Uttråkad!

Något såpass uttråkad är jag. Nästan så att jag hade velat väcka lillan bara för att få busa lite, haha! Men det kommer jag ju självklart inte göra! Men jag vet inte vad jag ska göra faktiskt. Har som sagt städat och visst..det är köket kvar..men det orkar jag verkligen inte för tillfället. Eller jag orkar men jag..kan nog inte tror jag. Jag får ont så fort jag ställer mig upp. Suck suck. Måste i alla fall vila mig lite så att jag orkar dammsuga imorrn.

Jag hade ju nästan glömt. Jag kom på en sak till som jag måste göra imorrn, haha! Jag ska ju till ARBETSFÖRMEDLINGEN som jag har tjatat om hur länge som hellst nu! Kan ju alltid hoppas att man får något vettigt ur att träffa dom. Men jaa, jag vet inte. Känns som att man inte kan ha allt för höga förhoppningar. Jag blir egentligen nöjd bara jag får nått att göra! Är verkligen less på att bara gå hemma! Nåja, vi får väl se vad dom säger.

Sen blev det lite ändrade planer inför imorrn. 2 av personerna kommer inte hit. Julia är sjuk så jag känner inte för att dra in massa baskilusker in hit, hehe. Jag vill själv inte bli sjuk, det skulle jag nog inte orka som det är nu. Sen vill jag inte att Tindra ska bli sjuk. Hon gillar så himla mycket att vara på dagis så det känns som att vi berövar henne något när hon inte får gå dit, hehe. Sen ska hon ju till tandläkaren på måndag med så det passar inte med sjukdom just nu, haha! Men dom förstod oss i alla fall att vi inte ville det så vi får ta det en annan dag. Det kommer fortfarande bli tacos och så, vi blir bara 2 personer mindre.

Nää nu ska jag nog gå och lägga mig. Jag orkar inte sitta här utan att ha något vettigt att göra. Bäst att lägga sig och läsa så att man kommer igenom boken nån gång, hehe. God natt folket!

Kommentarer
Postat av: Sara - Alicias mamma

Vilken vecka är du i? Själv är jag i vecka 17 och har en dotter som blir 13 månader idag :)

Hur gammal är eran tös?

Ha det bra!

2009-09-04 @ 06:55:09
URL: http://saralovdahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0