Promenad och öppna förskolan

Ja, vi klev upp klockan 7 idag. Då gav jag Tindra välling, bytte kläder, sminkade mig och grejade lite. Sen när klockan var 8.15 och jag fortfarande inte fick tag på krewer så tog vi på oss ytterkläderna, sen traskade vi hem till Krewer. Hon hade glömt sätta på sin mobil så hon låg och sov så gott, haha! Men hon fick på sig kläderna rätt snabbt sen gick vi ner till stan. Eller rättare sagt till öppna förskolan. Tog nästan en timme att gå ner så det var en härlig promenad. Sen var vi som sagt på öppna förskolan ett tag. Tindra fick leka av sig lite och det tyckte hon var jätteroligt. Hon ålade iväg på upptäcktsfärd. Hon hittade alla möjliga gömställen, hehe. Sen försökte hon krypa under en docksäng, men då slog hon huvet istället, hehe. Men aa, sen kröp hon vidare. Har laddat upp lite bilder från ÖF idag på min bilddagbok om ni vill kika där. (http://mrsanderss0n.bilddagboken.se)

Efter öppna förskolan så gick vi till rådhuscafét. Det blev att käka en ost&skinkbaguette till lunch. Krewer tog en med räkröra. Och gissa vad! Vi satt faktiskt på uteserveringen och mös. Nu vet man verkligen att det är vår!

Vad ska man hitta på nu då? Tindra ligger och vilar, hon var supertrött efter öf. Dock tror jag inte att hon har somnat än men det tar nog inte länge. Kanske skulle gå ut en sväng så Tindra får gunga igen, hehe. Hon tyckte ju att det var så himla roligt. Sen får man väl sätta sig på framsidan och mysa i solen. Vi får väl se. Kanske blir någon träning ikväll, vet inte vilken, men det blir nog bra.

Nä nu ska jag kika vidare. Men bjuder på en bild på en nöjd Tindra, hehe!
Ha en fortsatt trevlig dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0