Sova sova säng..

Ja nu ska i alla fall jag gå och lägga mig. Skulle väl tro att Jesper också följer efter. Han ska få lite sovmorgon imorrn. Eller aa, en liten stund. Vi ska möta mamma i stan klockan 10 så han får väl sova till halv 10 eller nått i alla fall. Det borde han hinna. Efter det måste vi hem och packa ihop alla våra saker. Jag hann ju aldrig göra det idag, hehe. Nåja, det löser sig. Vi har ju inte tid att passa när vi MÅSTE åka. Vi åker när vi är klara, så är det bara.

Sen måste jag bara få säga att min mage verkligen har VÄXT bara på dessa dagar som vi har varit här uppe. Nu känner jag mig verkligen gravid. Visst, det syns mer i vissa kläder men aa, nu syns det. Och det sparkar och har sig där inne. Känns väl speciellt mycket på kvällen. Fast det beror väl på att man oftast sitter stilla då. Vad vet jag. Men men.

Imorrn ska vi gå in på clas ohlson igen. Se om vi kan köpa den där laptop-laddaren till bilen. Men jag vette fan. Dom var riktigt dyra. Kanske skiter i det och bara sitter på batteriet, det lilla som finns. Det var nämligen lite dålig batteritid i denna datorn. Men vi får väl se. Jag är lite snål nu.

Nää sängen var det. God natt! Skriver imorrn innan vi sticker till stan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0