Ändrat lite..

Ja nu har jag ändrat om lite grejer här inne. Inga större förändringar egentligen. Har bara ändrat färger, signaturen och lite bilder i menyn på sidan. Till våren kommer jag nog säkert ändra den igen när man fått ta lite vårbilder och vill ha in lite sommarfeeling i designen. Men nu får det vara såhär i alla fall. Lättare att läsa nu? Det tyckte i alla fall jag. Det är ju lite svårt att se och tänka på sånt när man inte läser sin egen blogg så ofta, haha!

Vi har även hunnit med att städa av lite här hemma. Dammsugat och skurat. Vi har varit så duktiga så. Schysst att vi firar alla hjärtans dag med städning, haha! Men vi brukar ju inte fira denna dagen sådär värst. Hade väl varit kul att kanske gå ut och äta eller nått sånt, gå på bio? Men det är inte det lättaste att hitta barnvakt till 2 ungar, haha! Men det visste vi ju om redan innan så ingen förlust. Vi får väl ha en myskväll med barnen istället. Lika mysigt det. Men först väntar vi ju främmande.

Får se om Tindra får gå till dagis imorn. Idag är hon helt som vanligt. Det vill säga att hon klättrar på väggarna här hemma. Får se om vi kanske kan gå ut och leka en sväng efter att främmandet varit här. Men nu ska jag ta en snabbkik och sen göra iordning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0