha!
Film 2: Way at war
Den var mindre bra. Jag fattade inte riktigt handlingen i den. Men dålig var den väl inte. Bara inte min typ av film där man måste tänka och figurera ut saker själv, hehe.

Nä nu ska jag kika runt en snabbis innan vi ska åka.
Ha en trevlig dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0