Känner mig pigg!

Ja idag kännde jag mig uppåt när jag vaknade. Trött som inni..jaa..men fortfarande uppåt och nu känner jag mig till och med pigg. Vädret är lite grått och tråkigt men jag ska ändå ut och fota lite tror jag. Det är ju alldeles vindstilla så man kan nog få rätt fina bilder på vattnet om inte annat. Så ja! Jag ska ut och fota direkt efter att jag lämnat lillan på dagis! Det ser även ut som att det kan spricka upp. Molnen ser inte så tunga ut.

Dagens outfit? Ja om ni tittar på bilderna från igår, min nyinköpta långa tröja? Den har jag på mig idag. Skillnaden är att jag har svarta strumpbyxor istället för vita leggings. Men för er som glömt så kommer bilden här:



Så nu får ni tänka er in att jag har svart på benen istället för vitt, så ser jag ut idag. Och så har jag satt upp håret i en tofs. Så jag orkar inte ta en ny bild faktiskt.

Tindras outfit blir en rosa joggingdress som hon fick av sin moster Jessica i födelsedagspresent. Dock börjar den snart bli för liten. Eller rättare sagt för kort i benen, men än kan hon ha den. Och så får hon ha sin volvot-shirt under, hehe. FH16 700, hell yeah! En sån skulle man ägt..

Nåja, sluttjatat om det. Vi får se om det blir ändrade planer för oss i helgen. Jag låg nämligen och asgarvade när jag fick höra talas om något som tydligen heter gräddhyllan, haha! Jaja, vi behöver inte disskutera detta. Jag tycker dock bara att det är tråkigt att inte ALLA funkisar från crw var välkomna utan bara några enstaka. Nää tacka vet jag crw! Det är grejer det!

Nu ska jag klä på Tindra lite kläder och sen bär det av för min del! Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Jennifer :D

de är ju klart ja kommer! :D HAHA

2009-09-17 @ 08:49:28
URL: http://jenniiferwikman.blogg.se/
Postat av: unique

Jaha... Då blir det till att vänta tills dess =) Tror ändå på flicka

2009-09-17 @ 09:32:29
URL: http://saratilling.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0