Sånt är livet.

Jaa, Sverige förlorade igår mot kanada. Det var egentligen ganska väntat måste jag säga. Jag hade inte förväntat mig att dom skulle vinna. Men man hoppades ju lite ändå. Men matchen slutade 3-1 till kanada i alla fall. Så nu spelar vi om bronset på söndag, mot usa. Men jag tror i alla fall att vi får brons, annars är vi då fan kassa.

Blev inte så mycket bloggande igår, men vi var ute och rantade så mycket, hehe. Först var jag ju som sagt på afm. Sen åkte jag hem, käkade lite frulle sen började jag ringa runt. Ringde först till a-kassan för att fråga exakt vilka papper dom vill ha in, sen ringde jag lernia och bad om arbetsgivarintyg, sen tph och frågade samma sak. Men dom på tph var på lunch och sen glömde jag ringa upp dom igen, så jag får ringa på måndag. Jaja, i alla fall. Sen skickade jag iväg mitt cv till anticimex och sen åkte vi ner till stan. Men påväg ner till stan åkte vi förbi min gamla chef och lämnade en såndär lapp så att hon kunde fylla i ett arbetsgivarintyg hon med. Sen var vi nere på fk och kollade upp om lågnivådagarna och det skulle inte betalas ut till mig, bra. Sen gick vi till biblioteket och jag lånade 2 böcker sen käkade vi och sen åkte vi ut till torp. Haha! Där sprang jag upp på kjell&co och kollade ifall att han hade hunnit kolla på mitt minneskort om han kunde få fram några bilder, men det kunde han inte. Det var så förstört. FAN!! Nåja, inget att göra åt. Sen gick vi in på bauhaus och kollade på blommor, hittade inget speciellt. Sen fastnade vi bland poolarna, haha! Jesper vill att vi köper en pool till våran baksida. Herregud säger jag bara. Han tror nog att vi har hur stor plats som hellst. Samt att vi ska ha staket också. Haha säkert vännen! Men vi får väl se hur det blir med den saken. Sen gick vi och handlade lite på maxi och sen åkte vi hem. Så härligt!

Sen på  kvällen innan hockeyn började så invigde vi vårat våffeljärn som vi fick av svärmor med familj i försenad brölloppspresent. Våfflorna blev helt klart godkända kan jag säga! Mums! Med grädde och sylt på. Kan ju inte bli bättre, hihi. Så nu kanske ni förstår att jag inte hann sitta så mycket här och skriva, hehe.

Vad händer idag då? Jo ikväll ska vi åka hem till Jespers mamma. Hon fyllde ju 50 i april och idag ska hon ha fest. Så det ska bli trevligt. Får bara se hur länge vi stannar. Jag hade ju tänkt slippa lägga Tindra hemma hos dom utan hålla henene vaken tills vi ska åka. Men vi får väl se hur det går med den saken. Jespers storebror och mormor ska ju åka med oss ut också så vi får försöka planera så att det passar dom också. Men det blir nog bra detta.

Nä nu ska jag ta och fixa en flaska åt Tindra, hon börjar nog bli lite hungrig.
Ha en trevlig dag, jag ska försöka vara duktigare på att uppdatera idag, hehe.

Föresten, till alla er som stör er på färgerna i min blogg så är det faktiskt meningen att ni ska det, haha! Jag ska försöka göra en ny design men ni får hålla ut ett litet tag till..!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0