Dunder och brak!

Ja det kan man verkligen säga. Herregud vad det åskade här förut. Jag hörde hur det började regna som fan. ÄNTLIGEN! Tänkte jag. Men det kändes så himla kvavt och äckligt så jag tänkte, det börjar säkert åska. Och vad händer? Jo det smäller till utav bara h-vete så jag höll bokstavligt talat på att skita på mig! Det var hemskt vad det åskade. Och jag fick ju plötsligt väldigt tråkigt där jag nu satt och hade dragit ut tv, dator och allt annat nödvändigt. Så jag satt vid ingången till baksidan och kollade på alla blixtar. Jag hatar att vara ensam när det åskar. Men jag är lite facinerad av blixtarna faktiskt. Så jag tycker samtidigt det är roligt att sitta och kolla på dom. Kanske därför jag tycker att det är spännande att åka bil när det åskar, hehe. Aja, så är det.

Jag som precis satt och höll på med min bloggdesign när det brakade loss. Fick stänga ner alltihop. Men nu har jag i alla fall fixat mig en ny header. Vad tycks? Vet inte om jag ska ändra bakgrundsfärger och sånt, fasst detta känns ganska somrigt och bra, hehe. Så vi får väl se. Jag kanske låter den vara som den är. Jag blev rätt nöjd faktiskt. Än så länge i alla fall, hehe.

Nä nu ska jag alldeles strax gå och nana. Och hoppas på lite friskare luft till imorrn. Och inte fullt lika varmt....
Sov så gott folket!

Spännande eller hur?!

Svar till "Anonym": Nej jag fick inte jobbet på bauhaus..

Herregud vad Tindra är gnällig nu. Hon vill inte vara på golvet, inte i famnen och inte i sin stol. VÄRMEN TAR KÅL PÅ OSS ALLA! Hon svettas och är varm och hon har bara blöja på sig. Jag försöker tvinga i henne att dricka titt som tätt och nog dricker hon. Det är väl bra, men hon slutar inte gnälla för det. Spelar ingen roll om man öppnar dörren heller för det är ju ännu varmare där ute. Vart fan är regnet som utlovades om jag får fråga??

Nä orka med detta säger jag bara!

Ååh sådär ja!

Ja nu har jag skickat iväg en jobbansökan. Det är väl typ 10% chans att JAG skulle få det, men man kan ju alltid hoppas. Det är värt ett försök. Enda "problemet" är väl att stället ligger i Göteborg. Men men, vi får väl se hur det går. Hålla tummarna kan man väl göra i alla fall? Ni fattar inte hur glad jag hade varit om jag hade kunnat få det jobbet. Det är nog fan mitt drömjobb..aa..det är det! Hehe. Så nu är det bara vänta och se...sista ansökningsdag var den 17 juli men dom rekryterade tydligen fortlöpande så förhoppningsvis hör dom av sig snart.

Sen hade jag bara tänkt visa en bild som jag tog igårkväll innan jag gick och lade mig. Låt mig också säga att denna bilden är INTE photoshoppad och inte tillgjord på något sätt. Den kommer direkt från kameran. Såhär såg himlen ut hos oss igårkväll...


Den var helt magisk. Man blev som hypnotiserad när man såg den. Kunde sitta och stirra på den länge, hehe.

Nä nu ska jag dra upp min kära lillasyster ur sängen, för vi ska ringa till Piteå kommun!
Ha en fortsatt trevlig dag!

Bebisen i magen

Jag hade tänkt tillägna ett helt inlägg till den lilla kotte som finns i min mage nu. Jag har inte skrivit så mycket om den egentligen och jag vet inte riktigt varför. När jag var gravid med Tindra så skrev jag i princip varje dag om hur jag mådde och vad jag kände.

Så hur mår jag då? Jo jag mår toppenbra! Förutom att min solbränna nu har gått från att bränna till att klia. Känns inte så skönt. Men det har ju ingenting med graviditeten att göra. Sen kan jag inte äta varm mat. Kan bero på värmen men jag hade såhär i förra gravven också, och då var det vinter. Så jag vet inte. Men just nu är det väl inte speciellt många som klarar av varm mat? Men annars mår jag toppen.

Magen: Ja den har verkligen börjat växa nu. Fast jag tycker att jag bara ser fet ut. Känns som att hela jag dallrar. Men det är i alla fall svårt att dölja magen. Den står liksom rakt ut. Så det ska bli spännande att se vad som gömmer sig där inne. Jag känner ju sparkar då och då. Dom flesta är så svaga ännu men vissa har börjat bli riktigt starka. Det känns skönt att veta att någonting finns där inne, hehe. För jag har fortfarande inte riktigt fattat att vi snart ska bli 2-barns föräldrar! Känns ruskigt konstigt kan jag säga. Får se om jag kan knäppa en magbild senare under dagen.

Men nu har jag nog inget mer att skriva just för tillfället.
Ha en fortsatt trevlig dag!

Fastnat

Haha ja jag har fastnat i one tree hill träsket igen. Jag har sett nästan alla säsonger en gång till..eller aa..till och från..men man har fått friska upp minnet i alla fall. Och nu har jag fastnat och ser varenda avsnitt i slutet av 5e säsongen. Funderar nästan på om jag skulle se hela 6e säsongen också, hehe. Fast den har jag ju bara i datorn. I den datorn som står i det varmaste jävla rummet i lägenheten. ÄCKLIGT!! Aja, får väl se hur jag gör.

Jag får fortfarande inte i Tindra speciellt mycket mat. Men dom säger ju att huvudsaken är att hon dricker, och det gör hon. Så det är ju bra i alla fall. Imorrn ska jag göra en liten speciell middag, haha. Jag blev så himla sugen på smörgåstårta, så det ska jag göra imorn till middag! Mumsigt va? Det ska Tindra få smaka också. Kanske kan få i henne lite mer av sån mat.. Jaja, det återstår att se.

Detta var enda sättet till att få i Tindra åtminstonde liiite mat


Äta själv, det var mumsigt. Fastän hon dissade skeden totalt så fick hon faktiskt i sig skapligt mycket med händerna. Trots att det fastnade makaroner på näsan, haha! Lilla dockan!

Sen efter maten fick lillan bada lite i poolen. Det var typ 30 grader varmt det vattnet. Sen startades ett litet vattenkrig, hehe. Jesper skvätte ner Alex och jag skvätte ner alex. Självklart fick jag igen och var dyngblöt, så jag och Alex hoppade ner i poolen med kläderna på och plaskade runt tillsammans med Tindra, hehe. Och Tindra satt och plaskade som vanligt.

Kolla här!


Nä nu ska jag sluta skriva och fortsätta titta på one tree hill.
Ha en trevlig kväll!

"Bebis"

Ja jag glömde ju skriva en rolig sak igår. Tindra har lärt sig ett nytt ord, hehe. Hon säger "bebii" (bebis)! Hehe! Det låter så himla gulligt. För igår när hon satt och lekte med sin docka som hon fick av Felix i present så sa jag åt henne "Är det en bebis Tindra?" och då säger hon rakt ut "Bebii". Och idag satt hon och lekte med "nallen" som följde med dockan och då sa hon det flera gånger! Det hörs jättetydligt att hon säger just bebis också, hehe. Sen säger hon "där (pekar på nallen) bebi"! Hon börjar bli så duktig min lilla snutta!

Idag är det dags för dagis igen. Mellan 10.30 och 12.30 ska hon vara där idag. På fredag ska det bli mest spännande. För då ska hon få prova vila där för första gången. Så då får jag inte glömma ta med mig snutten och nappen. Så idag medan hon är på dagis ska jag passa på att ta en svalkande dusch! Men min solbränna känns i alla fall bättre idag än vad den gjorde igårkväll. Så det är jäkligt skönt kan jag säga.

Nä nu ska jag ta och kika runt lite.
Ha en trevlig dag!

Fy åt h-vete!!

Jaa, vad ska jag säga. Man får sona för att vara utomhus när solen skiner. Jag satt och solade "medvetet" i MAX en timme. Brännt mig som fan! Sen sprang jag ju runt och lekte med Tindra och hon fick bada i sin pool och sådär och då brände jag mig ännu mer. Ska visa bilder....





Jaa, som ni ser..BRÄND!!! Det svider som fan kan jag lova! Inte alls skönt. Men men, man får väl skylla sig själv som är utomhus i solen. Tindra hade ju i alla fall på sig sin uv-dräkt. Ska lägga upp massa bilder på bilddagboken snart så då får ni väl kika.

Vi åkte i alla fall och tog ett kvällsdopp ute på mollön. Herregud vad varmt det var i vattnet! Visserligen var ju jag bara precis vid stranden nästan för Tindra satt och plaskade. Men herre vad den ungen älskar vatten! Hon älskar att sitta och plaska och skrattar HÖGT när hon är i vatten.

Nä nu ska jag ta och käka lite!
Hörs imorrn!
Puss!

Varmt!

Ja herregud vad varmt det är! Blir det lika varmt idag som igår tror jag minsann att Tindra ska få bada i sin nya pool som hon fick av sin farfar igår. Hoppas att det följde med en pump till. För den var rätt stor. Annars får vi väl åka och köpa en, hehe. Om nu inte Jesper orkar blåsa upp den. Men det återstår att se. Skulle ha haft en vattenslang också, för då kan man koppla den till poolen på nått sätt och så sprutar poolen vatten som en vattenspridare ungefär. Hade varit lite kul och se vad Tindra hade tyckt om det. Men vi får väl skaffa en vattenslang helt enkelt.

Vad ska vi annars göra idag? Jaa, jag ska ut och fota bilen i alla fall. Sen ville Alex ut till torp om hon hade fått sina pengar. Hon ville shoppa kläder, hehe. Så vi får väl se om vi åker ut dit. Sen funderar jag på vad vi ska äta idag. Salladen som jag gjorde igår blev SVINGOD! Mums! Men idag då? Känns som att jag inte vill äta varm mat idag heller. Kanske skulle köpa hem någon baguette och göra en egen röra..? Nåja, jag vet inte..får väl fråga herrskapet vad dom är sugen på för mat idag.

Nä nu ska jag ta och kika vidare.
Ha en trevlig dag!

Snyggve!

Ja jag har nu tänkt visa en väldigt vacker bild på min kära gubbe. Lova mig att inte dö bara, haha! Vi skulle nämligen åka och bada och Jesper ville se ut såhär:



Men det är ju tur att han har lite vett i huvet i alla fall och tänkte på att det finns andra folk, och framförallt barn, på stranden också. Hahaha! Men fatta att detta hade varit en syn för sig att se på en badstrand!?

Som sagt så var vi och badade förut. Första gången i havet för Tindra, hihi. Hon tyckte att det var skitkul faktiskt! Hon satt och plaskade som aldrig förr och kröp runt. Hon ville till och med ut på en simtur men då hann Jesper stoppa henne. Hon kröp nämligen längre och längre ut, haha! Nåja, vi kommer att åka och bada fler gånger. Men det var änna skönt att vara ute på kvällen. Det var inte riktigt lika varmt ute men vattnet hade ändå värmts upp hela dagen om man säger så. Får väl se om vi åker ut en sväng imorrn med. Det är fint där ute. Jag hade ju varit där en gång förut, men visste inte att det hette så. Saxenhov hette det i alla fall. Så dit blir det nog fler gånger i år.

Kalaset gick bra det med, några få bilder finns på bilddagboken. Kalaset varade ju inte så länge så jag hann inte ta så många bilder, men några blev det. Plus att det finns lite MOBILbilder från badet. Jävla Jesper hade ju snott mitt minneskort och glömt sätta tillbaka det i min kamera. Mupp!

Nää nu ska jag sluta skriva och gå och vara social med mina kära kompisar..

Så var det över!

Ja då var kalaset överstökat också. Tindra åt tårta så det stod härliga till, hehe. Och kakor skulle hon också ha! Så nu har hon fått massa fina presenter också. Synd bara att det är så jäkla varmt inomhus också, men det var för varmt på våran baksida för att sitta ute, för Tindras skull då. Men det är ju nästan så att man funderar på att dra till stranden. Jag gillar ju dock inte att bada i saltvatten men hade ju vart skönt att komma ut i alla fall. Jag funderar på att göra någon sallad idag. Så att man kan få i sig lite nyttigare saker än pizza, mcdonalds och massa sprit (pik).

Det är egentligen inte så konstigt att folk går upp i vikt när man sitter på sitt feta arsle, käkar pizza och mcdonalds. Visst, självklart äter jag också sån mat men inte så ofta och inte var och varannan dag. Det var ofta förr, men inte sen jag bestämde mig för att gå ner i vikt. Nu skiter jag i vikten för nu vet jag att viktkurvan ändå kommer att gå rakt uppåt. Men men, det är väl deras val antar jag.

Det blir nog att åka en sväng till bodelle lite senare. Nixuz och Julia är påväg hit nu så dom kanske vill följa med. Jag åker till bodelle för Tindras skull i så fall, för där kan vi sitta i skuggan. Sen kan Tindra få leka med sina nya leksaker som hon fick idag med. Anledningen till att vi inte är ute i den stekande solen är för att jag inte vill att Tindra ska bränna sig då det inte är bra att smörja in dom små för mycket med solskyddskrämer och sånt. Men det kanske vissa är för tröga för att fatta (PIK).

Nåja, nu ska jag gå och hoppa på Mikey som ligger i våran soffa och sover.
Ha en trevlig dag alla tjockisar! ;)

Lugnet före stormen..

Ja jag kände att jag kunde sätta mig här ett tag nu. Har precis lagt Tindra så att hon får vila en stund innan folket kommer. Städat och klart, tårtan är klar (även om den inte fick bli som jag ville) så nu är allt lugnt. Folket skulle väl börja komma runt 13-tiden bestämde vi, så det är ju bara en timma kvar. Men det ska bli roligt att se vad Tindra tycker om tårtan, haha. Jag undrar vad jag själv kommer tycka om tårtan. Jag smakade ju på den ena fyllningen och jag tyckte att den var lite smaklös, men men, vi får väl se vad alla andra tycker. Kan ju alltid hoppas att den smakar bra i alla fall. Får väl visa en liten bild på den sen.

Vad händer ikväll då? Jag vet inte riktigt. Jag är sugen på att hitta på nått, men jag vet inte vad. Kanske kan åka och ta ett kvällsdopp senare? Får väl se som sagt. Annars blir det nog att dra en film eller nått..

Appropå film så var ju vi och såg Transformers 2 igår. Nu är ju inte detta min typ av film, men eftersom vi sett ettan så måste man ju se tvåan. Faktiskt så var filmen rätt så bra. Det är ju overkligt som fan men den gick att se i alla fall. Om man bortser från dom som satt bakom oss och fes hela jävla tiden. Det luktade ju faan i hela jävla biosalongen. UÄCK! Självbehärskning??? Nåja, det var i alla fall trevligt att komma ut en sväng. Det var jag, Jesper, Malin O och Mikey. Nice nice.

Nä nu ska jag faktiskt försöka hinna kika lite till.
Ha en trevlig dag!

Grillning och bio!

Ja nu ligger köttet på grillen, pommesen är i ugnen och det är fortfarande fruktansvärt varmt ute! Och det är visserligen varmt inne med. Nästan äckligt. Men det finns inte så mycket att göra åt den saken. Men gott ska det bli med grillat i alla fall! Vi grillar rätt ofta faktiskt. Men det är ju för att det är så himla gott. Och det är så skönt att grilla när det är så fint väder ute. Vi kommer ju antagligen sitta ute och äta idag. Måste ju proväta vid dom nya utemöblerna, hihi.

Senare ikväll, runt 21-tiden, ska vi på bio. Blir Transformers 2. Har ju sett ettan så då måste man ju se tvåan, hehe. Jag är väl inget större fan av dessa filmer men jag ställer upp för umgängets skull. Jesper brukar ju faktiskt gå och se filmer som JAG vill se så varför inte? Alex sitter hemma under tiden. Schysst va? Haha! Så Tindra blir inte ensam i alla fall. Och det märks att hon också reagerar på värmen, appropå Tindra alltså. För hon totalvägade nattvällingen. Så hon gick och lade sig utan mat. Hon ville verkligen inte ha. Får väl se om hon vaknar inatt och är hungrig då..

Nä nu är maten klar, måste rusa!
Kolla in bilddagboken!
Puss på er!

Spännande värre!

Ja jag satte mig precis vid datorn, tänkte kolla mailen och sådär. Då ser jag att jag har fått ett mail på engelska. Det var en kvinna som var intresserad av att köpa våran bil. Hon skulle bo i Sverige i två år och vad jag fattade det som så finansierade hennes företag allt. Ingen aning. Men jag fick i alla fall svarat på det mailet trots min kassa engelskastavning. Hoppas hon förstår vad jag skriver, haha! Så nu får vi se. Hon skrev i mailet att hon kunde betala CASH imorrn! What??! Redan imorrn? Vad ska jag göra utan bil?? Haha! Jaja, skulle vara skönt att bli av med denna dyra börda i alla fall. Kanske vi kan köpa en annan bil. EN KOMBI!! Ska bli spännande att se vad som händer nu i alla fall.

Det hade gått superbra på dagis idag med. Och vet ni vad? HON ÅT MATEN OCKSÅ!! Kors i taket! Trots att det inte var burkmat! Men mammas mat, den duger INTE! Tack för den Tindra! Haha. Jaja, nästa vecka har hon fått ungefär samma tider. Men på fredag nästa vecka ska hon vara där mellan 9.30-14.00. Då ska hon pröva vila där för första gången. Då får vi se hur det går då, hehe.

Nä nu ska jag ta en snabbkik innan vi ska åka.
Ha en trevlig dag!

P.S Jesper hittade min kameraladdare!!! Så ikväll ska jag ut och fota, det kan jag lova!! D.S

Så jäkla roligt!

Ja jag säger då det, så jäkla kul! Det trodde jag ju dock aldrig, men jag visste ändå att det skulle bli så, haha! Fy sjutton säger jag.

Nu drar snart min dag igång. Eller snart och snart. Tindra vill antagligen alldeles strax vila. Det blir bra. För sen blir det frulle och dra till dagis. Ååh jag känner mig inte alls taggad till att göra allt som ska göras idag. Men men, det får väl gå. Ska snart sätta mig och skriva en handlingslista också. Lär ju bli en rätt lång en. Men det ska bli roligt med Tindras första kalas imorn, hihi. Annars hatar jag fortfarande allt som har med kalas att göra, haha! Men jag vet i alla fall en sak jag ska önska mig när jag fyller år, hihi. Men det säger jag inte nu.

Jag vill ha ett jobb också. Men jag antar att man inte är speciellt attraktiv på arbetsmarknaden just nu. Jag är gravid i vecka 15, jag kan inte ta vilka arbetstider som hellst och jag har småbarn. Det är inte speciellt lyckat egentligen. Men men, nån gång ska jag väl få ett jobb eller? Och jag skulle faktiskt inte bry mig så hårt om jag inte får ett jobb innan december. För då kommer ju nästa unge och jag får föräldrapenning. Nåja, det blir nog bra detta.

Nä nu börjar Tindra gnälla så jag ska slänga ner henne i sängen.
Ha en trevlig dag allihop!

Jävla grädde alltså!

Att jag aldrig lär mig! Men grädde är ju så gott, haha! Åt lite jordgubbar med grädde förut och fick världens magknip. Men men, det är nog faktiskt värt besväret om jag ska vara ärlig. Någon som har provat den laktosfria grädden? Är den något att ha eller? Smakar den som vanlig grädde? Kanske skulle vara värt att prova? Äsch jag vet inte.

Imorrn blir det full rulle i Andersson-familjen. Först är det ju dagis som hägrar. Som ni vet ska Tindra äta där för första gången och sådär. Sen efter det ska vi åka ut till maxi och handla allt för tårtorna och kalaset. Sen måste vi skjutsa Jennifer till tåget. Hon ska nämligen hem imorrn. Sen blir det hem, förbereda tårtor och grilla. Sen måste vi hinna städa imorrn också. Så det blir rätt körigt. Men det går nog bra. Jag har städat endel nu ikväll så det kommer att gå fort imorrn.

Nä nu ska jag fan gå och lägga mig. Har ju magknip så att jag knappt kan sitta upprätt.
Sov så gott folket!

Härligt!

Ja det hade gått lika bra på dagis idag. Jag fasar dock för morgondagen. Då ska hon äta där för första gången. Och hon gillar ju INTE min hemlagade mat utan det är bara burkmaten som duger. Hur ska det då gå på dagis imorn? Jaa, det återstår att se. Imorrn ska vi i alla fall säga "hej då" för första gången. Igår och idag har jag ju bara gått när hon inte sett mig. Men imorrn ska vi säga hej då. Undra hur det kommer gå. Ska bli spännande.

Nu ska vi alldeles snart åka och handla. Och jag är lite sur. Jag hittar inte min kameraladdare. Men jag får leta den snart. För jag är lite sugen på att åka och bada. Hellst hade jag väl velat åka till gardis eller sikhall. Där är det fint att bada. Men det är så himla långt härifrån. Men vi kanske kan göra det någon dag. Annars får jag väl åka själv, hehe.

Nä nu måste jag försöka få i Tindra lite mat innan vi åker och handlar.

Och du..jag ödslar ingen mer tid på dig längre..du är inte värd ett enda ord till..

Alltså jag blir...

Alltså jag blir ju fan inte klok på dethär! Nu låter det för fan som att vi aldrig ställt upp heller. Du är fan inte frisk alltså! Och jag har för fan aldrig kallat dig för HORA ELLER FNASK eller vafan du nu säger. Du måste ju drömma. Det kanske är nått du VILL bli..eller? Jag vet inte och jag bryr mig fan inte ett skit. Sen är det fan dina egna ord att du pundar så STÅ FÖR FAN FÖR VAD DU HAR SAGT!! Du behöver fan hjälp!

Nu ska jag fixa lite här innan vi ska gå till dagis igen. Hoppas att det går lika bra som igår. Men det tror jag nog. Tindra är fruktansvärt social av sig. Men frågan är om inte hon kommer att bli gnällig p.g.a trötthet idag. För hon vaknade inte klockan 6 idag som jag hade velat, för då hade hon hunnit vila en stund innan. Nä hon vaknade 07.20 istället. Så jaa..hon lär bli trött. Men men, vi får väl se hur det går.

Nä nu ska jag sätta lite lösenord och sån skit här och var. Och skicka iväg några mail..
Ha en trevlig dag!

P.s. Moget..jävligt moget.. D.s

Hoppsan!

Ja nu ser det ut som att jag inte har bloggat på hela dagen. Men jag kände att mitt inlägg som jag skrev imorse kanske inte var så passande. Jag var förbannad och ville skriva av mig. Vissa av er hann läsa det men vissa hann inte. Men sånt är livet. Nu har man i alla fall en kompis mindre. Kanske ingen större förlust, vad vet jag. Men jag orkar inte förklara allt från början en gång till. Lögner, svek, droger och pengar..låter som en jävla drama i en film men sådär har min dag sett ut. Jag vet inte vad jag ska säga eller tro men jag kan bara säga en sak. Alex KAN inte ljuga ihop en sån smörja. Det är fan ingenting som man bara går och hittar på. Så är det bara, mer kan jag inte säga om den saken.

Annat om min dag då? Det har varit förbaskat varmt idag! Nu på kvällen visade termometern 28 grader i skuggan. Det är fan äckligt. Man kan ju knappt vara ute. Men men, man ska väl inte klaga på värmen när den väl kommer. Tindra var ju på dagis i förmiddags med. Lämnade henne där själv och det hade gått bra. Hon hade blivit lite gnällig sista kvarten men det var antagligen bara för att hon var trött. När hon kom hem fick hon lite mat sen somnade hon och sov fan i 2 timmar, haha! Men hon var väl helt slut efter all uppmärksamhet och full fart på dagis. Men men, hon verkar du haft kul i alla fall. Imorrn ska hon ju dit igen så vi får väl se hur det går då.

Tog en liggande bild på min mage igår också, hehe. Den ser lite knäpp ut faktiskt. Men jag ska lägga upp den ändå så får ni se. Det är ingen liten kula man ser, hehe. Titta själva!


Blev inte en superbra bild då jag tog med min mobilkamera, hehe. Men den börjar kännas rejält nu i alla fall. Känner även mer och mer fladder i magen. Spännande värre. Så nu ser vi verkligen fram emot ultraljudet som nu blir av den 9 juli istället. Hehe, jag har ju hunnit ändra den några gånger nu. Men nu ska jag inte ändra igen. Så det så!

Nä som avslutning slänger jag in en bild på dagens outfit! Gult linne, svart jeanskjol (en mammakjol) och vita leggings.


Nä nu ska jag kika in på forumet som jag inte alls hunnit med idag, hehe.
Ha en trevlig kväll!
God natt!


En liten film

Ja jag tänkte bara visa en liten film från skara sommarland. Ni får ursäkta den dåliga kvalitén men youtube förstör ju hela den så..här kommer den i alla fall.



Blev ingen shopping idag heller. Men får väl se om vi hinner imorrn. Jag har ju bilen hemma nu för tiden så vi kan ju åka fastän Jesper jobbar. Men vi får se om jag orkar imorn.

Nä nu ska jag ta en snabbkik, sen ska jag spela lite.
Ha en trevlig kväll!

Konstig dröm!

Jag måste bara berätta om en konstig dröm jag hade inatt. Jag drömde att jag fick barn och vi döpte barnet till Curry. CURRY?! Jag kan inte riktigt säga om det var en kille eller tjej men jag skulle ju tippa på en kille. Vi sprang runt där och sa att våran bebis hette Curry. Hur jäkla konstigt som hellst. Jag skulle ju aldrig få för mig att döpa en unge till Curry! Möjligtvis en katt eller hund men inte ett barn. Sen plötsligt ångrade jag mig i drömmen och sa att jag inte alls ville att ungen skulle heta Curry, för det var ju synd om barnet. Men jag vet inte om vi bytte namn, haha. Skitkonstigt var det i alla fall.

Inskolningen idag gick lika bra som igår. Hon lekte lika mycket som igår och var väldigt intresserad av alla andra barn. Hon snodde en keps av en kille som var lite större än henne (han skulle börja skolan till hösten). Alla barn var så snälla mot henne så jag tror detta kommer att gå toppenbra. Dagisfröken sa till mig att jag kunde gå hem en sväng imorrn och låta Tindra vara där själv med dom. Bara för att se hur det går. Jag ska alltså smita iväg utan att säga någonting. Så då tar vi ett nytt steg imorrn.

Nä nu ska jag faktiskt passa på att försöka käka någonting medan lillan vilar. Hon var helt slut efter all lek.
Ha en trevlig dag!

Inskolning på dagis.

Ja igår var vi ju på dagis på inskolningen. Vi var där en timme och dom var ute hela tiden. Under den timmen hann Tindra få en kompis, käka massa sand, smaka på stenar och pinnar och smutsa ner sig från topp till tå, haha! Men hon verkade i alla fall ha roligt! Så idag ska vi vara där en halvtimme längre. Mellan 10-11.30. Så nu ska jag snart försöka få Tindra till att vila en liten stund innan. För annars kommer hon ju vara helt död. Så får vi väl se hur det går idag. Men jag tror allt att det går bra. Tindra är så himla social. Sen ville dom att jag skulle prova hålla mig mer och mer undan för att sedan kunna gå hem en stund med tanke på att jag bara bor 2 minuters gångavstånd från dagis. Så vi får väl se.

Vad ska vi annars göra idag? Jaa, jag hoppas ju att vi kanske kan komma oss iväg till torp. Jag vill som sagt köpa lite kläder och sånt till Tindra. Får väl se om Jesper vill åka med eller om jag ska åka själv. Ska ju köpa skor till henne med. För dom skorna hon har sitter inte fast på fötterna. Igår tappade hon dom säkert 3 gånger, hehe. Men det blir nog bra. Ska köpa sånna man knyter istället. Sen är det ju strålande sol även idag. Skönt som fasiken. Jag tror faktiskt på att jag kanske kan få lite färg denna sommaren. I alla fall i ansiktet och på armarna. Resten av kroppen är rätt kört. Men där brukar jag inte visa nån hud ändå så det kvittar. Det skulle vara smalbenen då. Men där lyckas jag fan aldrig få färg, haha!

Nä nu ska jag kika vidare!
Ha en trevlig dag!

1 helt år!

Ja gud, ett helt år sen man låg på bb. 03.24 med en snutt på magen. Mys! Dock har vi inget kalas för lillan idag men hon har fått sina presenter av mig och Jesper i alla fall, hehe. Sen fick vi hem några kuvert idag med pengar från min mormor och gammelmormor. Så imorrn tänkte jag se om jag kan komma iväg till torp. Min mormor ville att jag skulle köpa någon sommarklänning till gummsan och sen ska jag se om vi hittar några skor som sitter fast bättre på fötterna, hehe. Så det blir nog bra. Här kommer några bilder från året som gått. Dock bara 3 bilder men ändå, hehe.

Här var hon bara några timmar gammal


Här är hon ett halvår och försöker äta sin gröt själv


Och denna bilden är tagen idag när hon öppnade sina paket, ett helt år gammal.


Hujja, tiden går så fort så att man blir rädd. Och nu ska hon ju få ett litet syskon också. Herre gud är allt jag kan säga. Man hinner verkligen inte med! Nu ska vi bara ha kalaset på lördag också. Ja, Tindras fadder var här förut och lämnade en present också. 2 jättefina klänningar. Får se om dom kommer bort på lördag också. Men jag kan ändå inte förstå vart tiden tar vägen? Vart gör man av den liksom? Jag vet faktiskt inte. Tiden får bara inte gå såhär fort...

Nää, jag vet inte vad mer jag kan skriva idag. Har lite dålig fantasi. Och jag orkar inte skriva mer grundligt om hur vi hade det på skara sommarland heller, hehe. Nåja, det kommer väl igång nån gång.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Åh herre jäklar!

Jag hade ju totalt glömt bort att lillan ska skolas in på dagis idag! FAN! Jag satt och kollade igenom min telefon och insåg att fan, klockan 10 ska vi vara på dagis, inskolning. SHIT! Nu känner jag mig stressad. Men men, det är bara att sätta fart faktiskt. Får väcka Jesper lite tidigare idag, för jag vill att han ska följa med. Och vi som hade tänkt sjunga för Tindra nästa gång hon vaknar. Men hon kommer inte hinna vila innan dagis ens en gång. Nåja, det blir nog bra. Lillan fyller ju 1 år idag med. Tänkte att jag skulle lägga in bilder och sånt från den dagen hon föddes och till 1 år. Som jag gjorde en annan gång. Men dom bilderna är i andra datorn så jag får göra det sen.

Igår gick jag ju in i vecka 15 i graviditeten än och det känns fortfarande overkligt. Magen har börjat växa rejält nu också. Ligger jag ner har jag världens kula på magen. Men har inte hunnit fota det än. Men däremot har jag fotat min mage på vanligt vis. Här har ni en dagsfärsk bild.



Hur mår jag då? Jodå..jag kunde knappt käka nått igår bara. Allt jag äter växer i munnen på mig. I alla fall all mat som är varm. Käkade på mcdonalds på hemvägen igår och jag fick i mig 3 nuggets och liiiiite pommes. Sen på kvällen ville Krewer så gärna ha pizza så vi beställde hem en familje. Jag fick inte ens i mig en liten liten pizzabit. Bara några tuggor sen tog det stopp. Det bara växte i munnen på mig. BLÄ vad äckligt det var! Så idag funderar jag på att köpa hem lite jordgubbar och grädde, hihi. Det är så mumsigt. Men vi får se sen. Ska ju hämta moppejäveln sen också.

Nä nu måste jag faktiskt hoppa in i duschen.
Återkommer under dagen!
Ha en trevlig dag!

Hej alla glada!

Vilken helg! Jag är helt slut! Efter denna helgen så kan man inte vara annat än slut. Huvudvärken kryper i huvudet också. Men fy sjutton vad roligt och mysigt vi har haft. Ska ladda upp massa bilder på bilddagboken så ni kan få kika. Men Tindra har knappt sovit på nätterna, men men, sånt är livet. I fredags när vi kom fram spöregnade det och såg verkligen inte ljust ut. Men det sprack upp på helgen och blev riktigt fint. Vi grillade, spelade minigolf och mös. På lördagen så var det strålande sol nästan hela dagen. Det duggregnade då och då men absolut inget som störde. Så vi har haft riktigt tur. Samma idag. Det var mulet och kallt på morgonen men det sprack upp innan vi ens har checkat ut ur stugorna. Men jaa, Tindra har haft skitskoj hon med. Åkt vattenrusch, kört bilar och åkt karusell. Men jag orkar inte riktigt skriva om allt som hänt i helgen utan ni får kika på bilderna istället. (http://MrsAnderss0n.bilddagboken.se)

Nu sitter vi och väntar på en familjepizza och sen är det fan sängen som gäller!
Sov så gott så hörs vi imorrn!
Kram på er!

Vi har i alla fall tur med vädret!

Ja det kan man säga. Sol och varmt igår när ännu varmare idag. Toppen! Men nu börjar jag längta hem Hehe. Men vi får väl se när vi drar oss för det ser ut att bli kasst väder snart. Men men. Jag får blogga mer ikväll. Puss på er!

Fy vilken lång dag!

Ja detta blev en otroligt lång dag. Dagen började med ett besök hos kära bvc. Tindra skulle få sin ettårsspruta och lite sånt roligt. Men jag måste faktiskt säga att för en gångs skull blev jag glad av att vara där! Tindra hade gått upp nästan ett halvkilo i vikt!! WOHOO!! Påväg i rätt riktning äntligen. Men det märks ju på hennes matvanor. Hon har börjat tycka om maten mer och mer och vill alltid äta samtidigt som oss, och det är bra. Men hon gillar verkligen inte min mat *muttra*. Men som sagt, sånt är en vanesak. Hon ska få fortsätta smaka min mat tills hon klarar av att äta bara den. Men det får bli nästa veckas projekt. För i helgen blir det burkmat i skara. I alla fall så väger lillan nu 8950 gram och var fortfarande 73,5 centimeter lång (kanske praktikanten mätte fel sist? Det trodde bvcsköterskan med) och 45,5 runt huvudet. Stora damen. Och nu vill hon gå och stå mycket mera så jag tror att hon kan gå själv snart. Hon kan ju stå utan stöd. Dock tror jag att det sitter lite i huvudet på henne. Hon har balansen men det är som att hon inte vågar stå själv när hon märker att ingen håller i henne, hehe. Min lilla fegis. Men det kommer nog vilken dag som hellst. Igår tog hon faktiskt ett helt steg själv! Så nu går det fort.

Sen åkte vi ut till torp. Köpte 2 presenter till Tindra som hon faktiskt får på måndag när hon fyller år. Hon behöver inte vänta till kalaset, hehe. För då får hon ju faktiskt en massa andra roliga presenter. Sen gick vi och handlade inför imorrn. Smörgås, yoghurt och en massa andra nödvändigheter. Sen gick vi till el-giganten för att hämta mopeden. Ja, då fick vi veta att mopeden kom helt demonterad så det var bara ställa sig utanför och skruva. Ja det gick väl bra tills vi skulle få igång mopedjäveln! Då fick den ingen soppa och när vi fixat det så startade den inte i alla fall. Så efter ca 4 timmar fick vi ge upp. Ställde moppen hos el-giganten och åkte hem. Så nu måste vi försöka få tag på en bil med drag också för VI måste köra mopeden till någon jävla verkstad i trollhättan. Men vi skiter i det. Vi vill bara få hem mopeden från torp och hem till oss för då kan Jesper skruva i lugn och ro. För nu tror han att han vet vad felet är. Så vi får väl se. Sen åkte vi hem, lillan fick nattvällingen och sen nana. Hon var såååå trött och gnällig plus att hon hade fått lite lite feber av sprutan antagligen, men hon hade bara 38,2 så det var inget mer med det. Nu sover hon så gott så!

Ja detta var våran dag, ni kanske förstår att jag är TRÖTT! Kan säga att vi inte fick i oss någon mat fören typ 19.00. Inte bra alls! Men vadfan?!

Nu ska jag packa inför skara sen ska jag fan sätta mig och spela lite om jag orkar.
Ha en fortsatt trevlig kväll! Och föresten så blir det nog inget bloggande från mig i helgen. Eventuellt någon mobilblogg..annars PÅ ÅTERSEENDE SÖNDAG!

Fy sjutton vad trist!

Vaknade nu på morgonen och det REGNAR ute. Det är mörkt och trist. Känner verkligen att man är pigg och glad idag, eller inte... Sen blev jag så ledsen när jag kollade upp vädret för skara i helgen. Ser inte ut att bli något bad för Tindra i alla fall. För det blir nog för kallt. Det ska regna och vara dåligt väder HELA helgen! Såhär ser prognosen ut.

KLICKA FÖR STÖRRE BILD!



Det är så himla trist om inte väderprognosen hinner ändras. Känns som att vi slösat pengar i onödan då. Nåja, det är ju osett än vad det blir för väder. Kanske skulle åka och köpa ett par gummistövlar till Tindra bara "ifall att". Jag ska då i alla fall packa med mig hennes regnkläder! Nä fy sjutton vad trist! Håll tummar och tår på att det blir bättre väder än dethär!

Vad ska vi göra idag då? Jo först ska vi till bvc, lillan ska få sin ettårsspruta och lite sånt. Sen ska vi åka direkt ut till torp. Vi ska handla sånt som vi ska ha med oss till skara och hämta mopeden som förhoppningsvis kom idag. Det lär ju ta ett par timmar där ute i alla fall. Sen ska vi hem och jag ska börja packa och sånt. Sen hade vi tänkt grilla idag, men vi får väl se. Sen ska vi packa in allt i bilen också. Känns skönt att ha det gjort så slipper vi kliva upp übertidigt imorrn. Så nu kan vi ta det lugnt imorgon, kliva upp, ge Tindra välling, byta blöja och ta på kläder. Sen hinner hon leka lite innan vi åker klockan 9. Och varför vi åker så tidigt är för att vi vill hinna med en frukost på mcdonalds innan, haha! Det blir nog skiiiitbra detta. Men blä på vädret.

Nä nu ska jag passa på att kolla lite innan alla kliver upp.
Ha en trevlig dag!

GUD VAD GLAD JAG ÄÄÄÄR!!!

Imorrn får jag äntligen hem min kamera! WOHOOO! Fy fan vad jag har längtat efter den! Gosh! Fatta att jag ska ta massa kort imorrn, haha! Jaa, nu har jag reagerat lite..

Har precis lagt Tindra och tänkte faktiskt sätta mig och spela lite the sims 3 nu, haha! Det är så jäkla kul! Men jag vet inte om jag faktiskt gillade 2an bättre..hmm..jag får nog spela lite till innan jag kommer med något utlåtande om den saken.

Nä nu ska jag passa på att spela!
Ha en trevlig kväll!

Ååh hej och hå!

Känner mig inte så pigg idag faktiskt. Har hört fnitter och skratt hela natten typ. Nåja, det blir väl bra. Får försöka få i mig nått så kanske jag blir piggare. Man ska ju orka igenom hela denna dagen också.Vi ska ut till torp sen. Jag ska in på ur&penn och kika. För dom hade tydligen billiga solbrillor där och jag behöver ett par nya för en viss fröken Andersson har gjort sönder mina, hehe. Så kan det gå. Hon hade lekt med dom på golvet och sen råkade hon sätta sig på dom så ena bågen knäcktes, haha! Så det ska vi kika på idag. Sen får vi väl se om Jesper kan ha dom shortsen som jag hittade igår. För jag hittar inte hans vanliga badshorts.. Visserligen var det typ 2 år sen jag såg dom sist, för vi badade aldrig nått förra året så det var verkligen 2 år sen, haha. När vi bodde på tureborg. Aja, det blir nog bra. Det löser sig, det gör det alltid.

Vad gjorde vi igår då? Ja det blev ingen film i alla fall. För det var tydligen någon form av dubbelavsnitt av desperate housewifes igår så då blev det lite för sent. Någon som vet om det var säsongsavslutning av programmet? Det var i alla fall riktigt spännande igår, hihi. Och innan det kollade vi på Paris Hiltons extremt smarta program, My new BFF. Jaa, vad ska man säga om det? Måste man ha ett eget tv-program för att hitta en ny bästa vän kanske man inte ska ha en vän..äh, skit samma.

Nä nu ska jag ta mig en snabbkik och sen vara social igen.
Ha en trevlig dag!

Silvershampo och fjortisinvasion!

Ja just nu sitter jag och kollar när Jennifer blir alldeles lila i huvudet. Hon håller på att sätta i silvershampo i håret. Har inte riktigt förstått mig på detta. Silvershampo? Huh? Ja det ska tydligen ge håret ännu mera blondskit eller nått..hon blir väl silvrig/grå i huvet nu istället för blond, haha! Jaja vi får väl se när hon är klar. Lila är det nu i alla fall, haha! Hade ju varit fräckare att få det lila, inte sant? Nåja, det är ju inte jag som vill ha håret grått i alla fall. En annan färgar håret för att DÖLJA dom gråa håren.

Sen kommer det bli en fjortisinvasion som heter duga. Alex kompis Malin (Andersson faktiskt!!) skulle väl komma hit och sova här också. Så då blir det Alex, Jennifer och Malin. Fjortisarnas afton, haha! Får väl se vad vi hittar på. Har ju fortfarande en film kvar att se av dom vi lånade av grannen igår. Kanske får se den då. Kommer inte ihåg vad den hette, aja skit samma.

Nu är det inte långt kvar till Tindras ettårsdag. Hon fyller ju år på MÅNDAG! Hallå? Vart fasen tar tiden vägen egentligen? Jag blir ju galen vad tiden springer iväg. Men kalaset blir i alla fall helgen efter det. För vi tänkte att det för en gångs skull kunde passa alla? Förhoppningsvis. Och jag vet fortfarande inte hur vi ska göra med tårtorna. Jag är ju grymt sugen på smörgåstårta men vette fan om jag orkar ställa mig och göra en. Funderade ju även på att åka ut till tårtmakeriet i lysekil och kika lite. För dom är grymt duktiga på att göra tårtor. Äsch, vi får se hur vi gör. Det löser sig alltid.

Nä nu ska jag se på sjukhuset och sånt.
Ha en trevlig kväll!

Knepigt!

Jag vet inte vad det är med msn ibland alltså. Jag kan inte ändra statusen från "inte vid datorn" till tillgänglig. Vad är det för fel? För så fort jag ändrar så ändrar den tillbaka liksom..aja, det blir väl bra.

Ja som jag skrev igår är det fullt upp idag. Men det är även så att fru Andersson hade behövt städa idag också. För en viss Fröken Andersson har hittat en reklamhög som hon tyckte var überkul! Så just nu ligger det tidningar över hela vardagsrumsgolvet OCH köksgolvet *STOR SUCK*. Hehe men vad ska man göra? Hon tycker ju att det är roligt att läsa tidningar så då får hon väl göra det. Men just nu sitter hon här bredvid mig och dansar till lady gaga - pokerface. Den är grymt rolig också!

Nu har magen börjat växa endel också. Och jag känner rörelser tydligare och tydligare. Nu är det inte långt kvar till ultraljudet. Men jag kom på att jag eventuellt måste ändra tiden igen. Fan vad jag är kass på det där alltså. Men vi får väl se om jag får göra det. För jag fick ju tiden på en fredag och den fredagen hade vi tänkt åka till skara sommarland igen. För A-C och Emmelie är här då och Emmelie ville ju gärna dit. Så det ska vi försöka fixa! För er som inte vet så är det min storasyster och hennes dotter. Ska försöka fixa barnvakt den dagen också tänkte jag. Men vi får väl se. Hade ju inte varit hela världen att ta med sig Tindra heller faktiskt. Men som sagt, vi får se hur vi gör.

Nä nu ska jag fortsätta kolla vidare lite granna!
Kram på er! Föresten..här kommer en färsk magbild.


Äckligaste filmen?

Ja det var nog den äckligaste filmen jag någonsin sett! Den var inte äcklig så att man blev rädd utan den var mer äcklig så man ville spy! Huvvaligen! Den hette Wrong Turn eller nått sånt. Fy fan vad vidrig alltså. Handlade om ett gäng som skulle göra en dokusåpa eller nått sånt. Men dom stötte på en massa kanibaler som käka upp dom eller nått..blä! Äcklig var den i alla fall. Den var ju inte ens bra. Inte nånstans! Så jag rekomenderar inte någon att se den! Blä! Får hoppas att den andra filmen är bättre. Kommer inte ihåg vad den hette men vi får väl se den imorrn eller nått.

Nu har vi äntligen fått köpt våra utemöbler. Dom hade bra pris på jysk så vi passade på! Så nu är vi nöjda. Imorrn blir det till att åka till tippen och slänga massa skräp, sen ska vi ut och lämna in bilen. Ännu fattigare blir vi då! Fan att allt ska komma på en och samma gång. Aja, men vad gör man? Så imorrn blir det fullt upp kan jag lova. Puh! Hoppas bara inte denna huvudvärk förföljer mig. För igår hade jag huvudvärk, imorse när jag vaknade hade jag huvudvärk och nu har den kommit tillbaka denna huvudvärk. Aja, får väl ta en alvedon imorrn med då. Så att man orkar med dagen.

Men vet ni vad jag ska göra nu? Jo jag ska gå och lägga mig i sängen och krama kudden så hårt så att jag stryper den!
God natt!

Filmkväll kanske?

Det har ju varit toppenväder idag, blåst lite kallt bara. Eller så är det bara jag som är frusen, hehe. Men vi kom oss i alla fall iväg till torp. Dock hade inte moppen kommit. Kommer eventuellt på torsdag. Hade blivit nått fel från centrallagret så jag vet inte. På torsdag.

Innan torp ringde jag och skällde lite på nikon. Men jag hade inte behövt skälla för min kamera är KLAR!!! WOHOO! Nu ska bara verkstan skicka kameran till huvudkontoret och sen ska huvudkontoret skicka den till mig så har jag riktig jävla röta så kommer kameran innan helgen. Men jag brukar aldrig ha tur så jag får den väl i början på nästa vecka eller nått. MEN jag har i alla fall kameran till Tindras ettårs kalas! Det var liksom huvudsaken känner jag. Visst hade det varit skoj att ha kameran till skara. Men men, smällar man får ta! Åååh vad jag ska ut och fota sen när jag får hem min älskade kamera, hehe! Sen bad han om ursäkt för att det fortfarande står väntar på reparation på internet. Han sa att det måste blivit nått fel eftersom kameran var klar. Men vad det var för fel på kameran har jag ingen aning om. Jag var så uppe i varv att jag glömde fråga, haha! Nåja, så kan det gå.

Så nu funderar jag på att kanske springa över till grannen och låna en film. Så kan vi sitta här och dega och glo på film och äta korv med bröd, hehe.

Men först ska jag ta en snabbkik här innan jag ska göra välling och lägga lillgumman som har varit och kollat på får idag, hehe. Hon var väldigt facinerad.

Ha en trevlig kväll folket!

Dålig jag är då..

Vad dålig jag har blivit på att skriva i min blogg känner jag. Men vi har främmande jämt och jag känner att jag inte vill vara osocial med dom. Eller jämt, men mina småsyskon är ju här båda två och så har vi varit borta i helgen och allt sånt. Nåja, det blir nog bra.

Hade världens huvudvärk igår men tänkte att den går nog över bara jag får sova lite. Men när jag vaknade hade jag fortfarande huvudvärk. Blää! Jag har sån huvudvärk att jag mår illa alltså. Men nu har jag smällt i mig en alvedonbrus (det hjälpte inte illamåendet på traven kan jag säga!) så vi får hoppas att huvudvärken går över snart. Jag hatar att ha huvudvärk..!

Vad händer denna veckan då? Jaa, det känns som att vi har ganska fullt upp. Idag ska vi åka och hämta mopeden. Imorrn ska vi lämna in bilen på service (och hoppas att Ove klarar sin uppkörning för E-kortet). På onsdag ska jag börja packa för skara. På torsdag ska vi handla det vi ska ha med oss tänkte jag och packa det sista. På fredag åker vi till skara, hihi. Jag längtar faktiskt! Ska bli riktigt skoj tror jag. Så då är vi borta hela helgen och då lovar jag att det inte blir mycket bloggande, hehe! För då har jag ju inte ens en dator med mig. Däremot kan jag ju blogga från mobilen, så vi får väl se om jag gör det. Annars får ni väl hålla utkik på bilddagboken för jag lär säkert skicka in lite bilder dit.

Nä nu ska jag faktiskt kika vidare och se om man är populär någonstans, hehe.
Ha en trevlig dag i solen!

Ååh!

Jaa, vad ska man skriva nu då? Jag vet inte riktigt. Blev iaf att ta en riktig sovmorgon idag. Tindra ville vila när klockan var 8 så då gick jag också och lade mig. Blev att vi inte vaknade föra 10.25 nästa gång, hehe. Men det var skönt att sova i alla fall. Det får vi nog göra oftare, hehe.

Vad har vi gjort idag då? Inget speciellt faktiskt. Varit och handlat, lagat mat och spelat kort. Jesper jobbar ju så finns inte så mycket att göra. Och jag vet egentligen inte vad jag ska skriva. Är för besviken och sur för det..

Så jag lägger nog ner medan min racerbebis kryper runt som en jäkla tok här hemma!

Tröttare än tröttast

Ja nu sitter man här och klockan är inte ens 7. Tindra valde att vakna klockan 6 idag och vägrade somna om. Så det var väl bara lyda order och kliva upp och ge henne välling och ny blöja så får vi väl se när hon vill sova nästa gång. Garanterar redan vid 8. Får väl se om jag ska försöka sova en stund jag med då. Kan ju i alla fall försöka. För jag är riktigt trött just nu i alla fall. Blä!

Det var en trevlig kväll igår ute hos Jespers chef. Vädret såg riktigt trist ut när vi åkte hemifrån. Regnade en skvätt. Men ju längre ut mot "kusten" vi kom desto mindre moln och mer sol blev det. Så när vi kommer ut till chefen så är det strålande solsken och varmt! Och en annan klädde ju på sig för vädret som var hemma, hehe. Det vill säga, jag tog min stickade tjocka klänning och jeans på mig! Men det blev ju kyligt framåt kvällen så jag ångrar inte mitt val i alla fall. Vi stannade inte så länge. Tror att vi åkte redan vid halv 8 eller nått. Men det var god mat och trevligt sällskap och det tackar vi för!

Vad händer idag då? Jag vet faktiskt inte. Jennifer kom ju hit igår också. Så vi får väl se om vi kan hitta på nått idag. Fast Jesper behöver ju bilen också. Nåja, vi får väl se. Alla ligger ju och sover ännu. Och föresten får jag gå och titta till Tindra. För hon fick vällingen i sin säng och det låter som att även hon somnar snart...får titta..

Ha en trevlig dag!

I väntan på en tjej..

Ja nu är det inte bebisen i min mage jag pratar om. För den vet vi inte könet på ännu. Utan det är Jennifer, min lillasyster vi väntar på. Hennes tåg är väl ca 2 timmar försenat så vi får se när hon kommer. Ska ringa henne om en stund tänkte jag. Hon skulle väl få åka taxi från herrljunga om inte tåget till uddevalla skulle vänta på henne. Eftersom hon har bokat anslutningståget så måste dom hjälpa henne om dom är försenade. Så det känns ju bra i alla fall. Att hon slipper sitta och vänta på ett annat tåg i flera timmar. Så vi får väl se hur det går.

Idag ska vi ju även ut till Jespers chef. Om man hade kunnat be till någon vädergud så hade det varit fint väder idag. Men icket det! Nåja, huvudsaken är att det blir fint väder nästa helg, håll tummarna för det! Nu hade vi väl tänkt sätta på en film eller nått i väntan på Jennifer. Undra föresten vad man ska ha på sig för kläder idag. Det är säkert inte speciellt varmt där ute. Men jag får väl rota igenom garderoben. Jag har ju min stickade tunika som är lite varmare. Kanske kan ta den. Aja, får väl se. Jag får väl visa någon form av dagens outfit lite senare.

Nä nu ska jag kolla om det finns någon bra film.
Ha en trevlig dag allihopa!

Anställningsintervjun

Ja det var nog den jobbigaste och svåraste anställningsintervju jag varit på i hela mitt liv! Jag orkar inte gå in på detaljer men det var knepiga frågor och jag satt där som ett jävla frågetecken eller nått. Nåja, vi får väl se. Hade ju varit gott att få nått i alla fall. Men men sånt är livet. Ni kan ju ändå hålla tummarna för mig.

Nu har vi käkat kyckling och pommes, det var mumma. Eller aa, jag åt det, Jesper åt revben. Jag åt så jag trodde att jag skulle spricka, haha! Men gott var det. Så nu ska vi hyra en film på sf-anytime. Smidigt som fasen. Det blir En chihuahua i beverlyhills, hehe. Den ska ju tydligen vara rolig så vi får väl se.

Känner att jag skriver ganska osammanhängande och mumligt just nu så jag tror jag lägger ner detta för idag.
Ha en trevlig kväll!

WOW! Vilken morgon!

Telefonen ringer..klockan 08.10!!
Jag: Hej, det är Malin!
Han: Ja hejsan, jag ringer från Bauhaus hur står det till?
Jag: ?? Jotack det är bara bra...
Han: Det är så att vi söker personal här över sommaren och jag ringde till arbetsförmedlingen och då fick jag ditt namn.
Jag: Aa, okej?
Han: Jaa och innan vi kan bestämma oss hade jag behövt träffa dig innan, skulle du vara intresserad?
Jag: Absolut!
Han: Bra! Skulle du ha möjlighet att komma hit idag redan?
Jag: Ja visst kan jag det!
Han: Det låter bra, är det någon speciell tid du kan komma?
Jag, Jaa jag kan komma efter klockan 10.
Han: Vad bra, vad sägs om 10.45?
Jag: Går jättebra! Vi ses då!

Sen var det lite mer tjöt om vem jag ska fråga efter och så vidare. Men fatta vad roligt!! Jag har fått mig en anställningsintervju på bauhaus!! Jag har sökt jobb där förut utan lycka och nu ringer dom och frågar efter MIG! WIIIE!!! Tänk om jag kan få jobb där!? Visserligen så är det ju kvällsjobb ibland, men då får jag faktiskt försöka lösa det med Tindra och så vidare. Förhoppningsvis får man ju ett schema och då har jag kanske lite tid på mig att försöka fixa barnvakt. Åååh vad roligt!! Önska mig lycka till nu!!!

Det negativa är väl att jag får skjuta fram resan till norrland något. Men jag kommer i alla fall. Men men, jag får väl antagligen svar på det i eftermiddag då. HIHIHI jag är så glad!

Vad händer mer idag då? Jo vi ska åka till tippen en sväng, sen ska vi och hälsa på Jespers pappa. Ikväll var det väl tänkt att vi skulle grilla men jag vette tusan egentligen. Det är ju såååå trist väder och bara regnar. Men jag får väl fråga vad Jesper är sugen på. Jag tänkte att jag skulle väcka han vid halv 10 så han får en chans att vakna innan jag ska åka. Så får han välja om han ska åka med eller om jag åker själv och han är hemma med Tindra. Men gud vad jag blev uppe i varv nu, hihi.

Måste nog sluta skriva nu för det blir så tjatigt annars!
Men än en gång, önska mig lycka till!
Puss på er!

Skattepengarna..

Ville bara skriva ett snabbt inlägg..jag har visst fått mina skattepengar ändå..fick dom i förrgår jag med..men dom sitter på fel konto!! HAHAHAHA!!! Jag är ju för jävla blåst ibland! Jag hade totalt glömt bort att jag anmälde det kontot när jag deklarerade på internet för första gången, haha!! Smartast i stan! Så jag har haft dom utan att veta om det..GRATTIS MALIN ANDERSSON SMARTAST I STAN!!


Ja, så det kan gå.

Kan inte komma på en bättre rubrik så den får duga. Jag har egentligen ingen aning om varför jag sätter mig här och skriver heller. För jag har verkligen ingenting att skriva om. Suck säger jag bara. Jag har bara tråkigt så jag får väl skriva några rader då. Om..regn? För det dröjer nog inte länge fören molnen spricker ut i ett regnoväder alltså. Men vi börjar bli vana vid dethär laget faktiskt. Det har ju regnat i flera dagar. Och nu är prognosen ändrad..nu ska det regna på lördag med. Det är ju nästan så att man vill gråta. Men men, det är tur att Jespers chef har ett förtält till husvagnen i alla fall. Det ska bli trevligt att komma hemmifrån lite faktiskt. Även om det bara är över dagen. Men nästa helg smäller det. Då jäklar i min lilla låda ska vi ha skoj!

Min lilla gumma är svintrött så det får nog bli en tidig kväll för henne ikväll. Men hon får i alla fall inte gå och lägga sig fören 18-tiden. Annars lär hon väl vakna 4 imorrn eller nått. Men hon håller nästan på att somna redan. Bara vällingen hon vill ha, hehe. Stackarn.

Nä jag har inget mer att skriva..ska kika vidare nu..
Hej svejs!


What?! Why...?

Varför ska vädret vara så jävla dåligt hela tiden för??? Kan det inte komma lite sol och värme? Nu har vi fått det regnet vi behövde. Vi behöver inte mer! Kom igen nu! Lite sooool tack! Det vill jag ha! Nåja,huvudsaken är att det blir fint väder över midsommar när vi är i skara.

Och jag har fortfarande inte fått mina jävla skattepengar! Så nu börjar jag faktiskt bli lite bitter. Eller jaa, inte så lite heller. Sen har dom ju inte ens tagit in min kamera för att laga den utan det står FORTFARANDE väntar på reparation!!! Hur normalt är det att en grej får vänta på reparation i två veckor???? För imorrn är det två veckor sedan jag skickade in skiten. ÅÅÅHH nu skiter jag i detta! Jag lägger ner allt vad fotografering heter. Jag säljer fan kameran. ÅÅåh vad jag är på riktigt dåligt humör nu. Bara för att INGENTING går som jag vill just nu! SUCK SUCK SUCK!! Hjälp mig..

Undra vad man ska göra för mat idag då? Jag blev lite sugen på kyckling. Antingen en såndär man bara stoppar in i ugnen eller en färdiggrillad. Fast en sån i ugnen låter mer lockande. Ska fråga Jesper vad han tycker om mitt förslag.

Haha det är tur att man har en underbar dotter. Hon gör en på bra humör. Jag satte på lite musik i datorn och hon sätter sig och dansar och sjunger, hehe. Underbart! Lady gaga - Pokerface och Flo rida - right round. Det är grejer det. Haha! Fasst allt går att lyssna på med lite sväng i. Min lilla sötunge.

Får se om Krewer har bilen hemma idag. Hon har lovat hjälpa oss att köra lite skräp. Hade varit skönt att få det gjort. Sen måste hon ju komma hit och kolla på lägenheten med. Det har ju inte hunnits med än med tanke på att hon varit i Luleå. Ska snart skicka ett sms till henne tänkte jag.

Föresten. Det var någon som undrade om Tindra har blivit bättre och inte vaknar så tidigt sen hon fick eget rum. Faktiskt så har det blivit bättre! Hon sover till 7 som hon brukar och det är fruktansvärt skönt. Fast nu 2 dagar i rad har hon vaknat 1 gång mitt i natten. Inatt vaknade hon klockan 2.15, precis innan Jesper kom hem från jobbet och tydligen somnade hon inte om fören 4. Jesper kom ju som sagt hem så han fick ta henne inatt eftersom jag måste kliva upp på morgonen. Tack för det säger jag! Men men, hon är rätt trött nu på morgonen så jag skulle tippa på att hon snart vill vila för första gången.

Spelade ju the sims 3 hela kvällen igår. Men jag måste säga att jag tycker att det är lite jobbigt att man måste hålla ner höger musknapp för att flytta på "kameran". Förr så var det bara skjuta fram musen åt det håll man ville att kameran skulle gå. Det var mycket bättre. Men man kanske kan ställa in det någonstans? Jag vet inte. Jag får nog sätta mig och spela lite ikväll med, hehe.

Oj vad jag svammlar nu.
Nu får jag sluta..
Ha en trevlig dag i regnet!

Cocacola glas!

Japp, då har man varit på mc donalds och fått sig lite nya glas, som att vi behöver det??? Nää men dom var så coola. Dom var formade som en cocacola burk, hehe. Man får ett nytt glas om man tar en plusmeny eller en salladsmeny. Så åk och köp vettja, hehe.

Här kommer en liten "dagens" också!

DAGENS HUMÖR:  Ganska bra faktiskt!

DAGENS KLÄDSEL:   Jeans och en huvtröja

DAGENS FRISYR:  2 toffsar

DAGENS MUSIK: Något från spotify :P

DAGENS FILM: Ladder 49 står på just nu. Jävligt bra film faktiskt.

DAGENS MAT: Nuggets på mc donalds.

DAGENS SAKNAD:  Norrland, men jag kommer snart! :D

DAGENS LÄNGTAN:  Skara sommarland :D Och ultraljudet den 10 juli..
DAGENS HAT: Inget
DAGENS ÄLSKA: Tindra!

DAGENS VILL:  Shoppa

DAGENS VILL INTE:  Säger jag inte..
DAGENS VILL VERKLIGEN INTE:  Samma som ovan..

DAGENS MYS: Tindra

DAGENS GÅ UPP: Klockan 7 
DAGENS JAG ÄR: gravid :P
DAGENS CRAVING: Jag vet faktiskt inte..lösgodis?

Så vad händer nu då? Ingenting faktiskt. Tindra ligger och vilar. Alex och Mikey sitter och kollar på film. Skara sommarland är betalt och klart. Nu är det bara tuta och köra, hihi. Så himla skoj ska det bli alltså! Undra hur Tindra kommer reagera på det? Hon kommer nog ha rätt roligt. Kan ju hoppas på det i alla fall.

Nä jag ska faktiskt ta och kika vidare nu.
Ha en trevlig dag.


God morgon!

Jag är väl den enda i Sverige som inte har fått sina skattepengar ännu? Aja dom kommer väl förhoppningsvis. Jesper fick ju sina igår! Kan ju alltid hoppas att dom kommer in under dagen. Då får vi väl se om jag kan boka resan till Piteå snart, hihi. Fasst frågan är om man inte ska vänta och se om det finns "sista-minuten" som kan vara billigare. Iaf tågbiljetterna. För ska vi åka tåg så vill jag ha en egen sovkupé. Det var ju skitbilligt sist jag kollade. Aa, jag ska gå in och kolla vad som blir billigast. Sen får vi se om Jesper åker med eller inte. Det är inte säkert att han kan vara ledig från jobbet ännu. Och jag funderar ju faktiskt på om vi skulle stanna i 2 veckor istället för en. För då behöver vi inte stressa eller någonting! Så det är lockande faktiskt. Men men, vi får väl se.

Vad händer idag då? Jo just nu sitter jag bara och väntar på att Tindra vill vila här på morgonen som hon brukar, hehe. För då ska jag sätta mig och spela lite the sims 3, hihi. Så jäkla kul alltså! Måste ju prova mig fram så att man lär sig det. För som sagt, detta var mycket svårare än the sims 2. Men man lär sig nog ganska fort. Sen ska jag be Jesper sätta sig och kolla om han kan få igång photoshop cs3. Det ska ju vara dåligt väder hela veckan typ så vi har ju inget bättre för oss. Men på lördag ska vi ju hem till Jespers chef också. Personalfest/grillfest. Ska bli trevligt. Tindra får faktiskt följa med dit för både jag och Jesper ska vara nyktra. Visst, Jesper kanske tar sig en öl till maten eller så men han ska ju jobba på söndagen så något mer blir det inte. Det är ju hans egna ord. Med tanke på att han kör lastbil så brukar han ha nolltollerans på att dricka över huvud taget dagen före han ska jobba. Det är knappt så han vågar ta sig någon 3,5a. Nåja, det är ju faktiskt bra! Och som alla vet får inte jag dricka heller. Aja, nu ska jag sluta tjöta.

Ha en supertrevlig dag allihopa!
Kram på er!

Jahaja!

Nää det fina vädret höll inte i sig tyvärr. Så vi åkte ut till torp och kikade lite. Vi köpte regnställ (galonisar) till Tindra och avmaskningsmedel till katterna. Sen köpte jag även the sims 3, hihi. Jag kunde inte hålla mig. Vi köpte ju det till Jespers lillasyster i present och då passade jag på att testa det lite så nu var jag tvungen köpa det själv, hehe. Nåja, hinner inte spela idag men ska allt spela lite imorrn tänkte jag.

Så nu är katterna avmaskade igen och det är bra. Sen har vi bara tagit det lugnt. Jag och Mikey har suttit och spelat kort tills vi blev för oseriösa och sket i allt ihop, hehe. Nu ska vi snart sätta på en film. Skulle tydligen vara riktigt äcklig också så vi får väl se. Venom hette den i alla fall. Får väl skriva en recension sen eller imorrn.

Nä nu ska jag vara social.
Ha en trevlig kväll!

Men guuud vad härligt!!

Ja vilken härlig morgon att vakna till! Solen skiner och inte ett moln på himlen!! Jag måste bara gå ut och känna om det är varmt också. Hoppas det. Då ska vi tamejfaan vara ute idag! Så Tindra kan få busa i gräset, hihi. Och kanske jag kan få lite färg innan skara sommarland? Hehe! Man kan ju alltid hoppas. Jag fick ju faktiskt liiiite färg när vi flyttade och grejade, för då var det så varmt. Men sen blev det ju kasst väder så nu har väl den solbrännan försvunnit helt och hållet. Men det får vi jobba på!

Jag vill ha ett jobb. Men jag vet inte riktigt vad jag vill jobba med. Känns så segt att inte kunna ta vad som hellst. Men ändå rätt skönt. Jag vill ju hellst ha ett 7-16 jobb. Slippa jobba helger och sådär. Men ändå. Det är ju inte direkt gott om jobb en sån här tid. Men vi får väl se vad som dyker upp. Jag har faktiskt sökt jobb på Cherry casino nu. Det är ju liiite extrapengar men långt ifrån tillräckligt. Nåja, vi får väl se.

Nu ska jag kika vidare en sväng.
Ha en trevlig dag i solen!

Kvällningen

Idag är jag RIKTIGT sur för att jag inte har min kamera hemma. Jag släppte ut katterna på baksidan och fick syn på en underbar himmel! Alldeles rosa och röd. Vissa moln var blå och rosa..aa det går inte beskriva. Önskar att jag hade kameran *gråter en skvätt*. Försökte fota med kompakten, men det blir ju inte ens i närheten lika bra. Himlen ser mer orange ut. Kolla själva:





Men jag har ju hittat på ratten på kompakten att det faktiskt ska gå att fota i manuellt läge men jag fattar fan inte hur man ställer in inställningarna. Det är fan krångligare att ställa in dom i en kompakt än i en systemare! Moget! Hmm..nej jag är inte det minsta bitter och NEJ JAG KLAGAR ALDRIG!!! Haha där fick ni dagens skämt också. Fuck off!

Nu ska jag gå och lägga mig och sura!
God natt då!

Helt galen!

Jaa, jag säger då det! Tindra är helt galen, hehe! Igår satte jag på Arne Alligator för första gången på länge och hon blir helt tossig! HAHA! Hon sätter sig och viftar med armarna som besatt och dansar och skrattar. Helt tokig. Vi ska filma henne sen så jag kan visa er, hehe. Lilla pluttan.

Nu har vi i alla fall bestämt oss vilken vagn vi ska ha. Jesper får som han vill på ett sätt och jag som jag vill på ett annat. Synd bara att dom är så jäkla dyra. Så vill någon vara med och sponsra så är det välkommet! Det blir i alla fall denna vagnen:


Phil & Teds Vibe blir det. Den kändes bekvämast för både Tindra och den lille, och även bekvämast att köra. Den hade nämligen bromsen på handtaget och det känns toppen. Det fanns även en ståbräda att köpa till just denna modellen, man fäster den på ett annorlunda sätt bara. Så sen när Tindra inte vill åka vagn längre så kan vi köpa en ståbräda och det är bra! Det betyder att vi kan ha denna vagnen även som singelvagn ett bra tag. Så jag tror att vi kommer vara otroligt nöjda med denna. Hoppas det i alla fall. Och det positiva är ju att den får bra plats i bagaget som en vanlig singelvagn. Det betyder också att vi inte behöver ha någon panik med att byta bil egentligen. För alla får plats än så länge i alla fall. Men vi får väl se. Det blir i alla fall denna vagnen vilket fall som hellst.

Idag har vi ju varit på samtal på dagiset också. Det blir nog toppenbra där uppe. Dagisfröknarna var supertrevliga och avdelningen såg allmänt trevlig ut så det blir bra. Sen var vi ute på torp och kollade regnställ. Blir att köpa ett i storlek 80. Det är det minsta som finns som jag har sett i alla fall. 80 är rätt stort på henne ännu, till och med vissa kläder i 74 är för stort, på bredden då alltså. På längden är 74 ganska bra i storlek. Så det regnstället ska vi köpa. Sen kollade vi på gummistövlar. Där är minsta storleken 19-20. Men vi får väl köpa det ändå och gardera henne med raggsockar. Hade ju behövt sånna galonvantar också, men känns som att det kan vänta lite i alla fall. Aja, det blir nog bra oavsett.

Nä nu ska jag sätta mig och kika lite.
Ha en trevlig dag.

Valet!

Jaa, det gick inte riktigt som jag tänkt mig faktiskt. Men att piratpartiet skulle få 1 mandat i eu-parlamentet trodde jag faktiskt inte! Jag fattar inte varför heller? Är människor så korkade? Vad står piratpartiet för egentligen? Fri nedladdning och mer integritet på internet? Visst, det är toppenbra om dom får igenom sina förslag! Jag är helt för fri nedladdning och sån skit. Men ett mandat i eu-parlamentet? Vad vill dom mer ha igenom? Jag har faktiskt inte hört något annat. Men något mer måste dom väl ha? Eller? Jaa, jag vet inte. Jag röstade INTE på dom i alla fall. Jag och Jesper var ju och förtidsröstade för ett tag sen och det var skönt att slippa gå i det spöregnet som var igårkväll. Men jag hade i alla fall hoppats på lite bättre resultat. Men nu ser jag fram emot bättre resultat på nästa val. Det är väl nästa år om jag inte minns fel? Aja, jag är glad så länge inte moderaterna får makten igen!

Källa: Aftonbladet (http://www.aftonbladet.se/nyheter/euvalet/article5333313.ab)

Idag blev det lite panik för mitt lag. Måste väcka Jesper tidigare och jag måste snart hoppa in i duschen för att hinna. Vi ska ju vara på dagis klockan 10!! Det hade jag helt glömt bort!! Ska på ett sånt där "inför-dagisstarten-möte" och prata om matvanor och sånt som dagis behöver veta. För inskolningen börjar den 22 juni. Jaa på Tindras födelsedag! Vi har till och med fått betala första dagisavgiften. Men jag fattar inte riktigt. Jag hoppas inte att vi måste betala för HELA juni när vi inte ens kommer gå halva liksom. Aja, det blir nog bra detta. Får i alla fall bli en flaska för Tindra innan vi går till dagis, för vi hinner inte sitta och käka frukost som vi brukar göra runt 10. Nåja, det blir bra.

Nu måste jag greja iordning så att vi kan gå till dagis utan att komma för sent!
Ha en supertrevlig dag folket!!!

Köket är iordning!

Ja då har man hunnit greja lite till. I köket. Hittade gardinstångsfästena så nu hänger gardiner i köket också, skönt! Har diskat en maskin också som jag hade tänkt tömma plus att jag ska hänga upp lite mer tvätt också. Men det är ju ingen brådska. Det går ju fort. Jag blev i alla fall väldigt nöjd med köket måste jag säga, hehe. Nu behövs egentligen bara dammsugning och skurning där inne. Sen har jag även ställt upp kattmaten och deras vatten på en bänk i köket. Ska försöka lära dom äta där bara. För dom är ju lärda att det är fel att vara på bänken. Men eftersom vi tänkt att Tindra ska få krypa runt i hela lägenheten så ställde vi upp maten på bänken. För annars tar det 2 sekunder innan Tindra är i deras matskålar, hehe. Nåja, får väl se hur det går för missarna att äta där. Annars får vi väl köpa nått som vi kan stänga av köket med men som katterna fortfarande kan hoppa över. Aja, vi lämnar det åt ödet så länge. Nu vill jag bli klar med vardagsrummet och datarummet också! Men det lär väl ta tid. Vet inte riktigt när vardagsrummet kan bli klart. För Åkeborg skulle komma hem till oss någon helg och hjälpa oss på upp tv på väggen på rätt sätt (gipsväggar!). Sen behöver vi ju dvdhyllorna. Men jag tror att jag ska låta filmerna stå kvar i flyttkartonger så kan jag ställa in kartongerna i datarummet så länge. Så får det nog bli. Så jag kan NÄSTAN bli klar i tv-rummet snart, haha. Aja, det blir nog bra..

Morgondagens projekt blir datarummet. För det ska Jesper få hjälpa till med! Tänkte att vi skulle få iordning så pass att Jennifer får plats där inne när hon kommer till helgen. Så att hon får plats med sina grejer plus att vi tänkte ställa in "tältsängen" som vi fått låna av grannen där inne. Nåja, får väl se om jag får någon fart på Jesper imorrn. Han har ju en förmåga att vilja skjuta på allt! Eller hur älskling?? HAHA!! Aja, men vi får se om JAG orkar imorrn. För det kan hända att jag har alldeles för ont i ryggen imorrn. Förra gången jag grejade såhär mycket hade jag ont i ryggen i 3 dagar efteråt. Idag är första dagen som jag inte haft ont. Men nu börjar jag få ont igen. Men jag ska inte greja så mycket mer idag och då borde jag orka mer imorrn.

Men herre gud vad jag tjötar om städning/plockning/flyttning, hehe. Men det blir lätt så när det är det enda man grejat med idag som varit vettigt, hehe. Men jag får nog sluta nu...

Ha en trevlig kväll!

Ser inte bra ut..

Nä vädret ser inte lovande ut alls längre. Det är regnmoln över oss som ser ut att spricka i världens regn när som hellst. Men men, sånt är livet. Så nu blir det till att vara hemma hela dagen ändå. Ska snart hänga lite tvätt och slänga på en ny maskin. Hittade ju en massa arbetskläder och jackor när jag packade upp den säcken från förrådet igår, så det ska tvättas. Nice värre! Sen ska jag se om det är nått mer jag kan packa upp. Skulle ju kunna packa upp lite kartonger och lägga alla filmer i en särskild kartong fram tills att vi får köpt dom dvdskåpen. För jag vet inte vart vi ska lägga alla filmer annars. Sen är det ju det där datarummet med. Hmm..jaa jag har ju lite att göra om jag känner för att sätta fart ikväll. För jag orkar inte greja så mycket så länge lillfisan är vaken.

Idag går man ju in i vecka 13 också. Jag har gått 12 fulla veckor i graviditeten. Såhär står det på barntotal.se:

I magen:

Moderkakan sköter hela utbytet av näringsprodukter och avfallsprodukter. Den producerar också hormonerna progesteron och östriol som hjälper kroppen att bibehålla graviditeten. Tidigare producerades blodkropparna i gulsäcken, som egentligen inte har någon annan uppgift, men nu har gulsäcken tjänat sitt syfte. Från och med nu producerar fostrets lever och mjälte blodkropparna - och snart börjar också benmärgen att producera blodkroppar.

Barnets ögonlock är stängda för att skydda ögonen som är under utveckling. Fostret kan också vara kapabelt att stoppa en tumme i munnen även om sugmuskulaturen inte är färdigutvecklad än. Flera revben kan vara synliga och vävnader som kommer att bilda ben är under utveckling i fostrets huvud, ben och armar. Bukspottkörteln har börjat producera insulin. Huvudet växer långsammare än tidigare. Få missbildningar tillkommer efter vecka 13.




 vikt.JPG langd.JPG

35 gram

70-80 mm



Längden mäts från huvud till stjärt (CRL).

Hur mår jag då?? Jaa, ganska bra..har fortfarande inte riktigt kunna smälta att jag är gravid igen. Men det är ju smällar man får ta. Det går säkert bra. Men jag blir bara så trött på komentarer "varför skyddade ni er inte då??" FÖR ATT MAN FÖRHELVETE KAN GÖRA MISSTAG ELLER???? Aja, skit samma. Jag tar inte åt mig för att vi hade slut kondomer..ursäkta mig! Lägg er inte i bara, vad är det som är så svårt? MIND YOUR OWN BUISNESS! Eller hur det nu stavas..

Nä nu ska jag hänga tvätt!
Ha en trevlig dag folket!!

Det närmar sig!

Ja Tindras födelsedag närmar sig med stormsteg. Jag har ingen aning om vad vi ska bjuda på på hennes kalas. Funderade ett tag på smörgåstårta, för det är ju så himla gott. Och så bara någon kaka och kaffe. Sen funderade jag på att ha en vanlig gräddtårta bara. Men jag vet inte. Jag har beslutsångest som heter duga! Det blir ingen mat i alla fall. Så långt har jag kommit i planeringen. Aja, vi får väl se vad det blir. Får väl se vad Jesper vill ha också. Så det blir nog bra. Det blir inte en av varje heller, för det orkar jag inte. Nu ska jag inte älta det mer.

Idag ser det ut att bli väldigt fint väder faktiskt! Solen skiner och det var inte speciellt kallt ute. Kan ju alltid hoppas att det håller i sig. Men jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på i alla fall, hehe. Men då kan vi i alla fall sitta ute och Tindra kan leka ute i gräset. Men vi får väl se. Jesper börjar ju jobba klockan 15 också. Nåja, vi får väl se.

Igår såg vi nog den skummaste filmen någonsin. Det var ungefär som att man fick en sexualundervisning i homosexuallitet. Den hette "Another gay movie". Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den..den var rätt rolig, man fick skratta några gånger. Men jag har aldrig sett så många kukar och så mycket gaysex i hela mitt liv. Och ändå klassades denna film som komedi, haha! Jaa, jag säger då det.

Nä nu får jag faktiskt ta mig en snabbkik.
Ha en trevlig dag!

Mobilbloggar

Blir ett snabbt inlägg nu. Bloggar med mobilen just nu. Det var i alla fall inget att ha på festivalen i vänersborg men det var skönt att komma hemifrån lite faktiskt. Och skönt med lite frisk luft. Hämtade upp Alex också så nu är hon här igen. Vi har käkat tacos och snart ska vi mysa med en film. Vet inte vilken än men vi ska i alla fall hyra någon på sf-anytime. Nä nu måste jag sluta. Ha en trevlig kväll!

Hoppas!

Jag hoppas hoppas att vi kan få lite bättre väder idag. Så att vi slipper regnet i alla fall. För vi hade tänkt åka till Vänersborg en sväng idag. Till aqua blå festivalen. Kan ju vara lite skoj att komma iväg lite. Så vi håller tummarna för uppehåll. Vi ska väl snart göra oss iordning och passa på att åka medan Tindra inte behöver mat, hehe. Men men, får väl se när vi kommer iväg. Men jag vet inte om vi stannar där hela kvällen, men vi får väl se. Vad ska vi annars göra liksom?

Nu har verkligen Tindra börjat våga mer. Hon har börjat släppa taget mer och mer när hon står upp. Hon har även traskat runt här hemma med gåvagnen. Så nu börjar det hända saker. Ska hon lära sig gå lagom till sin ettårsdag? Hade ju varit lite fräckt faktiskt, hehe. För det brukar ju gå rätt fort när dom väl har börjat. Nu är det enda hon tjötar om mamma, pappa, titta och där. Ibland får hon för sig att säga HEEEJ också. Sen sitter hon och sjunger vlävlävlävlä och tungan åker ut och in ur munnen. Hon är ju förjäkla söt, haha.

Nä nu måste jag hinna ta en snabbkik vidare innan vi drar oss.
Hej hej!

Köpbegäret!

Ja nu har jag precis suttit och provspelat the sims 3. Vi köpte det i present åt Jespers lillasyster så jag lånade det och provade det lite. Kan säga att jag blev bra sugen på att köpa det alltså, haha! Tyckte att det var svinkul. Man kan göra så mycket mer saker nu. Så det ska jag nog faktiskt köpa, hehe. Blir kanske till att åka ut till torp imorrn. Men jag håller med dig Frida, det var allt svårare än 2an faktiskt! Men man lär sig väl.

Funderade på att åka ner och hyra en film idag, men jag orkar inte åka och Jesper skulle fixa färdigt Fridas dator, så vi struntade i det faktiskt. Får väl se vad vi hittar på. Vädret blev ju i alla fall bättre nu framåt kvällen så vi har grillat. Köpte någon ny marinad som jag aldrig smakat förut. Den hette någonting med BBQ eller nått. Men aa, jag kommer inte ihåg, hehe. Den var iaf rätt så god. Men inte så att jag känner att DEN vill jag ha jämt, typ.. Men jag gillar ju att testa nya grejer och maten slank ner gott i kistan så det var bra ändå.

Får väl se om vi sticker till Vänersborg imorrn. Det är ju någon festival där i helgen. Vet inte riktigt vad det är för nått. Hette i alla fall Aqua Blå. Skulle vara bilutställning och sånt med. Men ååååh och givetvis är min kamera BOOOORTA!! Fan..tappade änna suget nu. Får väl se om jag kan hitta den vanliga digitalkameran. Jesper kanske vet vart den kan vara. Annars får jag leta. Nått måste jag ju ha iaf. Blir ju kasst att fota med mobilen! Aja, får väl se om jag orkar rota.

Nä nu ska jag kika vidare lite snabbt, sen ska jag fortsätta vara social.
Ha en fortsatt trevlig kväll!

Yippie!!

Snart har man photoshop cs3 i datorn, hihi!! Jag hade cs2 innan, men det började krångla som fasen och jag hittade inte skivan så det sket sig. Men nu har jag cs3 så jag kan garantera att jag kommer sätta mig och leka lite sen, hehe. Måste ju testa det. Det är ju på svenska med ME LIKE!! Tack Frida!

Nu är Frida ute och promenerar en sväng med lillan. Dom skulle väl gå ner till Kajsa tror jag. Gott för lillan att få lite frisk luft trots att det är dåligt väder. Jag sitter och funderar lite på vad vi ska köpa till Tindra i 1års present. Och jag tror faktiskt att jag vet vad vi ska köpa, hihi. Jespers mamma skulle nog köpa en bobbycar tror jag och Signe och Björn skulle köpa släpet, det blir bra det. Sen får vi väl se vad hon får mer för roligt.

Nä nu måste jag faktiskt ta en snabbkik.
Ha det!

Blir galen!!

Jag vill ha tillbaka min kamera nu!! Fast det var ju dock bara en vecka sedan jag skickade in den..men dom har inte ens BÖRJAT laga skiten än! Jag följer reparationen på nätet och det står fortfarande "väntar på reparation"! Aja, inte mycket jag kan göra. Hade ju hoppats på att hinna få tillbaka den innan vi åker till skara, men jag tror väl aldrig att JAG kan ha sån tur?! Lär ju inte hända. Så jag vet inte riktigt hur jag ska ta kort. Lite jobbigt att dra fram videokameran så fort man vill fota, men det är väl så jag får göra.

Idag var det tänkt att vi skulle grilla. Men vädret ser inte toppen ut. Dock ser det ut som att det KAN spricka upp, för nu skiner solen lite. Så vi får väl se. Men blir det alldeles för dåligt väder sen så blir det tacos istället. Det är ju inte fyskam det heller, hehe. Annars vet jag inte..eller joo..det var nått vi skulle göra idag..men jag kommer inte ihåg vad...hmmmm....

Igår satte jag ju i slingorna i håret igen. Det är ju inte det lättaste att göra på sig själv..men aja, det blev rätt bra ändå. Lite för gult kanske, haha! Nåja, nästa gång jag färgar håret blir när min utväxt blir föööör mycket och då färgas håret brunt igen. Här kommer före och efterbilder.
FÖRE                                                                   EFTER

 

Vet inte om det syns så mycket skillnad på dessa bilder faktiskt..men jag ser i alla fall skillnaden. Snygg morgonfriss man fick också. Får nog gå och göra något åt håret snart. Jag vill klippa mig också. Få lite form på håret. För nu ser det bara hemskt ut faktiskt. Men vi får se..jag ska nog vänta lite till så att jag kan be frissan att klippa snedlugg på mig. Aja, får väl se när det blir.

Nu ska jag kika vidare lite till.
Ha en trevlig dag!

Lite shopping

Ja det blev lite shopping idag i alla fall, hehe. Köpte en uv-dräkt till Tindra som hon kan ha på sig på skara sommarland. Sen köpte jag lite nya kläder till henne med. En body och en tunika med tillhörande leggings. Supernice tyckte jag. Såhär ser dom ut.

 

Så tjusigt så, hehe. Uv dräkten orkar jag inte ta kort på. Men det blir nog bra. Sen var vi även in på apoteket och köpte solskyddsfaktor 50+ så vi kan smörja in Tindra på dom områden som inte uvdräkten täcker. Så nu är vi preparerade för sommarland ordentligt, hehe. Har väl tänkt köpa en sån där badring met "sits" i hehe. Så hon även kan följa med på lite djupare vatten och kunna sitta i den. Ska bli roligt att se hennes reaktion på så mycket vatten. Hon har ju bara badat i badkar liksom. Sen är det ju lite kallare vatten i poolen också. Nåja, det kommer nog gå bra tror jag i alla fall. Ser verkligen fram emot detta!

Sen vette tusan om inte jag har fått en liten inflamation i min höft. Den gör ruskigt ont och jag kan knappt stödja mig på vänster ben. Har haft detta fenomen en gång förut och då fick jag en kortisonspruta. Detta vill jag hellst slippa för den gjorde så fruktansvärt ont ska jag tala om! Men men, vi får väl se. Så det lär ju inte bli mycket grejande för mig idag. Ska dock försöka hänga upp väggljusstakarna och lite tavlor på väggarna hade jag tänkt. Sen ska jag ju göra slingor med. Det blir nog bra.

Nu måste jag ta mig en liten snabbkik.
Ha en trevlig dag!

Nu är det morgon igen!

Det blev inget grejande för mig igår. Jag hade så ont i ryggen efter i förrgår. Men idag känns det lite bättre, så idag ska jag nog greja lite. Men vissa kartonger kan jag inte packa upp ännu. Eller jaa, kan kan jag väl men jag hade velat fixa dvd-skåpen som jag vill ha först. Men jag kan väl ställa in dom i skåpen i datarummet så länge. Det är ju skönare att få bort alla kartonger. Så får se om jag grejar med det idag. Jag hade i alla fall tänkt hänga upp mina väggljusstakar idag. Hade bara behövt hitta lite spik. Men den ena kan jag hänga upp för den ska sitta med skruvar. Intressant va? Aja, så ligger det till i alla fall. Jag ska försöka få Jesper till att få upp resten av spegelväggen idag också. För Mikey har ju satt den snett, haha. Men Jesper trodde att han kunde fixa det, så vi får väl se..upp till bevis! Sen bara MÅSTE jag köpa nya gardinstänger! För jag har ingen gardinstång att ha i vårat sovrum och ingen i datarummet. Just nu sitter gardinerna i vårat sovrum uppe med häftstift, haha! Häftstift löser alla mina problem, hehe. Jag gillar häftstift. Sen har jag fått förfrågningar om att visa bilder på lägenheten. Jag har ju tyvärr ingen kamera längre, men så fort jag får tillbaka den så lovar jag att visa bilder!

Vad ska vi annars hitta på idag? Jag vet inte riktigt. Känner egentligen för att hitta på något för det ser ut att vara riktigt fint väder. Men jag får nog gå ut och känna på temperaturen. För igår var det ju likadant. Det var fint väder men blåste kallt som attan. Aja, nu tjötar jag bara en massa strunt. Får väl se vad vi gör.

Idag ska jag i alla fall bleka lite slingor igen, hihi. Denna färgen hette extreme blond, så det ska väl bli bra? Hehe! Denna är det i alla fall:

Ska försöka ta före och efterbilder men mobilen så kanske ni kan se "på ett ungefär" hur det blev, hihi.

Nä nu ska jag ta och byta en blöja på en stinkande unge, hehe.
Ha en trevlig dag!

Hemkommen

Ja vi stack ju till vänersborg/trollhättan förut. Hämtade Alex grejer. Sen åkte vi och tömde Jespers kort och sen vidare till överby. Provade om Carena double swing gick in i våran bil..och gissa vad? Det gjorde den!!!! Så det lutar faktiskt att vi köper den istället. Känns lite tryggare enligt mig fastän jag vet att det är många som är nöjda med p&t. Men jag ville ju hellst ha en vagn med hårdlift och det kanske jag kommer få nu. Men vi får se. Är väl inte helt bestämt ännu. Jag har inte lyckats övertala Jesper helt och hållet, hehe. Men det SKA gå, det har jag bestämt! Sen gick vi bara runt och kikade på utemöbler och sånt, hittade dock inget intressant. Ska kolla på jysk också. Får väl se vad vi hittar.

Vad ska jag göra nu då? Jag hade tänkt göra nya slingor, men håret skulle inte vara nytvättat och jag duschade ju imorse så jag får göra det imorrn istället. Alex får hjälpa mig, hihi. Så det blir väl att ta det lugnt ikväll tror jag faktiskt. Kanske spela lite kort eller nått.

Nu ska jag kika vidare.
Ha en trevlig dag!

Känner att jag lever!

Det är så härligt att vakna och få veta att man lever, hehe. Jag känner mig lite filosofisk idag haha! Nää, skämt och sido. Jag vaknade och känner mig lite mör i kroppen efter gårdagens alla bestyr. Så vi får se hur mycket jag orkar greja idag faktiskt. Om jag hade hittat spiken så hade jag i alla fall kunnat hänga upp lite saker på väggarna och sådär. Det är ju inte så himla ansträngande faktiskt. Men vi får se. Ska fråga om Jesper vet var dom kan ha tagit vägen. Det blir nog bra. Oj, ser att jag måste vattna mina blommor med, haha!

Så vad ska man hitta på idag då? Jo, jag ska skjutsa Alex till vänersborg en snabbis. Hon ska hämta lite saker hon kompisen som hon bor hos där. Sen måste jag svänga förbi T-last och tömma Jespers förarkort. För det lovade jag honom att göra. Sen är det ju faktiskt fint väder idag också. Solen skiner och himlen är blå. Dock blåser det lite granna. Men det är nog bara skönt, annars hade det väl varit så varmt som i helgen. 47 grader är lite saftigt om jag får säga det själv! Men men, vi får väl se vad dagen har att erbjuda faktiskt, hehe.

Nää, nu ska jag ta och kolla en grej.
Ha det gott!

Oj, är klockan så mycket?

Jag fick nått jäkla tokryck nu på kvällen här, haha. Jag började greja i sovrummet, sen i hallen, massa kläder, linnesaker med mera, haha..detta SKULLE jag ha gjort idag:

1. Jag ska leta efter gardinstångsfästena till sista gardinstången
2. Hänga upp gardiner i sovrummet
3. Packa upp/lägga in linnegrejer i garderoben
4. Tvätta/hänga tvätt
5. Hänga upp gardiner i datarummet

Och detta har jag gjort:

1. Hämtat Turbo
2. Gjort pannkaka
3. Bakat bullar
4. Hängt/vikt tvätt+tvättat
5. Slängt på en diskmaskin
6. Hängt upp drömfångare+tyg från indien+gardiner i sovrummet
7. Packat upp en till säck med kläder+lagt in i garderoberna
8. Vikt ihop och lagt undan urväxta kläder
9. Lagt i kläder som vi aldrig använder i en säck
10. Lagt in linnesaker (gardiner, sängkläder m.m) i en garderob
11. Plockat iordning i hallen så den är fri från skräp och kartonger
12. Städat i köket+dammsugit där

Jaa, detta har jag alltså gjort idag. Så lite duktig känner jag mig faktiskt. Hoppas att jag kan få lika mycket energi imorrn så att jag kan fortsätta greja. Men nu har jag dock svinigt ont i ryggen. Blev nog lite för mycket grejande för min del egentligen..men men. Jag vill så gärna få iordning på allt, så det får vara värt mödan faktiskt. Men tiden springer ju iväg när man har roligt, haha! Så nu är klockan ALLDELES för mycket för mig. Ska ju upp före tuppen imorrn som vanligt. Så nu får jag faktiskt ta och gå och lägga mig tror jag. Men jag måste bara berätta en sak. Jag gjorde en upptäckt mitt under städningen. Jag hittade mina gamla glasögon som försvann i FÖRRA flytten, hahaha!! Så det kan gå. Provade dom också och fy sjutton vad obehagliga dom var och jag såg typ ingenting i dom heller, fel styrka! Nåja, så kan det gå.

Nää, sängen var det!
Sov gott folket!

Jäsning pågår

Den rubriken får ni tolka hur ni vill. Men i alla fall, idag blev det inte riktigt som jag tänkt mig..har inte gjort allt jag skulle idag, haha! Jag har hängt/vikt tvätt och stoppat på en ny maskin i alla fall. Men resten sket sig. Fasst dagen är inte slut än så jag tror att jag har kvar listan. Jag hittar inte gardinstångsfästena än men jag kanske gör det innan kvällen är slut. Gardinerna i datarummet kommer hängas upp med häftstift tills vidare, haha! Jag har ju inte gardinstänger så det räcker till en fyra! Jag har ju bara bott i ettor eller tvåor! Hallå eller?! Aja, det får gå i alla fall, tills vi varit och handlat, hehe. Men istället har jag ju gjort ugnspannkaka till middag. Sen ställde jag mig och gjorde bullar. Men jag misslyckades BIGTIME med degen. Råkade läsa fel på receptet och hade i för mycket smör vilket resulterade i att jag hade för lite mjöl kvar..suck! Så degen blev alldeles för geggig och mjuk. Den gick alltså inte att kavla ut. Så jag gjorde små korvar och lade på fyllningen, sen rullade jag ihop korvarna. Det resulterade också i bamsebullar, haha! Men jag kan lova att dom blev jääääkligt goda!! Det var nog dom godaste bullarna jag smakat i hela mitt liv! Så misslyckandet blev ganska lyckat i slutändan ändå. Men jag kommer nog aldrig bli någon riktig husmor..kan ju inte ens baka bullar, hahaha!! Här kommer en bild på mitt mästerverk i alla fall!



Om ni kollar noga ser ni att jag även försökte göra en fläta..men den gick sönder när jag lyfte den från plåten, hehe.

Så jag har faktiskt inte varit lat idag! Plus att jag har städat och plockat upp lite till i köket! Så som sagt, ingen latsida här inte! Men jag känner nu att jag ska vänta till lillfisan gått och lagt sig. Känns som att man kan få mer gjort då, för min lilla kräver enormt mycket uppmärksamhet nu, hehe. Nu är hon och drar i mina ben. Så som avslutning ska jag bjussa på en liten magbild..det börjar bli svårt att dölja detta nu..



JA jag använder redan mammabyxor! Dom är skönast just nu, hehe.

Ha en trevlig kväll folket!

2 katter igen!

Japp, nu har vi två katter igen. Vi fick åka och hämta Turbo. Han trivdes inte där ute tyvärr. Han stod bara och mjauade hela tiden så vi tyckte att det var lika bra och hämta hem honom. Så nu tror jag att vi behåller han faktiskt. Så han slipper flänga runt så. Men vi får se. Det första vi fick göra var ju att plocka en fästing på han, haha! Det var ju lite därför som vi ville bli av med han. Nåja, vi får väl se. Han får i alla fall vara hemma ett par veckor så får vi se vad vi bestämmer oss för.

Jag har inte hunnit åstadkomma nått av det jag skrev att jag skulle göra idag. Eftersom vi fick åka. Men jag har ju hela kvällen på mig så vi får se vad jag hinner och orkar. För nu ska jag börja med maten. Ska göra ugnspannkaka idag. Önska mig lycka till för jag har aldrig gjort det förut. Och så ska jag baka bullar, haha!

Nä nu ska jag prova gå ut med Turbo en sväng.
Ha det!

En underbar morgon!

Ja för en gångs skull vaknade jag och kände mig relativt utvilad. Tindra vaknade klockan 6 men somnade om till kvart i 7. Härligt! Och jag gick och lade mig runt 22 igår. Läste lite sen stensomnade jag. Så nu när jag tänker efter har jag faktiskt, för en gångs skull, fått sova 8 timmar. Inte så konstigt att jag känner mig utvilad. Så idag ska jag sätta upp lite mål som jag ska göra. Här kommer en liten lista.

1. Jag ska leta efter gardinstångsfästena till sista gardinstången
2. Hänga upp gardiner i sovrummet
3. Packa upp/lägga in linnegrejer i garderoben
4. Tvätta/hänga tvätt
5. Hänga upp gardiner i datarummet

Det ska jag försöka göra idag. Kan ju bli lite mer saker gjorda men detta är "målet" för idag, hehe.

Sen hoppas jag att skattepengarna ska komma snart! Dom borde ju komma vilken dag som hellst. Då ska jag köpa lite nya kläder till Tindra, som verkligen behövs! Sen är det lite mer som ska fixas också. Service på bilen till exempel, vilket inte är lika kul att slänga pengar på. Åååh jag vill ha sålt våran bil!!!

Vi har börjat fundera på en barnvagn också. Funderar på att köpa en Phil&Ted´s vagn faktiskt. Det var ju också enda vagnen som föll Jesper i smaken, så jag får väl kanske gå med på det då. Men då ska jag ha en röd, haha! Dom är ju fakiskt rätt snygga ändå. Det måste jag erkänna. Men dom är ju dyra som inni h-vete alltså. Kanske skulle starta en bidragsfond, haha! Alla som vill sponsra oss i ny barnvagn skicka pengar på detta nummret? Haha! Nä det kanske låter dumt. Hellst av allt skulle jag vilja ha "Vibe" men det ser ut att bli sporten. Och för er som inte vet så är detta en Vibe:


Och detta är en sport.



Det är ju snygga vagnar båda två, men jag tycker faktiskt att viben är snyggare. Vad tycker ni? Jaja, vi får se vilken vi bestämmer oss för. Ska kolla om man kan hitta någon fin begagnad också. Men dom är ju nästan lika dyra dom så jag vet inte.

Nä nu blev det ett himla tjöt om barnvagnar. Kanske kan skriva att jag gick in i vecka 12 i söndags. Så nu går det framåt sakta men säkert. Jag mår toppenbra och har fortfarande inte spytt en enda gång. Jag har varit lite illamående men absolut aldrig så att jag kännt att "nu spyr jag snart". Så det kanske är en liten pojk där inne denna gången, hehe. Man vet aldrig. Har ju fått tid för ultraljud också. Men det kanske jag har sagt? Den 16 juli är det i alla fall. Men det kan hända att vi är i norrland då så jag ska ringa och kolla om jag kan få den liite lite tidigare. Typ den 11 eller nått istället. Spännande! Det är ju så mysigt att få gå på ultraljud, hihi.

Hepp, nu ska jag fortsätta och kika vidare, sen blir det lite frukost.
Ha en trevlig dag allihopa!

Grejar och grejar.

Ja idag har jag grejat ännu mer. Har hängt upp gardiner i vardagsrummet och Tindras rum. Sen har jag även grejat iordning i Tindras rum så nu står alla hennes leksaker på ett och samma ställe, sängen är renbäddad och iordninggjord. Blev lite mysigt faktiskt men hon ska få nya gardiner där inne, och en ny matta och sådär. Sen har jag tvättat lite. Ska alldeles strax gå och hänga upp den. Hängt upp tavlor i Tindras rum har jag också gjort. Känner mig lite duktig faktiskt. Men jag ska väl gå och småplocka lite här ikväll när Tindra har lagt sig. Så är det.

Annars är det ju äckligt varmt idag. Har varit ute på torp och fixat en grej. Sen handlade jag lite också. Så nu har vi käkat grillat. Det är ju så snuskigt gott alltså. Det blev karrékotletter med potatissallad (grill) och beasås. Jesper och Mikey åt pommes till istället.

Undra om det går nått bra på tv ikväll..? Ska nog kolla det. Kan vara skönt att sätta sig ner och glo på tv efter att man gått och plockat. Sen kommer ju dom och hämtar nyckeln också. Dom skulle väl vara här vid halv 6 tror jag dom sa. För hon jobbade tydligen till 16 eller nått sånt. Jaja, vi får väl se när dom dyker upp.

Nä nu ska jag spela en chicago med Mikey.
Ha en fortsatt trevlig dag!

Fruktansvärt skittrött!

Ja idag är jag så fruktansvärt himla trött alltså. Somnade sent och uppe före tuppen p.g.a Tindra. Provade idag och se om det funkade att ge henne välling så att hon kanske kan somna om sen. Men icket det. Men denna gången är jag nästan helt hundra på att hon vaknar för att det är för ljust. Så jag ska nog sätta in tjocka gardiner i hennes rum. Och jag ska försöka få upp dom idag. Så att man kan dra igen gardinerna och göra det aningen mörkare. Så mitt projekt idag är att komma något sånär i ordning i hennes rum. Med gardiner och rubbet. Jag känner att jag får ta lite i taget för så ont som jag hade i min rygg igår..aa jag vet inte vad! Så så ligger det till.

I övrigt så har jag fortfarande kameraabstinens. Jag förstår inte riktigt hur jag ska klara av detta. Men men, det får väl gå. Jag som har modeller som väntar på att få bli fotade. Rackarns. Det hade jag ju glömt bort. Måste skicka ett pm till dom och säga att jag inte kan fota dom nu att det får bli senare. Ååååh vad förbannad jag blir!!! Ingen som har en systemare att låna ut till mig ett par veckor? Nää, trodde väl inte det egentligen heller.

Fy sjutton vad varmt det har varit hos oss hela helgen. Solen skiner och det har varit ca 45 grader varmt i solen. Det är faktiskt äckligt varmt. Men vissa dagar har det fläktat lite i alla fall, så det har inte varit outhärdligt. DET är bra! Och nu är klockan ca 8 på morgonen och det är redan 28 grader varmt. Så hur ska denna dagen sluta då? Vi får väl se.

Nä nu ska jag faktiskt kika runt lite innan lillhjärtat vill ha lite yoghurt och smörgås.
Ha en trevlig dag!

P.s. Nu ska jag börja ta tag i mitt bloggande igen! D.s

RSS 2.0