Sådär ja!

Nu har man varit och rantat lite. Bibblan, hittade 2 böcker som jag ska försöka mig på. Den ena hette Skändad och den andra hette något med överlevande från guantanamo eller nått sånt. Jag har inte en aning om dom är bra för jag visste inte riktigt vad jag ville läsa, så vi får se. Återkommer väl när jag läst ut dom. Efter det svängde jag förbi försäkringskassan och slängde in mitt moderskapsintyg, weei! Sen åkte jag till spara och handlade. Självklart glömde jag ju det viktigaste! Toapapper! Men förhoppningsvis klarar vi oss väl till imorn för jag orkar INTE åka ut igen, hehe. Nåja, det blir nog bra.

Nu är det ju snart dags att hämta lillan från dagis, hihi. Mammas bustroll! Då blir det att busa lite med henne och sen laga mat. Blir kött och pommes idag. Snabbt och enkelt. Sen får vi väl se vad vi gör. Kanske skulle städa lite. Det är inget roligt väder ute så det spelar ingen roll om man tar en städdag. Men vi får se om jag orkar.

På onsdag fyller jag ju som sagt år. Jag funderar på att göra en liten smörgåstårta. Bara för att jag är så grymt sugen på det, hehe. Men jag har inte bestämt mig än. Får väl se. Annars blir det nog lite fika i alla fall. För dom som bor i närheten..

Nu ska jag i alla fall ta en snabbkik..

Kommentarer
Postat av: Martina

boken skändad tror jag att jag läst...den är riktigt bra men hemsk.



haha jobbigt lägge att du glömde toapapper du får väll ta tidningar sen då;P haha!



hare gott

2009-09-14 @ 12:57:18
URL: http://beautywolf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0