Vilken j*vla natt!

Ja usch och fy. Nu är jag så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen alltså. Bara mellan tiderna 19-22 så vaknade Tindra en sisådär 10-12 gånger och ville ha nappen. Jag gick och lade mig 22.15 och har fått springa upp ett antal gånger och ge Tindra nappen. Vissa av gångerna har hon vaknat och skrikit, skrikit så mycket så hon börjar hosta. Efter ett tag har hon somnat om igen. Men klockan 04.20 så ville hon inte somna om utan hon bara skrek. Så jag lade henne emellan oss, då blev hon lugn, men hon har inte sovit. Hon har legat och vridit och vänt på sig, sen har hon tjötat, gnällt tappat bort nappen ÅÅHH!!! Jag höll på att bli galen!! Så nu kan jag säga att jag är SVINTRÖTT!! Men jag känner att jag inte vill lägga mig och vila nu, för då lär jag vara SÅ pigg ikväll och det vill jag inte. Men vi får väl se. Kan hända att jag ändå lägger mig en stund sen när Jesper vaknar, så får han ta hand om Tindra en stund. Nu ligger hon och vilar, men jag vill få en stund för mig själv så jag orkar inte lägga mig nu.

Tog även tempen på Tindra imorse, bara för att se eftersom hon ändå hostar så pass mycket. Och jaa, hon hade 38 prick, inte så högt med andra ord. Men då hade hon ju vilat också så den blir säkert högre ikväll. Stackarn. Tur att jag var på apoteket igår och köpte på mig Nezeril nässpray och lite alvedonsuppar. Känns som att det kan behövas sen, i alla fall alvedonen. Nåja, det återstår att se.

Så nu blir det att hålla sig inne ett tag till, SUCK!! Jag som funderade på att åka till Ullared på torsdag och möta upp Martin och Martina och självklart söta Cornelia. Men jag tror inte att någon vill vara barnvakt till Tindra om hon är sjuk och självklart drar jag inte med mig henne till Ullared om hon inte är helt frisk, så plågsam tänker jag inte vara. Fasen också. Jaja, vi får väl vänta till nästa vecka med att åka dit i så fall.

Nää nu får jag nog sluta skriva, blir så mycket klagomål annars. Från min sida alltså..

Ha en trevlig dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0