Usch och fy!

Ja Tindra fick världens hostanfall inatt. Det ville verkligen inte ge upp. Hon hostade som en tok nästan en timme. Men till slut så gav den med sig. Höjde upp sängen extra mycket också, så det kanske var det som hjälpte? Jag vet inte men efter det så sov hon i alla fall resten av natten och det var skönt, både för henne och mig självklart. Idag känns hon dock piggare. Hon busar som vanligt och tjötar. Men jag ska nog hålla henne hemma från dagis hela veckan. Det är nog bäst så att hon inte blir sjuk igen.

Men vad kan man hitta på idag då? Inomhus får vi vara i alla fall. Vädret är pissdåligt ändå så det gör inget. Men man blir ju så rastlös av att sitta inne. Aja, jag kommer väl få åka och handla i alla fall. För vi har ingenting hemma som går att äta. Jag har ingen som hellst aning om vad sjutton vi ska äta heller. Jag orkar inte tänka. Jag är inte sugen på nått speciellt heller. Nåja, får väl sätta mig och kika på recept och se om man kan få någon idé.

Jag som var sugen på att åka ut och fota ikväll när lillan lagt sig. För Jesper lär nog stanna hemma även idag. Han var verkligen inte kry igårkväll. Men vi får väl se. Jag skulle ju aldrig åka någonstans om inte någon var hemma med lillan i alla fall. Men som sagt. Vädret är inte bra heller så vi får väl se.

Nää nu ska jag sätta mig och kolla om man kan hitta något mumsigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0