Reflexer..

Jag måste få slå ett slag för reflexer.. Jag hatar folk som går utan reflexer ute när det är mörkt. Speciellt när man kör bil! Folk fattar verkligen inte att dom inte syns! Skärpning sverige och ta på er reflexer. Jag har reflexer både på mig själv och även på barnvagnen. En sånhär hänger på min barnvagn:



Den hänger över liggdelen och själv har jag på mig min reflexjacka. Det är bra att synas i trafiken! Jag skulle verkligen uppskatta detta om jag körde bil så därför använder jag det. Det var bara det jag ville ha sagt..

Har verkligen varit endel att göra idag. Vi åkte till öppna förskolan imorse. Kände att jag behövde ha någonstans att leka av all Tindras energi, hehe. Och det kan jag ju lova er att hon gjorde. Det var hur mycket ungar där som hellst idag. Nästan så att man knappt kunde ta sig fram. Nästan lite för mycket egentligen. Det var lagom när vi var där sist men då var det tydligen ovanligt lite folk..nåja sånt kan ju inte jag bestämma. Några bilder blev det med och här kommer dom! Tindra fick för övrigt sin första puss av en kille idag, haha! Hennes dagispolare Theo gav henne en puss på öf, hehe.


Tindra & Theo







Jesper kom och mötte upp oss på öppna och sen gick vi vidare för en fikadejt med farfar. Så vi fikade på rådhuscafét och satt och tjötade en massa. Sen gick vi ner till hasselbacken och jag fotade lite. Jag har i alla fall bestämt mig för att ta en tur ensam på måndag eller tisdag om det är bra väder. Får väl se vart jag går. Kanske åker upp till bohusgården och sen går ner till strandpromenaden och fotar där en sväng. Längtar!! Men här kommer i alla fall bilderna från idag.








Denna bilden gav en sån sommarfeeling tycker jag! Guuud vad jag längtar efter sommarn. Men det var bara den klarblå himlen som speglade sig i vattnet..

Efter det så gick vi upp till Björn och tjötade lite och drack varm choklad, hehe. Mumma! Tindra vaknade lagom tills vi kom dit så det blev full fart på henne igen. Sen åkte vi hem, käkade och sen kom Jesper på att vi glömde köpa våtservetter! FAAN! Det är ju slut. Egentligen ingen direkt panik då det finns rent vatten i kranen men jag är bekväm.. Så jag klädde på båda ungarna, igen, och tog bussen ut till torp, handlade på coop, hem, klä av, välling, blöjbyte sen isäng med Tindra och sen likadant med Molly. Nu sover dom båda och jag ska snart göra detsamma. Ska bara se nyaste avsnittet av one tree hill först. Kom ju igår men jag glömde det..

Glöm inte kika i träningsbloggen! http://mandarinklyfta.blogg.se/traning

Kommentarer
Postat av: sandra

snygg design:P... hehe och jag är en av dom som inte använder reflex :P

2010-02-17 @ 20:40:10
URL: http://onlyhappyme.blogg.se/
Postat av: Marie

Som vanligt en underbar design !!!

Och underbara bilder med gumman ! Ser att ni haft underbart väder ... undrar när vi ska få sånt väder ... hmmm ... kan du inte skicka ner lite sol till oss ??? E så trött på vårat gråa väder nu ....

Kramizar

2010-02-17 @ 21:43:50
Postat av: Lisa, Love och Moas mamma

Jättefin design! Jag vill oxå ha nytt utseende på min blogg men kan ju inte göra sånt där sjävl, oteknisk som jag är..hehe

2010-02-17 @ 22:17:29
URL: http://lizadahlberg.blogg.se/
Postat av: Nina

super fina bilder as usual.. älskar bilden över svanarna.. ur fin!



skönt att det funka att klippa isär den. ahhha den är ju tillräckligt stor iaf :D



krams

2010-02-17 @ 22:53:27
URL: http://modesida.blogg.se/me
Postat av: mamma

Bloggen vart jättefin gumman, du är så duktig och otroligt fina bilder. Igår hade vi lite släkt fika här i Norrfjärden på Brillans cafe, vi var 4 av våra 5 generationer , gammelmormor,mormor, jag och jennifer. Vi pratade jätte mycket om dej och din familj alla längtar så att träffa er och hoppas att du inte ger upp tanken på dop här uppe. kram mamma

2010-02-18 @ 07:56:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0