Dagens händelser..

Ja, Jesper och Tindra låg för det första och sov fram till klockan var 13 idag, haha. Nåja. Efter att dom vaknat så åkte vi ut till torp. Mötte upp Nixuz och Julia vid 14-tiden och käkade en lunch. Det var trevligt. Sen gick vi omkring på torp en sväng. Åååh jag hittade sååå många tröjor och tunikor som jag vill ha, hehe. Men det får vänta tills man får sig lite pengar. Men det är ju inte så länge kvar dit heller, hihi. Men jag fick dock en sån jäkla magknip. Vet inte riktigt varför. Sen kom jag ju på att jag skulle in på bauhaus med, men det glömde jag bort. Nåja, tänkte i alla fall visa dagens outfit, moahaha!

 

Jag har ju på mig mina älskade hängselbyxor. Men jag knöt ett band i bälteshällorna för att smycka till det lite. Jag tyckte i alla fall att det blev rätt nice. Ser inte så stelt ut i alla fall. Bilden till höger så ser ni Jesper i hans nya kläder! Jag bara ÄLSKAR den tröjan! Stickad, såklart, och han passade så bra i den. Och så dom nya jeansen som jag inte fått bild på innan, hehe.

Sen måste jag ju visa lite bilder på dagens händelse. När vi var påväg hem från torp så möttes vi av brandrök. Och inte så lite heller. En lagerlokal bakom trestads mobiltelefoner stod i lågor! Vi såg inga lågor men en sjujäkla massa rök. Så vi åkte hem så jag kunde hämta kameran, hehe. Självklart vill man ju fotografera en sådan händelse. Så här kommer några bilder.

















Ja som sagt, där har ni dom bilderna. Blev inte så många då man verkligen inte såg så bra p.g.a all rök! För det var inte lite rök kan jag lova! Och jag luktar inte så gott nu, hehe. Men jag tycker synd om dom. Dels stället som brann men alla intill-liggande butiker och lokaler som förmodligen blir rökskadade så det räcker och blir över. Snackade med en kompis i telefon (min förre chef), han jobbar nämligen på trestad mobiltelefoner nu. Berättade allt för honom så nu lär dom ha att göra ett tag. Om dom nu får komma in i lokalerna innan allt är sanerat. Det vet man ju inte. Nu håller dom ju på att släcka och sånt men jag hade tänkt åka ut lite senare för att se om man kan få åka lite närmare. Kanske fota hur det ser ut nu. Men det gör jag sen när Tindra lagt sig och allt sånt.

Jaa, mer har inte jag att tillägga för tillfället. Får väl se om jag återkommer med fler bilder ikväll eller inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0