Så jäkla uttråkad.

Ja just nu känner jag mig så jäkla uttråkad att jag inte vet vad jag ska göra åt saken. Kanske skulle gå och lägga sig? Eller så får jag förflytta mig till vardagsrummet istället. För där har jag i alla fall en tv. Jag mår illa också. Tror det är av dom få cheez ballsen som jag faktiskt lyckades trycka i mig. Urk! Det var inte alls gott. Sen att det bökar runt som det gör i min mage gör det faktiskt inte bättre. Åååh vilken klagodag detta har varit känner jag. Jag har inte orkat göra någonting som är vettigt och jag misslyckades med maten. Har inte orkat städa så jag får försöka plocka undan lite innan vi åker imorrn. Det blir säkert bra.

Nu har jag i alla fall kikat på desperata hemmafruar. Gosh vad spännande det var! Kan ju knappt vänta. Men jag är ju lite av en serienörd. Hade nog kikat på varenda serie om jag hade kunnat, haha! Nja kanske inte riktigt. Men vissa i alla fall. Jag har ju blivit lite av en sucker för grays anatomy med. Kollar på reprisen som går varje dag 17.30. Spännande värre. Nåja, det löser sig. Nu funderar jag om jag ska se en film eller gå och kolla på tv..hmm. Det är förmodligen bra på båda. Jag kan vänta med filmen. Kanske vi kan se i helgen eller nått.

Nää ork säger jag! Ha en bra kväll och jag ska försöka uppdatera innan vi åker imorrn så får vi veta vinnaren av min lilla tävling också!

00.00 avslutas tävlingen!

Japp! Tävligen pågår fram till 00.00 inatt! Så in och svara på frågorna, nu är det sista chansen!
http://www.mandarinklyfta.se/blogg/2009/september/tavling.html
Imorrn gäller det. Imorrn är dagen då vi ska få veta könet på våran lillbäs! Är lite smånervös faktiskt, hehe. Men det ska samtidigt bli riktigt kul. Iih!
Nää nu ska jag faktiskt kika på desperata hemmafruar. Ha så trevligt!

Suck suck suck!

Kan någon förklara för mig hur man kan vara ego när man oftare sätter andra människor i främsta rummet? Det är en rätt bra fråga..

En frusen morgon

Kliver upp till Tindras glada tillrop i rummet bredvid. Det har varit en tung natt. Jag har vaknat flera gånger. Fick ta upp Tindra vid 22.30 igårkväll för att byta blöja. Men när jag ser vädret ute blir jag genast gladare. Vindstilla, solen skiner och gräsmattan är inte längre grön, den är täckt med frost. Får känslan av att gå ut i kylan. Det känns nästan inomhus hur kyligt det faktiskt är ute. Men det är skönt. Jag tror att detta är första gången nånsin som jag faktiskt älskar hösten just för kylans skull. Men samtidigt är hösten lite jobbig. För man klär ofta på sig alldeles för varma kläder. Men det är ju bagateller. Undra om man skulle ta på lillan lite kläder och gå ut och gå en liten bit. Men då måste jag ju ladda kameran såklart. Så jag sätter batteriet på laddning nu sen får vi se när det är klart. Om jag fortfarande har denna energin att jag känner för att gå ut och gå.

Jag har börjat störa mig på vissa människor. Eller jag har gjort det ett tag. Men jag märker ett mönster. Vi måste ju dras till människor som betér sig på ett visst sätt. Som ljuger, kommer med bortförklaringar och där man bara duger när dom känner för det. Man blir både ledsen och förbannad. Men vad ska man göra? Vad KAN man göra? Jesper har då försökt prata med personen/personerna i fråga men det funkar verkligen verkligen inte. Så vad ska man göra? Bara skita i det? Eller ska man helt enkelt säga upp bekantskapen med dessa? Jag vet inte. Jag tycker bara att det är fruktansvärt tråkigt.

Men nu ska vi inte grunna mer i detta utan nu ska jag och min lilla busmaja sätta oss i soffan och käka vindruvor i massor! Det är ju så gott! Det tycker i alla fall Tindra. Ha en fortsatt trevlig morgon!

Pizza och feber..igen..

Ja pizza blev det till middag idag. Inte hemkörningspizza utan hemmagjord pizza! Visserligen är den väl inte så hemmagjord när jag inte gjorde hela degen själv, haha! Men ändå. God blev den! Gjorde bara en "vesuvio" men jag blev nöjd ändå. Tindra smaskade i sig utan problem hon med!
Tyvärr hann jag ju inte få någon bild på den när den var färdiggräddad, haha. Eller rättare sagt är inte det det första jag tänker på faktiskt. Brukar väl inte fota mat direkt.
Men till febern då? Joo nu när vi kom in, efter att ha varit ute och lekt igen, så gick vi för att byta blöja och ta på pyjamasen. Då tyckte jag att hon kändes så varm! Så jag tog febern på henne och givetvis har hon feber igen.. Jag är ju osäker på om den nånsin försvunnit egentligen. Har ju inte tänkt på att ta den när hon har verkat så frisk och pigg. Men nu på kvällen har hon varit gnällig så vi gick ju ut, trodde det var p.g.a rastlöshet hon gnällde. Men jag tvivlar. Så imorrn kommer jag ringa till bvc och höra med dom vad vi ska göra nu med tanke på att hon var sjuk hela förra veckan. Får väl se vad dom säger. Nu ligger snuttis och har precis ätit upp sin välling. Dröjer nog inte många minuter innan hon sover. Så idag hoppade vi över pyamasen då jag har hört att det är bäst att sova i bara blöjan om man har feber.. Nåja så fick det bli.
Avslutar inlägget med en bild på snuttan när vi var ute igår. Hon verkligen ÄLSKAR sin bobbycar! Och hon börjar få in snitsen nu, hehe.
Alla bilder är tagna med min mobil men tycker ändå kvalitén är hyffsad för att vara mobilkamera..eller?

Försäkringskassan

Ja man får ju nästan hjärtinfarkt när man ringer till försäkringskassan och man får höra att man har köplats nummer 70 i kön. WHAT?? Men sen får man höra att dom har 91 handläggare som sitter och jobbar, hehe. Så man behöver inte sitta så länge i kö faktiskt. Folk bara klagar och klagar på försäkringskassan hela tiden (jag vet att dom kan vara förbaskat tröga vad gäller vissa saker) så därför tänkte jag faktiskt ge dom lite plus i kanten. Dom har en grymt effektiv kundservice och (iaf varje gång jag har ringt) kompetent personal som svarar. Jag kanske bara haft tur? Jag vet inte men jag har i alla fall alltid fått bra svar på dom frågor som jag har haft. Så lite creds till dom!

Det var bara det jag ville ha sagt. Jag vet, meningslöst egentligen. Sånt är livet..

Hösten är här och ny vecka!

Ja detta kommer nog bli ett väldigt långt inlägg har jag en känsla av. Men det är bara skönt att få skriva lite.

Vart ska jag börja? Joo, hösten. Den är verkligen här nu. För det är väl det man brukar säga när första frosten varit här? Jag tog nämligen med mig kameran ut på en kort promenad efter att jag lämnat lillan på dagis. Det är så himla fint väder så man får ju passa på. Men jag fick mig dock en smärra chock när jag satte foten utanför dörren. Det var kallt, vit rök kom ut när man andades. Härligt! Men den bitande kylan gjorde att jag saknade min mössa lite. Jag vet tyvär inte vart den är. Det är borta. Saknade även halsduken som man kunde gosa ner sig ordentligt i. Den vet jag var den är men trodde inte att jag skulle behöva den. Men det var härligt ändå. Frisk luft är väl det bästa som finns? Visserligen blommar det fortfarande på sina ställen och de flesta träden är fortfarande gröna. Men bara luften gör att man känner att det är höst. Det blev några bilder och dom är uppladdade i mitt galleri. Klicka på bilden för att komma dit!



Funkar det inte (verkade inte så när jag skrev inlägget) så klicka på länken här: http://www.mandarinklyfta.se/gallery2/main.php/v/PS/hosten/ 

Nu har jag dock ett litet problem. Jag vet inte riktigt var jag ska lägga detta inlägget. I graviditetskategorin eller foto.. Får nog bli foto. Hehe! Jag har stora problem, jag vet!

Jag går ju i alla fall in i en ny vecka idag. Vecka 27 (26+0). Känns konstigt fortfarande. Och väldigt overkligt. Ska vi verkligen få ett barn till? 2 barnsföräldrarna Malin och Jesper. Skrämmande. Hur mår jag då? Jo jag mår bra och det verkar lillen i magen också göra. Och vill ni veta en hemlis? Inatt drömde jag om vad det blev för kön på bebisen, hihi. Jag drömde att vi var på könsultraljudet (som vi ska på torsdag) och vi fick veta vad det var. Och jag drömde faktiskt att vi skulle få en liten pojke! Det sa dom i alla fall till mig i drömmen. Jag såg det aldrig själv. Men det borde ju ändå räknas att dom sa vad det skulle bli? Haha! Med Tindra drömde jag klart och tydligt att jag fick en flicka, jag var med på förlossningen i drömmen och såg med egna ögon en flicka. Men det gjorde jag ju inte denna gången. Men ändå. Jag har drömt om en pojk! Så på torsdag får jag väl se om det stämmer eller inte, hihi. Spännande värre! Här kommer i alla fall dagens magbild och bilden efter det är dagens promenadoutfit, hehe.




Förra årets vinterskor, benvärmare från h&m, vita leggings, jeanskjolen från tradera och jackan jag köpte förra året på ullared. Det var en härlig promenadoutfit faktiskt!

Men nu mina vänner så ska jag gå och väcka Jeser och sen ska jag se på våra bästa år eller nått. Ha en bra dag!

Vattenstämpelns vara eller icke vara..

Ja jag fotar ju en hel del som dom flesta (om inte alla) mina läsare redan vet. Men jag har lite av ett i-landsproblem, haha! Jag ogillar verkligen vattenstämpel på bilderna. Jag har ju det på typ varenda bild som jag tagit nu för tiden. Men jag tycker det är sååå fult och att det förstör hela bilden. Men samtidigt vill jag ha någonting som visar att bilden är MIN och att den är tagen av MIG. Så hur löser man detta? Jaa, jag har suttit och testat mig fram lite. Men jag kan behöva lite hjälp. Vad ser snyggast ut? Här har ni några alternativ..

Denna syns det dock knappt vad det står om man inte ser bilden i fullformat..Men den var diskret i alla fall..




Denna är mindre diskret.






Eller är helt enkelt en vanlig, hederlig vattenstämpel det bästa?




Som sagt, världens största i-landsproblem.. Hjälp!


Vad har vi mer pysslat med nu på kvällen då? Jaa, jag lagade mat innan Jesper skulle till jobbet. Gjorde nått som jag inte provat förut. Gjorde en wok med strimlat fläskkött, wokgrönsaker (morot, broccoli, vattenkastanjer och minimajs tror jag det var i) och nudlar. Det blev faktiskt gott. Nu äter ju inte jag grönsaker men smaken som blev av nudlarna och köttet efter att ha wokat det i thai sweet chili blev riktigt gott faktiskt. Strax efter det drog Jesper till jobbet och jag och Tindra gick ut och lekte. Hon börjar verkligen få kläm på detta med att köra bobbycar nu, hehe. Fort gick det! Sen var det ju massa andra barn ute också så hon blev arg när vi gick in. Dock hade ju alla andra barn också gått in då men hon ville inte in ändå, hehe. Hon är bestämd min lilla dam! Det var lite kyligt ute. Det hade nog varit skönt om det inte hade blåst så men nu var det kallt. Så jag gick till och med in och hämtade Tindras vantar för hon var iskall om händerna efter ett tag. Nåja, nu sover hon gott i alla fall.


Jag kommer att visa resultatet på färgningen av kläderna imorrn. Hade tänkt ta på Tindra kläderna till dagis så ni får se dom på! Dom blev i alla fall skitbra! Fläckarna syns inte och färgen blev faktiskt häftig. Riktigt klarröd! Snajsigt värre.


Nää nu kommer jag avsluta detta blogginlägg med en bild på kvällshimlen. Eller rättare sagt på lite kvällsmoln, hehe. Ha en bra kväll!



Färgning pågår!

Ja nu har jag varit iväg och köpt textilfärg. Denna färgen är det väl tänkt att kläderna ska få:



Klarröd alltså. Så vi får väl se resultatet sen. Såhär såg dom fläckiga byxorna ut i alla fall. Får hoppas att fläckarna inte syns sen. Ha lite överseende med bilderna då jag tog dom med mobilkameran, hehe.





Så håll till godo. Resultatet kommer senare.

Nu ska jag ta en snabbkik innan jag ska hämta lillpruttan på dagis igen! Puss på er!

Orkar inte starta datorn nu..

Nä så jag skriver med mobilen istället. Känns som att det inte är någon idé att starta den innan hon ska på dagis, vilket är snart. Plus att gumman kom och sträckte upp händerna nu och ville mysa. Det tackar man inte nej till, Hihi. Men jag känner mig lite slö idag så jag funderar på att lägga mig på soffan en stund sen när Tindra är på dagis. Men nu ska vi kolla på arne alligator. Kram på er!

Orkar inte starta datorn nu..

Nä så jag skriver med mobilen istället. Känns som att det inte är någon idé att starta den innan hon ska på dagis, vilket är snart. Plus att gumman kom och sträckte upp händerna nu och ville mysa. Det tackar man inte nej till, Hihi. Men jag känner mig lite slö idag så jag funderar på att lägga mig på soffan en stund sen när Tindra är på dagis. Men nu ska vi kolla på arne alligator. Kram på er!

Mysig kväll!

Jaa jag och Tindra har en riktig myskväll ikväll. Hon är på superhumör och är bara mysig av sig. Sånt gillar vi! Så nu har vi duschat (hon var till och med snäll i duschen!) och tagit på oss pyamas. Lillan har ätit sin nattvälling och allt är frid och fröjd. Förutom för mig. För jag har ingen aning om vad jag ska hitta på nu faktiskt. Funderar på att greja lite i photoshop faktiskt. Men jag vet inte. Får se vad man kan tänkas hitta på.

Appropå pyamas så köpte vi en ny till Tindra häromdagen. Visserligen behöver hon fler än en då hon numera bara har EN som passar. Men hon verkade i alla fall gilla sin nya pyamas. Hon såg till och med ut att vara stolt över den! Om nu så små barn KAN vara stolta över något så tidigt? Hehe, men kolla själva!




Ser hon inte lite stolt ut? Hehe. Och nyss kom hon och gnugga sig i ögonen med nappen i munnen och snutten i andra handen. Så nu ligger hon faktiskt i sängen. Hon somnar säkert när som hellst. Känns lite tidigt egentligen att lägga henne vid 18-18.30 som vi gör allt som oftast. Men det är ju hon själv som vill så då tycker jag inte att det spelar någon roll. Och hon brukar ju inte vakna tidigare för det så vad spelar det för roll? Nåja.


Till helgen lär hon inte vilja lägga sig så tidigt i alla fall. För då har hon en lekkamrat här hela helgen. Då kommer nämligen Martina, Martin och Cornelia hit och hälsar på från Uppsala! Ska bli trevligt faktiskt. Får väl se vad vi hittar på. Det lutar väl åt att vi ska åka till lek o bus-landet i Göteborg i alla fall. Eller det som ligger i torslanda. Har inte riktigt bestämt oss. Så det blir garanterat en helg full i bus!


I have a confession to make.. Idag, efter maten, så satt jag och pratade med Jesper i telefonen. Jag berättade för honom att Tindra hade spottat ut en bit blodpudding och att den biten såg ut som bajs (vilket den också gjorde!) och vad tror ni Tindra säger? Joo just det, BAJS!! Sen sitter hon och repeterar bajs, bajs, bajs. Man kan ju inte annat än att skratta egentligen. Kanske inte det bästa ordet att komma till dagis och mässa senare. Bajs bajs bajs! Det är numera favoritordet hemma hos familjen Andersson. Jag som hade förväntat mig att kiss och bajs-åldern kommer lite senare i livet, hehe. Men jag borde ha fattat det. Så som hon härmar ALLT vi säger så är jag inte förvånad. Häromdagen försökte hon säga farfar. Detta gick dock mindre bra och det lät mer som pajpa eller nått, hehe. Det kommer nya ord ur den munnen varje dag. Denna tiden måste ju vara den roligaste tiden? Jag tror nog det! Jag ÄLSKAR livet som mamma och skulle inte byta bort det för allt i världen! Men appropå maten. Jag kunde inte äta. Jag brukar ju gilla blodpudding. Men jag tror jag fick i mig 4-5 tuggor sen tog det stopp när Tindra spottade ut sin bajs-bit. Jag blev äcklad! Det bara växte i munnen på mig! Jag som brukar tycka om blodpudding, blää! Så nu blir det inte att äta det på ett bra tag i alla fall....


Oj vilket långt inlägg detta blev nu. Suck.. Men jag kan inte låta bli! Jag bara skriver och skriver. Det är väl det bloggen är till för? Jag skriver ju som sagt för min skull. Och just nu är det bra att jag har någonstans att skriva ner saker..för jag har en tendens att glömma allt som är viktigt. Hrm. Men nu ska jag sluta skriva och kika vidare. Ha en bra kväll!

Ingen färgning idag.

Nää det blev det inte. Jag hade tänkt åka förbi ö&b idag och köpa textilfärg. Måste färga en dress som är Tindras för byxorna har blivit alldeles missfärgade när vi har varit ute och lekt. Även när hon varit på dagis. Så jag tänkte färga den i en mörkare färg. Funderar på röd, vad tror ni? Blir nog att färga en tröja för mig också. Samma färg blir det då. Sen ska jag även köpa en svart färg och färga några t-shirts som är Jespers. Det är hans jobbtröjor. Dom har typ blivit ljuslila och dom var mörkblå från början. Vette fan vad som har hänt egentligen. Men men, det ska i alla fall färgas.

Nu sitter jag mest och funderar på vad jag och Tindra ska hitta på. Vädret är INTE roligt. Visserligen regnar det väl inte men inget skönt att vara ute. Dock funderar jag ändå om inte vi skulle gå ut en sväng. För lillans skull. Hon blir som sagt väldigt rastlös. Aja vi får väl se.

Nu avslutar jag en mobilbild på dagens outfit, hehe.



Kanske lite mörk. Men det är alltså min stickade klänning från gina, som är för kort att användas som klänning nu för tiden, haha. Den täcker inte ens hela röven! Och så är det ett par mammajeans som jag köpte av grannen. Dom är supersköna! Dom kommer från hm-mama tror jag det var. Skönt outfit i alla fall nu i höstrusket.

Varför??

Varför ska det vara så dåligt väder jämt? Helt tråkigt bara. För då vet man aldrig vad man kan göra? Det är ju inte speciellt roligt att vara ute och leka. Det är inte bara grått och trist utan det blåser nått kopiöst också! Suck, suck och åter suck! Vad ska man hitta på?

Igår funderade jag på om Tindra hade åkt på vattkoppor. Men jag tänkte, omöjligt. Hon har ju inte varit på dagis på över en vecka! Men sen läste jag också att det tar mellan 14-21 dagar för det att bryta ut efter smittotillfället. Så då blev jag orolig igen. Eller orolig, hade ju varit skönt att få det bortgjort eller vad man kan säga. Men ändå. Dock tror jag inte att hon har det. För pricken hon har fått på kinden ser, idag, mer ut som en vanlig hormonplita än en vattkopp. Så det blev inget med det denna gången.

Nu står min dotter och pekar på datorn och säger goggo. Det betyder att hon vill se på Arne alligator..

Seg i kroppen

Ja nu är jag alldeles seg i kroppen efter allt städande och lagande av mat. Dock blev maten väldigt god, hehe. Fick ju äntligen smaka den där teriyaki-såsen som blev så misslyckad i ugnen. Den hade en svagare smak än vad jag trodde faktiskt. Men det var väldigt gott. Kan hända att inte marinaden fick ligga och dra sig tillräckligt länge för jag kom liksom på det i sista stund. Nåja, så kan det vara.

Så nu sitter man här och tar det lite lugnt. har tänt lite ljus och känner lugnet. Vi skulle ju hänga upp hyllor idag med, men vi får väl se när det blir av. För nu gör vi det inte. Imorn tror jag inte att vi hinner innan Jesper ska till jobbet. Vi får väl se. Imorrn behöver jag i alla fall inte stressa med maten för Jesper får stanna och käka något på vägen ner till Halmstad. Annars blir middagen alldeles för tidig. Så imorrn tror jag att jag och Tindra ska äta blodpudding. Det är ju så gott men Jesper gillar det inte. Så man får passa på dom dagar han inte är hemma, haha!

Nää nu ska jag ta och kika vidare en snabbis innan jag lägger ner datorn. Ha en trevlig kväll!

Mobiluppdate!

Fan vad jag känner mig duktig nu. När jag fått sitta stilla en stund så kände jag att värken i höfterna försvann. Skönt! Men jag gjorde allt för att göra det värre igen, haha! Jag satte igång en större städning av köket. Torkade skåpsluckorna,svabbade bänkarna, skurade ur skräphinkarna och plockade i och ur diskmaskinen. Nu har jag även städat inne i vardagsrummet och dammsugit i hela lägenheten. Skulle behöva skura med så jag funderar på att göra det. Men känns som att det inte är någon idé att göra det innan Tindra har lagt sig. Då lär jag ju få fotspår överall istället, haha. Eller så halkar hon och slår sig.. Nä det får vänta tills hon lagt sig. Så nu har jag bara spisen kvar i köket men den ska jag torka efter att vi har ätit. Kändes onödigt att ta den innan, Hehe. Så nu känner jag mig duktig faktiskt! Dock känns det ju i ryggen och höfterna nu men detta behövdes göras så det är fan värt det. Ikväll blir det att tända lite ljus och bara mysa. Ska även spela lite bingolotto, Hehe. Kan ju alltid hoppas att man vinner något. Håll tummarna för oss!

Visat?

Jag vet inte om jag visade designen som jag gjorde åt Sophia. Det gjorde jag inte va? Nåja, här kommer den i alla fall!




Så sjukt jäkla ont!

Ja alltså, 3 dagar i rad nu har jag vaknat av att jag har så jäkla ont i mina höfter. Kan inte ligga på sidan. Inte på någon av sidorna. Jobbigt som fan med tanke på att jag inte heller kan ligga på rygg, för då kan jag inte andas. Hur sjutton ska man ligga då? Mage kan jag då verkligen inte ligga på. Inte bekvämt i alla fall. Så jag kanske helt enkelt ska sluta sova..? Man får ju bara ont av det också..Äääh, man ska väl vara glad att man kan bli gravid..

Nåja, vad ska vi göra idag då? Jo vi ska åka till torp. Jespers pappa ville träffa oss där en sväng. Vi behöver visserligen dit ändå. Vi ska till biltema och köpa ett överdrag till moppen och gipsplugg så att vi kan få upp hyllan i sovrummet någon gång. Men nu vet jag inte riktigt vart vi ska göra av hylla nummer 2. För den är för bred för att ha i hallen. Men jag funderar på köket. Vi får väl se. Ska klura på det under dagen.

När vi kommer hem så blir det att städa lite skulle jag tro. För det behövs, igen. Men jag funderar nästan på att vänta tills vi lagt lillan. Blir lugnast så och man får städa ifred. Sen får man väl ta dammsugningen och skurningen imorrn när hon är vaken. Det är ju faktiskt enklast.

Men nu ska jag se om vi kan hitta några kläder till lillfisen och så ska jag slänga in lite tvätt. Ha en trevlig dag!

Ang. tävlingen.

Angående den pågående tävlingen här på bloggen http://www.mandarinklyfta.se/blogg/2009/september/tavling.html så har jag valt att jag inte kommer att publicera några av kommentarerna som kommer som tävlingsbidrag. Anledningen till detta är att vissa av personerna som är med vill vara anonyma. Visst, det kanske inte är lätt att lista ut vem någon är men vissa kanske har en speciell stavning i sitt namn eller har ett ovanligt namn. Därför kommer jag inte att publicera en enda kommentar. Däremot kommer jag att publicera vem vinnaren är när tävlingen är avslutad. Så nu vet ni det. Så nu behöver ni inte vara rädda att vara med i tävlingen heller, hehe.

Jag fick hem ett litet paket i min brevlåda förut. Jag köpte mig en jeanskjol på tradera. Den var superfin! Och ser helt ny ut. Billig var den med, hehe. Men det är väl det som är vitsen med tradera eller?  Här kommer en liten bild på den, lånade dock annonsbilden. Ni får väl se den på bild när jag har på mig den nån dag, hehe.



Den är i alla fall väldigt fin och jag är nöjd över mitt köp. Snabb leverans med. Jag fick den som sagt idag och annonsen tror jag gick ut i förrgår, hehe.  Så det var inte dåligt.

Hmm, jag har fortfarande inte lyckats stilla mitt fotobegär. Vad sjutton ska man göra då? Vette sjutton om jag orkar åka iväg någonstans nu. Det är ju kallt ute, haha. Och vad ska man fota nu? Vid den här tiden? Jag vet inte faktiskt. Kanske skulle gå och lägga mig istället..

Ute på vift hela dagen!

Ja idag har vi verkligen varit på vift hela dagen. Vi började med att åka till Trollhättan. Där hämtade vi våran nya vagn. Den är verkligen fin och superhärlig att köra! Jag får visa bild på den sen, orkar inte ta kort på den just nu. Efter det åkte vi till Max och käkade lunch. Dock var det nog bland det äckligaste jag smakat. Det var som att dom hade tappat ett helt saltkar på min hamburgare och pommesen var sega. Nåja, det är ju inte så att man blir sugen på det igen liksom..

När vi ätit så åkte vi till Hunneberg. Där släppte Jesper och Tindra av mig, hehe. Jag var i fotartagen och Jesper har inget tålamod till mina fotoäventyr så ha och Tindra åkte och tankade så länge, hehe. Inte mig emot! Då fick jag fota i lugn och ro. Det blev dock inte så himla många bilder men ett par stycken i alla fall. Klicka på bilden för att komma till galleriet för dagens bilder!




Sen när dom hade tankat så kom dom och hämtade mig igen. Vi åkte en sväng med bilen uppe på berget och bara kikade. Det är faktiskt rätt mysigt. Visst, jag har bott i vargön, men man tänker inte riktigt på sånna ställen då. Aja, vi åkte i alla fall ner till skräcklan efter det. För dom har en relativt stor lekpark där. Tänkte att Tindra ville springa av sig lite. Och visst gjorde hon det! Blev några turer i gungan, rutschbanan och dom där "fjädergungorna" eller vad jag ska kalla dom, hehe. Blev några bilder tagna även där. Klicka på bilden för att komma till galleriet!




Efter skräcklan satte vi oss i bilen igen. Denna gången bar det iväg till torp. Tänkte köpt oss en pump att ha i (och till) vagnen. Men det blev ingen sån heller. Så vi åkte till OBS där vi försökte få i Tindra mat, fick i henne 3-4 tuggor.. Och så handlade vi sen åkte vi äntligen hem. Nu ska vi bara ta det lugnt resten av kvällen. Ska kanske se en film eller nått. Får väl se. Ha en fortsatt trevlig kväll!

En jobbig natt..

Ja inatt har det återigen varit en jobbig natt. Tindra har vaknat flera gånger p.g.a hostan. Men det kanske är påväg att gå över och därför hostar hon just som värst för att det ska sluta? Jag hoppas på det i alla fall. Men av någon anledning känner jag mig ändå inte sådär jättetrött nu. Jag brukar ju vara zombitrött efter att ha fått springa hela nätterna. Men inte denna gången. Hmm.. Börjar kroppen vänja sig kanske? Jaa, livet är en gåta. Kroppen, framförallt, är en gåta.

Så vad händer hos familjen Andersson idag då? Jo förstår ni, vi ska till Trollhättan och hämta våran nya vagn, hihi. Ska även käka på max! Så jäkla gott! Det var längesen. Med tanke på att vi inte har max i uddevalla så blir det inte så ofta. Eventuellt ska vi ta oss en sväng förbi hunneberg. Dom har ett vackert vattenfall där som jag hade tänkt försöka mig på att fota. Så vi får väl se om det blir något. Ser ju hellst att molnen ska spricka upp innan i alla fall. Men det ser dom då ut att göra när som hellst. Så man kan ju hoppas.

Haha Tindra är ju lite rolig. Hon har inte brytt sig om sin lära-gå-vagn sedan hon började gå. Men nu kommer hon ut med den ur sitt rum och går massor med den, haha. Hon kanske vill ha en dockvagn ändå? Som hon kan vara ute och gå med? Även fast att hon inte är intresserad av dockor i sig kan det ju vara roligt med en dockvagn. Får väl se vad tomten kommer med, hehe.

Nää detta får vara allt från mig för denna gången. Men ni glömmer väl inte bort tävlingen? http://www.mandarinklyfta.se/blogg/2009/september/tavling.html

Klantskaft!

Ja jag är nog världens klantigaste! När jag skulle in här och bara se hur en bloggdesign såg ut med massa text och sånt så råkade jag klicka på SPARA istället för FÖRHANDSGRANSKA! Så min design försvann..och givetvis hade jag inte sparat stilmallen som jag gjort med nästan alla andra mina designer som jag haft tidigare. Nåja, nu får det se ut som det gör. Kanske bara är jag som märker skillnaden?

Sen hade jag bara tänkt svara på en fråga. Sophia, mina kamerainställningar visas automatiskt i mitt galleri om man klickar på den där lilla kamerasymbolen när du är inne i en bild. Såhär:




Vet inte om det syns så bra..men den lilla kameran som är under bilden, klickar du på den får du fram mina inställningar, hehe.


Nä nu ska jag tamejf-n sova. Eller jaa, jag ska försöka i alla fall. Men jag är så förbaskat pigg nu. Trött på dagen pigg på kvällen. Inte bra alls när man har ett energiknippe till dotter.. Nåja, sov så gott folket! Puss på er!

Design "Sandra" klar!

Ja då har man gjort färdigt Sandras design. Den blev lite annorlunda mot för vad jag gjort tidigare, hehe. Inga bilder eller nånting och väldigt..färgstark kan man väl säga kanske? Ta en titt vettja! Som vanligt, klicka på bilden för att komma till bloggen!
Nu ska jag se om jag hinner fixa Sophias också..

Lekt och ska leka!

Ja jag har lekt lite med vatten idag. Blev dock inte som jag tänkt mig. Bilderna finns i mitt galleri för er som vill.KLICKA HÄR!! (Finns under kategorin övrigt)
Och vad ska jag göra nu då? Jo jag ska sätta mig och kolla om jag kan hitta några fräcka penslar till photoshop. Sen ska jag greja en design som jag har lovat Sandra. Sen har jag även en till design att fixa. Åt Sophia, jag fick bilder av henne igår som jag ska fixa in i den designen. Så jaa, det börjar hopa sig, hehe.
Nää jag får sätta lite fart så att jag blir klar någon gång. Ha en trevlig kväll!

Energi och städil..

Ja Tindra har så mycket energi att jag inte vet vart jag ska stoppa den! Hon hostar fortfarande en hel del och har massa slem, jobbigt! Men men, vad kan man göra? Igår kunde vi ju i alla fall vara ute och leka en liten stund men idag blåser det så inni bomben och det har regnat, SPÖREGNAT, hela morgonen så jag känner inte riktigt för att gå ut nu. Men vi måste då snart åka iväg och handla så då får väl Tindra åka med och springa av sig lite i affären. Nåja, det blir nog bra.

Jag fick mig ett litet städil förut. Jag satte igång att städa inne på stora toan. Det behövdes! Sen fick jag tvättat lite med. Ska slänga in lite i torktumlaren och sådär. Sen blir det att laga mat och sen åker Jesper till jobbet. Ja han känner sig piggare så nu återgår han till sin vardag. Trist egentligen. Har varit rätt gött att ha sällskap på kvällarna.

Nä nu hinner inte jag skriva mer för tillfället men glöm inte bort tävlingen! Klicka på bilden för att komma dit!


Tävling!

Nu mina kära bloggläsare är det dags för den första tävlingen här i bloggen!



Jag har i samarbete med testlagret.se fått inrikta mig till er som har startat bebisverkstan! Jag tävlar nu ut hela 56 stycken ägglossningsstickor och 20 stycken graviditetstester helt gratis! Är inte det bra? Jag hade i alla fall önskat att det hade funnits någon sånhär tävling när vi försökte bli gravida. Testlagret.se sponsrar med dessa tester.

Detta behöver du göra för att vara med och tävla:
* Svara på frågorna nedan som kommentar här i detta inlägg, svaren finns att hitta på testlagret.se. Men glöm ICKET att skriva med eran mailadress annars räknas inte erat tävlingsbidrag!

Enkelt va? Här kommer frågorna:
1. Vad heter hormonet i urinet som visar om man har ägglossning?
2. Vad heter hormonet i urinet som visar om man är gravid? (Det räcker med förkortningar.)

Dessa frågor kan låta svåra men som sagt, finns att hitta på testlagret.se! Tävlingen avslutas Torsdagen den 1 oktober. När tävlingen avslutas så kommer jag att lotta ut en vinnare från alla dom som svarar rätt. Lycka till nu!

P.s. Jag kommer inte att publicera några kommentarer fören tävlingen är avslutad då detta gör det enklare för mig. D.s.

Fotograf-Malin har varit framme igen!

Ja jag tog bilen, åkte och tankade (finns det nått tråkigare??) och sen åkte jag ut till sunningen. Tänkte att DÄR är en bra plats att fota solnedgången. Men nää, det var egentligen inget vidare. Men jag hittade ett ställe där man såg solen mellan husen. Så bilderna blev helt ok ändå! Jag får väl vara nöjd. Ni får kika in på mitt galleri och titta om ni vill! Klicka på bilden för att komma till galleriet!



Där kan ni även hitta övriga naturbilder som jag har tagit. Mapparna är märkta med datum så att det ska vara lätt att hitta. Men det kommer jag fixa under resten av kvällen. Ni får väl hålla lite koll helt enkelt.


Tidigare idag så fotade jag dotra min lite också. Så hon har också fått en egen mapp i mitt galleri. Även där kommer jag ladda upp även äldre bilder så att bilderna inte är så svåra att hitta. Klicka på bilden för att komma till galleriet!




Det är i alla fall såhär hon lägger sig på kuddarna på golvet som jag försökte förklara häromdagen, hehe. Är hon inte söt så säg!

Jaa, resten av kvällen ska jag som sagt hålla på att ladda upp massa bilder i galleriet. Så ni kan ju hålla utkik. Här har ni länken till förstasidan till galleriet. http://www.mandarinklyfta.se/gallery2
Ha en fortsatt trevlig kväll!

Vidrigt!

Ja idag var jag otroligt lat. Jag orkade verkligen inte laga mat men ville ändå inte ha skräpmat. Så vi köpte hem en påse med något som hette kycklingpanna från findus. Man skulle steka detta i typ 12-15 minuter sen var det klart. Överkomligt. Men det var då det äckligaste jag har smakat på länge! Och jesper med. Tindra var inte hungrig men hon hade ju ätit korv och lite sånt för inte så länge sedan. Nåja, bättre lycka nästa gång, haha! Vi får väl se om vi käkar nått annat sen. Jag är dock inte speciellt hungrig. Städade undan lite här hemma förut. Nu syns det dock inte för Tindra har dragit fram nästan allt igen. Aja, jag hann i alla fall dammsuga innan allt var framme så det känns i alla fall lite renare. Nä nu får jag underhålla min lilla tös lite.

Fy på mig!

Nu måste jag ta tag i detta. Jag måste börja äta järnmedicinen nu. När jag var hos bm så ville hon ju att jag skulle börja om mitt hb låg under 110..det låg på 111 men hon tyckte att jag skulle börja lite smått ändå. Så jag måste ta tag i det nu känner jag. Ska se om Jesper kan rota fram den oöppnade flaskan åt mig. PUH! Vilken jobbig sammandragning jag fick precis. Det var en sån som man känner sig helt utmattad av efteråt. Jag börjar svettas. Som sagt så har dom börjat märkas nu, ordentligt. Men det är ju ingenting som gör ont eller är farligt på nått sätt. Det är ju bara lite obehagligt ibland, hehe. Men fy sjutton vad bebisen sparkar! Jag som trodde att Tindra sparkade mycket, men det är ingenting i jämförelse med denna bebis. Nåja, så kan det vara.

Nää nu vaknar min andra bebis. Hon ligger i sängen och tjötar, hehe. Så nu blir det att klä på henne och gå ut en liten stund. Hon behöver lite frisk luft faktiskt. Det är ju bra mot hostan med.  Synd att det blåser så. Men vi kan vara ute en liten stund i alla fall.

Ha en fortsatt trevlig dag!

Design och lite vardags!

Igår satt jag ju och gjorde en design åt Anki. Det blev lite fräck faktiskt. Och för en gångs skull inte likt något annat jag gjort förut, hehe! Klicka på bilden för att komma till Anki.



Helt seriöst tycker jag att Tindra ska ta för vana att vakna vid den tiden hon har gjort nu under hela tiden hon varit/är sjuk. Hon har vaknat ca. 8.30 varje dag nu! Och jag kan lova att det är skööööönt! Men tyvär kommer hon nog snart gå in i sina gamla vanor igen, hehe. Dock klagar jag inte på dom heller egentligen, det är bara skönt att sova längre ibland.

Idag känns vädret lite stabilare. Dock blåser det fortfarande endel men absolut inte som igår! Så idag ska jag faktiskt ta på Tindra lite kläder och GÅ UT! Om det nu inte börjar regna såklart. Men det får vi väl hoppas att vi ska slippa för en gångs skull.

Haha Tindra har börjat med något roligt. Hon har börjat hämta en soffkudde och sen lägger hon den på golvet. Sen lägger hon sig uppe på kudden och "myser" med den, hehe. Det ser så gulligt ut. Ska försöka få kort på det sen. Men nu orkar jag inte gå och hämta kameran. Hon har även nappen och snutten med sig, haha. Ja ni ska se henne. Gullhumla!

Nä nu ska jag försöka få morgonmysa lite med henne. Ha en bra dag!

Men guuuud vad spännande!!

Ja idag kom ju det nya avsnittet av one tree hill ut. Oooh vad spännande det är. Och man börjar ju undra om Nathan har gjort något eller inte. Jaa, spänningen är olidlig. Men jag måste ju faktiskt säga att skaparna av OTH har bytt ut en heting mot en annan. Denna snygging spelar numera Nathans agent:

(bilden är googlad!)


Är han inte het så säg! Robert Buckley heter han. Och han måste ju bara vara en av de hetaste killarna som går i ett par skor! Haha! Nåja, nu behöver vi ju inte överdriva, men lite får man väl ändå dreggla över hetingarna på tv?


Nää nu ska jag in och greja iordning en design som jag gjort. Men den visar jag imorrn, hehe. Sov gott!

Mera gissningar har inkommit!

Ja nu har jag fått in 4 gissningar till. Så nu ser statistiken ut såhär:
Pojke: |||| ||||
Flicka: |||| ||||
Gosh! Haha! Jaa, det är ju oliiiidligt spännande, eller hur?

Pappakär!

Ja våran kära dotter är verkligen pappakär. När jesper är hemma är det ingen annan som duger typ. Hon springer efter honom och han får knappt gå på toa själv, Hehe. Men om hon gör illa sig eller är väldigt ledsen så kommer hon gärna till mig. Men mest tyr hon sig till pappa. Som nu till exempel. Han är ju som sagt sjuk och skulle sätta sig och fixa en grej vid datorn bara, då sprang hon efter och skulle sitta i hans knä med nappen och snutten. Sötunge! Våran lilla pappagris.

Vecka 26 (25+0)

I magen:

Fostrets ögon har hittills varit stängda för att näthinnan ska kunna utvecklas men nu öppnas de och fostret börjar blinka. Ögonfransarna växer och det gör även håret på huvudet. Vener syns genom huden som fortfarande ser skrynklig ut. Huden omvandlas allt mer från genomskinlig till ogenomskinlig.

 

Om du trodde att livmodern var en tyst plats får du tänka om. Ljudnivån i magen kan nå upp till 80 decibel, vilket motsvarar en stökig stadsmiljö. Barnet lyssnar på mammans röst och omgivningens ljud. Det hör också ljud som nysningar, hjärtslag, bubbel från magen och blodet som susar.

 

Rätt coolt ändå. Att det kan bli så hög ljudnivå i magen. Det är ju inte direkt något man tänker på. Men det är i alla fall fullt liv i min mage nu. Riktig karatekid! Herrejisses! Jag har alltså börjat få svårt att somna p.g.a att det är sånt liv där inne. Klacksparkar som kommer närmare och närmare revbenen också, hujja mej. Idag bjuder jag inte på någon bild. Ni får klara er på bilderna som jag lade in igår, hehe. Det har faktiskt inte hänt något över natten! Så in här och kika (och GISSA GISSA GISSA!) http://www.mandarinklyfta.se/blogg/2009/september/gissa-mera.html

 

Annars mår jag rätt bra. Fortfarande problem att andas till och från. Magen är verkligen högt upp! Sammandragningarna börjar kännas mer och mer. Jag märker av när jag har dom så att säga. Dom gör ju inte ont på något sätt men det känns som sagt. Nu har jag börjat få ont i tuttarna igen. Hur mycket ska dom växa?? Jag har fan inte råd att springa och köpa nya bhar en gång i månaden. Nåja, vi får väl se vart detta slutar.

 

Det var allt från mig denna gången. Trevlig läsestund!


Usch och fy!

Ja Tindra fick världens hostanfall inatt. Det ville verkligen inte ge upp. Hon hostade som en tok nästan en timme. Men till slut så gav den med sig. Höjde upp sängen extra mycket också, så det kanske var det som hjälpte? Jag vet inte men efter det så sov hon i alla fall resten av natten och det var skönt, både för henne och mig självklart. Idag känns hon dock piggare. Hon busar som vanligt och tjötar. Men jag ska nog hålla henne hemma från dagis hela veckan. Det är nog bäst så att hon inte blir sjuk igen.

Men vad kan man hitta på idag då? Inomhus får vi vara i alla fall. Vädret är pissdåligt ändå så det gör inget. Men man blir ju så rastlös av att sitta inne. Aja, jag kommer väl få åka och handla i alla fall. För vi har ingenting hemma som går att äta. Jag har ingen som hellst aning om vad sjutton vi ska äta heller. Jag orkar inte tänka. Jag är inte sugen på nått speciellt heller. Nåja, får väl sätta mig och kika på recept och se om man kan få någon idé.

Jag som var sugen på att åka ut och fota ikväll när lillan lagt sig. För Jesper lär nog stanna hemma även idag. Han var verkligen inte kry igårkväll. Men vi får väl se. Jag skulle ju aldrig åka någonstans om inte någon var hemma med lillan i alla fall. Men som sagt. Vädret är inte bra heller så vi får väl se.

Nää nu ska jag sätta mig och kolla om man kan hitta något mumsigt.

Gissa mera!!

Nu står det lika i gissningarna hörni! Så jag tänkte slänga in 3 nya bilder som togs nu ikväll. Alltså i vecka 24+6. Imorrn byter jag vecka så jag kommer skriva mer om det då. Men här kommer statistiken och bilderna!
Pojke: |||| |||
Flicka: |||| |||

Från sidan:




Framifrån:




Och bakifrån:




Vissa av er ville ju se detta för att kunna gissa. Men som sagt. Det syns typ inte framifrån eller bakifrån. Jag är rätt bred över röven i vanliga fall med, haha! Men ni får väl se bilderna i alla fall och så får jag se om det är fler som vill gissa nu..? Jag cencurerade bort mitt ansikte av den enkla anledningen att jag gör världens konstigaste miner på bilderna! Jag vet seriöst inte vad jag gör eller hur jag lyckas. Försökte se normal ut men är det så jag ser ut i verkligheten skulle jag bli rädd för mig själv.


Nåja, det var bara det jag ville för tillfället. Nu ska jag försöka komma mig till sängen. God natt och sov sött!

Ännu en design!

Japp då har jag gjort ännu en design. Inte åt mig själv utan åt min lillasyster Alex, igen, haha! Klicka på bilden för att komma till bloggen:

Nu ska jag faktiskt kika vidare. Hade tänkt duscha men jag tar det imorgonbitti istället. Ha en bra kväll!

Slöa familjen.

Ja det är vi det. Helt sega. Jesper är sjuk han med nu så han ska inte till jobbet. Och Tindra då förstås. Jag är bara slö för att jag inte fick sova många timmar inatt. Så det får nog bli en tidig kväll ikväll. Blir inget bvc imorn heller. Tyckte att det var bäst att skjuta på det lite. Ny tid den 7 oktober. Får väl hoppas att det blir av då. Jag som ville väga och mäta gumman nu, Hehe. Men ikväll ska jag i alla fall greja med en design som jag lovat! Får väl se hur det går. Så jag återkommer senare..

Suck vilken natt!

Jaa, jag säger då det. Vilken natt! Efter att vi kom hem så somnade Tindra som sagt direkt. Men hon vaknade vid 3 igen och då hade hon SKITIT! Hon har aldrig någonsin skitit mitt i natten någon gång, och då menar jag aldrig! Men nu hade hon lagt den värsta. Det stank i hela lägenheten när man öppnade hennes dörr. Nåja, detaljer är väl kanske onödigt. Men till råga på allt så högg det ju givetvis bak i ryggen för varje rörelse jag gjorde. Jag trodde att jag skulle bli liggande på badrumsgolvet! Jag visste verkligen inte vad jag skulle göra. Men jag lyckades få Tindra i säng och även mig själv. Tindra somnade om rätt fort men efter det så har jag vaknat vid varje minsta ljud hon har gjort och det känns nästan som att jag inte har somnat om. Men hon sov i alla fall fram till 8.30 idag med. Får väl se när hon blir trött och vill sova nästa gång. Känns som att det inte kommer dröja allt för länge.

Vad ska vi göra idag då? Solen skiner och det är inte ett moln på himlen. Men vi får hålla oss inomhus. Vill ju att Tindra ska bli frisk. Så jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på faktiskt. Måste ju åka och hämta ut hostmedicinen i alla fall. Jag hade velat gå en sväng och fota men lär inte göra det då jag fortfarande har hon.

Nåja, jag får återkomma senare.

Akuten..

Ja helt plötsligt hamnade vi på akuten istället. Jag ville egentligen inte åka då jag visste att det inte skulle vara något allvarligt men hon på sjukvårdsrådgivningen insisterade. Tindra vaknade i panik och hostade och spydde som en gris. Det var spya överallt! Dock väntade hon med att spy tills hon var i min famn så att jag slapp byta i sängen igen. Så jag ringde rådgivningen och ville veta om det kanske var ok att ge henne av bricanylen som hon fick när hon hade så mycket hosta sist. Men nej det tyckte hon inte så vi skulle åka. Nåja, det gick bra och vi fick mollipect utskrivet istället. Plus att vi fick med oss lite hem för att kunna ge henne i natt. Dock var inte medicinen lika populär denna gången som förra gången hon smakade. Hon spottade och fräste och ville verkligen inte ha! Men jag fick nog i henne lite i alla fall. Nu sover hon gott igen. Får se hur natten blir. Nu ska jag försöka sova också. Om jag får det för bebis som verkar ha boxningsmatch där inne nu.. God natt!

Lite tid..

Ja nu har jag lite tid att sitta här en liten stund. Nu sover lillan och gubben sitter vid den andra datorn och grejar något med något spel som han ska anordna i mitten på oktober, hehe. Så jag får väl passa på att sitta här då.

Har ni kikat i mitt galleri eller? http://www.mandarinklyfta.se/gallery2 för er som missat. Föresten. Något förslag på hur man kan göra framsidan? Vad man ska skriva? Jag har ingen aning. Men nått ska man väl komma på förhoppningsvis. Men i alla fall, bilderna från fredagkvällen ligger ju där. Kommentera gärna!

Imorse fick vi i alla fall sovmorgon, haha! Tindra har väl sovit lite halvdåligt inatt p.g.a hostan. Så hon sov fram till 8.30. Det var inte dumt ni! Jesper tänkte att han skulle få sova lika länge som jag gjorde igår (till halv 9) och blev nästan sur när jag väckte honom samtidigt som Tindra vakna. Men när jag sa vad klockan var blev han chockad och började skratta istället, haha! Så vi klev upp och åkte till mcdonalds och käkade frukost. Sen blev vi kvar på torp och gick runt och kikade. Jag hittade massa nytt som jag vill ha. Och som jag ska köpa när vi får pengar. Ett par vägglyktor som jag ska hänga ute! Dom var svinfina så dessa ska jag köpa. Tycker det är mysigt med utomhuslyktor faktiskt. Vet dock inte om dom är tänkta att ha ute men det går nog. Fina var dom iaf.

Aja, efter det har vi bara varit hemma. Segat och faktiskt haft tråkigt. Vi har inte kunnat vara ute p.g.a att jag glömde regnkläderna som sagt. Och jaa, vi har tänkt köpa ett till regnställ men har inte riktigt haft pengar till det, men det ska köpas. Ska även köpa nya stövlar men funderar om det är värt att köpa fodrade stövlar? Eller om man skulle köpa ordentliga, vattentäta vinterskor istället? Jaa, det är en djungel.

Kom på att jag skrev för ett tag sen att Tindra fått sin 8e tand. Detta stämmer ju inte riktigt och jag vet inte vad jag tänkte på. Det är hennes 10e tand som spruckit igenom nu, hehe. Hon har börjat bli lite rolig. Hon ska sitta på allt! En kabelvinda, en korg, kuddar, katterna, haha! Bilder finns på bilddagboken. För där sätts vattenstämpeln automatiskt. Min "ps-dator" är upptagen men dom kommer att komma upp i galleriet också.

Mer då? Män som hatar kvinnor var svinbra! Nu vill jag se flickan som lekte med elden, haha! Och såhär snyggt ser det numera ut hemma hos oss:



Snyggt va? Detta är nya modet inom heminredning för er som missat det! Hahah! Eller kanske inte. Men såhär kommer det att få se ut ett tag. För vi ska nämligen inte till ikea fören i slutet av oktober eller nått.

Aja nu ska jag sluta skriva. För nu ska jag sätta mig och kika lite på hemsidan! Ha en bra kväll!

Dåligt samvete

Snacka om att man får dåligt samvete när Tindra kommer med skorna och sen med hink och spade och vill gå ut. Det regnar ute och vi glömde självklart hennes regnkläder på dagis. Stackarn. Men vad ska man göra? Hon är ju redan förkyld och hostar så jag vill inte göra henne ännu mer sjuk. Nåja hon får klara sig till imorn helt enkelt. Nu ska vi äta mysmiddag och ikväll blir det film. Puss på er.

Nej jag är inte borta.

Nej jag har inte försvunnit. Men jag har inte orkat starta en dator idag. Orkade jag inte nu heller så jag sitter med mobilen, haha. Vi åkte till torp förut och käkade frukost. Sen gick vi en sväng där. Kollade på en overall till Tindra som jespers mamma hade kollat på, den var jättefin så en sån kommer hon nog få. Sen hittade jag en jacka till Tindra som jag blev helt kär i! Helt underbar! Lite finare jacka och ingen som man är ute och leker i men det kan ju vara skönt att ha en som man kan ta på om man ska någonstans. Vi får se om jag köper den, Hihi. Sen hittade jag ju en liten overall till bebis i magen med men det får vänta lite, Hehe. Jag hittade väldigt mycket just nu som jag vill köpa men samtidigt vill jag vänta tills jag ska till ullared. Nåja vi får väl se. Nä nu ska jag fortsätta mysa med gubben medan lillan sover. Puss!

Lite längre!

Jaa, nu kanske jag kan ha tid att sätta mig och skriva lite? Jag vet inte men jag gör ett försök. Det har nämligen varit fullt upp idag. Jesper har börjat hjälpa mig med hemsidan, så vi satt och pillade med det lite. Jag har ju bara fått upp min blogg där (denna) och ett galleri. Tanken är att hemsidan sedan ska få en framsida med flikar som man kan klicka sig in på. Detta är inte klart och därför måste man nu skriva http://www.mandarinklyfta.se/gallery2 för att komma till bilderna och http://mandarinklyfta.se/blogg för att komma till bloggen. Meningen är som sagt att man ska kunna skriva http://www.mandarinklyfta.se och sedan klicka sig runt där inne. Så nu är nästa projekt att få iordning på framsidan och sådär. Än så länge funkar det ju att skriva min gamla bloggadress men aa, mer info kommer! Så det kan hända att även bloggen kommer se lite konstig ut ett tag framöver.

När vi grejat med detta så får vi främmande av en kompis som bor i skara. Han kom för att hjälpa oss med att hänga upp tv:n på väggen. Han hade fixat väggfäste och alltihop! Fan vad nice! Så nu hänger tvn på väggen! Nu kom vi bara fram till att vi behöver en ny hylla/bänk att sätta dvdn, boxern och ps3an på..suck! För hyllorna vi har är för små på bredden. Så jaa, vi får se. Jag ska sätta mig och kika på ikea om det finns något där som passar. Nu sitter i alla fall tvn på väggen, vi har fått i oss mat och nu är det dags för film! Vi har väl tänkt se män som hatar kvinnor idag, äntligen! Så nu ska jag bara skicka iväg ett mail och sen mysa ner sig i soffan.

Men som sagt, kika gärna in på galleriet för att se bilder från gårdagen!
Ha en trevlig kväll så hörs vi imorn!

Nu jäklar!

Nu finns bilderna här: http://www.mandarinklyfta.se/gallery2 Kika gärna ;) ha dock lite överseende då hemsidan är under uppbyggnad! Puss

En smygtitt!

Ja nu kommer ni få en liten smygtitt vad som händer igår, hehe. För eventuellt kommer bilderna upp på ett annat ställe ikväll. Men jag återkommer om detta. Så tills vidare får ni nöja er med en liten smygtitt. Check it out!



Kan ju säga som så att det var INTE lite däckrök under gårdagskvällen i alla fall. Me like! En av killarna hade nämligen med sig 8 däck som han skulle smälla, haha! Det är grejer det! Men jag säger då det, jobbar man på vianor så gör man, haha! Det var en show i alla fall. Men mer kommer under kvällen så ni får väl hålla utkik!

Vad händer idag då? Jaa, jag tror att lillan håller på att bli sjuk. Hon har börjat hosta. Snorat har hon ju gjort ett tag nu. Men trött är hon med, så vi får väl se om det blir nått dagis till veckan. Men trött är även jag. Blev ju lite sent igår. Så ikväll blir det att ta det lugnt. Kanske kika på en film och käka pizza.

Nu vaknade lillan så nu får jag avsluta!

Bilderna kommer!

Jaa dom kommer sen! Jag får sätta mig med det när Tindra ligger och vilar, hehe.

Hej på er!

Nattligt inlägg

En snabbis bara. Det blev endel bilder idag faktiskt. Men nu orkar jag inte lägga upp dom. För nu ligger jag i sängen! Är så trött och har ont överallt typ. Men det har i alla fall varit en trevlig kväll. Jag skriver mer om det imorn när jag lägger upp bilderna. Sov så gott! Det ska jag göra.. Om jag nu får somna för vildingen i magen..

Ingen outfit men snart åker vi!

Nää jag orkar inte ta kort på dagens outfit idag faktiskt. Eventuellt sen när vi kommer hem ikväll, hehe. Men nu orkar jag inte faktiskt. Kan väl beskriva den? En svart klänning med plats för magen som tycks ha svällt bara under natten, plommonlila strumpbyxor som ser stickade ut. Skorna får bli mina vinterskor. Dom svarta med ludd högst upp. Jag har kommit fram till att jag vill ha nya skor. Eller rättare sagt flera par. Minst två i alla fall, haha. Ett par stövlar, lite snyggare, som passar även om man vill ut på krogen liksom. Och ett par "tennisskor" i svart. Eller vitt kanske? Nää svart, för jag kan inte hålla ett par vita skor rena! Så svarta. Men vi får väl se när jag hittar några som jag vill ha.

Nu ska jag gå och fixa håret. Eller jaa, jag ska väl sätta upp det i en tofs, för jag orkar inte ha det utsläppt ikväll. Sen ska vi nog åka tror jag. Klockan börjar säga att vi ska det i alla fall så att vi slipper stressa sen! Men jag återkommer eventuellt ikväll, annars får ni väl se bilder imorn.

Ha en trevlig kväll!

Tänder och skrik!

Ja nu har Tindra precis fått sin 8:e tand! Upptäckte det häromdagen. Även denna är en kindtand på höger sida nere. Jag som trodde att hon skulle få alla framtänder innan kindtänderna men icket, hehe. Hon har ju inte fått framtänderna nere. Bara 2 av dom. Så det ser ju minst sagt lite roligt ut där inne nu. Det förklarar ju varför hon helt plötsligt börjat äta igen, hehe. Nu har hon väl inga tänder på G på ett bra tag kanske? Får väl se. Ser ju dock ut som att "huggtänderna" nere också kommer när som hellst. Men det återstår att se.

Tindra är en riktigt skrikig unge har jag kommit fram till. Hon skriker när hon är glad, när hon busar, när hon är arg och såklart när hon är ledsen. Är man inte döv innan man kommer hit så är det nästintill att man är det då man går härifrån! Det är helt otroligt att hon inte fått fler smällar av katterna än vad hon har fått! Hon har nämligen bara fått en enda smäll av någon av våra katter. Det var Turbo som tröttnade. Men hon stog och slog på stolen han satt på samtidigt som hon skrek, så det var bara bra att han sa ifrån. Vad gör man åt det egentligen?

Men nu är verkligen den roligaste tiden. Hon utvecklas massor varje dag! Hon tjötar värre än jag vet inte vad. Visserligen pratar hon ju på sitt eget språk, men det är knappt så att hon är tyst 5 minuter av sin vakna tid! Jag kan inte ens räkna upp alla ord hon kan för jag kommer inte ihåg alla. Hon har börjat springa, då menar jag springa också! Man får springa själv om man vill hinna ikapp henne. Hon ramlar och slår sig hela tiden. Hon har ständigt nya bulor och blåmärken, haha! Hon är inte så smidig alla gånger. Men men, sånt är livet.

Nåja, det var allt för denna gången, Jag skriver innan vi ska åka och käka. Det blir inte Harrys, det blir cheers! Puss på er!

En header..

Jag har så otroligt tråkigt. Så jag satt och grejade i ps som vanligt. Gjorde en header. Så om någon gillar denna:
Så skriv en kommentar! Jag kommer INTE publicera kommentarerna för denna header utan det får ni märka sen i så fall ;)

2 val, dagen som gått och lite sånt..

Kan börja med att säga att statistiken numera ser ut såhär:


Pojke: |||| |
Flicka: |||| ||


Jag åkte ju i alla fall iväg förut, som ni kan se i inläggen här under. Var ute ca. 1-1½ timme och bara fotade och njöt av stillheten. Det var underbart måste jag säga. Sen åkte jag vidare till torp där jag lämna tillbaka mina leggings som jag inte alls tyckte om. Gick in på h&m istället och där köpte jag ett par tjocka strumpbyxor och ett par benvärmare istället. Dessa kommer det bild på imorrn då dom i alla fall kommer ingå i kvällens outfit. För nu har vi bestämt oss hur vi ska göra. Först ska vi åka ut och käka, lutar väl åt harrys. Sen efter det så sticker vi till Trollhättan på burnout-tävling. Arrangörerna "annonserar" ju överallt så jag gissar att det inte är hemligt fastän det inte är det minsta lagligt. Eller? Nää ja tror inte det i alla fall. Dom annonserar på ett öppet forum OCH på fejjan! Haha! Nåja, ska bli spännande att kika på i alla fall. Så nu måste jag se om jag har batteri i kameran och så måste jag komma ihåg att packa ner batterier till blixten! Det glömde jag ju idag när jag skulle ut. Aja, det blir nog bra. Frida har i alla fall lovat att komma hit och sitta här med Tindra när vi är borta. Visserligen sover hon väl mesta delen av tiden men hon klarar sig ju inte själv hemma för det, hehe. Så jag hoppas att vi får en trevlig kväll i alla fall.


Sen har jag fått två val som jag inte kan bestämma mig. Jag har blivit bjuden på sexparty hemma hos en gammal klasskompis. Det hade verkligen varit skitkul då jag inte träffat henne sen vi tog studenten tror jag.. Så det är jag lite sugen på. Sen har jag även blivit bjuden på ett me&i-party. Dessa två partyn är dessvärre samma dag. Så nu står jag i valet och kvalet. Vad tycker ni? Hjälp mig!


Funderar på att pyssla ihop en design ikväll. Kanske en som man kan lotta ut? Får se hur jag gör. Jag har ju inte direkt något bättre för mig, hehe. Men först ska jag i alla fall kika vidare en sväng. Ha en trevlig kväll!

Bildinlägg!

Ja jag kommer bara ladda upp bilder här nu. För jag hinner inte skriva ett inlägg. Ska nämligen hämta dotra på dagis alldeles strax så inlägget får komma senare. Här är alla bilder i alla fall.

































Som jag sa förut. Alldeles vindstilla och lite kyligt. Helt underbart att bara åka ut och vara för sig själv en stund. Och nu kikar faktiskt solen fram också. Men men, nu ska jag springa iväg till dagis! Återkommer senare!

Känner mig pigg!

Ja idag kännde jag mig uppåt när jag vaknade. Trött som inni..jaa..men fortfarande uppåt och nu känner jag mig till och med pigg. Vädret är lite grått och tråkigt men jag ska ändå ut och fota lite tror jag. Det är ju alldeles vindstilla så man kan nog få rätt fina bilder på vattnet om inte annat. Så ja! Jag ska ut och fota direkt efter att jag lämnat lillan på dagis! Det ser även ut som att det kan spricka upp. Molnen ser inte så tunga ut.

Dagens outfit? Ja om ni tittar på bilderna från igår, min nyinköpta långa tröja? Den har jag på mig idag. Skillnaden är att jag har svarta strumpbyxor istället för vita leggings. Men för er som glömt så kommer bilden här:



Så nu får ni tänka er in att jag har svart på benen istället för vitt, så ser jag ut idag. Och så har jag satt upp håret i en tofs. Så jag orkar inte ta en ny bild faktiskt.

Tindras outfit blir en rosa joggingdress som hon fick av sin moster Jessica i födelsedagspresent. Dock börjar den snart bli för liten. Eller rättare sagt för kort i benen, men än kan hon ha den. Och så får hon ha sin volvot-shirt under, hehe. FH16 700, hell yeah! En sån skulle man ägt..

Nåja, sluttjatat om det. Vi får se om det blir ändrade planer för oss i helgen. Jag låg nämligen och asgarvade när jag fick höra talas om något som tydligen heter gräddhyllan, haha! Jaja, vi behöver inte disskutera detta. Jag tycker dock bara att det är tråkigt att inte ALLA funkisar från crw var välkomna utan bara några enstaka. Nää tacka vet jag crw! Det är grejer det!

Nu ska jag klä på Tindra lite kläder och sen bär det av för min del! Ha en bra dag!

Såhär står det i gissningen!

Just nu ser statistiken ut såhär i mitt gissningsmaraton http://mandarinklyfta.blogg.se/2009/september/gissningsmaraton.html

Pojke: ||||
Flicka: ||||

Då har jag även räknat med min egen chansning (tjej), bm´s chansning (tjej) och Jespers (tjej, bara för att han senast trodde pojke men Tindra var en tjej, hehe)

Någon fler som vill gissa? Ska bli kul att se vem som har rätt i alla fall.

Jag funderar på att ta en fotodag imorrn. Åka ut någonstans själv medan Tindra är på dagis. Men jag vet inte vart eller nått sånt. Ska prata lite med Jesper. Tror inte att han vill följa men han kan ge mig tips på vart jag kan åka, hehe. Han känner ju liksom till alla ställen som inte jag vet om. Men vi får se. Beror ju lite på vädret med. Men det hade varit skönt att få komma ut lite. Sen ska jag ju åka och byta leggingsen med, men det kan man ju göra i samma veva. Får väl se när Jesper ringer efter att han lastat.

Nu ska jag i alla fall fortsätta kika på riskförlossningar! Det är spännande.

Bilder..

Ja jag tänkte bara visa lite bilder som togs här under kvällen, hehe. Tröjan som jag köpte:



Den är helmysig! Men som sagt, nya leggings till detta. Sen kommer en liten mysbild på mig och Tindra:



Vette sjutton vad jag gör med munnen, haha! Men jag tror att jag säger iiiih samtidigt som jag tjittlar Tindra för att hon ska le lite, hehe. Nåja, mupp! Det skulle helt enkelt se ut som att jag bara ler.

Sen passade jag på att fota solen innan den gick ner bakom hustaken här hemma. Bilden är dock rätt missvisande, himlen såg inte alls ut sådär, haha! Men snyggt blev det i alla fall och det är väl det som är huvudsaken? Eller? Bedöm själva!





Det var dom bilderna det. Har inget mer vettigt att skriva.. Så ni får nöja er med det så länge!

Svar.. Och shopping!

Kim Müller: Ditt smartass! Ja klart som fan att jag inte kör in i någon polis SOM STÅR VID EN OLYCKA! Men nu var det så att polisen KOM KÖRANDE I MOTSATT RIKTNING! Hur fan vet du att föraren i bilen helt enkelt inte hann reagera? Det gick ju inte direkt långsamt. Sen kanske han höll koll på en varvmätare/lampa för att veta när det är bäst att växla? Har du någon gång medverkat på ett race? Eller kört? Nej jag trodde inte det heller. Och som sagt så VISSTE polisen om att det skulle vara race på E4an och då kör man inte i motsatt riktning om man är rädd om livet, så är det bara. För reaktionsförmågan i dessa hastigheter är fan inte att leka med. Så du kan lägga ner din taskiga attityd och inse att vi har yttrandefrihet i Sverige! Undra vem som är idioten här..

Jaja, nog om detta. Vi åkte ju ut till torp förut. Jag köpte mig en stickad lång tröja i vitt. Jag får väl visa bild sen. Köpte även ett par jeansleggings men dom ska jag lämna tillbaka då jag inte var nöjd med storleken. Så jag ska åka till torp imorn igen tror jag. Då kan jag lämna tillbaka dom och köpa nått annat. Men risken finns väl att man bara får tillgodokvitto. Men dom har ju fler typer av leggings på gina får vi hoppas, hehe. Efter shoppingen blev det mat. Jag käkade en kebabtallrik, Tindra åt pommes och grillkorv och Jesper drog på stort och käkade en entrecote, hehe. Mike mötte upp oss så han var också med och käkade. Trevligt värre.

Nu sitter Tindra och tittar på Arne alligator på tv´n. Det är fortfarande den stora favoriten här hemma. Men jag är lite småtrött på den nu måste jag säga, hehe. Har hört den några gånger. Hon sitter dock klistrad. Nåja, jag funderar på vad jag och Tindra ska hitta på nu. Nu har ju Jesper åkt till jobbet så vi är ensamma. Kanske går ut och leker en sväng i lekparken. Vi får väl se vad vi hittar på. Det har i alla fall varit en lyckad födelsedag tycker jag.

Kram på er!

Grattis till mig själv!

Ja då fyller man år idag då. Känns egentligen inget speciellt men man har i alla fall hunnit få endel grattis, hihi. Men det känns inte som att man blir äldre direkt. Men man har väl egentligen slutat bry sig nu. Nu stannar man ju i ålder, eller hur? Haha!

Så vad händer idag då? Jaa först och främst så ska vi få främmande runt 11-tiden. Då kommer Jespers mamma och lillebror och hälsar på. Sen i eftermiddag ska vi ut till torp. Vi hade tänkt käka på coop. Jag ska slippa laga mat idag, hihi. Skönt i alla fall. Hoppas bara dom har någon god dagens. Annars finns ju briggen där ute med. Men vi får se. Käka ska vi i alla fall. Sen får vi väl se om vi hinner gå en sväng också. Jag skulle vilja köpa fler leggings, men vi får se. Jag vet dock inte ens vad jag ska ta på mig för kläder idag. Tänkte ju faktiskt klä upp mig liiiite bara för att jag fyller år, hehe.

Tindra har börjat intressera sig för playhouse disney. Speciellt dom programmen då dom dansar och sjunger som mest. Så nu sitter hon här i soffan bredvid mig och tittar och myser med nappen och snutten, hehe. Sötunge.

Nää nu ska jag kika vidare en snabbis! Glöm inte att gå in och gissa här:
http://mandarinklyfta.blogg.se/2009/september/gissningsmaraton.html

Gissningsmaraton!

Jaa, vad tycker ni? Ska vi dra igång ett litet gissningsmaraton? Är bebisen i min mage en kille eller tjej? Jag kan ge er några "ledtrådar" som vissa vill veta. Kan börja med att visa dagens magbild en gång till.



Sen kan jag tala om att hjärtljuden har legat på 147 slag/min (förra gången jag var där) och nu låg dom på 150 slag/min. Jag bär magen högt. Jag är oftast sugen på choklad och cocacola. Men jag har inga direkta cravings på något speciellt. Om jag köper lösgodis består påsen oftast av skumgodisar, sura colanappar, fizzy´s och saltlakrits. Hmm..vad är det mer man brukar kunna "se" på om det är en kille eller tjej? Jaa, det syns inte speciellt mycket varesig frammifrån eller bakifrån att jag är gravid utan man får kolla från sidan. Därför har jag inte fotat frammifrån eller så ännu. Så är det någon som vill chansa så varsågod! Så får vi se om jag vill avslöja något den 1 oktober eller inte, hihi!

Nu ska jag i alla fall kika vidare..

Mobiluppdate!

Ja det får bli en liten mobiluppdatering. För jag orkar inte starta datorn för tillfället. I alla fall, jag kom mig ut till torp en snabbis förut. Fick äntligen köpt mig en bh som passar! Det var grymt skönt! Blev dock lite chockad över att jag numer fyller ut en c-kupa utan problem.. Visst är jag gravid men jag fyllde inte ens ut en c-kupa ordentligt när jag ammade Tindra! Så då kanske ni förstår att jag är lite chockad? Hur sjutton kommer detta sluta? Kommer jag ens kunna använda mina amningsbhar som jag redan har eller måste jag köpa nya såna också? Ja det återstår att se helt enkelt. Nej nu blev det lite väl mycket tuttprat kanske, haha! Men jag blev i alla fall nöjd över mitt köp. Den var snygg och skön. Det är huvudsaken. Sen längtar jag till på fredag. Då ska ju vi ut och äta och gå på bio. Kanske ska man boka bord? Hmm.. Nåja. Nä nu ska jag alldeles strax slänga snuttan i badet. Hon är smutsig efter dagis, Hehe!

Barnmorskan + presenter

Ja jag kan börja med barnmorskan då. Allt såg bra ut och sådär. Jag fick en ny tid den 6 oktober klockan 10.00. Då får jag även bestämma om jag vill ta det där influensavaccinet eller inte. Hmm..får fundera lite till med andra ord.

Jaa, i alla fall. Mina värden var väl ok.

BT: 100/70    Med Tindra: 100/65
HB: 111         106
SF: 27           26
Vikt: 72,5kg   75kg

Jag väger mindre men har större sf-mått, hehe. Men det är riktigt roligt att kunna jämföra med sig själv. Och precis som förra gången så börjar jag över kurvan på sf. Men det är som min bm sa, jag bär magen väldigt högt. Jag har liksom ett ganska stort mellanrum mellan blygdbenet och livmodern om man känner efter. Så jag är inte orolig. Inte ännu i alla fall hehe. Sen frågade jag om hon ville chansa på vad det blir för kön till nästa gång. För jag berättade att vi skulle göra ett köns-ul den första oktober. Hon chansade i alla fall på att det blir en tjej även denna gången, hihi. Men det ska bli spännande. Så 1 oktober får gärna komma NU! Nåja, jag får väl ha tålamod antar jag, haha!

För att återgå till presenter, som egentligen skulle få ett eget inlägg för att inte knasa sig i mina kategorier, men ork! I alla fall så damp det ner några presenter till mig idag, hihi. Jag blev lite chockad då jag trodde att alla har glömt bort mig, hehe. Men jag fick i alla fall ett kuvert med pengar från min mormor Maj. Sen fick jag ett paket från min syster Jessica också. Ett superfint halsband! Ååh det var så fint! Titta här:



Visst är det snyggt? Jag älskar det i alla fall! Och jag vet ju att Jessica läser min blogg, så jag säger TUUUSEN TACK!! Jag älskar det!

Fick även ett paket av min älskade gammelmormor. Det paketet innehöll detta:



Hon har stickat tjocksockar till hela familjen! Dom är så sköna, hihi. Sen låg det även ett kuvert med en present enkom till mig. Lite pengar. Jag får ringa och tacka henne sen. Tänkte bara att jag skulle pröva så att Tindra kan ha dom, jag tyckte att dom såg lite stora ut men jag ska kolla. För hon sa att jag skulle prova dom och passar dom inte stickar hon gärna fler, det var bara höra av sig. Men jag kunde i alla fall ha mina! Sköna som attan!

Nåja, det var allt från mig denna gången. Nu ska jag kolla på one tree hill och käka pepparkakor! Puss och ha en bra dag!

Morgonen blev super!!

Ja jag blev på GRYMT bra humör när min lillasyster påminde mig om vad det var för dag idag! Kan ju bara meddela att jag just nu sitter och väntar på att få hem FÖRSTA AVSNITTET AV ONE TREE HILL SÄSONG 7!!! Hell yeah!! Denna dagen kan ju inte bli bättre, hihi!

Eller jo det kan det nog. Jag ska snart till barnmorskan igen. Ska vara där 10.30. Undra om det är någon provtagning idag. Det borde det vara eftersom det inte var någon sist. Uscha mig. Stick i armen/fingret, INTE min favorit. Dock hoppas jag på att få väga mig idag. Jag är liksom ganska nyfiken på hur mycket jag har gått upp. Ibland känns det som att det är säkert 10 kg. Men jag tror faktiskt inte att det är så mycket. Rättare sagt HOPPAS jag att det inte är så mycket. För då lär jag gå upp säkert 30kg denna graviditet. Eller nja jag tar tillbaka det där. Gick tillbaka i min gamla blogg och insåg att jag faktiskt hade gått upp 7 kg i vecka 25 med Tindra, hehe. Här är mina värden med Tindra:

BT - 100/65 tror jag det var
HB - 106
Hjärtljuden - 140
SF - 26 cm
Vikt - 75

Kan ju vara roligt att jämföra dessa sen, hihi. Men jag blev ju inte så glad när jag såg att mitt hb låg på 106 sist. Ligger det på samma nu lär jag ju måsta käka den förbannade järnmedicinen, bläää! Aja, det återstår att se som sagt. Här kommer i alla fall 2 magbilder. Den ena ser man väl mest dagens outfit, haha! Den andra bilden är ju sexigast, hahaha!



Sexigt värre som sagt. Men det bor faktiskt någon där inne. Någon som har börjat sparka oerhört hårt! Det gör till och med ont ibland, hehe. Men det är rätt mysigt. Men jag är redan less på att vara gravid. Less på att ha ont överallt och less på att inte kunna andas normalt. Nåja. Nu ska jag väcka min gubbe och sen ska vi åka. Återkommer när vi kommer hem! Puss på er!

Skyll dig själv!

Ja då har man suttit och kollat en video från Umeå Open som var så omtalat. När man sedan surfar in på aftobladet möts man av stora skriverier. En polisman var nära att bli överkörd, ojojoj! Här är artikeln
eller rättare sagt, en filmsnutt. Men jag menar. Är polisen så jävla dum att han kommer körande i motsatt riktining när han VET att det är race, då får han fan skylla sig själv enligt mig! Och dom kan ju inte anhålla stackarn för mordförsök för jag lovar, han försökte inte döda någon polis. Inte medvetet i alla fall. Han ville bara ha lite kul och mäta sin bil. Mörförsök..joo... Polisen borde ju även han varit mer uppmärksam och inte legat kvar i den filen då..Det kanske var polisen som försökte ta livet av bilföraren? Eftersom det var POLISEN som körde i motsatt riktigt!? Tänk på det nästa gång!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5786571.ab

Trist och tråkigt

Osammanhängade..helt dött helt enkelt. Jag har tråkigt. Jobbigt tråkigt. Det går liksom inte ens nått bra på tv.. Städat har jag redan gjort. Ska iofs hoppa in i duschen snart. Om jag orkar. Kanske gör det när jag lämnat tokan på dagis imorrn istället. Får väl se. Jag är sugen på negerbollar. På coops hemmagjorda negerbollar. Jag har inga havregryn hemma..suck.
Nu avslutar vi!

Sådär ja!

Nu har man varit och rantat lite. Bibblan, hittade 2 böcker som jag ska försöka mig på. Den ena hette Skändad och den andra hette något med överlevande från guantanamo eller nått sånt. Jag har inte en aning om dom är bra för jag visste inte riktigt vad jag ville läsa, så vi får se. Återkommer väl när jag läst ut dom. Efter det svängde jag förbi försäkringskassan och slängde in mitt moderskapsintyg, weei! Sen åkte jag till spara och handlade. Självklart glömde jag ju det viktigaste! Toapapper! Men förhoppningsvis klarar vi oss väl till imorn för jag orkar INTE åka ut igen, hehe. Nåja, det blir nog bra.

Nu är det ju snart dags att hämta lillan från dagis, hihi. Mammas bustroll! Då blir det att busa lite med henne och sen laga mat. Blir kött och pommes idag. Snabbt och enkelt. Sen får vi väl se vad vi gör. Kanske skulle städa lite. Det är inget roligt väder ute så det spelar ingen roll om man tar en städdag. Men vi får se om jag orkar.

På onsdag fyller jag ju som sagt år. Jag funderar på att göra en liten smörgåstårta. Bara för att jag är så grymt sugen på det, hehe. Men jag har inte bestämt mig än. Får väl se. Annars blir det nog lite fika i alla fall. För dom som bor i närheten..

Nu ska jag i alla fall ta en snabbkik..

Morgon igen då..

Ja då var det morgon igen. Jag är trött som attan. Men tror ni att jag kunde somna igår? Nää, som vanligt. Fastän jag var så trött att jag höll på att somna vid 17-tiden så kunde jag inte somna när jag gick och lade mig. Tror att jag låg vaken till 00.30 eller nått sånt. Sista gången jag kollade på klockan var den i alla fall 00.17. Strax efter det somnade jag. Så jag känner mig lika hängig idag faktiskt. Men inatt var första natten på..jaa jag vet inte när..som jag inte behövde gå in och bädda ner Tindra, igen. Det var grymt skönt att slippa bryta sömnen när man väl somnat. Men jag har bestämt mig för att pröva en grej. Hon måste ju lära sig att kunna somna om själv.. Kanske inte om hon störtgrinar men det händer inte så ofta att man måste gå in dit för att trösta. Så vaknar hon inatt och smågnäller ska jag faktiskt försöka att inte gå in till henne. För jag menar, det är ju inte så att hon inte somnar om när hon vaknar. Men som sagt, det blir jobbigt ändå. Nåja, vi får väl se hur det går.

Vi har ju funderat länge på att skaffa hund igen. Sist gick det ju mindre bra. Inte för att vi inte klarade av det utan för att hunden inte trivdes i våran lilla lägenhet som vi hade då. Han bara skällde och gnällde och blev aldrig rumsren. Hemma hos min mamma, som hade en mycket större lägenhet, så kissade han aldrig inne. Men så fort han kom hem så var det som att han inte gjorde annat. Så därför fick vi göra oss av med honom. Han var så fin. ÄR så fin. Det är en kompis till Jespers mamma som har tagit honom, så han är ju inte död. Men nu är vi som sagt sugna på en hund igen. Men samtidigt tvekar vi lite. Vi ska ju ha ett till barn snart. Men där är ju en av orsakerna till att jag egentligen vill skaffa vovven nu i så fall. Då hinner man göra hunden rumsren INNAN bebisen kommer. Det är ju positivt i så fall. Men kommer man ha tid sen? Med 2 barn och en hund? Plus två katter också..det är det som får mig att tveka lite. Rasen vi har funderat på är finsk lapphund. Dom är så himla fina och i perfekt storlek. Inte för stor och inte för liten. Och sen är dom ju fruktansvärt fina! Nåja, vi får fundera lite till helt enkelt.

Vad händer idag då? Jo jag ska iväg till biblioteket. Sen ska jag även köpa toapapper och mjölk på vägen hem, hehe. För det glömde vi igår. Ska även ringa a-kassan och fråga lite om jag ska skicka in kassakort fastän jag får aktivitetsstöd och sånt. Måste även skicka mitt moderskapsintyg som jag glömmer hela tiden, fy på mig. Och snart har jag inga kort kvar i min plånbok så nu måste jag sluta skriva..

Höst? Jo eller hur!

Jag hade bara tänkt visa några bilder. Det sägs ju att september är den första höstmånaden. Eller? Jag tycker mig inte se någon höst i vart fall. Eller?











Känns som rena rama våren kan jag säga! Getingarna och fjärilarna har alltså hittat fram..NU! Till våran baksida där det står lila blommor i full blom! Nåja, hösten kommer väl någon gång, hehe. Det börjar som sagt kännas i luften i alla fall.

Vad ska man hitta på nu då? Har ju som sagt gjort en design åt min lillasyster. Och nu har jag tråkigt igen. Det är några stycken som vill ha en design gjord men då får ni ju höra av er med namn kanske? Haha! Och En av er har jag bett kontakta mig per mail med bilder, text, färg och diverse andra grejer. Så vi får väl se hur det går.

Nu ska jag ladda upp några få bilder på bilddagboken och sen kolla lite forum. Nä om man skulle avsluta bloggkvällen med en bonusbild? Är det någon mer än jag som ser det "coola" i denna bilden? Eller syns det helt klart för dåligt på blogg.se?


Design åt Jennifer..

Ja då har man gjort en design åt lillasyster nummer 2, hehe. Klicka på bilden för att komma till bloggen.


Hata söndagar!

Ja jag ogillar verkligen söndagar. Jesper börjar jobba så jäkla tidigt så jag vet aldrig vad jag och lillan ska hitta på. Suck! Men det är i alla fall fint väder idag. Så vi har precis varit ute och lekt i nästan 1½ timme. Det är ju inte fy skam. Tror att jag ska kolla upp vilken tid solen förväntas gå ner idag. Så får vi se om jag och lillan ska ta en tur med bilen sen.. Men frågan är vart man ska åka. Igår var jag ju nere i skeppsviken. Men det kan ju vara kul att variera sig lite. Funderar på rödön. Problemet är väl att Tindra inte kan springa så bra där utan att ramla ner i vattnet och vagn är ju omöjligt på det stället. Så det får nog bli skeppsviken idag igen i så fall. OM vi nu åker. Har inte bestämt mig än. Solen skulle tydligen gå ner 19.38. Får se om jag orkar åka. Har inte laddat batteriet till kameran så jag vette fan om det är värt det.

Vad händer resten av dagen då? Ja nu ska jag precis till att laga lite mat. Tindra fick en tidig lunch vilket resulterar i att hon vill ha en tidig middag också. Men det gör inget för jag börjar också bli hungrig. Blir korvstroganoff och ris. Mumma! Sen kan jag även säga att min unge är så fruktansvärt gnällig nu så jag ställer snart ut henne!!

Nä jag får lägga ner detta och laga mat innan jag går i taket!

Suck vilken morgon!!

Och natt för den delen med. SUCK SUCK SUCK! Sovmorgonen som jag fick igår var verkligen bortkastad. För nu är jag fan lika trött igen! Började med att jag inte kunde somna igårkväll. När jag väl blev trött och skulle precis till att lägga ifrån mig boken, ja då vaknar Tindra så jag fick gå upp. P.g.a att jag fick gå upp blev jag ju pigg igen och fick gå på toa. Sen fick jag fortsätta läsa min bok. Så jaa, jag läste ju faktiskt ut den igårkväll. Men jag avslutar detta blogginlägg med vad jag tyckte om boken. Nåja, för att fortsätta på natten så har Tindra vaknat ett par gånger till. Sen tröttnade jag och Jesper fick klicka upp när klockan var runt 5-halv 6. Då tog han in henne till oss. Men hon ser det ju som lek att ligga i våran säng så hon somnade givetvis inte om och självklart gjorde inte jag det heller. Så jag gick in med henne till sin säng igen, men det hjälpte ju inte heller, så det var bara gå upp. Så nu känns min dag helt förstörd. Jag är på ruskigt dåligt humör och min stubin är kortare än nånsin. När vi klev upp så gick jag på toa, som vanligt. Medan jag var på toa så hittade Tindra vaniljsåspaketet som Jesper glömt städa bort igår och GIVETVIS var det kvar ett antal droppar i den. Så jag fick även börja morgonen med att skura halva vardagsrumsgolvet! ÅÅÅH vad denna dagen inte är bra känner jag.. *GÄÄÄÄSP*

En lite halvrolig grej är att Tindra faktiskt har börjat intressera sig för tvn. Roligt kanske det inte är och inte speciellt nyttigt heller för den delen. Men playhouse disney har ju helt suveräna färger och musik, sånt som småbarn gillar. Det är mycket lärorika saker faktiskt. Dom räknar och sådär. Men hon kan titta i ett par minuter, sen är det bra liksom, hehe. Men nu sitter hon iaf här bredvid mig i soffan och kollar helt facinerat, hehe. Skönt om det kan hålla i sig idag..

Nååååja, då kan jag avsluta med vad jag tyckte om boken. Det är alltså denna boken jag har läst:



Det är alltså den femte och sista boken i Lotta Thells självbiografi som handlar om Eva, Erik och Mino. Denna boken var MYCKET bättre än fjärde, som jag knappt orkade läsa ut. Den var spännande och gripande. Man får läsa om hur elak och aggresiv erik blir, hur sårad Mino blir av sin far och hur han än en gång försöker trycka ner Eva så mycket han bara kan. Denna gången ska han inte få lyckas. Erik sticker och han anmäler Eva till soc för vanvård av Mino och det är en massa annat som händer. Så denna serie ger jag faktiskt betygen 4 av 5. Det var ett ganska enkelt betyg att sätta. För det var helt enkelt 4 böcker av 5 som var bra, haha! Så nu kan jag fortfarande säga att jag tycker att ni ska läsa alla böcker. Dom är bra! Nu undrar jag om biblioteket kan ha öppet på helger? HAHA!

Nä det får vara allt för denna gången faktiskt. Jag orkar inte skriva mer...blir bara klagomål då..

Jag missade solnedgången!

Ja jag åkte ju förut. Åkte lite tidigare för att jag skulle tillbaka till branden för att fota lite efter-bilder. Sen skulle jag ju fota solnedgången också. Givetvis blev jag försenad så solen hann gå ner. Men jag fick några bilder i alla fall, på den brinnande himlen. Nåja dom kommer sen. Här kommer bilderna från branden:

(Vill bara säga att snacka om att lantmännen hade tur! Kolla vad dom hade ståendes på baksidan alldeles mitt emellan branden och deras eget hus om man säger så...)















Ja, som ni ser. Det var inte mycket kvar av den lagerlokalen i alla fall. Och JA det var väldigt TUR att inte den intill-liggande byggnaden började brinna den med för vinden låg nämligen precis åt det hållet. Men vi har skickliga brandmän som lyckades hålla branden under kontroll. Och enligt bohusläningen (lokaltidningen) så startade branden i en av bilarna som jag har bild på ovan. Jaa, spännande värre.

Efter detta åkte jag alltså ner till skeppsviken för att fota solnedgången (som jag missade egentligen). Men himlen var i alla fall fin och det var mysigt att bara stå där nere och titta. Men jag fick i alla fall några bilder och här kommer dom.















Ja, det var dom det! Jag får väl göra ett nytt försök en annan dag. Kanske att jag skulle hålla Tindra vaken en stund längre imorn och åka då? Vi får se hur jag gör. Jag blev i alla fall relativt nöjd även om jag känner att vissa bilder kunde gjorts bättre. Men men, härliga blev dom i alla fall, om jag får säga det själv?

Nää nu ska jag faktiskt ta och fortsätta kolla vidare. Sov så gott nu folket!

Dagens händelser..

Ja, Jesper och Tindra låg för det första och sov fram till klockan var 13 idag, haha. Nåja. Efter att dom vaknat så åkte vi ut till torp. Mötte upp Nixuz och Julia vid 14-tiden och käkade en lunch. Det var trevligt. Sen gick vi omkring på torp en sväng. Åååh jag hittade sååå många tröjor och tunikor som jag vill ha, hehe. Men det får vänta tills man får sig lite pengar. Men det är ju inte så länge kvar dit heller, hihi. Men jag fick dock en sån jäkla magknip. Vet inte riktigt varför. Sen kom jag ju på att jag skulle in på bauhaus med, men det glömde jag bort. Nåja, tänkte i alla fall visa dagens outfit, moahaha!

 

Jag har ju på mig mina älskade hängselbyxor. Men jag knöt ett band i bälteshällorna för att smycka till det lite. Jag tyckte i alla fall att det blev rätt nice. Ser inte så stelt ut i alla fall. Bilden till höger så ser ni Jesper i hans nya kläder! Jag bara ÄLSKAR den tröjan! Stickad, såklart, och han passade så bra i den. Och så dom nya jeansen som jag inte fått bild på innan, hehe.

Sen måste jag ju visa lite bilder på dagens händelse. När vi var påväg hem från torp så möttes vi av brandrök. Och inte så lite heller. En lagerlokal bakom trestads mobiltelefoner stod i lågor! Vi såg inga lågor men en sjujäkla massa rök. Så vi åkte hem så jag kunde hämta kameran, hehe. Självklart vill man ju fotografera en sådan händelse. Så här kommer några bilder.

















Ja som sagt, där har ni dom bilderna. Blev inte så många då man verkligen inte såg så bra p.g.a all rök! För det var inte lite rök kan jag lova! Och jag luktar inte så gott nu, hehe. Men jag tycker synd om dom. Dels stället som brann men alla intill-liggande butiker och lokaler som förmodligen blir rökskadade så det räcker och blir över. Snackade med en kompis i telefon (min förre chef), han jobbar nämligen på trestad mobiltelefoner nu. Berättade allt för honom så nu lär dom ha att göra ett tag. Om dom nu får komma in i lokalerna innan allt är sanerat. Det vet man ju inte. Nu håller dom ju på att släcka och sånt men jag hade tänkt åka ut lite senare för att se om man kan få åka lite närmare. Kanske fota hur det ser ut nu. Men det gör jag sen när Tindra lagt sig och allt sånt.

Jaa, mer har inte jag att tillägga för tillfället. Får väl se om jag återkommer med fler bilder ikväll eller inte.

Gud vad skönt!

Idag fick jag mig en härlig och välbehövlig sovmorgon! Det var grymt skönt faktiskt. Jag fick sova ända till halv 10. Visserligen sov jag inte sådär jättebra men det var skönt att bara få ligga kvar i sängen och slippa tänka. Men jag slumrade allt till lite också. För jag drömde en knepig dröm om en kompis till mig, haha. Jaa, jag säger då det.

Sen när jag klev upp så hoppade jag och Tindra in i duschen. Det var också gött. Funderar dock på att köpa en såndär snygg skärm att sätta på huvudet på Tindra. För hon får lite av panik eller nått när hon får vatten i ansiktet, när man ska duscha håret. Så jaa, jag tror att vi ska investera i en sån. Det är ju inte direkt någon jätteinvestering men ändå. Vi får kolla på det.

Vad händer idag då? Ingenting skulle jag tro. Inget vettigt i alla fall. Vi har inga planer. Jag hade ju tänk åka ut med bilen igårkväll och fota lite. Men vi var ju hemma hos Niklas och Susanne hela kvällen, hehe. Så det var nästan helt mörkt när vi kom hem så det var ingen idé. Och idag är inte vädret att lita på. Men det ser ändå ut som att det kan spricka upp. Vädret sent igårkväll var då helt underbart. Kallt men fint. Alldeles stjärnklart! Man skulle haft en stjärnkikare så att man kunde fota lite stjärnor, hehe. Som många av er vet så skulle jag kunna ligga och titta på stjärnorna i flera timmar. Jag älskar stjärnor.

Nää nu ska jag se om vi kanske kan få i oss lite frukost. Magen kurrar. Ha en trevlig dag folket!

Riktigt mysigt!

Ja då har man precis kommit hem från en riktigt trevlig kväll. Det blev dock itne så många bilder tagna, haha. Jag var lite dålig med det faktiskt. Så jag orkar inte ens lägga upp dom. För det var typ 2 bilder på Tindra, en på Niklas och max 2 på deras vovve, haha! Nåja, kanske visar dom en annan gång. Trevligt var det i alla fall. God mat (visserligen jag själv som gjort iordning, haha) och gott sällskap. Tindra hade då skoj, men hon tyckte nog att hunden var lite jobbig. Hon skulle ju pussa på Tindra hela tiden, hehe. Så det hände mer än en gång att Lottis (hunden) puttade omkull Tindra och självklart blev Tindra lite skraj och började gråta, hehe. Men hon envisades ändå med att gå fram till hunden. Men jag tror att hon blev lite mer försiktig i alla fall. Hon matade henne med stenar också, hehe. Kanske mindre nyttigt för vovven som snällt tog stenarna i munnen. Men Niklas plockade ut dom.
Jaa, så har våran kväll sett ut hittils. Nu har jag tänt en massa ljus här hemma och tänkte faktiskt sätta mig i soffan med min gubbe och mysa lite. Kan behöva slappna av bara vi två tillsammans för en gångs skull. Ha en fortsatt trevlig kväll så skriver jag garanterat mer imorgon.
God natt!

Blir nog trevligt!

Ja nu fick vi lite planer inför kvällen, hehe. Vi ska åka hem till Niklas och Susanne och grilla. Det blir nog trevligt. Man vet ju aldrig när årets sista grillning blir så man får ju passa på nu när det är fint väder ute. Ska bli skönt att få komma ut lite med. Inte bara sitta hemma. Så det ska bli trevligt faktiskt. Ni får säkert se bilder sen ikväll eller nått, hehe.

Nu har vi varit ute och rantat lite. Vi åkte ut till torp en sväng. Jesper skulle in på expert och fråga hur det går med ps3an. Han har nämligen inte fått den än så han ville veta hur det går. Orsaken till att han inte fått någon ny var för att det var slut på lager eller nått sånt. Det skulle komma in under nästa vecka så har vi tur så hinner vi få den då. Jag saknar det faktiskt lite. För det var så simpelt att bara sätta på ps3an och spela musik eller se en film. Vi har till och med bluerayfilmer vi inte hunnit se än, hehe. Nåja det kommer ju snart. Vad gjorde vi mer på torp? Jo vi gick in på olles leksaker. Jag har ju så dålig fantasi vad gäller julklappar och sånt till Tindra så vi var inne och kikade. Där hade dom en eldriven fyrhjuling som Tindra lös upp som en sol när hon såg, haha! Kanske lite dyr julklapp. Men jag vet också att Tindra gillade en sånhär när vi var och hälsade på hemma hos Jespers kompis (+barn):


Så en sån kanske? Sen gillar hon ju bilar. Det var det första och enda hon sprang fram till i leksaksaffären. Och tåg..dom där trätågen. Bollar är också roligt. Fingerfärg? Kläder? Mycket möjligt att hon skulle tycka om en dockvagn. För hon gillar att putta matvagnarna (dom små) en stund på maxi. Men jag ville ju som sagt hjälpa alla andra att komma på julklappar. För Jespers mamma frågade nämligen mig häromdagen och jag hade inte den blekaste aning, hehe. Men som sagt, där var väl kanske lite idéer.

Nåja, det får vara allt från mig denna gången. Föresten är bilden lånad från brios hemsida, så ni vet, haha! Ha en trevlig kväll/dag.

Trött och seg!

Ja jag är trött och seg idag. Tappade min smak igår så jag misstänkte att det har varit lugnet före stormen på min förkylning. Men än så länge har jag ingen feber och det är jag så glad för. Men dock hände något obehagligt imorse. När Tindra vaknade vid halv 6 så skulle jag kliva upp och ge henne nappen. Visst det gjorde jag men jag kunde knappt andas! Lungorna kändes som att dom var stora som en femöring och jag kunde inte ta ett djupt andetag. Men jag gick och lade mig igen och somnade. Nästa gång jag vaknade kändes allt som vanligt. Så jag vet inte riktigt vad det var. Men men, nu andas jag så gott jag kan. Har ju problem med det p.g.a bebis i magen också eftersom h*n trycker upp alla övriga organ rakt upp i lungorna så har jag svårt att andas med jämna mellanrum. Kan ju vart något sådant som hände imorse med. Men jag lever i alla fall, det är huvudsaken.

Jag har försökt börja städa lite här hemma. Men fick ta lite paus. Men har städat i vardagsrummet i alla fall. Det var väl stället som var värst i hela lägenheten, haha! Men Jesper ska få hjälpa mig i köket sen. Plocka in en maskin och sortera lite kartonger och sånt så att vi kan gå och slänge skräp när Tindra vilar sen. Kan vara skönt att få det gjort. Vi glömmer ju alltid att ta med oss skräpet när vi går till garaget, haha. Nåja, ingen skada skedd faktiskt. Får väl se om vi orkar åka och panta lite burkar sen. Eller jaa, det är väl rättare sagt flaskor men ändå. Vi har fyllt en hel flyttkartong plus en pappåse, hehe. Så det får vi nog göra idag. Sen ska jag till posten också, ska posta ett bälte som jag fått sålt. Sen ska vi även skicka tillbaka en tröja som Jesper hade köpt. Den var verkligen inte fin och ser ut som nått som gjordes på 80-talet. Nä, den får dom tillbaka. Den såg finare ut på bild. Så jaa, det blir rätt fullt upp idag ändå. Sen vet jag faktiskt inte vad vi hittar på ikväll. Mys och ta det lugnt kanske..

Nä nu ska jag kika vidare en snabbis innan vi ska väcka Jesper. Ha en trevlig dag på er!

Kvällens bildbomb ifrån mig!

Ja nu kommer ett inlägg med en sjujävla massa bilder, haha! Nää riktigt så många är det inte. Inte som när jag varit i mantorp, hehe. Men endel. Mer behöver jag inte skriva just nu utan här kommer bilderna.



























Det bästa med att bo på västkusten måste ju ändå vara dom fina snäckorna. Jag gillar inte att bada här på västkusten men det är ganska fint att fotografera. Och jaa, det var ju så himla bra väder idag så det var skönt att komma ut lite. Tindra tyckte det var roligt att leka i leran, haha! Det var väl lite väääl geggigt kanske. Men man har ju tvättmaskin så det var ingen skada skedd, trots en vurpa! Som vissa av er ser så befann vi oss vid mollön. Och det var supermysigt. Det blåste lite grann där nere MEN det var ju 22 grader varmt så det var bara skönt. Vinden var kylig medan luften var varm. Helt perfekt. Känns att hösten är på intåg. Nåja, jag har inget mer att säga faktiskt. Funderar dock på att göra någon av snäckbilderna till canvas-tavlor. Vad tror ni om det?

Sen har jag ett litet svar.. Anonym: Ja vi skulle kunna kolla på en design åt dig men då behöver jag ju liksom veta vem du är, haha! Och hur du vill ha den, bilder, färger o.s.v. Så återkom gärna!

Nu ska jag snart ta och göra mig en äggmacka med kaviar. Sååå gött! Detta var i alla fall allt från mig idag. Kolla gärna http://mrsanderss0n.bilddagboken.se också. För där finns det mer bilder på Tindra från kvällens bravader! God natt!

Design igen!

Ja då har man precis suttit och pillat färdigt med Malin Ohlsons design. Kika här:



Klicka på bilden för att komma till bloggen!

Nåja, så ser det ut i alla fall. Nu har Jesper precis varit och hämtat Tindra på dagis. Som vanligt hade hon halvbadat i lera, haha! Så hon hade fått ny tröja och nya sockar motför vad jag tog på henne i morse, hehe. Sen har hon skrapat näsan också, haha. Den är alldeles röd. Men hon har ju börjat ta för sig mer och mer och hon har slutat vara så himla feg! Så det har väl sina negativa sidor också kan jag tänka, hehe. Hon lever och är frisk i alla fall och det är det som räknas. Dock hade hon ju givetvis varken ätit eller sovit på dagis idag, hmm. Så nu fick hon en flaska och så ska vi se om hon kan vila lite hemma istället. Annars får vi strunta i det.

Nä nu får jag springa och ge Tindra nappen för nu har hon ätit klart, men kika in hos Ohlson vettja! Puss på er!

Dagens outfit + massa bilder!

Ja, jag tänkte börja med att visa min och lillans outfit för dagen, hihi. Min outfit är ett par turkosa leggings (som jag fick av Jespers lillasyster så jag vet inte vart dom är köpta!) och en svart tunika med snörning runt halsen från Lindex. Halsbandet är köpt på glitter. Lillans outfit kommer från h&m rakt igenom! Jag gillar h&m´s barnkläder. Det är bra kvalité och jag tycker att dom är fina! Här kommer bilderna på det.

 

Jag kan faktiskt inte få nog av leggings och tunikor. Det är nog bland det skönaste som finns att gå runt i. Men kan bli lite kallt i vinter. Men vi får väl se. Hittade massa stickade (finstickade nu alltså!) leggings och strumpbyxor på marknaden i måndags, kanske kan köpa nått sånt då. Får väl se.

Sen när jag och Tindra gick till dagis så tog jag med mig kameran. För idag är det en såndär PERFEKT höstmorgon. Kyligt, fuktigt, vindstilla och stråååålande sol! Kan det bli bättre? Nää! Så ikväll kommer jag att dra med Tindra ut, vi ska åka och fotografera lite, hehe. Någon som vill hänga på? Nåja, här kommer bilderna från förut..



Det är synd att man inte riktigt kan fånga vattendropparna på ett bra sätt.. Kanske hade blivit bättre om man hade haft ett polfilter? Hmm, jaa, kanske. Skulle vilja testa..



Detta löv hade ju även börjat få lite höstfärger. Me like!



Detta är på våran baksida. En vattendroppe som hänger från en brännässla.



Det växer mossa på våra vinbärsbuskar, haha!



Gräset var alldeles FULLT med vattendroppar. Det bara blänkte i solen! Mysigt.



Även hösten har ju sina blommor. Dessa ser man väl bara på hösten i alla fall, tror jag? Det var i alla fall väldigt få som hade slagit ut, man såg mest knoppar. Men det är fint med lite färg i vardagen!

Ja det var dom bilderna det. Jag kommer förmodligen lägga upp bilderna från kvällsfotograferingen sen också. Kan hända att vissa av dom kommer upp på bilddagboken istället, men det märker vi väl hur jag gör.

Nu ska jag väcka min gubbe. Jag måste till arbetsförmedlingen idag och få mina papper påskrivna och skickade. Annars får man inga pengar tydligen. Det är ju nått såntdär med ungdomsgarantin.. Ska bara fylla i dom först och hoppas att jag fyller i dom rätt, haha! Men det ska väl inte vara så svårt tycker man.. Sen behöver vi handla också. Sen hade jag även behövt städa medan lillan är på dagis, men jag kanske gör det ikväll efter att lillan lagt sig. Då hinner det i alla fall vara städat tills imorgonbitti, haha!

Ha en trevlig dag allesammans!

Lekt med elden!

Ja jag fick för mig att leka lite med elden, hehe! Nä men serisöt. Jag hade skittråkigt (och har fortfarande) så jag ställde upp kameran på stativet för att knäppa några foton. Här är resultatet!
 



Sen blev det även en omgjord bild på mig själv. Ser lite knas ut enligt mig men who cares?



Ja det var det det! Kommentera gärna vad ni tycker om bilderna! Det är alltid roligt att få både positiv och negativ kritik!

Tji fick jag!

Jag gjorde ett tappert försök till att städa här på eftermiddagen. Tror ni att det gick bra eller? Nää! Jag kunde nämligen inte gå utan att det högg som knivar i skinkorna och svanskotan på mig. Mycket inte alls roligt kan jag säga! Så Jesper plockade undan det han hann innan han åkte till jobbet. Blev ju dock ingen skillnad egentligen så jag hoppas att jag kan må lite bättre imorrn så att jag orkar städa medan lillan är på dagis. För nu ser det verkligen ut som att någon har haft kravaller inne i våran lägenhet. Jag skojar icket! Det är alltså mindre trevligt. Men vad gör man? Så fort man städar så dras det fram lika fort igen, haha! Dock kanske inte lika mycket som det är just nu men ändå.

Lillan var i alla fall snäll nu på eftermiddagen och var mycket inne i sitt rum och lekte. Hon kanske kände på sig att jag har ont? Ingen aning. Hon lät mig vara ifred för en gångs skull i alla fall. Och det är jag väldigt tacksam för just nu, hehe. Hon satt där inne på sitt rum och underhöll sig själv. Men jag tror att hon börjar tröttna på sina leksaker. Skulle nog vara dags för några nya? Får väl se. Ska ju eventuellt till ullared i oktober så hon kan säkert hålla sig tills dess.

Vädret vände i alla fall här hemma. Det gick från full storm och regn på morgonen till strålande sol! Det tackar man ju för även om jag inte orkade vara ute. Dock blåste det fortfarande men solen sken i alla fall. Jag är lite fotosugen faktiskt. Undra om jag och lillan ska åka ut till mollön eller nått imorrn och ta lite nya bilder. Om det inte är dåligt väder förståss. För då orkar jag inte. Men om det är lika fint som nu så gör vi nog det när Jesper åkt till jobbet. Kan nog bli fina bilder! Nåja, vi får helt enkelt avvakta till imorrn.

Gud vad jag tjattrar på här nu. Det är ju som att jag aldrig gör annat. Fast det gör jag iofs inte heller. Jag bloggar väldigt mycket. Men jag tycker att det är rogivande och framförallt roligt. Skönt att ha någonstans att bara få skriva av sig. Vissa dagar har jag inget vettigt alls att skriva och andra hur mycket som hellst. Idag är nog en sån dag där jag skulle kunna sitta och bara skriva och skriva tills jag får ont i fingrarna! Men det ska jag inte göra. Jag ska sätta punkt, här och nu! PUNKT! .

Dagens outfit och ONT ONT ONT!!

Tänkte visa en väldigt dålig bild på dagens outfit, haha! Det var så att det var väldigt mörkt i min hall och jag kunde inte använda blixt heller, får det såg knäppt ut. Dessutom är bilden tagen med mobilen (har dock en bra kamera i den så det är inte där problemet sitter). Försökte ljusa upp den i ps lite men den blev bara grynig men det får duga ändå, haha!


Tunika från ullared, var svartvit från början men jag försökte färga den till helsvart. Dock blev den mörkblå/svart, hehe. Men jag ska köpa mer färg så att jag kan bättra på det lite. Mammastrumpbyxor svarta och bältet från gina tricot. Jag hade inte tänkt ha något bälte på mig idag. Men när jag tog på mig denna tunikan så insåg jag att den har blivit typ 2 storlekar för stor! I alla fall upptill. Så den hängde värre än jag vet inte vad så det såg inte alls snyggt ut utan bälte. Så det fick hänga med idag, hehe. Sen var jag ju redo med handduken i håret och allt, haha!

Efter denna bilden åkte vi i alla fall iväg. Jag kände mig mycket piggare efter att ha fått duscha. Och jag har ju fortfarande ingen feber, gött mos! Åkte och lämnade tillbaka filmerna och sen till maxi. När vi kom till maxi märkte jag hur foglossningen kom, och det ordentligt! Jag fick hänga på vagnen och kunde knappt gå. Självklart hade jag inte mitt bälte med mig, vi skulle ju bara handla litegrann! Så nu vet jag inte hur jag ska orka med. Jag får ta på mig bältet och hoppas att det lindrar något.

Sen vill jag även säga att vi har en bänkdiskmaskin till salu om för en billig peng om någon är intresserad!? Den har några år på nacken men den funkar fortfarande. Så bor man själv eller kanske inte brukar ha så himla mycket disk är den helt suverän faktiskt! Finns i Uddevalla, haha!

Nää nu ska jag se om jag kan få mig en snabbkik innan lillan vaknar igen. Puss på er!

Sämre idag!

Ja idag mår jag faktiskt lite sämre. Halsen känns liksom sträv på nått sätt. Gör lite småont och sträv. Haha, kan man säga så? Det är så det känns i alla fall. Ännu har jag ingen feber tack och lov! Men man känner sig ju hängig i kroppen. Så jag vette sjutton vad jag ska göra idag för att underhålla min otroligt energiska dotter! För vädret utomhus är verkligen inte bra. Det blåser typ storm eller nått, ser ut att börja regna när som hellst och det är jag INTE sugen på att vara ute i. Speciellt inte nu när man inte är så frisk. Så om någon har nått tips på hur sjutton man kan orka med att leka (inomhus till råga på allt) med någonting så att hon inte blir supergnällig? Ääh det går nog bra, kanske. Jag har ju ingen feber så jag är väl relativt pigg ändå.

Haha, saken blir ju inte bättre av att Tindra är alldeles tossig idag! Hon står, med mina nycklar i handen, och säger "Hejåå" (Hej då), sen vinkar hon och springer iväg. Sen kommer hon tillbaka och gör om det.Ser lite småkul ut, haha. Och man måste vinka tillbaka till henne och säga hejdå annars börjar hon SKRIKA "Hejåå", haha!

Sen har hon ju börjat med 2 saker till. Ni vet dom sångerna lilla snigel (där man även klappar med ena fingret i andra handen medan man sjunger?) och blinka lilla stjärna (där man gör blinkrörelser med händerna samtidigt) ? DET har Tindra börjat med. Hon kommer och pickar med fingret i handen och vill att man ska sjunga lilla snigel, haha. Sen börjar hon "blinka" med händerna och vill att man ska sjunga blinka lilla stjärna, haha! Hon är ju för söt! Men lilla snigel är favoriten i alla dall! Hon blir överlycklig när man sen börjar sjunga efter att hon visat vad hon vill att man ska sjunga, hehe. Men jag kan säga att det är inte roligt att sjunga när man har så ont i halsen som jag har nu. Nåja, det är väl lugnast att sjunga ändå, hehe.

Nä nu orkar jag faktiskt inte skriva mer. Jag är trööööött!

Hahaha dagens bästa!!

Tunnelbanan, Stockholm

Tre tjejer ~13 sitter och diskuterar vad de ska välja för snacks till bion.
Tjej 1 (till tjej 2): Men du, då kan väl inte du äta choklad? Du är ju laktosintolerant!
Tjej 2: Nej, jag vet. Jag ska nog ta popcorn och vatten.
Tjej 1: Varför tar du inte läsk?
Tjej 3 (allvarligt): Men gud! Hon är ju laktosintolerant sa hon ju!

Cred: Natalie

HAHAHA!! Vad jag garvade när jag läste detta då! Detta är alltså lånat från tjuvlyssnat.se om ni inte fattade det. Alltså det är helt sjukt vad man kan höra egentligen, haha! Men detta var nog i alla fall dagens bästa! Hallå! HEJ! Jag är fjorton! HAHAHA!!!

Ljusstakarna!

Ja jag tänkte ju visa hur dom nya ljusstakarna ser ut. Och här syns även dom gamla.



Som ni ser är dom lite annorlunda, men det gör ingenting. Ni ser ju också hur jag hängde dom istället. En av varje på vardera sida om fönstrena så det blev riktigt nice faktiskt. Nu är jag nöjd, haha!

Nå..är det nått bra på tv ikväll eller? Får nog kika in på tv.nu och kolla tror jag. Men jag är lite rastlös och har tråkigt. Jag är sugen på att greja i photoshop men vet inte riktigt vad jag ska göra. Skulle ju kunna byta ut bilderna i headern mot lite mer höstiga bilder, hehe. Men vi får se om jag orkar..Det lär ni nog märka.

Nää nu slänger jag bara in en liten bonusbild på världens bästa dotter! Hon blev så nöjd över sin nya "sportflaska" som hon får ha saft eller vatten i.


Matvrak!

Ja Tindra har blivit ett riktigt matvrak! Nu ett par dagar har hon fullkomligt vräkt i sig mat! Och till min stora lycka självklart. Känns väldigt märkligt för mig att skriva att HON är ett matvrak då hon oftare vägrar äta än äter liksom. Man börjar ju fundera om hon håller på att bli sjuk..för då brukar hon äta bra ett par dagar innan, hehe. Nåja jag är i alla fall glad så länge det varar. Dock tog hon nog priset idag! Jag mår ju som sagt inte helt hundra så Jesper åkte och köpte pizza. Tindra åt alltså mer pizza än vad jag själv gjorde! Ja alltså jag vet inte vad jag ska säga! Mätt måste hon ha blivit i alla fall! Busunge!

Idag fick jag hem ljusstakarna som Pelle köpt åt mig på dollarstore. Dock var det fel sort men det gör inget. Jag kan göra det snyggt ändå, hehe. Det är bara själva glashållaren som skiljer så det är lugnt. Dom är så fina så! Fick även hem foglossningsbältet som jag vunnit på tradera. Det var i använt men bra skick och detta vet jag ju att det funkar. Så nu är jag nöjd för ett tag framöver.

Vad händer resten av kvällen nu då? Jaa jag ska ge Tindra ett bad. Hon har typ badat i lera på dagis idag, hehe. Sen ska jag försöka plocka undan lite i köket och stoppa in en maskin. Blir nog bra. Ska fixa lite tvätt med men det går ju snabbt när man har egen tvättmaskin.

Nä nu ska jag försöka underhålla dottern lite. Hon är en liten galenpanna, hehe.
Ha en trevlig kväll!

Vecka 24 (23+0)

Ja då går man in i en ny vecka igen. Känns fortfarande som att tiden står stilla. Men som sagt, det måste ju vara för att jag blev flyttad så långt på ultraljudet. Nåja, det blir nog bra.

Vad händer i magen då? Jo detta:

Även om barnet fortfarande får syre genom moderkakan så börjar lungorna att producera surfactant för att förbereda fostret inför ett liv på utsidan. Det är ett ämne som gör att alveolerna hålls utspända så att lungorna inte kollapsar och klibbar ihop sig när vi andas ut. Innerörat är nu helt utvecklat och fostret kan känna skillnad på upp och ned. Innerörat kontrollerar nämligen balansen.

Och såhär står det "om mig":

Din fundus, det vill säga toppen av livmodern, har nått över naveln. Du känner fostrets rörelser väl och kanske kan du till och med avgöra när fostret är vaket och när det sover.

Det är vanligt med halsbränna, ryggont, täta urinträngningar och ont i benen. Vissa kvinnor samlar vatten i vävnader och får svullna ben, framför allt på eftermiddagar och kvällar. Lägg upp benen när du sitter och lägg en kudde under benen när du sover. Du kan också använda stödstrumpor för att lindra besvären.

Ungefär två procent av alla gravida kvinnor drabbas av havandeskapsförgiftning. Oftast sker det i slutet av graviditeten, det är ovanligt att man drabbas av det innan vecka 24. De vanligaste symptomen är svullna händer, svullna fötter eller svullet ansikte samt en snabb viktökning. Tack vare regelbundna blod- och urinkontroller på mödravårdscentralen kan tillståndet nästan alltid upptäckas innan det blir allvarligt.

 

NO SHIT att toppen av livmodern har gått över naveln? Det har ju varit så läääänge tycker jag. Nu känns det att bebisen mer och mer närmar sig mina revben!? Sitter jag framåtlutad kan jag få några sparkar på revbenen faktiskt. Så jaa, men det är väl som med allt annat. Individuellt. Viktökning på mig har jag ingen aning om. Jag har ju inte fått väga mig sedan inskrivningen i juni, haha! Jaja, vi får väl se. Jag ska ju till barnmorskan igen den 15eptember.

Nää men en magbild kanske vi kan bjuda på för att avsluta detta inlägg kanske?


Suck och pust!

Jag är så jäkla trött. Funderar nästan på att gå och lägga mig snart. Men nja, känner inte riktigt för det. Sen är jag så jäkla sugen på något gott. Kanske skulle åka ner till hemmakväll imorrn och köpa en stor påse, haha! Sen har jag ruskigt tråkigt just nu. Har ingenting att göra. Visst, jag har ju min bok, men den är inte heller bra. Nåja, jag får väl försöka läsa ut den i alla fall. Inget bra går det på tv heller. Aja, det blir nog bra.

Såg nu att det var fler än en som hade problem att se mina rubriker i bloggen. Ser ni dom bättre nu? Annars vette sjutton vad som är fel faktiskt. Jag har kollat i firefox, explorer och google chrome-webläsare och där funkar det perfekt..

Imorrn går man ju in i en ny vecka också. Men det får jag väl skriva mer om imorn. För då får jag väl bjuda på en magbild också. För den börjar verkligen bli stor nu, haha. Aja, som sagt, återkommer.

Höres!

Svar och sånt..

Emma: Jag tror inte att det är så för alla. På alla våra tre datorer här hemma så är rubriken grå, precis som jag satt färgen i stilmallen. Även för andra som jag frågat är den grå så tyvär vet jag inte vad som kan vara fel. Trist att du behöver markera dom.

Mamma: Jag är inte rädd för svininfluensan. Tycker att det är precis som med galna kosjukan och alla andra epidemier. Jag vet inte ens om jag vill vaccinera mig. Men vi får väl se.

Nu har man precis kommit hem från stan. Jag känner mig bara seg i hela kroppen. Jäkla förkylning. Så jag struntade faktiskt i att gå in på dom ställena jag vill ha praktik. Jag kan skicka ett mail till dom istället och får jag inget svar på mailen så kan jag ju alltid ringa när jag är frisk. Men det blev i alla fall att köpa 3 par strumpbyxor åt Tindra för 100kr. Det är överkomligt enligt mig. Dom är superbra med halkskydd under. Hittade dock inga benvärmare eller nått annat roligt så det blev bara dom. Vet inte om vi har någon speciell höstmarknad här i stan, jag har för mig att vi bara har julmarknaden. Men annars kommer jag nog åka till Vänersborg när höstmarknaden är på torget. Nåja det är ju ett tag kvar tills dess.

Vad händer mer idag då? Ingenting skulle jag nog vilja säga. Blir att laga mat och sen när Jesper åker till jobbet ska jag kurera mig i soffan så gott det går med min galenpanna till dotter, hehe. Jaja, jag kanske skriver mer sen. Puss på er!

Förkylning på g?

Ja jag håller nog på att bli sjuk tror jag. Jag har ont i halsen och näsan rinner. Inte alls mysigt. Jag hatar att vara sjuk så man kan ju alltid hoppas att man slipper få det värre än vad det är. Dock är ju risken väldigt liten. Känner nästan hur febern kommer krypande och känner mig rätt slut i kroppen så vi får väl se. Tindra snorar lite fortfarande men hon har ingen feber eller nått sånt så det är skönt i alla fall.

Idag blir det som sagt inget dagis för Tindra. Hon ska ju till tandläkaren. Men imorrn ska hon i alla fall dit. Hon älskar ju att vara där lillfisen. Fast nu har hon i alla fall börjat bli riktigt glad när vi kommer och hämtar henne, hehe. Nåja, vi får väl se hur denna dagen blir. Vädret är inte direkt på topp heller..som vanligt..

Nä nu ska jag göra en flaska till dotra.

Imorrn är det fullt upp!

Ja det kan man säga att det är. Först ska vi till tandläkaren med Tindra, hennes första besök. Sen tänkte jag att vi skulle gå på marknaden en sväng. Sen ska jag gå in på 2 ställen i stan och kolla om man kan få praktikplats hos dom. Sen ska vi handla nått som vi kan äta imorrn. Blir nog dock bara att köpa potatis för det blev nämligen inga fiskpinnar idag, hehe. Resten har vi ju hemma. Sen ska man hem, laga mat och sen är det nästan dags för Jesper att åka till jobbet igen. Så jaa, det är fullt upp imorrn kan man väl säga. Får väl se om dagen blir som man tänkt sig.

Nää nu orkar jag inte skriva mer idag. Ska gå och se om det finns något att äta i våran kyl. Jag blev plötsligt superhungrig.... God natt!

Sicken skitmatch!

Ja hockeymatchen var verkligen ingenting att ha. Sverige förlorade med inte mindre än 8-3!! Jag var nära att stänga av tv:n. Men Tindra tyckte att det var så roligt så hon till och med sa hockey, haha! Det kom så klockrent! Hockey! Haha!

Sen när Jesper åkt till jobbet så åkte jag och Tindra upp till Thordéngården och kikade när hennes farbror Felix spelade fotboll. Tindra förde nog lite tur med sig för Felix gjorde ett mål (som vi hann se). Vi hann nämligen inte stanna hela matchen för att jag väntar främmande. Men hon ville i alla fall springa ut på planen hela tiden så vi sprang efter henne som galningar både jag och Jespers mamma! Pust! Nu är i alla fall jag helt slut. Ja, det är Tindra med för den delen, hehe.

Nä nu får jag dra! Kanske skriver mer sen..

Bilder från promenaden

Ja jag kan ju säga att det var inte mycket till höst där ute i alla fall, hahaha! Men några få bilder blev det i alla fall. Dock (som vanligt) mest på Tindra. Hon måste få lite beröm faktiskt. Helt otroligt att hon satt stilla i vagnen så pass länge innan hon blev rastlös. Promenaden blev lite längre än väntat så allt som allt var vi ute en timme och hon satt i vagnen säkert 40 minuter! Stor eloge, haha! Aja, här kommer några bilder, resten finner ni på min bilddagbok:








Detta är min lillasysters favoritdjur ;)










Hehe, hon pekar på en "pippi" och sen hittade hon till den minsta vattenpölen nånsin. Men rolig var den att peta i, haha! Aja, som sagt. Resten av bilderna finns på bilddagboken..

Jaa, vad ska vi hitta på resten av dagen nu då? Jag funderar på om jag och Tindra skulle åka upp och titta när hennes farbror Felix spelar fotboll. Blir dock bara att stanna en stund i så fall för klockan strax efter 18 får jag främmande. Men vi får se, har inte riktigt bestämt mig ännu. Det är ju skönt att slippa sitta inne så det lutar väl mot det i alla fall. Klockan 13.55 är det ju hockey också. En av dom roligaste matcherna, SVERIGE-FINLAND! Hmm..nu blev det mycket..men vi får se som sagt.

Nä nu ska jag kolla vidare i alla fall. Ha en fortsatt trevlig dag!

Fint väder ute?

Ja för tillfället är det bra väder i alla fall. Kan det hålla i sig? Kan ju alltid hoppas på det i alla fall. Men jag funderar på om jag och lillan skulle ta en liten, kort morgonpromenad. Jag har ju som sagt lite problem med foglossning och sådär så jag kan inte gå så långt utan att få ont. Men en kortis hade faktiskt varit skönt. Kanske fått ta lite nya fina bilder. Får se. Tindra brukar ju bajja såhär på morgonen så vi avvaktar i alla fall tills dess, hehe.

Vad ska vi mer göra idag då? Jaa finns inte så mycket man hinner göra med tanke på att Jesper börjar jobba klockan 15. Det är skittrist att han börjar så tidigt på söndagar. Finns liksom inget att göra då. Hela dagen är liksom förstörd. Men men, man får väl göra det bästa av situationen, vad nu det kan vara.. Åååh jag längtar lite till imorrn. Någon som har några tips på hur man kan söka praktikplats på bästa sätt? Min handläggare på af sa att jag skulle se det som att söka jobb. På ungefär samma sätt skulle man söka praktik. Men jaa, vi får väl se.

Nä nu ska vi se om det inte börjar lukta lite illa här inne, haha! Ha en trevlig dag allihopa!

Får bli ett till!

Ja det får bli ett till inlägg ikväll då jag snubblade in på detta:
"Jag tävlar om ett "Ride in Style" paket på barnshoppingbloggen, i samarbete med Elodie details! Tävla här du med :)"
Detta hade ju varit super om man hade vunnit! Tindra har ingen åkpåse. Den åkpåsen vi har kommer den lille som är beräknad i Januari att få, passar bättre! Så tänk om man för en gångs skull kunde vinna något sådant? Fast risken är väl inte så stor..men hoppas kan man ju alltid!
Natti natt!

Ljusstakarna!

Ja jag lovade ju häromdagen att jag skulle fota mina väggljusstakar när det faktiskt var ljus i dom, hehe. Så i brist på annat så fotade jag faktiskt dom ikväll. Dessa var det jag köpte på göksäter i juli. Om ni kommer ihåg dessa:
Såhär ser dom ut med ljus, i mörkret.
Lite halvtaskig bild kanske men jag fick ställa upp isot för att kunna hålla någorlunda korta slutartider. Jag är inte vidare stabil på handen vid långa, hehe.
Här är dom jag köpte i Piteå på dollar store.
Och med ljus.
Syns kanske inte så himla bra men dessa lyser upp hur fint som hellst! Jag väntar just nu på 2 till som ska komma med posten, hihi. Pelle har varit så snäll och köpt 2 stycken till åt mig. Dom ska sitta på andra sidan fönstret. Blir nog nice. Får väl visa hur jag menar sen när dom kommer. Hmm..och Jesper säger att jag är besatt av ljus, inte aaaalls! Haha! Jag gjorde väl slut på ett halvt paket igår och då hade jag inte ens tänt alla. Tror det är ett hundrapack alltså, som jag gjorde slut halva. Nåja, eldar man mycket med värmeljus kan man hålla elkostnaderna nere, haha! Vi har ju egen panna så det är väl smart? Aja, sluttjatat om ljus. Nu ska jag kika vidare en snabbis och sen tror jag faktiskt att sängen kallar.
Puss och god natt..igen!

Seg kväll

Ja idag blev det en väldigt seg kväll tycker jag. Vi hade tänkt se film men nu vette sjutton om jag orkar längre. Jag hade sett fram emot en kväll med race och grejer och så ska det regna. Jäkla skit alltså. Och jag är fotosugen nått såpass! Jag vet inte riktigt vad jag vill fota men ändå. Såg faktiskt idag att vissa löv på björkarna faktiskt fått en gul nyans. Dock långt ifrån alla men några enstaka, haha. Nu börjar dom fina färgerna komma äntligen! Så vi får se om jag kommer mig ut någon dag! Nu är det dock fullt upp imorrn och på måndag. Eller jaa, imorrn ska jag få främmande och sen börjar Jesper jobba klockan 15, hata söndagar! På måndag är det ju tandläkaren, marknaden och sen ska jag söka praktikplats också, hihi. Ska bli skoj och jag hoppas att jag kan få napp faktiskt. Men vi får väl se.

Nää det får väl bli sängen snart då..kanske..sov gott!

Suck över vädret säger jag!

Ja att det alltid ska regna en sån här dag. Suck säger jag! Men men, inte mycket att göra åt. Vi har i alla fall varit hemma hos en kompis till Jesper. Dom har en son som är lika gammal som Tindra, eller jaa, han är väl lite mer än 2 veckor äldre men aa. Så Tindra fick i alla leka av sig, hehe. Men hans son var lite blyg och ville mest vara i famnen, hehe. Sen somnade Tindra i bilen påväg hem. Vi stannade till på maxi också. Jesper sprang in och köpte en ny såndär slaskrensarsak, ni förstår? Haha! Nåja, nu har jag satt på ugnen får vi ska göra lasagne igen, hehe. Det är så gott! Så får vi väl se om vädret klarnar upp inom en timme eller nått.

Jaa, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu. Har inget vettigt att skriva i alla fall..så jag ger nog upp försöket..

Myskväll

Ja igår blev det faktiskt lite av en myskväll. Vi käkade som sagt tacos och kollade på 2 filmer. Blev dock lite förbannad då ena filmen inte ville funka när vi sett mer än halva. Så jag och Mike åkte in och bytte den. Men men, den filmen var skoj i alla fall, hehe. Den hette bedtime stories med Adam Sandler. Den var grymt rolig!
Sen när vi skulle sätta på film nummer två så tände jag lite ljus. Måste bara säga att mina nya väggljusstakar ger ett jättemysigt ljus, hihi. Tänkte tagit kort på det igår men jag orkade inte så jag tog kort på ett annat istället, hehe. Blev i alla fall jättemysigt med alla ljus tända.
Dock var inte film nummer två någon hit. Skulle vara något i stil med sex and the city men det var det verkligen inte! Filmen såg hemmainspelad ut. Kommer inte ens ihåg vad den hette men det var i alla fall en rosa dildo på framsidan, haha! Aja, så är det.
Läste även ut min bok igårkväll. Denna boken, för er som inte kommer ihåg.
Den var inte lika bra som dom första 3 böckerna jag läst om henne. Denna handlade mest om Erik, hennes man. Hur förändrad han blev och hur aggresiv han blivit. Slår henne och är otrogen. Men det händer liksom inget i boken som gör att man verkligen fastnar i den. Den handler om hur mycket hon älskar honom och att hon aldrig skulle lämna honom o.s.v.  Det är först dom 20 sista sidorna som handlar om att hon faktiskt blir gravid och ska föda deras barn. Sen slutar den. Sen är det väldigt mycket tillbakablickar om vad som hänt och brev som hon skrivit till Samuel. Njaa, denna boken får inte lika högt betyg faktiskt. Men jag vill ju ändå fortsätta läsa den 5e och sista boken i serien. Mest p.g.a att jag läst dom andra. Så var det med det.
Vad händer idag då? Jaa, det var nått vi skulle göra i alla fall. Men jag kommer inte på vad just nu. Men ikväll vet jag vad vi ska göra i alla fall, moahaha! Återkommer senare..

Dagens outfit *2

Ja jag tänkte bara slänga upp dagens outfit egentligen, haha! Här kommer min i alla fall!
Och här kommer Tindras, hehe. Hon ville ju inte stå stilla som vanligt när jag ska ta kort på henne nu för tiden.
Tindras nya ord? Gå! Haha! När man säger åt henne, gå, så säger hon gå gå och så går hon haha! Hon är så söt. Hon är som en liten hund ibland, hehe. Hon kan nämligen sitt också, HAHAHA!!! Nej jag skojar inte. Säger man till henne "Tindra, sätt dig ner" Eller bara sitt! Så sätter hon sig ner så snällt så, haha! Antagligen har hon lärt sig det när jag säger åt henne "sätt dig ner så tar vi på dig skorna" innan vi ska gå ut, men det ser lite roligt ut när hon sätter sig ner bara så, hehe.
Nä nu ska jag gå och se hur det går med maten. Jesper steker köttfärs till tacosen. Puss på er!
Haha var bara tvungen censurera hans ben, haha! Nej han är inte naken!

Ont så ont..

Ja nu har jag riktigt ont! Jag har ju varit ute och rantat hela dagen, hehe. Först åkte vi till rådhuscafét och tog en lunch med jespers pappa. Sen gick vi ner till br och tänkte köpa bilar. Blev dock inga bilar. Sen åkte vi till hemmakväll och hyrde film. Sen till arbetsförmedlingen. Där fick jag positiva besked! Jag fick fritt fram till att börja ska praktikplats. Fan vad gott! Så jag tänkte att när vi ändå ska in till stan på måndag så ska jag gå in och prata med 2 ställen och se om man kan få nått där, hoppas hoppas! Håll tummarna för mig, hehe. Nåja efter det så åkte vi hem. Jag satte igång att städa köket och dammsuga hela lägenheten. Det var dock inte det bästa jag gjort idag.. För nu har jag så jäkla ont i höfterna och svanskotan så nu kan jag knappt gå eller röra på mig över huvud taget! Men men, det är rent och fint i alla fall och det är huvudsaken. Nä jag får nog sluta skriva nu. Jag bloggar med mobilen. Men jag återkommer nog senare med en bild på dagens outfit och lite sånt, hehe. Ha en trevlig kväll på er!

Härmapa härmapa!

Haha ja det märks verkligen att Tindra är inne i en härmapaperiod just nu! Hon försöker härma ALLT vi säger. Tack tack blir "tata", hon säger gå, biii (bil), bampa (lampa), kocka (klocka) och hon försöker verkligen härmas så fort man pratar så det kommer nya ord ur hennes mun varje dag. Även om alla ord inte hörs, hehe. Våran lilla härmapa. Och appropå ingenting så fick jag mig en chock igår. Jag gjorde pastasås och spagetti, som för övrigt blev riktigt god, och vad gör Tindra? Jo hon äter upp nästan hela portionen! JAG fick ge henne mat! Helt otroligt! Hon lämnade kanske 2 tuggor eller nått sånt. Duktiga flicka! Kanske skulle laga den varje dag, haha! Idag ska hon få äta en burkmat till middag. Får väl se hur det går. Hon har inte ätit det på länge. För vi ska nämligen äta tacos till middag. Även om hon sitter och pillar i sig lite köttfärs och majs, enbart majs så känns det inte som att det räcker för henne. Så det blir en burkmat så får vi käka efter att hon lagt sig ikväll. Kanske jag kan få äta varm mat, hehe.

Såå, vad skulle vi göra idag då? Jo, handla och åka till arbetsförmedligen. Jag måste sätta mig och skriva ner vad det var jag skulle ta upp med honom så att jag inte glömmer något. Har skrivit ner det i den andra datorn men jag orkar inte starta den nu så jag skriver en ny lapp. Jag känner mig själv för bra vid detta laget så jag kommer glömma hälften om jag inte skriver ner det. Nåja, det blir nog bra. Sen ska jag även dammsuga och vi ska städa lite i köket. Ska ta med pantflaskor också för det börjar bli lite överfullt. Aa, det blir nog bra.

Nä nu ska jag mysa med dotra! Puss på er! Eller XoXo som är ett populärt uttryck i alla fjortisbloggar...

Uttråkad!

Något såpass uttråkad är jag. Nästan så att jag hade velat väcka lillan bara för att få busa lite, haha! Men det kommer jag ju självklart inte göra! Men jag vet inte vad jag ska göra faktiskt. Har som sagt städat och visst..det är köket kvar..men det orkar jag verkligen inte för tillfället. Eller jag orkar men jag..kan nog inte tror jag. Jag får ont så fort jag ställer mig upp. Suck suck. Måste i alla fall vila mig lite så att jag orkar dammsuga imorrn.

Jag hade ju nästan glömt. Jag kom på en sak till som jag måste göra imorrn, haha! Jag ska ju till ARBETSFÖRMEDLINGEN som jag har tjatat om hur länge som hellst nu! Kan ju alltid hoppas att man får något vettigt ur att träffa dom. Men jaa, jag vet inte. Känns som att man inte kan ha allt för höga förhoppningar. Jag blir egentligen nöjd bara jag får nått att göra! Är verkligen less på att bara gå hemma! Nåja, vi får väl se vad dom säger.

Sen blev det lite ändrade planer inför imorrn. 2 av personerna kommer inte hit. Julia är sjuk så jag känner inte för att dra in massa baskilusker in hit, hehe. Jag vill själv inte bli sjuk, det skulle jag nog inte orka som det är nu. Sen vill jag inte att Tindra ska bli sjuk. Hon gillar så himla mycket att vara på dagis så det känns som att vi berövar henne något när hon inte får gå dit, hehe. Sen ska hon ju till tandläkaren på måndag med så det passar inte med sjukdom just nu, haha! Men dom förstod oss i alla fall att vi inte ville det så vi får ta det en annan dag. Det kommer fortfarande bli tacos och så, vi blir bara 2 personer mindre.

Nää nu ska jag nog gå och lägga mig. Jag orkar inte sitta här utan att ha något vettigt att göra. Bäst att lägga sig och läsa så att man kommer igenom boken nån gång, hehe. God natt folket!

Sådär ja!

Då har man gjort lite nytta. Har städat lite. Det behövdes verkligen men jag har inte haft något ork. Men nu tog jag tag i det och nu har jag så mycket energi att jag inte vet vart jag ska göra av den. Men jag fick ont så jag får sitta ner en stund nu. Får se om jag fortsätter och startar en diskmaskin sen men jag tror inte jag orkar det. Får väl göra det imorrn annars.

Appropå ont så är det fogarna jag pratar om. Det foglossningsbältet jag vann på tradera var inte lika bra som det jag lånade av barnmorskan. Så nu ska jag pallra mig in på tradera igen. Ska se om det finns något sånt foglossningsbälte utlagt. Annars får jag nog fråga min bm den 15e när jag ska dit vad dom kostar. Vi får väl se.

Vad händer imorrn då? Jo vi ska åka och handla..igen. Men vi har snart slut på disktabletter så det ska vi köpa. Sen ska vi köpa glödlampor, för det behövs också. Och cilit bangspray och lite annat smått och gott. Sen ska vi hem och dammsuga, eller jag ska dammsuga. Sen får vi främmande. Ska käka tacos och umgås. Det blir nog trevligt. Får se om vi kanske hyr en film eller nått. Finns ju fortfarande en film jag vill se. Men den var ju uthyrd när jag skulle hyra den så vi kanske kan hyra den imorrn istället om folket vill.

Nåja, så ser morgondagen ut i alla fall. Får väl se hur den blir. Nu ska jag i alla fall kika vidare! Ha en trevlig kväll!

Njaa..gillar det gamla..

Ja jag måste verkligen säga att jag gillar det gamla blogg.se bättre. Nu när jag kommer in och går in under översikt ser jag..igenting.. Inga kommentarer eller nått. Jag gillar det gamla bättre där man kan se i alla fall lite av vad man skrivit och där kan man se alla sina kommentarer. Nää jag får gå in under arkiv och greja. Störande enligt mig. Och jag fick till svar av blogg.se att man bara kan se det som hänt sedan senast man var inloggad. Men jag ser ju inte ens kommentarerna som har kommit EFTER att jag var inloggad sist. Och då fick jag till svar att man måste vänta 5 minuter tills dessa kommer upp. Men det känns lite overkill. Jag kanske vill logga in en snabbis bara för att kolla om jag fått några kommentarer och då känner man ju inte för att sitta och vänta! Men men, antar att jag inte har så mycket att säga till om. Får väl försöka överleva ändå.

Det blev då inte att åka ut någonstans idag heller. Får väl se om jag och lillan tar en liten tur runt stan sen. Suck...

Mysigt, haha!

Ja då fick man sig lite sovmorgon idag, haha! Tindra kände för att sova till 8.20 idag och det tackar man ju för, haha! Men problemet var ju att hon faktiskt skulle till dagis också. Hon ska vara där 9. Det är tur att det inte ens tar 5 minuter att gå dit. Det tar väl 2 minuter att gå..när Tindra går själv annars tar det väl 20 sekunder eller nått, haha! Aja nu var det inte det vi skulle tjöta om.

Jag lovade ju att skriva om film i mobilen. Jag fick ju nämligen med 60 filmer som man kunde ladda ner och kolla på i mobilen när jag köpte den. Det var rätt fräckt faktiskt, hehe. Jag fixade och gjorde som dom sa sen lade jag mig i sängen och slog på filmen. Den var faktiskt, otroligt nog, rätt bra kvalité. Inte som att se på tv eller bio liksom men helt ok för att vara i en mobiltelefon. Det var lite pixligt på vissa ställen när det var mörkt men sånt kan man ju ta.

Filmen jag såg då? Joo jag såg denna:


Mad Money. Handlingen börjar med att en kvinna upptäcker att dom har skulder upp över öronen. Hon får tips om ett jobb av sin hushållerska och får det. Hon ska jobba som vaktmästare på en bank. Där kommer hon på att hon ska göra en cup. Hon kollar ut systemet hur det funkar och ber 2 andra tjejer om hjälp. Pengarna dom stjäl är pengar som ska förstöras. Som redan är utnötta och änvända. Planen var bra och dom blev stenrika alla tre. En dag åker dom fast..vad som händer sen får ni väl se själva, haha! Filmen var bra i alla fall och rolig. Men den var ganska förutsägbar. Så man kunde gissa sig igenom hela filmen.

Nää hörni, nu ska jag kika vidare sen ska jag se om jag kan lägga mig och läsa en stund. Känner att jag kommer få en jäkla huvudvärk snart så jag får nog försöka få i mig lite alvedon också. Ha en bra dag allihopa!

Ändrat designen igen!

Hehe jaa då har jag ändrat min egen design igen. Känns lite mer höstig nu. Brun är ju en höstfärg. Men brun är en jävligt svår färg att jobba med. För det blir lätt mer åt det bajbruna hållet, hehe. Men nu är jag ganska nöjd i alla fall. Sen kom jag även fram till att brunt och turkost passar jäkligt bra ihop! Eller hur? Jag tycker i alla fall det. Turkost i sin tur kanske inte är en speciellt höstig färg men det skiter jag i nu. Trädet i headern ser i alla fall ut som höst, haha! Inte så många löv och sådär. Jaja, nog tjatat om det. Jag blev iaf nöjd..för tillfället, haha! Man vet aldrig när jag får för mig att ändra igen.

Jävla skitdator vi har..den stationära alltså. Jag skulle sätta i en usb-kontakt för att lägga in en bild från min mobil. Vad händer? Jo datorjäveln stänger av sig! Ååååh jag blir så trött! Vilken tur att jag hann greja färdigt det jag skulle i photoshop i alla annars hade jag riktigt gått i taket! Tur att man har sin lilla bärbara som har BLÅTAND så slipper man sånna här jävla bekymmer! Men ändå..det är riktigt störande när skiten inte funkar! Så att nu kommer bilderna jag tänkte lägga in i den datorn hamna enbart på bilddagboken (http://mrsanderss0n.bilddagboken.se) för där sätts en vattenstämpel automatiskt.

Aja, jag tror att det var allt från mig denna kvällen. Nu ska jag käka vitlöksbröd! Det är sååå mumma! God natt!

Svar!

Anonym: Ja vissa börjar till och med med pottan innan barna blir 1 år! Så jag vet inte om vi börjar speciellt tidigt. Men jag vet också att vissa börjar senare. Det är väl individuellt kan jag tänka. Vi kände att vi ville börja när Tindra lärde sig gå. Känns onödigt att kunna det innan. För lär hon sig var pottan är så är det ju lättare att GÅ till pottan och visa. Jaa, ni fattar hur jag tänker va? Så nu tänkte jag att vi kunde börja. Hon kommer även att få springa mycket naken nu när vi är hemma bara för att se om vi lyckas läsa av henne när hon är nödig och sådär. Man får väl göra det lite till en lek helt enkelt. Det ska vara roligt att sitta på pottan. Precis som Helen också sa i kommentarer i förra inlägget. Sen får vi väl ta det som det kommer. Jag vill inte att hon ska känna någon stress eller press på sig.

Sen så har jag hittat vart det är man ska ladda hem domdär filmerna. Och det var på en hemsida som man fick med på kartongen, hehe. Fanns faktiskt en film som jag gärna vill se där så jag funderar på att ladda hem den och kanske se den ikväll i sängen, hehe. Det tråkiga är att man inte kan ladda hem dom och se dom i tv:n till exempel. Så jag kan inte direkt se filmerna tillsammans med Jesper. Blir liksom lite för litet, hehe. Men men, jag är ju ensam hela kvällarna så varför inte? Får väl se om jag orkar testa och se ikväll i så fall skriver jag om det imorrn.

Nää nu ska jag ta och duka fram lite frukost och sen blir det till att väcka Jesper min lilla pudding, hehe.
Ha en trevlig dag!

Potträningen och sånt

Ja idag går blogg.se lite snabbare kan man väl säga. För igårkväll gick det så segt att jag inte ens orkade skriva ett inlägg! Så jag får skriva idag istället. Jag hade ju tänkt testa mitt w-lan på telefonen igår och skriva blogg med telefonen. Men som sagt, det gick så segt så jag kunde inte ens logga in på telefonen, hehe. Segt som sjutton alltså! Aja, kanske var hög belastnina, vem vet?

Igår kväll var även en sån kväll där jag verkligen inte kunde somna. Jag gick och lade mig 21.45 för att jag kände mig trött. Men tror ni att jag somnade? Nope! Visserligen var jag inte vaken till 2-3 som jag varit andra nätter men jag var i alla fall vaken till 12 och faktiskt helt ofrivilligt. För min bok som jag håller på med nu är faktiskt lite segare än jag trodde. Så det var inte att den var för spännande som jag inte kunde somna. Aja, boken är snart utläst i alla fall så jag får väl skriva en liten recension om den snart.

Nu har vi börjat introducera Tindra vid pottan. Men hon vet inte riktigt hur man gör faktiskt. Hon tror bara att det är lek, hehe. Men det kommer väl. Vi får fortsätta försöka och försöka. Tänkte i alla fall att vi skulle börja försöka på mornarna. För det är alltid (oftast) på morgonen som hon bajjar. En stund efter vällingen. Men men, som sagt. Det kommer väl.

Jag funderar faktiskt på om vi skulle åka och köpa lite bilar till Tindra. Hon älskar bilar! Och nu har hon ju faktiskt börjat leka med sina leksaker igen, hehe. Hon har 2 bilar. En för minisar, en såndär med stora vita hjul. Sen fick hon en dodge viper i miniatyr av Pelle när vi var uppe i norrland. Den springer hon gärna runt med och säger "brrr" (motorljudet antagligen, hehe). Så jaa jag funderar på om vi skulle köpa lite fler bilar. Hade nog varit uppskattat i alla fall.

Nää nu börjar det lukta bajs efter att Tindra kommer tillbaka från sitt rum. Undra vad hon har gjort där? Haha! Ha en trevlig dag folket!

Graviditeten fortskrider (22+0)

Japp det gör den. Utan större problem egentligen. Förutom foglossningen då. Men jag fick hem mitt foglossningsbälte förut. Det som jag vann på tradera. Det var väldigt annorlunda i form och sådär men jag hoppas att det funkar lika bra. Annars får jag väl köpa ett nytt. Men jag kan ju börja med en liten magbild i alla fall. Här kommer den, lite snedvriden bara, haha!
Ja nu börjar den verkligen ta form. Nu ser man att jag är gravid i alla fall. Jag ser inte bara tjock ut som jag tyckt förut. Nu börjar den bli rund och fin. Men jag börjar bli mer och mer säker att det faktiskt är en till liten tös där inne. Men man ska ju aldrig säga aldrig. Vi får ju som sagt veta 1 oktober. Iiihh! Bara en månad kvar! Shit vad tiden springer iväg. Men inatt drömde jag att jag var i vecka 26 så jag var helt förvirrad när jag vaknade imorse, haha! Men annars känns allt som förra veckan. Bebisen är livlig och fick in sin första klackspark på revbenen när jag satt framåtlutat i soffan igårkväll, hehe. Det var ju dock mindre skönt men nu vet man vad man har att vänta sig. Jaa, vad finns det mer att säga? Nästa barnmorskebesök är i alla fall inbokat till 15 september 10.30 tror jag. Har skrivit upp det i mobilen..
Och appropå mobil så kom denna skönhet till mig idag:
Min nya älskare, haha! Sony Ericsson w995. 8,1mp kamera, w-lan och massa annat onödigt som man egentligen inte behöver men som faktiskt är ganska skoj att ha. Ingick även 60 stycken filmer som man kunde ladda hem. Fråga mig dock inte från var men det får jag väl ta reda på. Jag gillar då telefonen än så länge även om jag inte hunnit pilla så mycket på den. Så jag får väl återkomma senare ikväll eller nått, hehe.
Nu ska jag i alla fall springa till dagis och hämta min lilla snutteplutt! Ha en fortsatt trevlig dag!

Trött så trött!

Ja idag ville jag verkligen inte kliva upp ur sängen. Den var verkligen sådär perfekt varm, perfekt mjuk och skön. Ja ni vet vad jag pratar om! Men så sitter en liten Tindra i sin säng, i sitt rum och tjötar och gapar och gnisslar i spjälorna, hehe. Det är svårt att låta bli att le. Hon är så tossig min lilla dam. Och appropå det så ska jag sluta skriva en stund för det luktar skit här hemma..

Sådär ja! Så vad ska vi hitta på idag då? Jo vi ska åka ut en sväng sen när Jesper vaknar. Tindra ska ju på dagis så henne vet vi ju vad hon kommer göra, hehe. Busa busa busa! Sen ska vi ju försöka komma på vad vi ska äta till middag också. Kyckling är ju mumma, så vi får se om det kanske blir kyckling och pommes. Tindra gillar ju också kyckling så det kanske är bra. Men som sagt vi får väl se sen vad gubben tycker. Tror dock inte att han är omöjlig, hehe. Blir dock stekt kyckling i så fall.

Går ju även in i vecka 23 idag. Men jag får skriva om det sen när jag kan visa en magbild, hehe. Nu ska jag kika vidare en snabbis och sen ska jag se om jag kan få i mig en macka eller så. Ha en bra dag!

RSS 2.0