Mollys kalas - massa bilder!

Ja, då har kalaset för Molly kommit och gått. Det gick bra, ungarna var snälla och Molly älskar tårta! Haha! Jag har egentligen inte så mycket att skriva om kalaset. Hon fick fina presenter såsom en heltäckande haklapp (sån med ärmar), bäddset & pengar, leksaker och kläder. Men här kommer bilderna från idag. Först från hemma och sen från kalaset! Först ut är en bild jag bara var tvungen att ta. Jesper har köpt hem latte macchiato (stavning?) till kaffemaskinen och jag tyckte bara att det blev rätt fräckt.. Men sen kommer bilderna i följd..




Såhär såg jag ut idag, haha! Värsta blicken..herregud.. Aja jag bjuder på den bilden i alla fall!




Lite fjortisbilder också (läs egobilder)..










Molly är ute och går!









Tindra har faktiskt spexat lite inför kameran idag, helt otroligt! Hon har ju börjat bli lite anti, haha! Men idag ville hon till och med att jag skulle ta kort på henne och sen ville hon titta på bilderna i kameran. Det var faktiskt lite roligt! Sen kanske hon blir familjens mästerfotograf? Det vet man aldrig..





































Måste även få säga att Molly var riktigt duktig på att pricka munnen med skeden. Hon har aldrig riktigt fått pröva det fören nu och det gick riktigt bra! Givetvis använde hon händerna lite men vilken unge gör inte det? Så hädanefter ska hon allt få äta själv. Och som jag sa tidigare så blev det ingen hembakad tårta men ingen klagade för det! Schwartzwaldz (stavas?) tårta bjöds det på då det är en stor favorit i alla fall hos mig! Så nu är Molly firad klart för denna gången. Näst på tur i familjen är Jesper som fyller i April!

Kommentarer
Postat av: Sofia

Det är helt sjukt att hon redan är 1 år! Grattis till sötnosen!

2011-01-06 @ 21:16:18
URL: http://sofiafranzen.blogg.se/
Postat av: Jenny

visst är det bekvämt m kaffemaskin?:-) men HUR har du fått latten så där? Vi har precis samma maskin som er:-)

2011-01-06 @ 21:58:10
URL: http://jeanny.blogg.se/
Postat av: mamma

Hej gumman!

Vilka fina bilder! Ja se nu, nu är du tillbaka och det är säkert för att du ska på arbets intervju och då känner du dej gladare. Idag kl.13.30 ska vi kolla på vår lägenhet JIPPI!!

Kram mamma

2011-01-07 @ 08:36:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0