Ultraljud och flyttat datum!

Ja då har man precis kommit hem från ultraljudet. Och jag måste säga att det var som jag trodde. Jag var inte alls lika långt gången som min barnmorska (och jag först) trodde. Hon sa till mig att jag borde vara i vecka 17 nu..med ett beräknat datum på 19-20 december. Nu är det ändrade planer serni. Jag är i vecka 14+0 ungefär. Hon sa att jag var mellan vecka 14-15 så jag säger 14+0. Nya datumet blir alltså 7 januari! WEEI! Hellre Januaribarn än decemberbarn. Så detta blir nog bra. Fick med mig 2 bilder hem också. Fast den ena syns så dåligt. Men här är den som syns bäst. Bebisen låg HELT utsträckt och var ca 13 cm lång.



Men vi fick ju som sagt en ny ultraljudstid också. Skoj att få se bebisen igen, hihi. Så den 3 augusti ska vi dit igen. Får väl se om vi är i Piteå då eller inte men i så fall kan jag ju alltid ändra tiden. Så det är ju ingen fara alls.

Nä nu ska jag gå in och ändra lite datum på forumen och sådär, haha. Får ju ämna min "älskade" grupp decembermammorna.

Ha en trevig dag!

Kommentarer
Postat av: Eva

Vad roligt att ni fick med er bilder hem. Visst går det att se men jag tycker alltid att et är svårt att tyda ul-bilder. Håller med om att det är bättre med januaribebis än december bebis. Säger jag som kommer få två höstbarn =)

2009-07-09 @ 14:04:21
URL: http://taweret.blogg.se/
Postat av: Helen

Härligt med en JAnuari bebis ...

Är ju beräknad 13 december. Dom får gärna säga typ 1 januari istället hehehee.

Ha det bra KRAM från Pite

2009-07-09 @ 21:04:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0