Äntligen

Ja nu har jag äntligen fått iväg paketet. Har även skickat julklapparna till Alex och Jennifer. Nu är det bara Jespers småsyskon kvar, men jag vet vad vi ska köpa så vi får se om vi åker och köper det i helgen eller nått. Det brukar ju gå ganska fort när man vet vad man ska köpa. Döden att gå ute på torp och bara snurra just nu. HUUUUR mycket folk som hellst. Hata julen..Jaja, jag hoppas folket blir nöjda över vad dom får av oss i alla fall. För vi är ju inte direkt några miljonärer så dom får väl vara glada för det dom får. Och nästa år ska jag fan köpa ALLA julklappar i augusti eller nått. Eller nää, i september för då brukar det vara ganska lugnt ifrån turister och sån skit där ute. Fasst det lär ju inte bli så heller, haha. Jag säger varje jul att NÄSTA jul ska jag köpa julklapparna i tid, tror ni det blir så? NÄÄ! Jävla skit att man alltid ska skjuta på allt i sista sekund.

Idag blir det pizza i alla fall. Jag orkar inte laga mat och Jesper är väl ingen idé att fråga, haha. Får väl se vad vi gör ikväll, om det går någon bra film eller nått. Jag är sugen på pop corn med, men jag orkar inte åka och handla och även där är det väl ingen idé att fråga gubben, tss! Men som sagt, vi får se.

Ibland undrar jag om Tindra har kommit in i någon för tidig trotsålder. Ikväll när hon skulle få sin gröt var hon fly förbannad! Hon skrek inte som att hon var ledsen utan armarna var rakt ut från kroppen och så skrek hon så att hon blev alldeles röd i ansiktet. Hon såg lite smårolig ut men hon bet ihop läpparna och tog i. Det är lite svårt att förklara men aa det såg roligt ut. Sen fick man truga i henne maten eftersom hon knep ihop läpparna. Herre gud. Lite tröttsamt. Och så har det egentligen varit hela veckan mer eller mindre. Både med maten och gröten. Även när hon får flaskan ligger hon och sprattlar och låter. Undra vad det kan vara. Och hon är lite svårare att få att sova med. Det tar lite längre tid, ca. en halvtimma tar det innan hon somnar. Jaja, det är säkert bara en utvecklingsfas eller nått.

Nä nu ska jag käka pizza.
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0