Nu kommer bilder! (Och en jädrans massa text!)

Ja nu kommer lite bilder från igår, hehe. Eller jaa, jag sa ju att jag skulle visa hur det blev ute på framsidan med ljusslingan och sådär. Det blev faktiskt fint och väldigt mysigt. Här är den..och även en bild på Tindras nya "julstjärna". Ja, det är väl egentligen en julstjärna men den lyser rosa så jag tycker inte att den är speciellt julig..eller?



Som sagt. Den är inte så julig men väldigt mysig och den passar in. Dock ska kabeln gömmas lite snyggare, hehe. Nu har jag även kommit på hur jag vill göra med möbler i hennes rum. Jag ska förmodligen åka och köpa 2 stycken hyllor nästa vecka som jag ska måla vita. Eller man kanske skulle måla dom svarta för att matcha hyllan på väggen? Fan nu krånglade jag till det för mig själv. Skit samma. Nog om detta då.

Tindra fick ju som sagt en ny leksak igår. Och som hon älskar sin lilla musse pigg! Hon älskar ju att titta på musses klubbhus på playhouse disney så ni kan tänka er att nallen blev poppis?! Hon ska ha med honom överallt, till och med i sängen. Han ska även sitta och titta när hon pusslar. Mycket viktigt! Haha! Sen kan jag även säga att hennes ballong som hon fick på höstmarknaden i vänersborg lever ännu. Det är en seglivad jäkel men den lever och är fortfarande i luften! Dock är hon inte lika intresserad av den längre. Den har väl blivit tråkig som allt annat, haha. Här kommer lite fler bilder på min lilla snutta!

Min lilla busa! Syns lite dåligt på bilderna nu men ser ni vad korta hennes byxor har blivit? Sådär är i princip vartenda byxpar hon har här hemma nu. Eller nja, hon har väl några byxpar i storlek 86 som hon kan ha men jag kan ju säga att hennes outfits är allt annat än varierande, haha! Måste ta tag i det nu. Men känner liksom inte för att sticka till torp efter praktiken direkt. Så hon får klara sig fram till helgen tror jag.

Har ju även varit hos barnmorskan idag. Lite segt faktiskt då jag verkligen inte alls gillar hennes student. Är inte ens säker på om hon prickade rätt på hjärtljuden. Så jag ville bara gå därifrån. Dåliga värden hade jag med. Kanske därför jag har haft ett sånt jäkla humör det senaste? Kan det bero på dåliga blodvärden? Haha! Jaja, fick ännu en gång höra hur lågt blodtryck jag hade. Man blir ju förvirrad. För bm-studenten säger lågt medan uskan säger normalt. Här är mina värden..
BT: 100/60
Blodsocker: 3.8 (kan det stämma? Hon berättade ju då inte ens vad mina värden låg utan jag försökte tjuvkika..)
HB: 100 (lågt, fy skäms på mig!)
Vikt: 78,8kg
SF: 34cm även denna gången
Hjärtljuden: 133slag/minut

Efter barnmorskan så åkte jag och plockade upp chefen (Björn) och Jesper och vi åkte vidare till torp. Där lämnade jag in min blixt. Tyvär fick jag ju ingen ny direkt utan måste skickas runt först. Den beräknades vara klar till den 7 december. SUCK!! Jag som hade behövt den NU! Men men, förhoppningsvis hinner jag få den innan jul i alla fall. Annars blir jag fan sur på riktigt.. Sen tog vi oss en tidig lunch. Alla var ju hungriga. Så vi gick till briggen och tog oss varsin ost och skinkbaguette. Dom är så fruktansvärt goda där! Dom borde ni testa, ost och skinkbaguetterna alltså. Efter det så åkte vi ju till lokalen då. Jag började plocka bland dessa miljoner filmer. Jag kom fram till att jag aldrig vill ha ett företag som kräver ett lager som måste inventeras, haha! Men jag tror att det går framåt i alla fall. Dock har jag ju inte ens tagit mig igenom hälften av alla filmer så jag lär nog svära många gånger till! Sen blev det handla och åka hem. Väntade ju på ett par som skulle komma och kolla på våran barnvagn. Vet dock inte om dom var så intresserade men det lär märkas. Smaken är ju liksom olika. Men dom skulle höra av sig. Skulle ju vara skönt på ett sätt. Men på ett sätt är jag rädd att göra mig av med den då jag inte vet hur Tindra kommer vara. Men det märker vi. Annars får jag väl putta runt på en syskonvagn med en tom plats, haha. Och nu sitter man här, lillan nybadad och stensover. Försöker känna lugnet... Men jag kom på en sak till jag tänkte visa er. Jag köpte ju som sagt en såndär stämpel. Märkningsstämpel. Snabb leverans som sjutton! Fick den väl 2 dagar efter beställning tror jag. Och den verkar faktiskt rätt bra. Här är resultatet på en stämplad tröja..



Vet dock inte om jag gjorde på rätt sätt för stämpeln blev svagare i mitten. Men det är säkert mitt eget fel, hehe. För jag stämplade även Tindras skor och termobyxor och där blev stämpeln toppen! Så jag rekomenderar faktiskt denna till ALLA småbarnsföräldrar! Lite tråkigt är det ju att "förstöra" kläderna. Men man kan ju alltid stryka över namnet med sånnadär strykningsbara namnlappar om det skulle behövas. Så jag ger tummen upp för dessa!

Men herregud. Nu har jag suttit och skrivit och grejat med detta inlägg i över en timme, haha! Ni får ursäkta det überlånga inlägget men jag hade så mycket att skriva om idag. Hade säkert fått plats med mycket mer men det får faktiskt vara! Ha en supertrevlig kväll! NU ska jag kika vidare till alla bloggar som jag brukar läsa.. God natt och vi hörs imorrn! Imorrn kommer även en ny magbild!

Kommentarer
Postat av: Sofia

Fina bilder!

Den där stämpeln verkar bra, jag ska nog investera i en sån! Jag har såna lappar man stryker på, men då måste man ju dra fram strykjärnet varje gång. Lite jobbigt när hon ska ha en ny mössa eller nåt till dagis och man kommer på att den är omärkt på morgonen och måste dra fram strykjärnet!

2009-11-17 @ 10:36:56
URL: http://sofiafranzen.blogg.se/
Postat av: Anki

Vars har du inhandlat den stämpeln`? skulle me behöva en sådan..

2009-11-17 @ 11:11:06
URL: http://mammaanki.blogg.se/
Postat av: Sophia

Jag låg på 4,9 i glukos när jag var i v 33...

Kommer inte ihåg vad jag har legat som lägst men jag har fått lära mig iaf att om blodsockret är för lågt så kan man bli aggresiv av sig, kanske också på dåligt humör ;)

Men det är ju svårt det där med sockret för man ska ju helst undvika det enligt bm så jag åt nästan aldrig nått sockrigt under graviditeten och det kan ju vara farligt åt andra hållet också...

2009-11-18 @ 16:24:49
URL: http://slns.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0