Vad har hänt?

Jaa, vad har hänt med lilla lilla Tindra då? Inatt har jag inte känt igen henne och inte heller nu när hon ska vila..hon vill helt enkelt inte. Men så dåligt som hon sov inatt har jag aldrig varit med om tidigare.. Hon har vaknat flera flera gånger och sen var hon vaken mellan 00-01.30 ungefär och vägrade somna om. Sen vaknade hon klockan 6 imorse! Jag känner inte igen henne! Men jag antar att det kan bero på vårat nytillskott. Hon är alldeles för nyfiken och bebis är det enda hon tjatar om. Men hon vill inte heller vila sin lunchvila längre. Hon sätter sig och leker på sitt rum istället så att man får gå och slänga henne i säng flera gånger. Och att strunta i denna vilan kommer inte på frågan för då vill hon sova för natten redan klockan 16! Men men, vi får se, jag hoppas att det vänder snart..

Sen var vi på återbesök på bb idag med. PKU-provet och hörselprovet skulle göras och det var utan anmärkning. Vågen visade på 3056 gram och läkaren gav henne toppbetyg, hehe. Känns skönt även om jag inte tvekade på att allt var bra med henne. Hon är helt perfekt! Och den barnmorskan som vi pratade med där är ju bara helt underbar! Hon hette Marika och bodde tydligen i munkedal. Så himla förstående och stöttande har jag aldrig träffat! Fick jättemånga bra tips och råd av henne och hon var bara så snäll! Så borde alla barnmorskor vara..!

Nåja, som sagt, allt var i alla fall bra. Nu har jag precis brottats med Tindra klart tror jag, verkar som att hon kan somna nu efter att ha slängt sig baklänges så att hon flög in i väggen med huvudet före och fått gråta lite, då blev hon trött. Sover gör även Molly här bredvid mig. Kanske skulle sova lite jag med, men jag tror inte att jag kan det nu iaf.. Aja, jag har inget mer att skriva..just det ja..bilder från förlossningen..det kan jag ju fixa iordning nu och lägga upp sen.. Ha det så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0