Bilder från öppna förskolan och klippningen!

Denna gången börjar jag faktiskt med bilderna..


Tindra verkade gilla öppna förskolan idag. Massa kompisar att leka med (varav en faktiskt är en dagiskompis från samma avdelning!) och bilar och traktorer..Tindra var i himmelriket! Hon är ju helt tokig i bilar och traktorer, undra vart detta intresse kan komma ifrån? Haha! Så det var en förmiddag med massa lek och bus. Vi får definitivt gå dit igen! Känns som att hon har roligare där nu än när vi var där sist. Nu har hon ju börjat leka mer med andra och uppskattar leken mer. Och hon är ju så otroligt social! Måste vara från Jesper.. Fick höra det även av pedagogerna på öf att hon är otroligt social så det värmer lite i hjärtat, hehe.

Efter öf gick vi och mötte upp Jesper. Han var ju tvungen passa barnen medan jag skulle klippa mig. Och guuud vad skönt det är att ha blivit av med kalufsen! Så nu ska ni få se bilder.. Här kommer "före-bilden" igen..



Och tamtaram!!! Såhär ser jag ut nu!

Har även färgat håret idag (tack för hjälpen Krewer!) men det resultatet får ni se en annan gång för mitt hår är fortfarande blött. Jag blev i alla fall otroligt nöjd med min nya frisyr! Sen måste jag bara få påpeka en sak..jag har börjat få lockigt hår! Varje gång det blir blött och jag torkat det med handduk, borstat det och rufsar till det lite så blir det lite lockigt. Skumt med tanke på att jag haft rakt hår i hela mitt liv. Kan man få lockigt hår efter en graviditet? haha! För detta började alltså efter att jag fick Tindra. Men nu blir det mer och mer. Spännande att se hur detta slutar..

Efter klippningen gick vi till hälsokosten där jag investerade i weledas wheater and wind-kräm, har hört att den ska vara bra. Sen vidare till classe o där vi investerade i ett reflexöverdrag som man ska hänga över liften på barnvagnen (nu när vi åker buss är det bra att ha med tanke på att vi ofta kommer hem när det är mörkt). Sen käkade vi en tidig middag på mcd..onödigt och äckligt egentligen men jag skulle aldrig hunnit laga mat innan Jesper skulle till jobbet annars. Köpte faktiskt en burkmat till Tindra som hon fick när vi kom hem eftersom hon sov när vi käka. Hon åt dock upp nästan hela burken så hon klarar sig, hehe.

När vi kom hem så kom ju äntligen traktorn och skottade! Fy vad jobbigt det är när man inte tar sig in och ut med barnvagnen. Jag har iaf fått en veckas motion på bara en dag, pust! Men Tindra gillar ju traktorn..såhär sitter hon:



Vet inte om ni ser, men det är iaf en traktor i bakgrunden, hehe. Han som plogar har till och med börjat vinka så glatt för Tindra står ALLTID klistrad i fönstret när han plogar, haha!

Sen har jag ju haft finbesök idag av världens sötaste vovve! Ååååh jag vill ha alltså!

Så söt att man smälter, inte sant? En riktig loppa! Men hon ville inte alls vara med på kort. Måste ta och fota henne ute nån gång tror jag..så att jag kan ha lite kortare slutartider så att inte alla blir suddiga, haha! Får ta det när hennes ägare (Krewer) kommer hem från luleå!

Har jag nått mer att berätta? Njaa, tror inte det.. Imorn ska vi egentligen till bvc men jag orkar inte åka/gå dit om det ska vara snöstorm så att man inte tar sig ut lätt..får avvakta till imorgonbitti så får jag se om jag får ringa och boka om tiden. Imorn blir, för övrigt, Molly en hel månad gammal! Weii!


Kommentarer
Postat av: Lisa, Love och Moas mamma

Modigt av dig att klippa så kort. Men fint blev det! :)

2010-02-03 @ 21:48:58
URL: http://lizadahlberg.blogg.se/
Postat av: Jennyli

tack detsamma! :D



och ja, håret kan faktiskt bli lockigt av grav. Hormoner o skit du vet =)

2010-02-03 @ 22:28:04
URL: http://ddb.blogg.se/
Postat av: jonna

Vilket lyft med nya frisyren, passa dig riktigt bra :) Vad fina bilder du tra på barnen hela tiden :) Kram..

2010-02-03 @ 23:46:27
URL: http://jonnaan.blogspot.com
Postat av: Camilla

Vad fin frisyren blev ändå : )Jag har hört att håret ändrar kvalité efter graviditeter, det står väl på de flesta gravid/mamma forum annars : )

2010-02-04 @ 05:46:51
URL: http://javlarondellhund.blogg.se/
Postat av: grannen malin

hej hej.. va fin du blev i håret =) skulle oxå vilja/våga klippa av mig kalufsen =) får ta den där fikan snart så arid o tindra får leka lite.. kram

2010-02-04 @ 08:10:37
Postat av: Martina, hobbyfotograf och mamma

Snyggt de blev:) Man kan faktsit bli lockig i håret av en graviditet;P Jag fick samma med Cornelia faktist:) så fort de blir blöt så kommer de fram lite men jga va lockig när jag va liten satt;P



Hoppas allt är bra med er:)

kram

2010-02-04 @ 08:33:18
URL: http://beautywolf.blogg.se/
Postat av: mamma

Jätte fina kort. och så fin du vart i nya frisyren, när jag klippte mej sist så gav jag Anita fria händer och du och jag har kanske tankeöverföring (ha ha) för nu har vi samma frisyr. Och det var samma för mej ju mer barn och ju äldre jag blir ju mer lockigt blir håret, för att inte nämna gråare tyvär,

2010-02-04 @ 08:40:05
Postat av: Mamma mina

God middag gumman.Måste säga att du är så duktig med kameran..man märker att det är mycket kärlek barkom dina bilder :)'Söt hund ,,man blir smått kär i den :) Snyggt ditt hår är.Ha en skön dag.kram kram

2010-02-04 @ 11:56:14
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Frida

Åh vilka fina bilder! Tussen på dom sista var ju urgullig

2010-02-04 @ 12:51:52
URL: http://tgif.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0