Lite ordning!

Ja nu börjar man få lite ordning inne på lagret, hehe. Jag har grejat där inne hela dagen igår och så lite idag och nu är dom flesta kartonger på plats. Nu vet jag i alla fall på ett ungefär vart allt står och sådär. Men det är ju ingen ordning så att man vet precis var den och den filmen är. Men det ska det bli efter inventeringen som ska göras. Men nu är det i alla fall så att man kan gå där inne utan att snubbla över sina egna fötter liksom. Filmer där, leksaker där, roliga grejer där och så vidare. Känns gött i alla fall.

Nu har vi ju även börjat kolla på julklappar. Jag tror att vi har det mesta klart faktiskt. Eller vi har väl köpt hälften men vi har bestämt vad vi ska köpa till resten också. Så vi behöver inte springa och leta som några idioter, hehe. Det känns ännu skönare att vi faktiskt inte är ute i sista minuten! Funderar på om jag skulle tjuvhandla en julklapp till min gubbe med, haha! Vi har ju slutat handla julklappar till varandra. Tycker att det är rätt onödigt. Speciellt eftersom vi har gemensam ekonomi. Jag köper julklappar för hans pengar och tvärt om, haha! Nää det känns som sagt rätt onödigt. Han kan köpa det han vill ha. Och jag vet aldrig vad jag ska köpa ändå så det brukar sluta med att jag köper en tröja eller nått sånt. Inte speciellt tänkvärt. Aja, det blir nog bra.

Nä nu ska jag sluta tjöta om julklappar och fortsätta jobba. Men jag måste säga att det är fruktansvärt gött att ha något annat att tänka på och ha något annat att göra! Även om det märks att man är gravid. Man har ju långt ifrån samma ork som förr.. JAJA nu skulle jag ju sluta tjöta.. Ha en bra dag allihopa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0