Ljusstakarna!

Ja jag lovade ju häromdagen att jag skulle fota mina väggljusstakar när det faktiskt var ljus i dom, hehe. Så i brist på annat så fotade jag faktiskt dom ikväll. Dessa var det jag köpte på göksäter i juli. Om ni kommer ihåg dessa:
Såhär ser dom ut med ljus, i mörkret.
Lite halvtaskig bild kanske men jag fick ställa upp isot för att kunna hålla någorlunda korta slutartider. Jag är inte vidare stabil på handen vid långa, hehe.
Här är dom jag köpte i Piteå på dollar store.
Och med ljus.
Syns kanske inte så himla bra men dessa lyser upp hur fint som hellst! Jag väntar just nu på 2 till som ska komma med posten, hihi. Pelle har varit så snäll och köpt 2 stycken till åt mig. Dom ska sitta på andra sidan fönstret. Blir nog nice. Får väl visa hur jag menar sen när dom kommer. Hmm..och Jesper säger att jag är besatt av ljus, inte aaaalls! Haha! Jag gjorde väl slut på ett halvt paket igår och då hade jag inte ens tänt alla. Tror det är ett hundrapack alltså, som jag gjorde slut halva. Nåja, eldar man mycket med värmeljus kan man hålla elkostnaderna nere, haha! Vi har ju egen panna så det är väl smart? Aja, sluttjatat om ljus. Nu ska jag kika vidare en snabbis och sen tror jag faktiskt att sängen kallar.
Puss och god natt..igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0