Streetrace och galna upptåg!

Ja det blev ändå så att vi åkte på streetrace igår. Var lite osäkert på om det skulle bli något, men det blev det. Jespers lillasyster Frida var här och var barnvakt. Hon hade lite krångel med att få Tindra att sova, men det gick till slut. Det var skönt, så jag slapp åka hem. Varmt var det igår också. Jag tog inte på mig en långärmad tröja fören klockan var typ 23 eller nått sånt. Men jag tog på mig den mest för att det var så mycket knott. Tänkte att jag skulle visa några bilder från gårdagens bravader. Ska bara ta bort lite nummerplåtar och sånt. Men det blev bara 381 bilder tagna igår, så jag har endel att göra. Så jag visar fan inte många nu, haha. För jag ska greja! Hehe. Jag blev själv gött sugen på att köra igår. Men det kanske är lite dumt eftersom vi vill sälja bilen, haha.





Fler bilder KOMMER att komma upp. Men jag orkar inte sitta och fixa alla nummerplåtar och sånt i paint. Sen ska alla bilder förminskas också. Det orkar verkligen inte jag göra i paint. Så ni får ha lite överseende. Men jag bjussar i alla fall på EN bild till. Det är från En "liten" drifting i rondellen vid McDonalds på överby, hehe.



Kan ju säga att det inte var ETT varv han drog utan ett antal, haha! Så i det stora hela fick vi en väldigt lyckad kväll faktiskt. Mycket trevligt sällskap och det var allt några bilar som körde. Men nu måste jag köpa ett nytt objektiv OCH en extern blixt. Så är det ju bara! Haha! Det stora objektivet är för stort och det lilla är för litet. Jag vill ha ett mittemellan! Så det ska jag försöka få råd med snart. Ska sätta mig och kika på ett sådant snart.

Men som sagt, jag vill tacka för det goda sällskapet igår och för den underbara stämningen! Och ett stort tack till farbror blå (polisen) som höll sig undan i stort sett hela kvällen! Sen vill jag ju även tacka Frida som ställde upp och var barnvakt så att vi slapp tänka på det!

Nu ska jag kika runt lite!
Puss på er!

Kommentarer
Postat av: Michelle

Haha, det är min kompis som kör Skylinen högst upp:D

2009-07-05 @ 09:59:25
URL: http://celinesmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0