Torka..

Jag har ingen fantasi om vad jag ska skriva så nu skriver jag lite bara för skrivandets skull. Jag har snart plöjt igenom hela säsong 1 av one tree hill..på mindre än 2 dagar, haha! Men det är ju så bra! Och Chad Michael Murray är en riktig läckerbit!

Molly utvecklas i alla fall som hon ska. För ett par dagar sedan kom hennes första tårar. Trodde först att hon fått någon infektion då hennes ena öga rann hela hela tiden! Men någon dag senare så kom det tårar ur båda ögonen när hon var arg. Hon har även börjat le endel. Speciellt åt Jesper kan hon le endel. Hon pratar även en hel del när hon är på bra humör. Då ligger hon och gurglar och ibland låter det som att hon skrattar, hehe. Och jag kan lova er att ungen har lika mycket hicka nu som hon hade när hon låg i min mage. D.v.s flera gånger per dag! Ibland tycker hon nog att det är lite jobbigt för hon kan bli bra arg..undra om hon brås på sin mor..? Haha! Hon börjar bli en liten tungviktare med, haha! Hon kan verkligen inte ha storlek 50 längre. Snart är även 56 för litet så snart får jag ta fram lådan med storlek 62. Och jag är galet shoppingsugen på barnkläder! Men jag får hålla mig lite.

Tindra då? Hon är helt galen! Så mycket energi och har aldrig tid att sitta stilla, förutom en stund på morgonen. När hon ätit välling och jag har gett Molly mat och hon har somnat om. Då kommer Tindra och kryper upp i famnen så sitter vi och myser i soffan. Hur mysigt som hellst! Funderar på att dra med henne till bvc nästa gång och se vad hon väger och hur lång hon är. Fast det blir inte nästa gång föresten, för då är hon på dagis. Men om vi får en tid som blir när hon inte är på dagis så ska hon få följa med. När jag ställde henne på vågen här hemma så vägde hon 10,4kg. Våran stora tjej! Hon pratar en massa. Hon säger bara ord, idag sa hon dock pappa duschar, haha! Det gjorde han också. Hon försöker säga om det är något hon vill ha eller vill att vi ska göra. Förstår vi inte vad det är hon vill så kommer hon och drar i oss och pekar och säger den! Haha! Annars är hon mest en virrpanna som springer runt som en galning och har en hemlig förälskelse för traktorer och bilar.

Det är mina underbaringar och jag älskar dom! Undra vad man gjorde innan man skaffade barn..


Kommentarer
Postat av: Zαняα´♥ <3 • • •

Heej heej !

Fin blogg!

allt bra!?



Kramar <3

2010-02-12 @ 21:01:33
URL: http://zaahraas.blogg.se/
Postat av: Piinky

ja de tycker jag med hehe =)händer ju så sällan nått här är ju typ bara pdol & lk åså nå i boden typ ;D



Kram

2010-02-12 @ 23:06:20
URL: http://piinkys.webblogg.se/
Postat av: Lisa, Love och Moas mamma

Hur gammal är Tindra?

2010-02-12 @ 23:10:51
URL: http://lizadahlberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0