Ruskigt väder idag..

Ja det är verkligen inget roligt väder ute idag. Det regnar och är kyligt. Blä! Så jag och Tindra fick halvspringa till dagis idag, hehe. Tur att vi har så nära.. Men jag och gubben ska ju ut och ränna även idag. Jag måste till arbetsförmedlingen och lämna in pappret som vi har fyllt i och sen måste vi handla lite. Men det är i alla fall inomhus vi ska vara, hehe.

Idag har jag inte kännt av det där huggande ännu i alla fall. Men jag har ju inte hunnit röra på mig så mycket idag. Så det återstår att se. Jag googlade lite på ichias och det verkar ju inte bättre än att det är det man har fått nu också. Suck! Jag som inte har varken ro eller tid att sitta stilla just nu. Jag ska ju börja praktisera och sen är det verkligen inte lätt att sitta stilla med en energifull 1-åring, hehe. Men det får gå. Man får bita ihop helt enkelt. Det är ju inte direkt någon som tvingat mig att bli gravid liksom, haha! Men jag läste någonstans att dessa smärtor KAN lindras/hjälpas med ett stödbälte. Vilken sorts stödbälte vet jag inte men jag har ju ett foglossningsbälte. Kanske kan hjälpa något? Får väl se.

Nä nu ska jag börja med en design som jag har lovat åt en tjej. Har inte haft tid på hela helgen så jag tänkte att jag i alla fall kunde börja nu kanske? Får väl se hur mycket jag hinner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0