Gud vad skönt!

Idag fick jag mig en härlig och välbehövlig sovmorgon! Det var grymt skönt faktiskt. Jag fick sova ända till halv 10. Visserligen sov jag inte sådär jättebra men det var skönt att bara få ligga kvar i sängen och slippa tänka. Men jag slumrade allt till lite också. För jag drömde en knepig dröm om en kompis till mig, haha. Jaa, jag säger då det.

Sen när jag klev upp så hoppade jag och Tindra in i duschen. Det var också gött. Funderar dock på att köpa en såndär snygg skärm att sätta på huvudet på Tindra. För hon får lite av panik eller nått när hon får vatten i ansiktet, när man ska duscha håret. Så jaa, jag tror att vi ska investera i en sån. Det är ju inte direkt någon jätteinvestering men ändå. Vi får kolla på det.

Vad händer idag då? Ingenting skulle jag tro. Inget vettigt i alla fall. Vi har inga planer. Jag hade ju tänk åka ut med bilen igårkväll och fota lite. Men vi var ju hemma hos Niklas och Susanne hela kvällen, hehe. Så det var nästan helt mörkt när vi kom hem så det var ingen idé. Och idag är inte vädret att lita på. Men det ser ändå ut som att det kan spricka upp. Vädret sent igårkväll var då helt underbart. Kallt men fint. Alldeles stjärnklart! Man skulle haft en stjärnkikare så att man kunde fota lite stjärnor, hehe. Som många av er vet så skulle jag kunna ligga och titta på stjärnorna i flera timmar. Jag älskar stjärnor.

Nää nu ska jag se om vi kanske kan få i oss lite frukost. Magen kurrar. Ha en trevlig dag folket!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0