Produktfoto och stämplar!

Ja jag har nästan precis kommit hem. Vi blev lite längre i lokalen idag än vad vi räknat med tror jag, hehe. Jesper var med och hjälpte Björn koppla in telefonen som kom idag. Nån såndär ip-grej. I alla fall, lite produktfoto har det i alla fall blivit. Dock kom jag fram till att min blixt har lagt av. Trevligt värre. Så jag måste leta upp kvittot på den och se om jag kan få en ny eller nått. Kul att den inte ens höll i ett halvår! Kanske därför man ska köpa lite dyrare grejer.. Hur som hellst så gick det väl hyfsat ändå tycker jag. Tog ju inte så många bilder. För vi har inte införskaffat något sånthär än: http://www.kjell.com/?item=57330&path=360000000,372000000 som det är tanken att vi ska göra. Tror att bilderna kan bli bättre då faktiskt. Så jag pysslade ihop min egna lilla låda idag, haha. Med vita papper, tejp och kartong. Men men, vi får väl se när tältet införskaffas. Annars kommer jag förmodligen få ägna ännu mera tid åt att redigera bakgrunden en massa p.g.a att man ser skarvar och sånt. Nåja, så är det i alla fall.

Ang. stämplar så kom den där märkningsstämpeln idag. Har inte hunnit testa den ännu men jag hoppas att den funkar bra. Den verkade då helt klockren som sagt! Får se om jag testar imorn eller nått. För nu känner jag mig helt slut i kroppen och ska alldeles strax lägga mig på soffan och glo på Johan Falk! Så jäkla bra!

I övrigt har jag nog inte så mycket mer att säga. Imorn är det "kalas" i skogarna i dalsland. Ska väl försöka städa lite på dagen också. Men det blir nog bra.. Hoppas alla får en trevlig kväll! Kramar från mig!

Kommentarer
Postat av: Anki

Ja tänkt om det kunde vara så ;)

2009-11-15 @ 22:20:07
URL: http://mammaanki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0