En härlig morgon.

Ja det är härligt att vakna till en klarblå himmel och strålande sol. Inget man kan klaga på direkt! Så nu känner jag mig verkligen sugen på att åka och hitta på något. Hade ju varit mysigt att kanske åka till emaus eller nått sånt. Men vi får väl se vad gubben säger när han vaknar. Kanske blir att vara hemma och packa istället. Hade vi ju behövt egentligen. Men vi får se vad vi gör. Sen måste vi ju åka och handla också. Vi ska ju grilla idag. Vi ska grilla tillsammans med grannarna också. Hon fyller år idag så vi säger grattis till henne! Så det blir nog att sitta ute och tjöta lite och sådär. Nixuz, Julia och Julias kompis skulle också komma hit, så det blir nog trevligt. Och eftersom det är så fint väder kan man ju sitta ute och tjöta en stund. Japp, så kommer våran kväll se ut i alla fall.

Just det ja, vet inte om jag har skrivit att vi kan få flytta in tidigare i lägenheten? Vi kan få nyckeln på lördagen den 30 maj förmodligen. Så då har vi hela dagen på oss att flytta och söndagen. SKÖNT!! För vi sa det att dom kan ju bara städa ugnen, bakom spisen och badrummen. För där känner inte jag för att städa efter dom liksom. Så kan vi hjälpas åt att städa resten. För jag menar, hur svårt är det att torka ut skåpen i samband med att vi ställer in våra grejer? Nä, inte svårt alls. Och golvet blir ju skitit likt förbaskat om vi springer in och ut med skor på liksom. Så det blir nog bra detta. Sen så skulle dom även köra hit diskmaskinen från deras hus så vi kunde få kika på den och eventuellt köpa den. Ska bli skönt med stor diskmaskin! Och slippa den där klumpen på bänken. Jag tycker aldrig att det blir fint i köket när man ser den hela tiden. Hujja!

Nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska gå. Vi ska ju väcka Jesper vid 10. Så jag och Tindra sitter och diggar lite musik, hehe. Men nu måste jag faktiskt ta mig en snabbkik vidare.
Ha en trevlig dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0