Äntligen!

Idag tog vi äntligen tag i detta med att flytta våran dator. Vi har disskuterat fram och tillbaka om vi ändå skulle ha den i vardagsrummet. Men jag vill inte det egentligen. Tycker inte att ett databord och en dator med massa sladdar och tjosan hejsan tillhör inredningen. Så nej tack! Dock var vårat databord alldeles för stort för att få plats i vårat sovrum så vi visste inte riktigt vad vi skulle göra åt det faktiskt. Men i nyaste jysk-reklamen så hade dom ett litet och smidigt databord för en billig peng så vi slog till! Och nu sitter jag alltså vid vårat nya databord i sovrummet och skriver detta. Superbt!

När vi gick och lämnade Tindra på dagis imorse så följde Molly med. I vanliga fall brukar hon få stanna hemma och, oftast, sova. Men idag vaknade hon så sent så jag hade aldrig lyckats få henne till att sova vid den tiden. Så vi tog vagnen och knallade iväg. Vi var lite sega också så vi kom sent till råga på allt..tur att det inte är skolan som det gällde, haha! Och det var ju så himla fint väder idag. -3 grader och strålande sol, frosten gnistrade och allt kändes underbart! Så vi tog och en promenad. Jag tog kameran med mig i hopp om att finna lite inspiration. Eller i alla fall knäppa en bild eller två..tjaa..det blev 3 bilder..2 på Molly och en naturbild, haha! Lyckat läge.. Men ni kan ju alltid få se resultatet..







Jaa..mer hade inte jag, haha! Hoppas att man kan finna lite inspiration i norrland då..för nu är det inte ens en vecka kvar tills vi åker! Men nu har inte jag tid att sitta här mer för jag måste uppenbarligen städa..

Kommentarer
Postat av: Sofia

Ja, vill du ta bilder på snö så lär det nog gå bra. 10-dygnsprognosen visar att det ska vara fortsatt kallt så snön ligger nog ett tag till iaf!

2010-11-16 @ 18:13:09
URL: http://sofiafranzen.blogg.se/
Postat av: Eva

Ja dom är glad för det mesta. Alma sitter jag dock och busar jätte mycket med när jag tar kortet med boken.

2010-11-16 @ 22:21:19
URL: http://taweret.blogg.se/
Postat av: Nina

super fina bilder som vanligt :D



japps ska kolla va d är. är ju fööööööör nyfiken av mig för å hålla mig hela 9 mån. 5 får räcka- haha!

2010-11-16 @ 23:33:24
URL: http://deliciously.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0