Tänder och stående

Ja jag tänkte bara skriva några rader om Tindra. Nu har hon fått båda framtänderna i underkäken och hon håller på att få ena framtanden i underkäken. Tror att hon har det lite jobbigt i munnen nu för hon matvägrar! Totalt! Det känns ju faktiskt mindre bra eftersom hon inte går upp i vikt. Men jag får se om vällingen går ner lättare. Sen har hon hittat en ny hobby. Att ställa sig upp. Hon har ju gjort det förr men nu tycker hon att det är roligt. Hon står upp i sängen varje morgon när hon väcker mig och hon ställer sig upp mot vardagsrumsbordet så det får vi börja plocka av, för hon river ner allt som står där, haha! Kolla här, såhär såg hon ut imorse när jag vaknade:



Som ni ser har hon även hittat gardinen. Den är grymt rolig att leka med, haha! Så den ligger inne i hennes säng titt som tätt. Sen har hon börjat gå. Inte själv men med våran hjälp. Hon brås nog på mig, för jag var också rätt sen med det där. Eller jag kanske var "normal", jag vet inte hur dom räknar, hehe. Men det börjar ta sig. Hon vill gärna gå när man håller henne i händerna i alla fall. Sen stannar hon och vill titta lite sen traskar hon vidare. Så det kommer nog gå fort nu. Hon vinkar åt allt och alla! Går det förbi någon på cykelvägen på våran baksida sitter hon och vinkar åt dom med, hehe. Hon är rätt social Tindrafisen.

Sen har vi faktiskt börjat fundera på namn till lillen i magen. Visst lite tidigt kanske men jag älskar namn! Jag är nästan helt 100 på vad bebisen ska heta om det blir en tjej till. Då blir det en liten Novalie. Jag älskar det namnet! Jag ville egentligen att Tindra skulle heta Novalie, men det fick jag inte för Jesper. Men nu har han faktiskt lovat att lillen ska få heta Novalie om det är en tjej, hehe. Så vi får se. Killnamn har jag lite svårare med. Men jag gillar Melvin, Liam och Noa eller Neo. Jaa, jag vet inte. Finns så många fina så jag vet inte riktigt vilket jag gillar bäst. Något förslag?

För övrigt så går jag in i vecka 8 idag. Hur mår jag? Jo jag mår väldigt bra. Jag var ju illamående häromnatten men jag behövde aldrig upp och spy i alla fall. Ömma bröst har jag fått för bara någon dag sen. Tröttheten, ja den ska vi inte tala om! Annars känns allt mest som vanligt. En sak till jag kan komma på är att jag har fått helt SJUKA humörsvängningar..jag kan vara superglad för att 2 sekunder senare vara flyförbannad! Inget vidare skoj alltså. Nåja, kan ju bara hoppas att det inte blir värre. Jag är ju inte direkt någon grinpelle så jag grinar inte åt blöjreklamer som vissa kan göra..hehe!

Nä nu kommer snart Jesper hem och då är det matdags skulle jag tro. Det börjar kurra i min mage i alla fall.
Ha en fortsatt trevlig dag!
 
GLÖM INTE ATT KOLLA PÅ HOCKEYN KLOCKAN 16.00!! Sverige-Schweiz!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0