Kiss, plock och magknip!

Kanske i omvänd ordning, hehe. Jag sitter i alla fäll här med magknip. Jag råkade dricka lite mjölk till maten och då får man skylla sig själv. Jag orkar aldrig köpa laktosfritt eftersom jag inte dricker mjölk varje dag så då tycker jag att det är onödigt att köpa det. Men jag har i alla fall lyckats plocka ihop lite här hemma som man nu för tiden gör varje dag. Tindra hann vara hemma en halvtimme sen var vardagsrummet upp och ner, haha! Så jag har plockat men får snart plocka igen. Hon är proffs på att dra fram alla dvdfilmer så jag funderar på att köpa lådor med lock att lägga alla filmer i. Nåja, sånt är livet.

Jag tog även av Tindra sin blöja och ställde fram pottan medan jag plockade. Gick med jämna mellanrum och satte henne på pottan och hon satte sig själv några gånger. Men sen ställde hon sig bredvid pottan och kissade, haha! Nåja, sånt man får leva med innan hon lär sig antar jag, hehe. Men jag kan ju lova att det kommer bli otroligt skönt när hon väl blir blöjfri. Och man kan ju inte direkt bli arg på henne när hon kissar på golvet, eller? Hur ska man göra egentligen? Jag berömmer henne inte när hon kissat på golvet utan jag säger liksom försiktigt att man inte ska kissa på golvet utan att man ska kissa i pottan istället.

Just nu sitter Tindra och har lärt sig öppna alla dvdfilmer också. Inte bra. Så nu ligger snart alla filmer på golvet igen..suck. Lock var det ja, eller åtminstonde ett skåp som går att stänga. Det röstar jag för. Men vi ska eventuellt in på ikea en sväng på fredag. Ska köpa en ny spjälsäng åt Molly eftersom den som vi fått låna av Kajsa är otroligt vinglig. Sen ska vi även kolla på en fåtölj åt Tindra. Som jag visat tidigare har hon ju suttit i babyskyddet och tittat på Pippi och även suttit i sin egen bilstol. Hon tycker att det är mysigt att sitta själv. Men jag ville ju ha en sån där äggformad fåtölj som man kan stänga, om ni förstår vilken jag menar? Men den fanns inte kvar på ikeas hemsida. Hoppas att dom har någon sån kvar i varuhuset. Hur som hellst ska vi i alla fall titta på någon sorts fåtölj.

Just nu sitter Tindra och tittar på pippi en stund. Hon sitter i sin bilstol, hehe. Molly ligger här i soffan bredvid mig och pratar. Jag tänkte skriva ett inlägg så att mitt nästa inlägg inte blir så långt. Tänkte nämligen lägga in lite bilder på mina töser. Tindra roffa åt sig Mollys nappflaska så hon sitter och äter ersättningen som Molly lämnade, haha! Hon verkar gilla det.. Men hon ska snart få välling istället. Nåja, som sagt. Det kommer komma ännu ett inlägg ikväll men det inlägget kommer förmodligen bara innehålla bilder. Så gå inte och lägg er än, haha! Längtar till på fredag!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0