Matvrak!

Ja Tindra har blivit ett riktigt matvrak! Nu ett par dagar har hon fullkomligt vräkt i sig mat! Och till min stora lycka självklart. Känns väldigt märkligt för mig att skriva att HON är ett matvrak då hon oftare vägrar äta än äter liksom. Man börjar ju fundera om hon håller på att bli sjuk..för då brukar hon äta bra ett par dagar innan, hehe. Nåja jag är i alla fall glad så länge det varar. Dock tog hon nog priset idag! Jag mår ju som sagt inte helt hundra så Jesper åkte och köpte pizza. Tindra åt alltså mer pizza än vad jag själv gjorde! Ja alltså jag vet inte vad jag ska säga! Mätt måste hon ha blivit i alla fall! Busunge!

Idag fick jag hem ljusstakarna som Pelle köpt åt mig på dollarstore. Dock var det fel sort men det gör inget. Jag kan göra det snyggt ändå, hehe. Det är bara själva glashållaren som skiljer så det är lugnt. Dom är så fina så! Fick även hem foglossningsbältet som jag vunnit på tradera. Det var i använt men bra skick och detta vet jag ju att det funkar. Så nu är jag nöjd för ett tag framöver.

Vad händer resten av kvällen nu då? Jaa jag ska ge Tindra ett bad. Hon har typ badat i lera på dagis idag, hehe. Sen ska jag försöka plocka undan lite i köket och stoppa in en maskin. Blir nog bra. Ska fixa lite tvätt med men det går ju snabbt när man har egen tvättmaskin.

Nä nu ska jag försöka underhålla dottern lite. Hon är en liten galenpanna, hehe.
Ha en trevlig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0