En frusen morgon

Kliver upp till Tindras glada tillrop i rummet bredvid. Det har varit en tung natt. Jag har vaknat flera gånger. Fick ta upp Tindra vid 22.30 igårkväll för att byta blöja. Men när jag ser vädret ute blir jag genast gladare. Vindstilla, solen skiner och gräsmattan är inte längre grön, den är täckt med frost. Får känslan av att gå ut i kylan. Det känns nästan inomhus hur kyligt det faktiskt är ute. Men det är skönt. Jag tror att detta är första gången nånsin som jag faktiskt älskar hösten just för kylans skull. Men samtidigt är hösten lite jobbig. För man klär ofta på sig alldeles för varma kläder. Men det är ju bagateller. Undra om man skulle ta på lillan lite kläder och gå ut och gå en liten bit. Men då måste jag ju ladda kameran såklart. Så jag sätter batteriet på laddning nu sen får vi se när det är klart. Om jag fortfarande har denna energin att jag känner för att gå ut och gå.

Jag har börjat störa mig på vissa människor. Eller jag har gjort det ett tag. Men jag märker ett mönster. Vi måste ju dras till människor som betér sig på ett visst sätt. Som ljuger, kommer med bortförklaringar och där man bara duger när dom känner för det. Man blir både ledsen och förbannad. Men vad ska man göra? Vad KAN man göra? Jesper har då försökt prata med personen/personerna i fråga men det funkar verkligen verkligen inte. Så vad ska man göra? Bara skita i det? Eller ska man helt enkelt säga upp bekantskapen med dessa? Jag vet inte. Jag tycker bara att det är fruktansvärt tråkigt.

Men nu ska vi inte grunna mer i detta utan nu ska jag och min lilla busmaja sätta oss i soffan och käka vindruvor i massor! Det är ju så gott! Det tycker i alla fall Tindra. Ha en fortsatt trevlig morgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0