Sovmorgon!

Jag fick sovmorgon idag. Inte utav mina barn men utav min man. Jag har sprungit skyttetrafik in till bägge barnen inatt så Jesper tyckte att jag kunde få sova lite längre. Det var skööönt. Även om jag inte sov så hårt och hörde ganska mycket av vad dom gjorde här så var det ändå skönt att bara ligga kvar i sängen och blunda. Nu ligger Jesper och vilar istället. Han ska ju iväg sen, på personalfest. Dock ska han vara nykter då han jobbar imorn. Men jag har en känsla av att det blir rätt sent för honom idag. Så jag ska kolla om jag hittar en film som jag vill se för Jesper vill inte se den ändå, så då kan jag passa på, eller hur?

Jag vaknade med lite ont i halsen imorse. Inte bra alls! Hoppas att jag inte blir sjuk nu, det orkar jag inte med! Men jag är rädd för att det är den bistra sanningen. Behöver ut och handla idag med så då kanske jag får bunkra upp med halstabletter och alvedon. Frågan är vad man skulle hitta på till middag. För jag gissar att Jesper äter hos chefen eftersom det skulle vara grillfest. Gud vad seg denna kvällen kommer bli..

Nää nu vaknade Molly med så nu stänger jag kontoret. Ha en trevlig dag!

Kommentarer
Postat av: Lisa, Love och Moas mamma

Vist är det gott att få ligga kvar i sängen. Det brukar min kära sambo låta mig göra eftersom jag varje natt är uppe och ammar flera gånger. Sååå snällt av honom!! :)

2010-08-21 @ 11:41:33
URL: http://lizadahlberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0