Jahaja, så är det.

Ja det blev faktiskt så att vi gick upp till dagis. Det var faktiskt trevligt. Träffade lite fröknar och sådär. Gick tipspromenad. Men alla frågor handlade ju om dagiset så jag hade faktiskt inte så stor koll, hehe. Men jag fick nästan alla rätt ändå, inte illa pinkat tycker jag. Sen när vi kom tillbaka så pratade jag med en av fröknarna och hon satte upp oss på en tid som vi får komma på samtal. Typ där vi går igenom Tindras matvanor och såntdär. Då ska jag passa på att fråga exakt hur mycket kläder/regnkläder och sånt hon ska ha med sig att ha på dagis och lite sånt. Så det blir nog bra. Då får vi ju en chans att se avdelningen med. Plus att Tindra kan leka lite samtidigt. Så den 28 maj ska vi dit på samtal. Det känns bra.

Imorrn kommer det jag fruktar för mest nu för tiden. Bvc. Mätning och vägning. Usch vad jag är nervös. Jag får ont i magen alltså. För jag kan nästan garantera att hon inte har gått upp så mycket. Det känns inte så. Men vad fan ska jag göra då? Jag kan som sagt inte trycka ner mat i halsen på henne. Ååh, jag blir tokig!! Jag funderar på att ta grannens tips. Jag funderar på att gå in till dom när Tindra ska äta. För barn brukar som sagt ta efter varandra och deras lille plutt äter tydligen som en häst, hehe. Det skulle ju inte skada om det smittade av sig på Tindra. Men vi får se. Jag ska inte dra in Tindra till dom nu. För jag börjar fundera om inte hon håller på att bli förkyld igen. För hon har varit jättehes idag, men vi får se.

Nä nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Fortsätta läsa min bok. Måste läsa ut den snart för nu ligger nästa bok och väntar på mig på bibblan, hihi.
Sov så gott Sverige!

Kommentarer
Postat av: Sophia

Hur funkar det för er man dagis? Enligt Markus måste man jobba alternativt ha a-kassa, har man föräldrarpenning så får man inte sätta dem på dagis...

2009-05-19 @ 08:08:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0