Storforsen!

Ja idag åkte vi faktiskt till storforsen. Vi åkte direkt vi vaknat och fått på oss kläder och sånt. Det var mysigt. Jennifer följde med oss också. Vi gick runt en stund och kom snabbt fram till att det verkligen inte gick att ta sig fram med barnvagn. Så vi gick tillbaka och gav lillan välling. Men sen gick vi en sväng till ett ställe där vi satte oss till ro på några hällar. Det var jättevarmt och soligt väder och det är jag verkligen glad för! Vattnet var desto kallare men det var bara skönt. Det blev endel bilder tagna idag men jag orkar inte lägga upp alla 38 bilder här så jag lägger upp dom på bilddagboken. Fasst det höll ju iofs på att inte bli några bilder alls! För Jesper tog min kamera och gick ut och fotade lite. Men på tillbakavägen halkade han i vattnet och höll på att doppa hela min kamera! INKLUSIVE min nya blixt! Men tur som var klarade sig alltihopa. Även Jesper klarade sig utan några större men, hehe. Men det var en mysig dag i alla fall. Jag tror till och med jag har lyckats få lite färg idag. Det bränner lite i ansiktet och på axlarna så det är säkert lite i alla fall. Men vi stannade inte så länge där borta utan vi började dra oss hemmåt vid 13-tiden. Dels började vi bli hungriga och lillan sov. Men då hade vi ju i alla fall varit där sedan 9 på morgonen! Nåja, mysigt var det i alla fall. Tänk att få vakna till denna vyn varje dag:




Hade ju verkligen inte vart fel va? Eller att se detta:



Ja precis, hade inte varit dumt. Fast då kanske man skulle bli less? Det vet man ju aldrig. Nåja, resten av bilderna hittar ni på http://mrsanderss0n.bilddagboken.se

Sen har jag skaffat mig en ny älskling idag. En mini-pc har jag skaffat. Fick pengar även av min far igår och vi har så att det räcker till bensin och diverse grejer så då fick jag köpa en sånhär! Glad blev jag som sjutton! Får se, får vi sålt våran andra bärbara så kommer nog Jesper också köpa en sånhär liten. Dom är ju fruktansvärt behändiga och lätta att ha med sig. Nu ska jag bara se om jag kan hitta en fin datorväska till den också. Det är tur att dessa datorer inte är så dyra, för då hade jag nog struntat i det. Jag behöver ingen värstingdator. Jag vill bara ha en egen som jag kan lägga in bilder på och surfa på var jag vill, när jag vill. Det har jag nu. Denna dator har alltså en hårddisk på 120 gig. Det ska väl räcka ett tag i alla fall, hehe. Ska be Jesper hjälpa mig så att jag har ALLA bilder från Piteå-resan i denna datorn också. För då kan jag börja lägga in alla bilder här sen. För då vet jag vilka bilder som jag ska skicka in på framkallning också, hehe. För jag kommer att skicka iväg en beställning till så fort vi kommer hem. Blir nog endel bilder. Sen måste jag komma ihåg att fråga gammelmormor och dom om dom vill ha en förstoring på 5-generationers kortet också. Men det är inte dyrt på fujidirekt. Tror en förstoring kostar 29kr plus frakt. Men jag måste fråga ändå.

Gud vad jag tjattrar just nu känner jag. Men jag kände för att skriva av mig lite idag. Jag går ju även in i vecka 18 idag och det börjar kännas att jag är gravid. Bebisen lever rullan inne i min mage. Speciellt på kvällarna, hehe. Men det är mysigt. Fastän jag fortfarande kan känna lite panik. Huuuur ska man klara detta?? Men det får väl gå. Man måste ju bara klara det. Man kan ju bara hålla tummar och tår på att den ungen kommer sova lika bra som Tindra. Fast chansen är väl inte så stor kanske? Jag vet inte. Den kommer i alla fall få sova i egen säng direkt, precis som Tindra. Men man får väl helt enkelt se hur det blir.

Nä nu ska jag försöka hinna kika vidare innan jag somnar. Är svintrött!
Sov så gott och vi hörs imorrn!


Kommentarer
Postat av: Nina

härliga bilder!

2009-08-01 @ 17:07:03
URL: http://modesida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0