Vilken dag!

Jaa, känns som att allt har gått åt skogen idag. Piss är vad det är! Men jag fick i alla fall shoppat lite. Men är man mamma när man ska tröstshoppa och sedan enbart kommer hem med kläder åt sina barn? Haha! Blev bara kläder till Tindra idag. 3 par mjukisbyxor och 3 par tröjor blev det. Dom har ju alltid tag 3 betala för 2 på lindex så det blev sånna kläder. Ett par mörkrosa, ett par lila och ett par svarta byxor och sen blev det 2 radinga tröjor och en ljusrosa. Blir nog bra det. För hennes garderob bestod typ endast av jeans och leggings. Känns som att man behöver liiite mer lekvänliga och varmare kläder nu inför hösten. Tror Tindra hade behövt lite nya skor också. Fan hon ruinerar oss, hehe. Skorna hon har nu börjar kännas lite trånga, så tänkte att jag ska ta med henne till skoaffärn här nån dag så att vi kan mäta fötterna igen.

Annars har väl dagen gått hyfsat fort. Måste även få skryta lite över Tindra. För vid detta laget vet ju alla att Tindra INTE är någon vagntjej. Hon vill hellre gå och springa. Men när man är själv med henne (och Molly) i någon affär så hinner inte jag springa efter henne samtidigt som jag har Molly i vagnen. Hur som hellst så satte jag båda barnen i vagnen när vi åkte ut till torp. Hon frågade EN gång om hon fick gå men jag sa till henne att nej, inte nu, sen var det bra! Hon gnällde inte och klagade inte för att hon inte fick gå, KORS I TAKET!!! Hon satt där helt nöjd, hon höll i kläderna som vi skulle köpa till henne, hon var snäll inne på maxi och hela torpvistelsen! Är lite förvånad faktiskt. Men glad att jag slapp allt gnäll, hehe. Sen fick hon även en ask med kritor, sånna man målar med ute på asfalten. Dom satt hon med i knät hela vägen hem och var sååå glad, hehe. Så nu ser hon fram emot att få måla med dom när hon kommer hem från dagis imorn.

Tindra har även fått "köra" långtradare idag, haha! Jesper kom förbi torp för att säga hej innan han åkte mot halmstad, så då fick Tindra sitta i Jespers knä när han körde en sväng runt parkeringen bakom maxi. Det var skoj det serni! Hon var så stolt så.

Jag har även fått ett hedersuppdrag. Jespers chef hade nämligen frågat Jesper om inte jag hade några fina natur/skogsbilder. Han ska göra en fondvägg i sitt hus och tänkte göra en med fototapet. Gärna med skogsbilder med träd, hellst björk, men fanns det annat så skulle det gå lika bra. Så jag ska sätta mig och kolla igenom lite bilder nu. Annars är det väl inte mer än att jag åker och försöker lokalisera en fin björkskog som man kan fota lite i? Någon som vet av någon i närheten? Måste vara i närheten då jag inte har nån lust att köra våran bil så långt.

Nää nu ska jag kika på bilder som sagt. Ha en trevlig kväll!

Kommentarer
Postat av: Nina

lyckades shoppa ja med. men inte fanken kommer man hem med saker till sig själv. hur kommer det sig?

2010-08-18 @ 20:55:08
URL: http://deliciously.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0