Ett inlägg till Tindra

Ja jag tänkte att jag skulle uppdatera er lite om Tindra. I alla fall till er som nästan aldrig träffar henne. Med andra ord mina kära norrlänningar.

Tindra ställer sig som sagt upp ÖVERALLT nu. Hon har börjat försöka gå mellan möblerna med, men det går mindre bra än så länge. Idag släppte hon taget när hon stod vid tv-bänken och stod ett bra tag innan hon tog tag i bänken igen, hehe. Dutti kicka! Hon tjötar värre än sin far och det betyder VÄÄÄLDIGT mycket. Hon kan säga massa ord nu. Hej, namnam, titta, där, mamma, pappa, "ant" (tant) och många egenhittapåade ord också, hehe. Hon säger väldigt mycket ett ord som uttallas nenne. Jag vet inte om det betyder nappen för hon sträcker sig mot nappen och säger nenne så man vet aldrig, hehe. Hon har som sagt 2 tänder och jag gissar på att det är fler påväg, det gör i alla fall ont om hon biter en i fingret, haha! Det bästa hon vet är att få gå när man håller henne i händerna. Då blir hon så himla mallig och stolt att hon klarar av det, hehe. Hon ska smaka på ALLT som vi äter. Hon blir svinsur om vi inte låter henne smaka, haha. Så hon smakar faktiskt på det mesta vi äter nu. Förutom godis då, det får hon allt vänta med ett tag till. Men glass har hon fått smaka på och det är mumma det, hehe. Hon kryper ordentligt på alla fyra nu, inte bara ålar. Hon tar sig lätt från liggande till sittande och hon sitter gärna på knä. Hon stoppar ALLT i munnen!! Hittar hon ett liiitet litet dammkorn på golvet så åker det in i munnen direkt! Sen har hon även börjat leka tittut helt själv. Sitter hon med sin filt drar hon upp den över huvudet och sen ner igen och vill att man ska säga tittut. Detta är ju en sån rolig tid måste jag säga. Så snabbt hon utvecklas på bara några dagar! Hon har verkligen sin egen vilja och sin egna personlighet. Hon förstår så mycket! Säger man till henne såhär: "Tindra, får mamma pussen?" så sträcker hon fram huvudet och pussas. Likadant med kramen, då lägger hon ner huvudet och kramas. Det är så himla mysigt! Jag är så ledsen för att ni inte har samma chans att träffa henne som alla Jespers släktingar har. Men vi kommer snart! Förhoppningsvis dröjer det inte länge. Hade jag kunnat bestämma hade vi kommit NU, men det går ju inte. Nu ska vi ju flytta och jag ska på anställningsintervju och grejer. Men håll tummarna för att vi kommer i juli! Annars blir det i augusti. Det får ju inte hända nått innan dess i alla fall.

Så nu har ni fått en liten update. Snart är det ju ettårskalas med. Så himla roligt!

Vad ska vi hitta på ikväll då? Ja Tindra ska snart få gå och lägga sig i alla fall. Hon är såå grinig och trött. Sen får vi väl se om det är nått bra på tv. Annars blir det väl att spela kort ikväll med, kan ju alltid hoppas att jag har bättre tur idag, haha!

Nä nu orkar jag inte skriva mer idag. Ska sätta mig och kolla igenom bilderna från 50-årskalaset med, har ju inte gjort det än, hehe.

Ha en trevlig kväll!

Kommentarer
Postat av: jennifer

jag saknar er, &jag hoppas ni kommer upp! Men framför allt, jag har sommarlov om.. 3-4 veckor så då lär jag absolut komma ner! Säg såhär till tindra; Tindra, kan jennifer få pussen? ;) haha. Puss till er.

2009-05-16 @ 20:40:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0