Äntligen pyntat, hihi!

Ja nu har jag också fått pyntat. Dock är jag långt ifrån klar men jag har alldeles för lite julpynt känner jag, haha! Har även ställt ut tomtarna som ska stå ute och sådär. Nu saknas bara ljusslingan på baksidan..men den ska upp imorn eller nått sånt. Här kommer lite bilder i alla fall!

Önskar dock att jag hade haft den där superfina ljusstaken som jag kollat på som jag inte vill berätta vart den finns, hehe. Plus 2 stjärnor som kanske hänger istället för den som står i mitten i vardagsrummet. Vardagsrummet är alltså den näst längst upp till vänster om ni inte förstod detta. Snyggt att jag ställt soppåsen under fönstret innan jag fotar, haha! Aja, skit samma. Sen kan jag bara säga att den säcken som hänger på väggen var väldigt praktisk också. Numera läggs alla Tindras mössor, vantar, halsdukar m.m. i den. Plus i kanten är ju att den faktiskt är julig! Undra vad jag ska hänga där istället när julen är över, haha! Det får bli ett senare bekymmer.

Sen har vi ju även skruvat upp "Tindras säng" idag. Det är ju en säng som hon lånat av sin faster, men jag skriver Tindras ändå, det är ju hon som ska ha den ett tag framöver, hehe. Och självklart har även hon fått lite julpynt! Titta själva!

Hon gillade i alla fall att klättra upp i den och busa! Hon var lite skeptisk till att sova i den dock. Jag fick inte lämna rummet. Jag fick sätta mig på golvet bredvid henne, hehe. Men hon somnade ändå jäkligt snabbt! Det tog väl 10 minuter och sen sov hon, så förhoppningsvis tar det inte lång tid att vänja henne att somna själv i den med.

Jaa, hur är det med mig då? Inget vidare faktiskt. Har fortfarande ingen feber, skönt! Men jag har ruskigt ont i halsen och nu börjar jag även bli hes, ska jag tappa rösten kanske? Har ju en tendens att göra det om jag haft ont i halsen, men det brukar inte komma fören jag börjar bli frisk. Snorar gör jag med, fick ta lite nässpray förut och nu kan jag ju faktiskt andas, wohoo! Men jag hatar nässpray, tycker det är vidrigt! Men det är i alla fall skönt att det hjälper.

Imorn måste vi åka till Vänersborg och lämna tillbaka hyrbilen som dom haft i helgen, hoppas man orkar köra. Sen ska vi upp till kontoret så att Jesper kan hämta sina verktyg så att vi kan få upp slingan nån gång. Tindra får gå till dagis. Hon har ju inte haft feber sen i lördags så det är nog inga problem, ja förutom att hon är snorig då.. Hon kommer nog tycka att det är skoj att träffa kompisarna igen. Barnmorskan blev flyttad till fredag klockan 13. Vad kan jag mer säga? Jaa, jag hoppas att natten blir lugn, hehe.

Ha en trevlig kväll nu allihopa! Kram!

Förhoppningsvis bildbomb!

Ja, idag hoppas jag att blogg.se inte vill jävlas med mig. Men gör det det så kommer jag ladda upp bilderna någon annan stans och så får jag länka dit helt enkelt. Och efter det så kommer jag definitivt byta bloggplats så fort Jesper orkar hjälpa mig så att min adress blir rätt. Så det så.. För jag blir så förbaskat trött!

Som ni förstår åkte jag aldrig till barnmorskan idag. Känner mig inte alls pigg för det så jag hoppas att hon ringer upp mig här under dagen och kan boka en ny tid. Min hals känns som sandpapper och jag känner ingen som hellst lukt eller smak. Inget trevligt alls. Så jag har ingen aning om vad vi ska äta till middag idag. Något som jag kanske inte gillar allt för mycket hade ju varit nice, haha! Aja, det blir nog bra detta..

Här kommer bilderna i alla fall, eller försöket.. OBS! Bildtexter kan förekomma under vissa bilder om ni inte skulle uppmärksamma detta själva menar jag, hehe.

Kan ju säga att det jävlades med mig på en gång och blev error.. Så jag ska försöka ladda upp dom på en annan blogg. Så klicka HÄRHÄRHÄRHÄRHÄR för att komma till bilderna!

Ha en trevlig fotostund då, haha! Puss på er!

Home at last!

Fy sjutton vad skönt att vara hemma! Men gud vad tråkigt det såg ut att komma hem. Alla har julpyntat och gjort fint förutom vi.. Så imorn blir det nog till att rota fram julpyntet om jag orkar. Mår ju som sagt inget vidare. Meeen det blir i alla fall ett försök till att montera ihop Tindras säng, vi har köpt botten och madrass, sen blir det även att byta ut köksmöblerna skulle jag tro. Funderar på om man skulle ha slipat ner dom och målat dom och även bytt tyget på stolarna och soffan. För just nu ser dom verkligen inte fina ut. Men vi får se som sagt.

Resan hem gick ganska skapligt. Skönt att slippa byta tåg. Men Tindra ville absolut inte somna på tåget. Hon var nära några gånger men så fort hon höll på att somna var det alltid någon som öppnade käften och började prata, eller så var det någon unge som skrek eller någon som satt och spelade dataspel med ljudet på så hon fick självklart ingen ro! Nåja, nu sover hon som en stock i alla fall och vi har väl varit hemma i 10 minuter eller nått, haha! Trött som fan var hon, hehe.

Känns som att jag har feber, men hade inte det enligt termometern i alla fall. Kan ju dock vara så att den är på inkommande, man vet ju aldrig.

Nä nu ska jag faktiskt kika runt lite, sen ska jag slänga mig på soffan. Skulle egentligen till barnmorskan imorn men jag tror jag ringer och avbokar. Dumt att smitta andra liksom. Jaja, ha en trevlig kväll! Bilder kommer imorrn..

Idiot..

Ja nu får vi se om detta inlägget kommer upp före det jag skrev igår, som för övrigt inte har kommit upp i skrivande stund. Blogg.se rockar! Nu sitter man här i stockholm, ont i halsen, förkyld och förmodligen feber, suck. Tåget går från centralen 16.45. Undra vad man ska hitta på fram tills dess.. Tindra har i alla fall börjat äta vällingen nu och jag har äntligen lyckats få i henne mer (drycken mer) också som hon inte heller ville ha härom dagen. Men vällingen som hon brukar äta innan läggdags går fortfarande inte ner. Aja, hon får ju i sig ganska bra på dagen i alla fall. Tror att hon också har hemlängtan. Nä nu ska jag se vad vi ska hitta på fram tills vi ska käka lunch..

Ganska bra dag faktiskt.

Jaa, idag åkte vi ju in till Stockholm. Gick lite i gamla stan och kollade på högvaktsbytet. Gick förbi Christina Scollins (stavas?) änglabutik också, hon jobbade faktiskt själv idag, hehe. Men vi gick aldrig in. Det är ju så ruskigt trångt när vi hade barnvagnen med oss och sådär. Tindra satt i alla fall som förstenad på Jespers axlar när militära musikkåren spelade och trummade, hehe. Sen gick vi in mot stan, gick en sväng på någon julmarknad men tröttnade väldigt fort. Jag skulle aldrig kunna bo i Stockholm. Alldeles för mycket folk och stress så jag blir galen av att bara titta på alla människor. Hur överlever ni Stockholmare egentligen? Så vi åkte tillbaka till Alvik, gick och käkade och sen har vi inte gjort så mycket mer.

När jag lagt Tindra så gick jag och Jesper ner till ica, Tindra vaknade väl efter 10 minuter. Antagligen kände hon på sig att vi var borta eller nått. När vi kom tillbaka gick Jesper in dit och lade sig bredvid henne och tänkte försöka få henne att somna om. Men när jag lämnade sovrummet blev hon hysterisk igen! Så jag fick allt ta och lägga mig där. Hon är ju så jäklarns mammig när hon är sjuk. Så vad var det jag sa? Det hade aldrig funkat att någon annan suttit här på hotellet med henne när hon dels inte känner sig hemma här och är svår i allmänhet och sen är hon sjuk på det. Aja, ingen större skada skedd, nu sover hon igen och jag ska nog snart käka en billys.

Imorn är det hemfärd och jag har nog inte längtat så mycket till nått i hela mitt liv känns det som. Komma hem och slippa bry sig liksom! Hum hum.. Men jag hoppas att alla får en trevlig kväll i alla fall.

Mår skit!

Lite väl att ta i kanske men bra mår jag inte. Huvudet är tungt och gör ont och så har jag fått ont i halsen också. Dock tror jag inte att jag har någon feber ännu men har en känsla av att det kommer.. Jag får nog helt enkelt ta smällen denna gången. Jag har ju klarat mig otroligt bra denna hösten ändå så jag har bara väntat på detta. Jag har ju inte varit sjuk och knappt förkyld på hela hösten och det är inte likt mig. Jag brukar bli sjuk en gång (minst) på hösten och en på vintern/våren. Nåja, känns ju bra om man kan "göra bort" att vara sjuk innan lilla vildingen kommer i alla fall.

Hur mår Tindra då? Jaa, fortfarande feber i alla fall. Jag sprang över till apoteket förut och köpte lite ipren som hon fick en slurk av en stund innan hon skulle sova. Stod på förpackningen att det skulle ta 30-60 minuter innan den verkade så vi körde på det. Men jag blir lite orolig för henne. Hon vägrar äta nånting alls över huvud taget! Visst hon brukar vägra äta vanlig mat men välling brukar jag alltid få i henne, no mather what! I alla fall en liten skvätt. Men hon har inte velat ha nått på hela dagen. Ätit en halv flaska då och då bara. Nu innan läggdags dissade hon flaskan helt och hållet! En klunk sen var det bra. Undra om hon också har ont i halsen? För lyssna på detta..hon ville inte ens äta en kaka! Då är det nått som verkligen inte är bra. Lite majs petade hon i sig till lunch. Hur kan man kolla om ungar har ont i halsen förutom att dom kanske petar sig i munnen? För hon har ju alltid fingrar eller andra grejer i munnen så det är lite svårt att veta..tips är välkomna!

Men över till något heeelt annat! Jag hade tänkt visa Tindras nya kläder lite, hihi. Björn ville absolut köpa någonting till Tindra för han har aldrig gett något till henne (hans egna ord dock!) så han insisterade! Det blev att han köpte en finstickad klänning med favoritkissen Hello Kitty på och även en typ, dunväst med samma kisse på. Så jag tjuvvisar faktiskt 2 bilder här utan stämpel men nåde den som rör dem utan att fråga!



Ni kommer nog att få en bättre bild när hon har västen på sig. Nu satt hon ju i vagnen när vi väntade på tunnelbanan.



Just det! Jeansleggingsen är även dom köpte här, av mig och Jesper själva, men erkän att det passade grymt bra ihop!? Hihi, jag älskar dom i alla fall! Hela outfiten faktiskt! Så tack Björn för klänningen+västen och jaa, självklart för hela resan trots att den inte alls blev som vi tänkt oss..

Imorn är det i alla fall bestämt att vi ska åka in till Stockholm igen. Vi ska nämligen träffa Jespers kompisar Stefan och Maria (även kallad Ia). Käka lunch med dom och lite sådär. Ska bli trevligt. Hade ju gärna hellre varit frisk, speciellt Tindra med, men men, vad gör man? Tindra är ju i alla fall ruskigt pigg på dagarna så hon blir nog minsta problemet imorn. Värre med en annan, haha!

Nää nu ska jag ta och kika runt en sväng innan jag går och lägger mig. Ha en trevlig kväll, jag får ha fredagsmys för mig själv.. Kommer nog inte hinna blogga imorgonbitti heller så ni får även ha en trevlig morgondag! Kram på er!

Apoteket

Ja jag måste bara få slå ett slag för att apoteket är grymt uppdaterade, haha! Denna "metod" som jag nu äntligen upptäckt att det är det bästa dom kommit på har nog funnit i ett par år eller nått. Men i alla fall, jag känner att jag måste. Det är ju grymt jäkla bra att utskrivna recept läggs centralt så att vart man än befinner sig i landet så kan man hämta ut det man har fått utskrivet! Som denna gången, Tindras hostmedicin. Vi fick utskrivet bricanyl sist vi var hos doktorn med Tindra men hämtade aldrig ut det då vi hade bricanyl kvar hemma. Nu är bricanylen nästan slut hemma och jag hade ju inte en tanke på att ta med den heller för den delen. Jag knallade in på apoteket här utanför och hämtade ut en helt ny flaska! Jag vet, jag är lite efter, men jag har ju aldrig behövt tänka på detta förut fören nu! Så det ger jag tummen upp för i detta inlägg. Dock var jag ju så dum att jag inte köpte någon alvedon igår så det ska jag knalla iväg och köpa så fort lillan vaknar!

Skriver mer ikväll..

Vilken härlig morgon, eller?

Njao, jag kan väl inte påstå att jag är utvilad, men det funkar väl. Tindra har vaknat flera gånger inatt och gråtit så att hon var nästan otröstlig. Och hon har varit såååå varm! Jag önskar att jag tagit med mig termometern. Men jag tror aldrig att jag har känt henne så varm. Hon låg utan täcke och i princip uppe på mig. Hon ville vara nära och jag som har så jäkla svårt för det. Så då kan ni tänka er att natten har nästan kännts ännu värre. Ångrar faktiskt att vi åkte hit. Trodde ju dock inte att Tindra skulle vara så jobbig och bli sjuk på det också. Men Jesper (och hans bror!) var envisa och ville att vi skulle följa, hehe. Jaja, vi får väl se.

Vi funderar i alla fall på att åka in till stockholm även idag. Jag glömde ju bort att tvätta några sockar till Jesper, haha! Så han behöver sockar och sen har hans nya jeans gått sönder (ska aldrig mer handla från h&m´s postorder!) så vi tänkte väl kolla på det. Men vi får se som sagt. Tindra har i alla fall vaknat nu, igen, och hon är pigg men jaa.. Så är det i alla fall.

Nä nu ska jag sluta skriva. Återkommer kanske ikväll.

Misslyckad till 1000!

Känner att denna resan plötsligt blev misslyckad till 1000 alltså. Vad beror detta på då? Jaa, jag kan börja med att säga att jag har sån jäkla foglossning att jag knappt kan gå och sen kan jag säga att Tindra förmodligen har feber. Jag har ju ingen termometer med mig såklart men hon är varmare än hon brukar. Tror dock inte febern är så hög, kanske 38,4 eller nått men ändå jobbigt. Och efter nattens otroligt dåliga sömn (återkommer till det) och dagens strapatser inne i Stockholm har hon faktiskt redan somnat! Mammas lilla hjärtesnärta!

Angående sömnen inatt så har jag inte sovit såhär dåligt sen jag låg med värkar när jag väntade Tindra. Jag fattar inte hur ni småbarnsföräldrar lyckas sova tillsammans med erat barn! Inte nog med att jag sov dåligt och vaknade så fort någon rörde sig i sängen, plus foglossning så vaknade Tindra klockan 3 och var så pigg och glad och busig så hon ville ju självklart kliva upp. Lycka till att försöka tvinga henne att somna om. Tror att hon lyckades somna om en halvtimme när klockan var 6, för halv 7 så gav jag upp helt och då hade inte jag sovit sen klockan 3. Jag hade ju tänkt att eventuellt kunde Frida få passa Tindra någon kväll så att jag och Jesper kan vara på mässan samtidigt åtminstonde en kväll. Men som det är nu så vågar jag faktiskt inte eftersom hon kan vakna när som hellst och i princip gallskrika.. Nåja, vi får väl se.

Hon har varit helt trött och grinig nu på kvällen så hälften hade räckt. Hon har grinat i princip sedan Jesper och co gick vid 16.30. Förutom när jag lät henne duscha, då blev hon glad en stund. Men sen blev det dags för välling, hon åt väl 50ml eller nått sen började hon skrika och gråta igen så jag lade henne i sängen och strök henne på ryggen, poff så sov hon! Men vi får se hur hon mår imorn. Är hon sämre så överväger vi om att kolla om tåget går att boka om så att jag och Tindra kan åka hem tidigare. Men som sagt, vi får se imorgon. Har bunkrat upp med hostmedicin och nässpray för fy sjutton vad hon snoras! Och hostar gör hon återigen så hon kräks på nätterna. Jaja, så var det med det i alla fall. Det har alltså inte blivit någon mässa för mig ännu. Har ju dock inte varit så sugen heller med tanke på att jag har så ont.

Nää nu ska jag sluta skriva på denna novell. Kanske återkommer senare. Blev i alla fall en del bilder idag, dock inte många och knappast intressanta, men jag visar dom när jag kommer hem och fått kolla igenom dom i en dator med riktig skärm, hehe.

Sämsta servicen och svårt att sova..

Ja, alltså jag har nog aldrig nånsin varit med om så dålig service som på SJ´s X2000! Kan börja med batikhäxan i herrljunga som tyckte att det var otroligt roligt att stå och blåsa inte en, utan 6(!!) gånger i sin jävla visselpipa att vi skulle snabba oss på tåget istället för att faktiskt gå några meter för att hjälpa oss istället! Kan ju tillägga att vi hade så mycket folk framför oss så vi KÖADE in i tåget. Vad fan skulle jag göra då? Putta in folket eller? Jävligt lätt med barnvagn och en tung jävla väska. Ni får ursäkta mitt otroligt vårdade språk men jag blev så jävla förbannad! Sen kom samma batikhäxa och klagade för att barnvagnen stod på fel ställe, ja vart fan ska jag ställa den då?? Slängde in den i ett hörn och fick sedan en stor hockeytrunk uppe på vagnen. Trevligt. Nej jag kommer aldrig nånsin mer, frivilligt, åka x2000 med barn i barnvagnsålder. Nu är det ju dessvärre så att tåget som går hem även det är ett x2000.. Kan ju dock hoppas att man får lite längre tid på sig att kliva på då eftersom tåget ändå går från Stockholm och inte kommer från någon annanstans innan. Jag kommer i alla fall se till att vara i god tid på centralen! Tindra har faktiskt skött sig ganska exemplariskt förutom att hon blev lite sur när hon inte fick gå.

Sen var det dags för tunnelbana. Det gick väl hyfsat trots dålig vägbeskrivning. När vi anlände till Alvik fick vi nog den sämsta vägbeskrivningen av alla. Gå höger säger Björn. Men vilket jäkla höger? Nä, det slutade med att vi gick fel, fick vända, åka otrooooligt sega hissar och gå lite till innan vi till slut hittade till Jesper och Björn. Nåja, slutet gott allting gott..

Efter att vi kom fram gick vi bara upp och slängde av väskorna och Jesper tog en snabbdusch sen gick vi och käkade pizza. Det var nog den största pizza jag nånsin sett (Jespers). Jag blev glad att jag bara tog en barnpizza, som dock var lika stor som en vanlig pizza vad vi är vana med, haha! Den var rätt god i alla fall. Tog en bild med mobilen men det syns inte hur stor pizzan är så jag orkar inte lägga upp den.

Nu sitter jag på hotellet, har äntligen lyckats få Tindra till att somna. Hon får sova mellan mig och Jesper i dubbelsängen då hon totalvägrade att sova i barnsängen. Hon ville inte ens äta vällingen i den så jag lade henne i dubbelsängen och så lade jag mig själv bredvid henne. Till slut somnade hon och förhoppningsvis sover hon resten av natten. Jag undrar varför hon har blivit så. Spelar ingen roll om vi hade haft med oss våran egen resesäng, madrass, täcke, kudde, hon gallskriker och grinar ändå. Men men, förhoppningsvis går det över nån gång. Nu somnade hon ju ändå relativt fort så det var väl inga problem egentligen. Jag hade dock velat ta en dusch nu men jag vette sjutton om jag vågar ifall att hon vaknar.. Får se hur jag gör.

Imorn får vi väl se om vi skulle träffa Henke också. Har glömt fråga Jesper om han pratat med honom. Men det löser sig. Jag hoppas och ser fram emot en gooood hotellfrukost imorn! Detta var dock inte säkert att det skulle bli något då Björn tydligen avbokat det men han sa att vi allt kunde boka det om vi visste att vi skulle orka upp och käka det. Men jag menar, det är svårt att sova när Tindra är vaken så jag vet med säkerhet att både jag och Jesper kommer vilja ha frukost. Även Frida ville då käka frukost så det får nog bli så. Dock är det ett ruskigt tråkigt väder som stockholmarna bjussar på! Spöregn och blåst. Gillar dock utsikten som vi har från 9e våningen på hotellet, hehe. I alla fall än så länge, det är ju mörkt ute.

Nää nu ska jag kika vidare. detta inlägget blev nog långt ändå. Jag är helt jäkla slut! God natt och sov så gott!

Mobil

Undra om Tindra känner på sig att vi ska åka.. Eller att hon helt enkelt förstår det. För just nu är hon helt tokig och hoppar i soffan och slänger sig hej vilt haha! Jag har i alla fall packat färdigt och ställt iordning. Känns bra! Men det känns som vanligt som att jag glömt hälften. Men jag har i alla fall med mig det viktigaste, biljetterna och plånboken haha! Bussen går 10.48 och då är vi nere 11, då hinner jag in på pressbyrån och köpa en macka eller nått för vi har ju inget hemma nu heller hehe. Nåja, nu blev jag rastlös istället. Men jag kommer i alla fall försöka blogga senare eller ikväll. Ha en trevlig dag nu!

Ny vecka och smått kaos..

Ja idag byter man vecka igen. Har gått 34 hela veckor idag och går alltså in i vecka 35. Magen? Den växer så det knakar, bokstavligt talat! Nu börjar den bli ruskigt otymplig också, tung och det känns som att mina revben ska sprängas utåt. Det är alltså skönt att klämma ihop dom med lite kraft om ni förstår? Nja, jag är inte så bra på att förklara. Jag tänkte dock bjuda på en magbild som jag oftast gör varje vecka! Dock är den av sämre kvalité..



Just nu känner jag att det är lite kaotiskt här hemma. Jag vet inte hur jag ska hinna med allt som ska göras och Jesper hinner inte hjälpa mig för att dom ska packa och greja med bilen inför imorgon. Jag har dock packat det mesta i alla fall, skönt. Bara sånna där "sista-minuten-grejer" kvar och det får jag packa under morgonen imorrn. Sen har jag städat av lite här hemma så att det ser ok ut, hade behövt dammsuga också men jag får försöka hinna det imorrn för min rygg säger numera NONONO! Har jävligt ont rent ut sagt! Sen har kvällen bestått av sammandragningar. Beror säkert på att jag håller igång såpass så jag får nog ta och lugna ner mig nu om jag inte vill att ungen ska komma pronto. Det har jag ju dock inte tid med, att bebis ska komma nu alltså. Nej hon får allt ta och vänta tills efter nyår minsann. Har ju dock en känsla att så icket är fallet men förhoppningsvis har min magkänsla ordentligt fel.. Aja det återstår att se..

Är sjukt trött nu alltså. Och jag har en sak till jag måste städa, fan också! Toan är ruskigt äcklig och ingenting som jag vill komma hem till efter våran resa. Men jag får nog sätta Jesper på att plocka undan lite där inne sen när han kommer hem. Hoppas att han orkar det bara. Annars får jag väl göra det ändå, för det SKA göras innan vi åker, punkt slut! Jag hoppas dock att Jesper snart kommer hem med min middag. Blir panpizza, ovanligt va? Gott och snabbt det är mitt motto just nu. Orkar inte laga mat. Under detta inlägg har jag haft 2 sammandragningar hittils. Bör nog verkligen ta det lugnt resten av kvällen..

Men nått roligt idag? JO! Tindras nya byxor som jag beställde har kommit, hehe. Nä jag beställde inte bara byxor utan även täcken och kuddar ruskigt billigt från ellos. Jag har alltså jagat sånna byxor till henne länge men har aldrig lyckats hitta i rätt storlek. Nu hittade jag som sagt på ellos och jag är helt kär i dom. Dom är fodrade med så det blir perfekt att ha på sig här i vinter. Ja, hon använder dom såklart nu men det är väl vinter? Eller? Svensk (söderländsk) vinter med 7-8 plusgrader och regn.. Nää idag var det dock sol så det kändes som en riktigt fin höstdag. Jaja, nu tänkte jag i alla fall visa byxorna om ni är intresserade hur dom ser ut?



Fina, eller hur? Dock var resåren längst ner lite stor så jag fick vika upp dom endel, men det är ju bara bra, då har hon nått att växa i.

Nää hörni, nu ska jag gå och slänga in tvätten i torktumlaren och sen ska jag nog sätta mig och kolla på det nyaste one tree hill-avsnittet om jag hinner. Puss på er!

YEAH!

Jesper lyckades hitta en vänlig själ som kunde tänka sig att passa våra katter och ingen blev ju gladare än jag! Jag slipper alltså sitta hemma själv och Jesper slipper ha ångest över att inte vilja åka utan oss, hehe. Ååh vad jag blev lycklig! Så nu är tåget bokat och klart också, det känns bra. IiiiH!

Vad har hänt idag då? Jaa jag har ju varit på praktiken. Blev massa fotande även idag så nu har jag att göra resten av kvällen i form av redigering. Håller bara på att flytta över alla bilder till photoshop sen ska jag sätta igång. Men efter praktiken åkte vi hem och jag lagade mat sen blev det att slappa i soffan i några minuter. Sen satte jag igång att städa lite. Hade dock kunnat städa lite till men kroppen satte stopp för min vilja. Nu sitter jag som sagt här och ska börja.. Ska försöka hinna duscha också och inte sitta uppe halva natten, haha. Kommer bli svårt..Hade även behövt packa..

Nä jag får nog sluta skriva och sätta igång om jag ska hinna allt som är planerat...

God morgon!

Ja god morgon på er alla glada jävlar! Hoppas att alla är glada i alla fall, hehe. Jag vet dock inte hur jag ska beskriva mitt eget humör. Vaknade med huvudvärk och ville bara fortsätta sova, men det gick ju inte såklart. Så jaa, det kanske inte är det bästa, får väl hoppas att det vänder. Huvudvärken börjar i alla fall släppa så jag har goda föraningar om att dagen kanske blir rätt bra trots allt. Kanske skulle sätta på webradion och se om någon bra låt kommer, tss! Hepp! NU blev jag på dåligt humör.. Ingen j-vla webradiokanal vill funka på den här skitdatorn dom har här nere på kontoret. Jäkla skit alltså.

Vi får väl se hur mycket vi får gjort här idag. Björn pratade på att börja gå igenom och packa det dom ska ha med sig till mässan. Skittråkigt verkligen om inte jag kan åka med. Hade ju liksom sett fram emot detta, men men. Jag jagar för fullt och även Jesper jagar någon som har möjlighet att släppa ut/in våra dumma katter, haha! Varför jag säger dumma är för att en av dom verkligen är dum! Han följer alltid efter oss till daigs, men idag skulle jag ju direkt till bussen efter dagis och vad tror ni den dumma katten gör? Jo han följer efter mig hela vägen till bussen trots några misslyckade försök att skrämma hem honom. Jag stannade vid en cykelvägskorsning som leder hemmåt och då gick han faktiskt hemmåt. När jag kommer fram till busskuren på andra sidan stora vägen och precis har satt mig ner så ser jag honom igen. Då har han alltså lurat mig och kommer efter mig till bussen! Dumma katt! Där satt han och även gick och terroriserade andra som väntade på bussen genom att stryka sig längs deras ben. Nåja, hoppas att han hittar hem..

Nä nu ska jag börja..

GOSH vad bra!

Ja jag satte på webradion bara för att jag ville höra en låt som ofta spelas där. Rix fm är det ju såklart jag pratar om och vilken var den första låten som kom? Jo DEN! Vilken låt är det jag pratar om? Jo Mando Diao - Gloria. Den är ju förjäkla bra alltså! Låten som kom efter det var också en rätt bra låt. Jordin Sparks - SOS. Rix fm spelar rätt hyfsat bra musik ändå, synd bara att dom hela tiden spelar sönder låtarna så att man blir less. Dock lyssnar jag ju inte så ofta på radion längre men när man gör det så får man höra låtarna minst 2-3 gånger under jaa, en timme eller nått. Nåja, sånt är livet. Jag fick i alla fall höra en bra låt, hehe.

Blev det något fotande för mig då? Jaa när jag gick runt här i lägenheten och funderade så hittade jag ett svart snöre. Vad är nu detta undrar ni? Det är ju så att jag inte kan ha mina ringar längre och kedjan jag hängde dom i innan är lite väl tunn. Så nu slog jag ihop 1+2 och det blev detta:

Kanske inte det roligaste motivet att fota, plus att bilden på ringarna (den vänstra) blev väldigt oskarp. Jag får skylla på att jag inte är stadig på handen haha! Men jag blev i alla fall nöjd över resultatet och nu slipper jag vara orolig att göra sönder guldkedjan.

Sen hade jag även lite andra bilder inlagt i kameran som jag glömt att jag hade där, hehe. Detta är Tindras nya hobby:



Hon står alltså på korgen och tänder och släcker lamporna i lägenheten, hehe. Det kan underhålla henne hur länge som hellst. Men hon är ju rätt smart måste jag säga. Hämtar korgen och ställer sig på den när hon inte når.

Sen bjuder jag på en bild till. En Tindra som pussar min mage, hehe. Hon drar alltså upp min tröja och pussar. Sötunge där!



Det får nog vara allt från mig för denna dag. Hörs imorn!

God kväll!

Verkar skita sig totalt med kattvakt. Så jag får nog helt enkelt se fram emot en ensam vecka dygnet runt. Fy vad deprimerande alltså. Om nu inget oväntat skulle hända men tror dock inte det. Eftersom vi nu är ute i sista minuter så är det svårt men som sagt, vi hade ju inte en tanke på katterna! Klantiga klantiga vi!

Vad har vi hittat på idag då? Jaa, Jesper började ju jobba vid 14-tiden, tråååk, så jag och Tindra åkte ner till kontoret och tjötade lite med Björn och David. Då hade vi i alla fall trevligt en liten stund. Sen gick vi till willys och handlade sen tog vi bussen hem. Nu sitter jag här och är lite fotosugen så jag funderar på att leka lite med kameran, har dock lite dålig fantasi men jag får fundera lite, haha! Tindra sover som en stock i alla fall. Gott gott! Jag har lite magknip.. Vet inte riktigt varför heller..stress? Eller kanske järntabletterna? Aja, dom verkar i alla fall hjälpa något även om jag fortfarande är seg i knoppen och kroppen, bättre känns det i alla fall.

Imorn är det dags för praktik igen och dagis för Tindra. Hon kommer gå på dagis imorn och tisdag sen är hon ledig resten av veckan oavsett om vi åker till stockholm eller inte. Jag har ju ändå ingen praktik under resten av veckan så då får hon vara hemma. Kanske vi kan hitta på nått skoj. Men frågan är vad bara, lär ju regna hela veckan ändå. Men det finns väl alltid nån man kan åka och hälsa på kanske? Jag har ju några släktingar i Borås bland annat. Men vi får väl se som sagt.

Nu ska jag se om jag kan hitta lite inspiration till foto! Ha en trevlig kväll. Återkommer med bilder om det blir några!

Inget stockholm?

Just nu verkar det verkligen inte bli något stockholm för mig och Tindra. Jag och Jesper hade ju TOTALT glömt bort våra katter! Så om inte jag (eller Jesper) lyckas hitta någon kattvakt pronto så blir det att vara hemma. Vi kan ju liksom inte lämna dom ensamma hemma i nästan en vecka! Okej om det bara är över en natt liksom. Men men, inte mycket att göra det är ju våra katter och därmed vårat ansvar. Det är därför man skulle haft hund! För hunden kunde ha följt med utan problem liksom... Nåja, smällar man får ta. Någon som är sugen på att vara kattvakt? Ni måste vara här minst 2 gånger per dag. En på morgonen för att släppa ut katterna och en på kvällen för att släppa in dom och ge dom mat. Bara till att höra av er om ni känner er sugna, haha!

Sen vill jag bara lägga till en liten kommentar om denna svininfluensa! Skiten har ju redan börjat mutera sig för att alla vaccinerar sig så snart kommer inte vaccinet att hjälpa, bara så ni vet. Det lär ju inte dröja många månader.. Jag kommer inte vaccinera varesig mig eller Tindra, känns onödigt. MEN jag förstår dom som har till exempel astma eller andra problem med lungorna om dom vaccinerar sig och sina barn eftersom denna influensa tydligen sätter sig främst på lungorna, så visst, då är det en annan sak. Men är man fullt frisk och inte har sånna problem så ser jag ingen anledning. Men det är ju mina åsikter.

Vad händer idag då? Ingenting kan jag tala om! Det är skittråkigt väder rent ut sagt. Det regnar och det är så mörkt så att man kan tro att det är skymning och att solen ska gå ner. Får nog bli en inomhusdag idag. Hade kanske behövt handla lite mat dock så det får vi nog göra så fort Tindra vaknar igen. Fick faktiskt lite sovmorgon idag också, hihi. Älskade dotter som älskar att sova!

Nää nu ska jag kika vidare! Ha en trevlig dag!

Rätt så härlig dag..

Det blev inget ikea för oss. Gubben var INTE sugen på att åka, haha! Jaja, jag hade ju velat åka innan jag ska julpynta men jag får försöka smöra lite för gubben först, hehe. Han sa att vi kanske hinner gå en sväng på ikea när vi är i stockholm för vi har ju ändå en bil som vi får plats med lite grejer. Som sagt, man har ju liksom julsaker och gardiner och sånt för en tvåa, nu bor vi i en fyra, det är ju rätt stor skillnad.

Appropå julen så har jag ännu ett julklappstips till Tindra om det är någon som vill ha tips. Sängkläder. Alltså påslakan, örngott och underlakan i barnmotiv såsom nalle phu, musse pigg, hello kitty eller nått annat fint mönster. För här under veckan kommer hon få hem "sin" säng som hon ska få låna av Frida och så kommer vi även få hem hennes nya täcke som alltså är i vanlig vuxenstorlek och INTE spjälsängsstorlek.

Vad har vi pysslat med idag då? Jo, vi åkte ut till torp och köpte ett nytt nätaggregat till den stationära datorn som helt plötsligt gått och tagit livet av sig. Jesper velar dock fram och tillbaka om han ska sätta in det eller inte. För han har hittat bättre och billigare på nätet så vi får väl se. Så för närvarande har jag alltså inget photoshop och jag får nästan ångest, haha! Men men, så är det i alla fall. Hade typ behövt byta ut allt i den datorn förutom hårddiskar och grafikkort som är nytt (eller i alla fall hållbart) resten riskerar ju att dö vilken sekund som hellst för att dom är för gamla, haha. Aja, vi får ta det som det kommer. Sen gjorde vi faktiskt inget mer vettigt där. Handlade lite gotta för lördagsmyset och kollade på en grej som jag faktiskt ska köpa när vi får pengar. Men jag säger inte vad det är för då är det säkert nån annan som hinner köpa den före mig! Jag får helt enkelt visa er sen när den är köpt, haha!

När vi kom hem så fick Tindra käka lite "lördagsgodis" (russin) för första gången, hehe. Kan ju säga att det blev en klar favorit och dom gör nog gott för hennes mage som verkar vara något hård för tillfället. Sen klädde vi på oss och gick ut på baksidan och plockade undan. Eller jaa, Jesper plockade mest och täckte över möblerna med presenning, jag fick mest jaga Tindra som sprang och gömde sig, hehe. Men nu är i alla fall allt iordningsställt och ÄNTLIGEN har vi slängt den fula jädrans kattställningen som följt med oss ett tag. Så nu är det fint där bak för vintern. Skulle dock ha rivit upp det där riset till rabatt vi har men känner att jag inte orkar. Har någonting i vägen liksom så vi får ta det till våren då jag även kan plantera! Vi kunde inte heller sätta upp slingan för vi hittade inte våra spik, hehe. Men det kan vi fixa på måndag kanske? Innan Jesper åker till jobbet? Får väl se på detta. Nåja, vi var i alla fall ute en stund även när vi var klara och gungade lite, hehe. Tindra blev lika sur som vanligt när jag lyfte ur henne ur gungan sen när vi skulle gå in.

Nu sitter man här, har precis fått ta av mig min vigselring för att jag uppenbarligen samlar på mig vatten under denna graviditet, suck! Hela familjen har precis käkat pizza och nu sover lillan. Kan ju bara säga att hon har då varit matvrak hela dagen! Känns som att hon käkat hela tiden, haha! Kanske håller hon på att bli sjuk igen? För nu efter pizzan så smällde hon då i sig en hel flaska välling innan hon till slut somnade, hehe. Tjockis där! (Hoppas ni förstår att jag är ironisk..) Nu ska jag ta och blanda min dip så att den hinner stå och dra sig lite innan vi ska sätta igång filmen. Vi har nämligen tänkt se Brüno ikväll. Ska tydligen vara helt sjuk den filmen så vi får väl se. Det brukar ju vara våran typ av humor, haha!

Detta inlägget blev då ruskigt långt alltså.. Men nu ska jag sluta skriva. Hoppas att alla har en ruskigt trevlig kväll! Nu ska jag verkligen mysa med min älskling! Puss och kram!

God morgon på er!

Idag finns det mycket jag vill göra. Jag vill åka till torp, men ännu mer hade jag faktiskt velat åka till ikea! Men jag tror inte att jesper orkar åka till göteborg, men jag har iofs inte frågat, Hehe. Han sover fortfarande. Sen vill jag åka upp till jespers pappa och hämta presenningen som han hade och se om den räcker för att täcka över våra utemöbler, hade varit toppen! Och så vill jag städa här på baksidan och göra fint, rensa lite och så sätta upp ljusslingan. Nästa helg kommer det även ut en tomte som ska stå där bak. Eller nä inte på helgen för då är vi inte hemma men veckan efter det. Vill göra lite mysigt nu. Men som sagt, vi får se hur mycket gjort vi får idag. Jesper kommer inte få någon jättelång sovmorgon i alla fall, moahaha! Nej han har ingen snäll fru, haha. Men när jag ska ha sovmorgon brukar inte jag heller få sova så länge så det är faktiskt inte mer än rätt. Nåja, vi får väl se vad som händer idag som sagt. Det skulle ju vara fint väder idag också så man hade ju velat passa på att göra fint.

Nä nu ska jag busa med min underbara dotter! Ha en trevlig dag allihop!

Min stiliga man och ensamheten!

Ja ikväll är min man ruskigt stilig måste jag säga! Han är iväg på julbord med Matsäljarna och Jesper klädde upp sig ordentligt! Kors i taket! Men snygg blev det som sjutton! Vi var nämligen in på dressman förut och köpte några skjortor och slipsar, hihi. Så är ni sugen på att se resultatet? Kolla in denna snyggingen!

GRR säger jag bara! Det är ju så sjukt sexigt med killar i kostym! Ja, nu har inte Jesper en hel kostym på sig men skjorta, slips och kavaj och ett par mörka jeans. Mmmmuuuums! Jag kan ju bara inte vara ensam med att tycka att det är sååå sexigt?! Jag hade ju hellre velat att han hade stannat hemma, haha! Men jag hoppas att han får en trevlig kväll i alla fall!

En trevlig kväll ja.. En annan sitter hemma ensamen en fredagkväll! KUL! Njaa, inte idag i alla fall. Inte ens Tindra ville vara social, hon har somnat! Så vad ska jag hitta på då? Gjorde ett tappert försök till att städa förut men efter 10 minuter såg det lika hemskt ut som när jag började, jäkla unge.. Hon har verkligen varit i sitt esse här på kvällen, haha. Tossemaja! Det har slängts sig i soffan, sprungit och skrikit, jagats, ramlats, byxor på huvudet och mammas bh..

Som sagt, en riktig tossemaja, haha! Men humöret har i alla fall varit på topp som alltid!

Jag måste bara få säga KORS I TAKET!! Det funkade på första försöket att ladda upp båda bilderna! Jag kommer inte ens ihåg när det hände senast. Wohooo!

Annars har det inte hänt så mycket idag. Har varit ruskigt slö och haft huvudvärk men nu är huvudvärken borta i alla fall, skööönt. Vi gjorde halvdag på praktiken med..fanns inte så mycket vi kunde göra nämligen. Men det var gott att komma hem tidigt och kunna få lite gjort här hemma. Och fick laga mat i "normal" tid. Normal tid för oss alltså, hehe. Men vill ni veta vad jag ska göra nu? Jag ska gå ut i köket och ta min järnmedicin! För det höll jag på att glömma!

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Vände på steken!

Ja idag vände hon på steken denna lilla damen. Idag vaknade hon tidigare än normalt, halv 7. Men det är väl ändå överkomligt för nu slipper vi ju stressa för en gångs skull. Men nu måste jag leta fram lite papper! Ha en trevlig dag!

Lite att greja med..

Kan ju börja med att berätta att Tindra tog sovmorgon idag. Jag vaknade kvart i 9 och FLÖG upp för att springa och väcka Tindra, haha. Annars vette sjutton hur länge hon hade sovit, haha! Hon somnade alltså 18.45 igårkväll och jag väckte henne klockan 08.45. Jäkla unge! Så det blev stressigt värre imorse. Tur att hon fortfarande älskar sin välling och äter det till frukost. Så medan hon låg i sängen och åt välling klädde jag på mig, sen fick jag slita upp henne när hon var klar och slänga på henne lite kläder och sen gick vi till dagis. Tur, säger jag, att jag har en bra chef, hehe. Sen bar det ju av till praktiken, eller jaa, jag plockade upp Björn på vägen ner.

På praktiken idag har det blivit endel fotande. Tog en massa bilder på lite olika produkter. Sen tog batteriet i kameran slut, hehe. Men det blev väl i alla fall runt 200 bilder så nu har jag endel att göra. Ska sätta mig och redigera och gå igenom vilka jag kan tänka mig att använda. Det var faktiskt rätt svårt att fota i min hemmagjorda studio så jag får nog fundera om vi inte ska köpa det där tältet ändå.. Men som sagt, det får bli en annan fråga.

Imorn ska vi i alla fall börja packa och planera inför mässan. Får väl se hur långt vi kommer med det. Tågbiljetterna är ju fortfarande inte bokade dom heller. Aja, nu ska jag börja greja med bilderna! Ha en fortsatt trevlig kväll!

Ge järnet!

Ja nu jäklarns har jag en dunderkur med järn laddat! Eller nää, jag har redan smällt i mig det men det ser verkligen ut som en god (ironi) cocktail när man lägger det på brickan, haha! Ett shotglas med ferronol, ett stoooort piller och en mugg med nyponsoppa. Smaskig blandning detdär! Vill ni se hur det ser ut? Men det får ni inte för som vanligt så funkade det inte att ladda upp bilder. Men tillbaka till tabletten. Jag ringde nämligen min bm för att få prata med henne personligen och inte med hennes kassa bm-student. Hon rekomenderade att jag skulle försöka köpa niferex. För dom går nämligen att ta isär. Det är en jättestor kapsel men den går att dela på så att alla "minipiller" som är i den går att hälla ut. Så detta testade jag och gud vad lätt det gick plötsligt! Visserligen tyckte hon att jag skulle fortsätta ta ferronolen också så nu har jag dubbel dos av järn kan man säga. Får väl hoppas att det hjälper något..

Dagen idag på praktiken, jaa, jag har ju som sagt ingen ork i kroppen så jag fick inte gjort så mycket egentligen. Satt och kollade på tågbiljetter till sthlm nästa vecka. Men fy sjutton vad dyrt det blir! Men men, det finns inte så mycket att göra åt det. Tur att Björn i alla fall fick ner priserna på hotellet. Hade han inte fått det så övervägde jag faktiskt att stanna hemma för att göra det så billigt som möjligt. Men det är ju i alla fall löst nu så jaa, vi åker om en vecka. Och jag hoppas verkligen att jag kan ha fått upp mitt hb tills dess så att jag orkar vara social och kanske på bättre humör. Jag och Jesper ska ju turas om att vara på hotellet med Tindra eftersom mässan är på kvällarna. Jaja, det blir nog bra detta!

Imorn blir det dock att försöka fota lite på praktiken. Måste ju fota alla produkter innan onsdag då det är tänkt att webshopen ska öppna. Sen får vi även besök av sellecta imorn på eftermiddagen. Men jag ser nog mest fram emot lunchen, haha! Jag och Jesper funderar på att käka på atlantic på lunchen imorn, hihi. Så sjukt jäkla gott alltså! Men får väl se hur det blir med det.

Nästa vecka på Tisdag får vi i alla fall hämta det "nya" köksbordet och stolarna. Äntligen slipper vi det trasiga, haha! Då får vi se om jag klär om stolarna eller om jag låter det vara. Bättre kommer det då bli i alla fall. Även en säng till Tindra kommer hämtas. Ska pröva montera den i hennes rum så jag får se hur det blir. Vet inte om vi behöver köpa en ny madrass bara, men det är ju lugnt. Och så behöver hon ju självklart nytt täcke och kudde, men det är på gång det med. Ska beställa hem det från haléns tror jag det var och så måste hon ju självklart få lite nya sängkläder, hihi! Alltså jag menar påslakanset om ni inte förstod när jag sa sängkläder, haha!

Nä nu får jag sluta skriva, blev nog långt ändå. Kanske skriver mer sen när jag kollat vad som finns mer för roligt på haléns, haha!

Nervös!

Ja jag blev nervös nu när jag tog upp Tindra ur sängen. Hon kändes så varm så jag trodde att hon hade fått feber igen.. Men jag tog febern nu och det var då ingenting, så nu kan jag andas ut igen! Hon har ju hostat hela natten som vanligt. Tror att hon har varit fri från hosta på natten ett par dagar men nu började det igen. Aja, jag får väl skylla på dagis. Måste försöka komma ihåg att ringa barnmorskan idag också. Har några frågor till henne.. Jaja det blir bra. Nu måste jag leta upp grejerna jag ska ha med mig till praktiken. Ha en trevlig dag!

Ny vecka nu igen!

Ja jag tyckte nyss att jag skrev ungefär likadan rubrik, haha! 33+0 idag alltså. Känns inget speciellt med det. Så jag vet inte vad jag ska säga faktiskt. Här kommer en bild på magen..

Nä det blev ingen bild! För att blogg.se som vanligt inte vill samarbeta! HELVETE VAD FÖRBANNAD JAG BLIIIIIIIIIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Så jag återkommer senare..



Sådär, nu gick det.. Kanske jag kan lugna mina nerver lite..GRR!

Jo en sak kan jag skriva om min graviditet nu. Man ska inte ropa hej fören man kommer över ån.. Jag har börjat må illa. Ruskigt illa. MEN jag har inte kräkts ännu i alla fall. Det är skönt så länge jag slipper det, men fy vad illa jag mår. Det kommer och går lite och har gjort så i några dagar, men idag är nog värst hittils. Känns som att jag får springa och spy vilken sekund som hellst alltså. Blir äcklad bara jag tänker på mat. BLÄ! Men det finns dom som har det värre, så jag ska inte klaga. Jag har ju inte spytt och jag behöver inga näringsdropp (jag lider med dig!). Nåja, kan väl bara hoppas att det går över snart. Känner ju som sagt inte för att börja må illa nu när man är så nära mållinjen!

Nää det var nog allt för denna gången. Nu ska jag kika vidare medan jag väntar på oth! Ha en trevlig kväll!

Nu kommer bilder! (Och en jädrans massa text!)

Ja nu kommer lite bilder från igår, hehe. Eller jaa, jag sa ju att jag skulle visa hur det blev ute på framsidan med ljusslingan och sådär. Det blev faktiskt fint och väldigt mysigt. Här är den..och även en bild på Tindras nya "julstjärna". Ja, det är väl egentligen en julstjärna men den lyser rosa så jag tycker inte att den är speciellt julig..eller?



Som sagt. Den är inte så julig men väldigt mysig och den passar in. Dock ska kabeln gömmas lite snyggare, hehe. Nu har jag även kommit på hur jag vill göra med möbler i hennes rum. Jag ska förmodligen åka och köpa 2 stycken hyllor nästa vecka som jag ska måla vita. Eller man kanske skulle måla dom svarta för att matcha hyllan på väggen? Fan nu krånglade jag till det för mig själv. Skit samma. Nog om detta då.

Tindra fick ju som sagt en ny leksak igår. Och som hon älskar sin lilla musse pigg! Hon älskar ju att titta på musses klubbhus på playhouse disney så ni kan tänka er att nallen blev poppis?! Hon ska ha med honom överallt, till och med i sängen. Han ska även sitta och titta när hon pusslar. Mycket viktigt! Haha! Sen kan jag även säga att hennes ballong som hon fick på höstmarknaden i vänersborg lever ännu. Det är en seglivad jäkel men den lever och är fortfarande i luften! Dock är hon inte lika intresserad av den längre. Den har väl blivit tråkig som allt annat, haha. Här kommer lite fler bilder på min lilla snutta!

Min lilla busa! Syns lite dåligt på bilderna nu men ser ni vad korta hennes byxor har blivit? Sådär är i princip vartenda byxpar hon har här hemma nu. Eller nja, hon har väl några byxpar i storlek 86 som hon kan ha men jag kan ju säga att hennes outfits är allt annat än varierande, haha! Måste ta tag i det nu. Men känner liksom inte för att sticka till torp efter praktiken direkt. Så hon får klara sig fram till helgen tror jag.

Har ju även varit hos barnmorskan idag. Lite segt faktiskt då jag verkligen inte alls gillar hennes student. Är inte ens säker på om hon prickade rätt på hjärtljuden. Så jag ville bara gå därifrån. Dåliga värden hade jag med. Kanske därför jag har haft ett sånt jäkla humör det senaste? Kan det bero på dåliga blodvärden? Haha! Jaja, fick ännu en gång höra hur lågt blodtryck jag hade. Man blir ju förvirrad. För bm-studenten säger lågt medan uskan säger normalt. Här är mina värden..
BT: 100/60
Blodsocker: 3.8 (kan det stämma? Hon berättade ju då inte ens vad mina värden låg utan jag försökte tjuvkika..)
HB: 100 (lågt, fy skäms på mig!)
Vikt: 78,8kg
SF: 34cm även denna gången
Hjärtljuden: 133slag/minut

Efter barnmorskan så åkte jag och plockade upp chefen (Björn) och Jesper och vi åkte vidare till torp. Där lämnade jag in min blixt. Tyvär fick jag ju ingen ny direkt utan måste skickas runt först. Den beräknades vara klar till den 7 december. SUCK!! Jag som hade behövt den NU! Men men, förhoppningsvis hinner jag få den innan jul i alla fall. Annars blir jag fan sur på riktigt.. Sen tog vi oss en tidig lunch. Alla var ju hungriga. Så vi gick till briggen och tog oss varsin ost och skinkbaguette. Dom är så fruktansvärt goda där! Dom borde ni testa, ost och skinkbaguetterna alltså. Efter det så åkte vi ju till lokalen då. Jag började plocka bland dessa miljoner filmer. Jag kom fram till att jag aldrig vill ha ett företag som kräver ett lager som måste inventeras, haha! Men jag tror att det går framåt i alla fall. Dock har jag ju inte ens tagit mig igenom hälften av alla filmer så jag lär nog svära många gånger till! Sen blev det handla och åka hem. Väntade ju på ett par som skulle komma och kolla på våran barnvagn. Vet dock inte om dom var så intresserade men det lär märkas. Smaken är ju liksom olika. Men dom skulle höra av sig. Skulle ju vara skönt på ett sätt. Men på ett sätt är jag rädd att göra mig av med den då jag inte vet hur Tindra kommer vara. Men det märker vi. Annars får jag väl putta runt på en syskonvagn med en tom plats, haha. Och nu sitter man här, lillan nybadad och stensover. Försöker känna lugnet... Men jag kom på en sak till jag tänkte visa er. Jag köpte ju som sagt en såndär stämpel. Märkningsstämpel. Snabb leverans som sjutton! Fick den väl 2 dagar efter beställning tror jag. Och den verkar faktiskt rätt bra. Här är resultatet på en stämplad tröja..



Vet dock inte om jag gjorde på rätt sätt för stämpeln blev svagare i mitten. Men det är säkert mitt eget fel, hehe. För jag stämplade även Tindras skor och termobyxor och där blev stämpeln toppen! Så jag rekomenderar faktiskt denna till ALLA småbarnsföräldrar! Lite tråkigt är det ju att "förstöra" kläderna. Men man kan ju alltid stryka över namnet med sånnadär strykningsbara namnlappar om det skulle behövas. Så jag ger tummen upp för dessa!

Men herregud. Nu har jag suttit och skrivit och grejat med detta inlägg i över en timme, haha! Ni får ursäkta det überlånga inlägget men jag hade så mycket att skriva om idag. Hade säkert fått plats med mycket mer men det får faktiskt vara! Ha en supertrevlig kväll! NU ska jag kika vidare till alla bloggar som jag brukar läsa.. God natt och vi hörs imorrn! Imorrn kommer även en ny magbild!

Segt.

Jag ska nog inte gå och lägga mig tidigt. För då är jag så trött på morgonen.. Vill inte kliva upp! Men då vaknar Tindra och det är bara knata upp ändå för jesper ska ju jobba ikväll och måste vila. Men men, jag piggnar väl till snart hoppas jag. Nu blir det dagis alldeles strax, sen barnmorskan och sen torp. Sen praktik också och ja sen är dagen slut igen. Då ska jag lägga in lite bilder i datorn. Har endel att visa er med. Ha en trevlig dag nu!

Vilken dag!

Ja, fy, jag är helt slut nu! Har shoppat julklappar hela dagen verkligen! SUCK! Har ont överallt nu, hehe. Men det är skönt att ha allt klart nu. Vi brukar alltid vara i sista minuten annars, men inte detta året inte! Nu är vi klara innan första advent ens har kommit, hehe. Eller ja, klara och klara, vi ska väl köpa någon mer julklapp till Tindra men vi orkade inte gå på torp längre. Men som sagt, känns bra att ha klart allt till släkt och sådär. Så nu kan julen komma utan att jag har panik. Blev även köpt lite julpynt idag. Köpte 2 tomtar som ska stå ute på våran framsida och en, med en lykta, som ska stå på baksidan tänkte jag. Köpte även en ljusslinga som ser ut som istappar som vi faktiskt redan har hängt upp på framsidan. Blev betydligt mycket mysigare. Tomtarna får dock vänta till första advent. Köpte en skylt som jag ska hänga på dörren också där det står god jul. Fanken vad julig jag har blivit, haha! Men tanken är i alla fall att vi ska spendera nästa lördag utomhus tänkte jag. Få plocka iordning och ställa undan lite på baksidan. Utemöblerna står ju fortfarande upp. Nu har vi ju dock ingenstans att ställa undan dom så dom får stå kvar men det ska ställas så att inte snön kan lägga sig på det. Kanske skulle göra som grannen dörr i dörr. Hon har satt presenning över sina möbler. Det var rätt smart faktiskt. Och presenningar är ju inte jättedyra. Så vi får väl åka och kolla om vi kan köpa en stor sådan. Sen kommer även våran färgade ljusslinga åka upp då. Men det får som sagt bli ett projekt till nästa helg.

Imorn är det dags för barnmorskan igen. Säkert provtagning. Och nu har jag slarvat igen. Suck. Jag är så kass på det där. Jag har haft för mycket annat på hjärnan. Har ju lagt in påminnelse på mobilen som ska ringa klockan 18 varje dag. Det roliga är att den inte ringer varje dag. Varför vet jag inte. Nåja, det blir nog bra. Efter att jag har varit hos bm så kommer jag sticka ut en snabbis till torp igen. För jag glömde givetvis ta med mig blixten idag. Så imorn får jag sticka och lämna in den. Kan ju alltid hoppas att jag får en ny direkt men jag skulle väl gissa att dom skickar in den. Sen är det ju praktik då. Blir nog mycket planera och plocka denna veckan inför sthlm. Men då har man nått att göra i alla fall, hehe.

Nää nu ska jag kika vidare en sväng. Sen ska jag lägga mig och slappa framför tvn. Har som sagt ont i hela kroppen! Ha en trevlig kväll iaf.

Hopp och studs!

Tindra har börjat hoppa, haha! Frågar man om hon kan hoppa så ställer hon sig och tar sats och hoppar haha. Hon är för söt. Hon kan även tända och släcka lamporna i fönstret när man ber henne. Hon är inte dum serni! Hon plockar även bort leksaker och går med dom till sitt rum om vi säger till henne och frågar vi vart bollen är går hon och hämtar den. Frågar vi om vi ska gå ut och leka hämtar hon skorna och ska vi byta blöja går hon till toa. Orden bara bubblar ur munnen på henne och även 2 ordsmeningar har börjat komma som titta där, pissen där och så vidare. Det är ruskigt kul faktiskt. Nämen oj, tiden springer. Nu ska jag lyxa till denna kväll med att faktiskt sminka mig lite, Hehe. Ha en trevlig kväll allihopa!

Mys och bus!

Ja här har det busats och städats hela morgonen. Men nu sitter man i soffan och myser med underbara mysungen! Hon har dock inte varit mysig hela dagen för jag har redan bytt 3 bajsblöjor och det verkar vara en till påväg, haha. Nåja, det är ju bra att det får komma ut iaf. Nu ska vi snart äta lunch så fort jesper kommer hem. Korv med bröd står på lunchmenyn. Middag äter vi ju inte hemma idag Hehe. Nä nu kom jesper. Ha en bra dag!

Produktfoto och stämplar!

Ja jag har nästan precis kommit hem. Vi blev lite längre i lokalen idag än vad vi räknat med tror jag, hehe. Jesper var med och hjälpte Björn koppla in telefonen som kom idag. Nån såndär ip-grej. I alla fall, lite produktfoto har det i alla fall blivit. Dock kom jag fram till att min blixt har lagt av. Trevligt värre. Så jag måste leta upp kvittot på den och se om jag kan få en ny eller nått. Kul att den inte ens höll i ett halvår! Kanske därför man ska köpa lite dyrare grejer.. Hur som hellst så gick det väl hyfsat ändå tycker jag. Tog ju inte så många bilder. För vi har inte införskaffat något sånthär än: http://www.kjell.com/?item=57330&path=360000000,372000000 som det är tanken att vi ska göra. Tror att bilderna kan bli bättre då faktiskt. Så jag pysslade ihop min egna lilla låda idag, haha. Med vita papper, tejp och kartong. Men men, vi får väl se när tältet införskaffas. Annars kommer jag förmodligen få ägna ännu mera tid åt att redigera bakgrunden en massa p.g.a att man ser skarvar och sånt. Nåja, så är det i alla fall.

Ang. stämplar så kom den där märkningsstämpeln idag. Har inte hunnit testa den ännu men jag hoppas att den funkar bra. Den verkade då helt klockren som sagt! Får se om jag testar imorn eller nått. För nu känner jag mig helt slut i kroppen och ska alldeles strax lägga mig på soffan och glo på Johan Falk! Så jäkla bra!

I övrigt har jag nog inte så mycket mer att säga. Imorn är det "kalas" i skogarna i dalsland. Ska väl försöka städa lite på dagen också. Men det blir nog bra.. Hoppas alla får en trevlig kväll! Kramar från mig!

Fredagen den 13e!

Ja det är det idag. Fredagen den 13e. Skrämmande? Nae, för dagen kunde inte börjat bättre än vad den gjorde faktiskt..! Igår bestämde vi (Björn) att vi inte skulle börja fören vid 10.30-11.00 idag. Visst det! Men jag tänkte, bara för att jag ska få sovmorgon kommer Tindra garanterat vakna före fan och inte vilja somna om. Det är det vanliga. Men när jag vaknar idag och kollar på klockan och inser att den faktiskt är 8.35 och inte ett ljud från Tindra ännu så blev jag glad och kände hur utvilad jag faktiskt var. Huuur skönt som hellst. Två minuter efter det så vaknar hon dock, hehe. Men det var ju bara bra, då blev vi inte allt för sena till dagis. Men som vanligt vaknar hon glad som en solstråle! Man kan verkligen inte få en bättre start på dagen!

Kan ju bara hoppas att resten av dagen blir lika bra! Men när jag kom hem från dagis funderade jag på att gå ut och fota alla löv i fina färger innan vintern kommer på riktigt. Det är ju en riktigt fin höstdag idag! Tittar upp mot skogen och mitt leende släppte. Alla löv har ju för sjutton ramlat av redan! Så nu är det officeelt inte höst längre. Nu har vintern kommit.. Så nu börjar vi vänta på snön på riktigt. Kom snö, kom!


Jahaja...

Ingen lust, ingen ork, less.. Men vad gör man? Lägenheten har förvandlats till ett kaos också, haha! Och jag orkar inget annat än att skratta åt det.. Blir inget långt inlägg, orkar inte tänka. Hörs imorgon..

Goder morgon!

Idag blir det fullt upp. Kan man säga. Tänkte även hinna förbi biblioteket och hämta en bok som jag reserverat. Får väl se vad man hinner. För vi behöver handla också. Men det får jesper göra om vi inte hinner båda 2. Men gäsp vad trött jag var när Tindra vaknade. Hade verkligen ingen lust att vakna, haha! Aja, nu är hon på dagis i alla fall och jag ska åka hemmifrån alldeles strax. Rackarns rackarns säger jag. Jag måste ha en ny kalender. Min gick ut i oktober och kom aldrig mer tillbaka. Men alla kalendrar jag hittat börjar ju inte fören i december. Fast det får väl gå. Jag har ju mobilen om det skulle vara nått superviktigt att skriva ner.

Igår beställde jag hem en, vad jag tror, är en smart grej. Får väl se när den kommer så att jag får pröva den! Det var i alla fall en klädstämpel av nått slag. Märkningsstämpel som funkar även på textilier. Supersmart tycker jag! Dock är ju stämpeln svart så på mörka kläder får man ta fram en vanlig penna. Beställde dock en sån med för bara 19kr så det är lugnt. Hoppas att det inte dröjer allt för länge innan den kommer. Nu kommer det gå fort att märka kläder! Ooh yeah!

Nää nu ska jag som sagt dra mig.. Ha en trevlig dag allihopa!

Klaga och klaga..

Känner för att skriva en jätteroman och klaga hur mycket som hellst på allt och inget just nu. Är på sånt humör och jag vet, för en gångs skull, vad det beror på. Men jag orkar inte. Kan väl säga som såhär..fullt upp kommer det vara resten av hela november. Har ingen aning om när vi ska ha tid att vara vi, liksom.. Inte ens på helgerna. Jag börjar tröttna på att Jesper alltid jobbar kvällar/nätter. Saknar att kunna en kväll mitt i veckan.. Som vi gjorde förr. Kunde vi käka lite tacos och glo på en film.. Nu är jag själv..ensam..det var JÄTTESKÖNT i början att få egen tid och bara vara själv en stund. Men nu börjar jag bli ruskigt uttråkad. Jag har alltså inte ens lust att greja i photoshop längre. Ingen inspiration och ingen lust. Vad är det som händer med mig egentligen, haha!

Jag är trött på mitt hår. Känns som att det var en evighet sedan jag var hos frissan fastän det bara var typ..2 månader sedan kanske? 6augusti var det visst jag klippte mig.. Så det är 3 månader sen. Men ändå. Jag ska dock inte klippa mig nu. Har ju fan precis slutat lösa allt mitt hår..! Sen är jag less på magen..vill ha tillbaka min platta mage som jag hunnit få innan jag blev på tjocken igen!

Nää vet ni vad? Nu är det nog bäst att jag slutar skriva..annars kommer jag klaga ännu mer.. Men jag avslutar med en dagens-lista!

dagens låt: Rix FM
dagens klädsel: Svart klänning och lila strumpbyxor som nu gått sönder..rev upp dom med naglarna som nu är avklippta!
dagens skor: Hade foppisar på praktiken annars mina svarta lurviga (skor)
dagens frisyr: Uppsatt i en tofs!
dagens mat: Micromat.
dagens händelse: Praktik
dagens planer: Sova..
dagens vill ha: Bättre humör?
dagens saknad: Min icke-gravida kropp!
dagens tråkigaste: Mitt humör där med..
dagens roligaste: Vet inte..
dagens dummaste: Jag själv..
dagens köp: Mat
dagens godis: Sport lunch
dagens mående: Bra.
dagens äckligaste: Tindras bajsblöja när hon kom till kontoret med Jesper.
dagens sötaste: Inte då jag i alla fall!
dagens komplimang: Tjockis!
dagens kärlek: Jesper & Tindra! 
dagens dryck: COCA COLA!!!
dagens telefonsamtal: Ringde till cafébar om kaffemaskin. 
dagens känsla: Less!

Design för ett par dagar sen..

Ja jag har ju inte visat designen som jag gjorde för ett par dagar sen, hehe. Har inte orkat. Men här kommer den i alla fall. Klicka på bilden för att komma till bloggen och se designen i helhet..



Annars har inte så mycket hänt idag. Praktiserat, kommit hem och käkat. Det är väl vad jag hunnit. Har lagt lillan med som var stentrött. Redan onsdag idag också. Shit vad tiden går snabbt när man har roligt, hehe. Hann bli klar inne på lagret med det som skulle fixas. Sen ringde jag och bokade ett möte med cafébar, hehe. Dom kommer till kontoret på Tisdag och demonstrerar lita kaffeautomater. Nice! Hoppas det blir den med svingod varm choklad! Då lär inte jag göra annat, haha!

Får väl se när vi ska börja med inventeringen också. Blir nog bra..

Lite ordning!

Ja nu börjar man få lite ordning inne på lagret, hehe. Jag har grejat där inne hela dagen igår och så lite idag och nu är dom flesta kartonger på plats. Nu vet jag i alla fall på ett ungefär vart allt står och sådär. Men det är ju ingen ordning så att man vet precis var den och den filmen är. Men det ska det bli efter inventeringen som ska göras. Men nu är det i alla fall så att man kan gå där inne utan att snubbla över sina egna fötter liksom. Filmer där, leksaker där, roliga grejer där och så vidare. Känns gött i alla fall.

Nu har vi ju även börjat kolla på julklappar. Jag tror att vi har det mesta klart faktiskt. Eller vi har väl köpt hälften men vi har bestämt vad vi ska köpa till resten också. Så vi behöver inte springa och leta som några idioter, hehe. Det känns ännu skönare att vi faktiskt inte är ute i sista minuten! Funderar på om jag skulle tjuvhandla en julklapp till min gubbe med, haha! Vi har ju slutat handla julklappar till varandra. Tycker att det är rätt onödigt. Speciellt eftersom vi har gemensam ekonomi. Jag köper julklappar för hans pengar och tvärt om, haha! Nää det känns som sagt rätt onödigt. Han kan köpa det han vill ha. Och jag vet aldrig vad jag ska köpa ändå så det brukar sluta med att jag köper en tröja eller nått sånt. Inte speciellt tänkvärt. Aja, det blir nog bra.

Nä nu ska jag sluta tjöta om julklappar och fortsätta jobba. Men jag måste säga att det är fruktansvärt gött att ha något annat att tänka på och ha något annat att göra! Även om det märks att man är gravid. Man har ju långt ifrån samma ork som förr.. JAJA nu skulle jag ju sluta tjöta.. Ha en bra dag allihopa!

Tack igen!

Tack för era grattis igen, Hihi. Vi har ju faktiskt planerat att gå ut och äta även om det blev lite senare än tänkt, Hehe. Men fredagen den 20e är nya planen i alla fall. Då blir det att boka bord på cheers! Ang. min mage så ja, jag tror faktiskt att den har sjunkit lite. För jag har haft mycket mindre andningssvårigheter nu det senaste. Känns otroligt skönt faktiskt! Men nu ska jag greja. Ha en trevlig dag :)

Har totalt glömt..

Ja jag måste ju bara få tacka för alla gratulationer i söndags.. Jag och Jesper firade ju våran första bröllopsdag tillsammans. Så tack för alla gratulationer!

Ny vecka ju! 32+0 (v.33)

Ja idag går jag in i en ny vecka i graviditeten. Går in i vecka 33. Jag mår ungefär som "vanligt". Det vill säga, foglossning, halsbränna, trött och konstant hungrig, haha! Nää inte riktigt men jag är oftast sugen på nått och vill stoppa nått i munnen. Och det ska jag snart få göra. Ska ta och slänga in en panpizza i micron. Men jag måste bara visa. Jag blev så full i skratt när jag läste om min "nya vecka" på barntotal.se. För en sak denna vecka stämmer inte in alls, haha! Såhär står det:

Barnet kan nu skilja på ljus och mörker och pupillerna kan vidga och dra ihop sig. Precis som en nyfödd bebis sover barnet mestadels av tiden. Nu kan det till och med ha REM-sömn, det vill säga den delen av sömnen som man drömmer under. Barnets lungor är nästan helt färdigutvecklade och deras alveoler är täckta med surfactant som ska hjälpa barnet att andas när det är fött. Det samlar på sig fett som värmer och skyddar och barnet ökar en hel del i vikt under graviditetens sista veckor. Nu ligger det oftast i rätt ställning inför födseln, det vill säga med huvudet nedåt.

Barnet sover mestadels av tiden. KNAPPAST! Denna unge är då konstant vaken enligt mig.. Och någonstans stod det att barnets sparkar numera känns som rullningar så att man minsann skulle slippa dom hårda sparkarna i revbenen, haha! Inte det heller, gör fortfarande svinont! Tror att det var på gravid.se jag läste det. Jaja, det kommer väl.

Nåja, jag får avsluta med en liten bild på magen tror jag. För nu ska jag värma min pizza och kika på nyaste avsnittet av one tree hill!


Praktiken

Ja, då sitter man här då. Första riktiga dagen på praktiken. Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg innan jag ska börja. Jag ska greja lite inne på lagret och sådär. Tindra fick faktiskt gå till dagis idag. Prickarna är som bortblåsta! Och "febern" hon hade igår kan ju inte ens räknas som sagt. Så ja, hon fick faktiskt gå dit. Skönt för Jesper som får sova en stund extra nu efter jobbet. Han var ju stentrött efter att ha behövt gå upp tidigt igår.

Jag fick i alla fall svängt förbi apoteket påväg hit. Köpte en såndär elastisk linda till handleden. Det är skönt att ha lite extra stöd när man har ont. Den värker ju liksom inte utan det gör ont när jag rör på den så nu känns det bra. Sen svängde jag ju förbi af och lämnade papper. Nåde dom om dom stämplar över mina datum igen, då kommer jag ICKET vara lika snäll som förra gången! Jävla idiot..

Nää nu ska jag ta och sätta igång. Får väl se hur långt jag kommer. Ha en bra dag!

Dags igen!

Ja då var det dags igen. Nu har jag så ont i min handled att jag knappt kan röra den. Vicka den fram och tillbaka är olidligt och det är fanimej omöjligt att torka sig när man varit på toa! För det värsta är att det är min högra handled som gör så förbaskat ont. Får väl hoppas att det också är en graviditetskrämpa. Dessvärre är jag nästan helt hundra på att det INTE är det. Jag har ju haft såhär till och från i säkert 2 år nu. Så det kanske började som en graviditetskrämpa när jag väntade Tindra, haha! Aja, skönt är det inte i alla fall men jag borde kanske ha väntat det. Får väl se om jag också åker på att operera mina handleder precis som mamma, mormor och gammelmormor (vet inte om det går ännu längre tillbaka också?). Men som sagt, det återstår att se.

Just det ja, nu kom jag på vad det var jag skulle göra vid datorn, haha! Jag skulle se om jag hittar sånna där närvarorapporter på försäkringskassans hemsida och skriva ut och fylla i. För imorn måste jag förbi af och lämna in den så att jag får några pengar denna månaden!

Bus & lek!

Ja idag har det inte varit en lugn stund! Det är väl inget som hellst fel på Tindra? Haha! Dock äter hon fortfarande inte. Har inte gjort det på hela helgen heller. Men jag fick i alla fall svar på varför hon är dålig i magen. Tror jag i alla fall. Hittade nämligen 2 nya tänder i hennes mun idag, hehe. Kan ju vara orsaken till hennes plötsliga vägran till fast mat. Gick inte ens att muta henne med pizza. Men vi får väl se om det vänder snart. Hon fick lite blåbärssoppa efter middagen och det åt hon. Men busat har hon i alla fall orkat! Hon har hoppat, busat, dansat och lekt hela eftermiddagen här. Hon körde totalt slut på Jesper innan han skulle åka till jobbet, haha! Lite svårt att fånga hennes rörelser på bild, men kolla här!

Här får ni ju se hennes nya dress som jag köpte igår också, hehe. Den är jättemjuk och skön! Frågar man Tindra vart hennes nya kläder är så pekar hon jättestolt på koftan, hehe. Hon fick lite nya kläder även idag. En klänning av farmor och en body av oss. Dom ska hon nog få ha på sig imorn så jag får väl visa en bild då.

Det blir inget dagis för henne imorrn heller. Vårdcentralen ringde upp mig förut och sa att våran bvc-tant varit borta hela dagen. DUMT att dom inte har en typ av telefonsvarare som säger det! Men men, hon skulle i alla fall be henne ringa mig imorrn. Så då får väl Jesper åka med henne dit om det blir så. Om nu inte dessa prickar skulle försvinna under natten, det vet man ju aldrig. Feber hade hon då ytterst lite i alla fall. 38 grader prick! Och det var ändå på kvällen efter badet..

Badet ja, haha! Hon har ju lärt sig hur man sätter på och stänger av kranen..SUCK!!! Så hon står och leker med den. Idag kom hon dock på något nytt. Hon kom på att man kan dricka vattnet också! Kolla själva!

Lilla trollunge! Kul tycker hon att det är i alla fall.

Vi gick faktiskt ut och lekte en liten stund förut. Dock bara en halvtimme eller nått. Det var så jääävla kallt, haha! Sen blev det bara ensamt för alla andra gick in. Men Tindra fick i alla fall lite frisk luft, det behöver hon. Haha ojdå, detta blev visst ett inlägg helt om Tindra, haha! Jaja, det är väl så det är. Jag har i alla fall inget mer att skriva för tillfället. Kommer jag på nått mer får jag väl skriva ett inlägg till. Ha en trevlig kväll i alla fall!

Svar och bilder.

Tack för alla kommentarer! Tänkte svara på några.

Emelie: Nej, vi har inte bytt blöjor. Tindra har samma blöjor som hon haft sen hon föddes. Eller jaa, större givetvis, men samma märke och sort. Så det är inte blöjeksem.

Anki: Nä dom är inte upphöjda eller nått sånt. Jo vissa känns lite som knottror bara. Men 3 dagarsfebern är det inte heller då hon har alldeles för "konstiga" symptomer.

Antagligen är det vanliga virusprickar. Det var vad dom trodde på sjukvårdsrådgivningen i alla fall. För bvc var då helt omöjliga att få tag på. Svarar inte eller nånting! Jag blir så jäkla trött på dom! Dom kan ju i alla fall ha en jäkla telefonsvarare som säger att dom är borta eller hur?? Funderar på att byta för det är fan inte första gången det är såhär. Och vårdcentralen hade inte tid för att ringa upp mig fören 16.10 i eftermiddag (såndär telefongrej att dom ska ringa upp, någon slags telefonkö eller nått..). Men men, jag får lita på sjukvårdsrådgivningen helt enkelt. För hon har ju inte feber längre, tror jag. Hon känns inte varm i alla fall. Ska dock ta febern ikväll och se..

Nog om detta då..hur går praktiken? Jaa, idag har varit en tung dag, haha! Min "praktik" gick ut på att åka till vänersborg och lämna en bil som vi haft på mässan i helgen, hehe. Så nu är jag ledig. Imorn ska jag dock till praktiken. Ska bara svänga förbi arbetsförmedlingen först och lämna in närvarorapport till aktivitetsstödet. Så imorn blir det väl att disskutera lite arbetsuppgifter och sånt kan jag tro. Nåja, här kommer dom få bilderna på våran monter på mässan.







Nu fick ni även en bild på mitt mysiga hotellrum, hehe. Det var faktiskt väldigt mysigt. Nyrenoverat, platt-tv, egen toalett+dusch och jaa..som sagt, väldigt mysigt enligt mig. Gott sov jag med. Synd att man inte hade lite längre tid på sig att "spendera" (läs slappa) där inne. Det var ju egentligen bara dit och sova, duscha sen skulle vi gå igen, hehe. I alla fall, nu ser vi fram emot nästa mässa! Den blir i stockholm den 24-29 november!

Nää nu ska jag ta och städa undan lite i köket och kanske sparka igång Jesper att plocka lite i vardagsrummet..igen.. Ha en trevlig dag!


Scharlakansfarlakan?

Är det inte så "miniatyrvanheden" säger i lilla jönssonligan? Att han har fått scharlakansfarlakan? Nu är det ju så att Jespers mamma även nämnde scharlakansfeber åt Jesper förut. Jag var ju tvungen googla. Nu verkar det som att Tindra har alla symptomer på detta. Jag kanske bara är nojig, ingen aning. Men sjukdomen börjar som en vanlig förkylning med feber, ont i halsen, hosta och allmän sjukdomskänsla. Ja hon har som sagt "varit" sjuk. Illamående och kräkningar kan förekomma. Hon spydde lite imorse. Inga mängder men ändå, hon kan ju vara illamående för det? Och prickar i massor.. Ja se själva:



Ett till symptom var även röda kinder. Och det har hon också haft, eller ja, hon har.. Jag tycker ju även läpparna är väldigt röda på henne men det vet jag inte om det beror på detta. Så det blir till att ringa bvc det första jag gör imorgonbitti. För är det scharlakansfeber måste hon få penicillin och då kan hon iaf gå till dagis om 2 dagar liksom. För då skulle hon vara fri från att smitta andra. Men som sagt. Jag är ingen doktor så jag kan inte bedömma eller ställa diagnoser. Säkert bara jag som nojjar i onödan men hellre det än att inte bry sig, eller hur? Men vad tror ni? Någon som har barn som haft scharlakansfeber??

P.s. Bilderna från mässan kommer imorn. Orkar verkligen inte nu.. D.s

Äntligen hemma!

Ja nu är man äntligen hemma. Eller jaa, vi var hemma vid 6 imorse. Då packade vi ur bilen och sådär. Så jag klev innanför dörrarna här hemma klockan 7. Då hade Tindra precis vaknat, hihi. Så jag fick mysa med henne lite innan jag gick och lade mig. Upptäckte dock att hela hon är prickig! Vet inte vad det kan vara. Svärmor gissade väl på 3-dagars-feber (som dom enligt bvc bara kan ha en gång men det är kanske dom kan ha fler?). Men men, Tindra verkar inte ha ont av prickarna i alla fall. Och prickarna ser ut att vara alldeles för små och för ljusa i färgen för att vara vattkoppor! Nåja, nu har jag i alla fall fått sova i 2 timmar. Jag ville inte sova längre för då kanske jag har svårt att somna ikväll. Bättre att jag lägger mig tidigare ikväll istället och får sova ett antal timmar.

Jag hade velat att Tindra skulle vakna snart. Hon ligger och vilar. Tänkte att vi skulle hinna käka en lunch på briggen idag innan Jesper börjar jobba. En liten farsdagslunch. Men Jesper ville vara på jobbet senast 14 så det kan bli lite tajt. Aja, vi får väl se.

Jag har tagit några bilder på våran monter på mässan. Tyvär var det ju totalt foto och filmförbud där inne så mer bilder har det tyvär inte blivit. Dock orkar jag inte lägga in bilderna nu så jag får visa dom vid ett annat tillfälle. Nu ska jag snabbkika lite och som sagt, hoppas att Tindra vaknar snart annars får jag väl väcka henne.. Ha en trevlig dag!

God kväll på er!

Nu sitter man på mässan igen. Filurar lite på vart och hur vi ska ställa saker och ting. Men det blir nog bra till slut. Vi har ju en halvtimme kvar tills mässan startar. Jag funderar på hur sjutton man ska orka köra inatt. Men jag kanske kan hitta någonstans och lägga mig en stund. Får väl se. Runt 21 kommer nämligen 2 tjejer till och hjälper oss. Så då kan man alltid smita iväg en stund. Nåja, vi får som sagt se hur det blir.

Nää, nu ska jag se om jag kanske hinner snappa upp lite från omvärlden, haha!

Erotikmässan!

Snacka om att man är slö och har lite ont i kroppen idag! Puh! Men ny dag, nya tag! Idag måste vi få sålt lite grejer alltså! Hehe. Jag glömde ju berätta igår. Jag har sett på min första stripshow live! Den första showen jag såg så var det 3 killar som var på scenen. Iklädd endast ett badlakan runt midjan. Dom tog upp varsin tjej på scenen och gjorde en lapdance på dom. HANDS INCLUDED! Tjejerna fick alltså tafsa och nypa hur mycket dom ville, haha! Sen när dom sitter grensle över tjejernas knä så tar dom av sig badlakanet..! Oh vilka rumpor, haha! Sen var det inte så mycket mer. Sen kom en manlig strippa som dom hade flugit in speciellt från spanien(!!). Carloz. Han var dock inte så bra som han verkade. Han dansade lite och åmade sig. Men jag har alltid haft lite svårt för killar i stringkallingar.. Men det var i alla fall en upplevelse. Sen träffade jag en kille som stod och dividerade med mig i säkert en halvtimme om hur han önskade mig lycka till i livet och att han hoppades att livet skulle bli så bra för mig. Om att livets dröm var att få barn..jojo! Haha! Sen klappade han mig på magen och frågade om han/hon sparkade (ja han frågade faktiskt om det var ok att han klappade mig på magen, haha!). Jaa, vilka roliga människor man stöter på egentligen.. Denna snubben var typ 18-19 bast. Ändå tyckte han sig veta vad hela livet gick ut på, tss.

Nåja, dagen idag alltså. Jag har precis tagit mig en uppfriskande dusch! En lång dusch för att vara jag. Jag duschade väl i 15-20 minuter. I vanliga fall duschar jag på 10, hehe. Nu ska jag bara sminka mig lite, packa ihop mina saker och sen gå ner till frukostbuffén. MUMS!! Jag är sååå hungrig. Sen tror jag att vi ska åka och kolla om vi kan få köpt lite presentpåsar som vi kan slänga ihop till ikväll. Så jag borde sätta lite fart nu. Visserligen är det iaf en halvtimme kvar innan vi ens bestämt oss för att mötas där nere. Men jag orkar inte stressa.

Ha en underbar dag. Får väl se hur mycket bloggande det blir idag.. Men herrejisses vad jag saknar mina två där hemma.. En speciell puss på er! From Ängelholm with love!

En snabbt inlägg..

Ja jag tänkte bara skriva ett snabbt inlägg. Vilken dag det har varit idag! Trots väldigt lite folk har det ändå varit trevligt. Men idag hade vi även hjälp från två tjejer till. Det tackar vi för! Imorrn kommer vi dock vara själva. Jag, Björn och David. Får väl se hur det går. Men det ska nog gå bra. Är det lika lite folk som det var idag så lovar jag att det inte kommer vara några bekymmer alls. Frågan är bara hur morgondagen kommer bli. Den dagen kommer att bli ännu längre. För tanken är att vi ska packa ihop montern, packa in det i bilen och sen åka hem direkt på natten. Jag kommer vara totalt utslagen på söndag och Jesper jobbar. Huuh! Men men, vad gör man inte för att ställa upp? Men vet ni vad som händer nu? Nu ska jag och skruttan i magen lägga oss i sängen och somna! Det ska bli otroligt skönt! Nu ser man fram emot hotellfrukosten imorgon!

Kram och godnatt från oss!

Live från erotikmässan!

Japp! Just nu befinner man sig i skåne. En bit utanför Ängelholm ligger ett ställe som heter Ekebo nöje. Där sitter jag på en erotikmässa. Det trodde ni inte om mig va? Haha! Än har det inte dragit igång så ordentligt. Dock är det tjejkväll här fram till klockan 21.30. Manliga strippor kanske kunde vara något? Haha! Får väl se om man tar sig en sväng här. Just nu har man bara hunnit packa upp allt i montern och varit in till ängelholm för att checka in på hotellet. Det har tagit flera timmar. Men det är rätt skoj faktiskt. Man får se mycket kan jag garantera er! Så för all del! Har ni vägarna förbi tycker jag att ni ska komma in och gå en sväng! Rätt skoj!

Nu måste jag ge mig i alla fall! Ska försöka se om man kan lära sig priserna haha! Jag får se om jag orkar blogga mer sen inatt. Annars kommer ett inlägg imorn..

God morgon..

Känner mig rätt stressad. Inte över att åka utan över att jag ska lämna Tindra. Men hon har ju sin pappa så hon klarar sig. Värre för mig, haha! Nä nu luktar det skit igen så det är bara byta blöja sen får vi nog väcka jesper. Ha en underbar dag!

Gamla bilder!

Det blev visst ett inlägg till, hehe. Men jag hade så tråkigt nu på kvällen så jag satte mig och kollade igenom gamla bilder. Hittade denna..



Det är en gammal "modellbild" som togs på mig i september för 2 år sedan. Tyckte att bilden i sig var ganska fin faktiskt. Men tråkigt som jag hade så satte jag mig och grejade med photoshop. Gjorde en lätt grej bara. Satte en sepiatoning och ökade intensiteten något och även kontrasten ökades.



Sen var jag ju tvungen testa några övertoningar som jag hittade med, haha!
Bild 1: Övertoning som hette "gammalt papper"
Bild 2: "Gammalt foto"
Bild 3: "Lysande krita"

   

Det är ju så himla skoj att sitta och greja. I alla fall när man har lite fantasi. Fast det är ju värre med den saken. Jag har ingen fantasi. Jag satt mest och klickade och testade mig fram, haha! Jaja, man kan göra det också.. Visste inte ens att jag hade så många övertoningar, men jag måste ju ha laddat hem det från någonstans i alla fall. Kommer dock inte ihåg från var. Jaja, nog tjatat om detta. Vad finns det mer som man kan göra i ps? Jag vill greja men som sagt, fantasin tryter. Jag får nog gå och hämta mig en apelsin (och ta min järngrej!) så kanske man kommer på nått skoj. Ha det bra så länge!


Bestämt inför helgen!

Japp, det blev verkligen ändrade planer. Jag och Jesper kommer inte gå ut och äta denna helgen. Får ta det en annan gång. Jag kommer att fira våran bröllopsdag nere i skåne, haha! Jag ska åka med Jespers bror och hjälpa till på en mässa som dom ska på någonstans utanför Ängelholm. Får väl se hur det kommer gå. Det är ju bara jag som har körkort också. Så det blir jag som får köra. Får hoppas att det går bra. Värst blir väl på lördag då vi ska köra hem på natten. Men det ska nog inte vara några problem. Det jag gruvar mig mest inför är väl att vara ifrån Tindra hela helgen.. Men jag får väl överleva det med, hehe. Lite trist att det är foto och filmförbud inne på mässan bara, hahaha!!

Tindra då? Jaa, hennes feber har legat runt 39 hela dagen. Som mest hade hon 39,4. Men jag har ju gett henne alvedon när febern varit över 39 så hon har väl varit relativt pigg även om hon spenderat större delen av dagen i soffan. Och gnällt en hel del. Men vem gör inte det när man är sjuk? Precis!

Får väl se om jag hinner med en snabbuppdatering imorrn innan vi åker. Men vi ska hämta en bil i vänersborg klockan 10 och ska försöka vara ifrån Uddevalla senast 11. Annars har jag datorn med mig så jag får väl försöka uppdatera så fort jag kan. Kan ju dock hända att jag skriver mer ikväll, det vet man aldrig.. Annars får ni ha det bra så länge! Puss på er!

Ingen snö här inte!

Haha nää det kan man ju verkligen inte säga att vi har. Snö.. Det skulle snöa här hela natten och morgonen men inte en tillstymmelse av snö! Trist. Jag hade sett fram emot snön. Dock känns det ändå bra att inte snön kom idag när Tindra är sjuk. Tror att hon skulle haft roligt i snön, hehe. Men den kommer väl som vanligt i januari, februari där någon gång..

Så vad ska vi hitta på idag då? Jaa, Tindra hade 38,8 imorse så vi håller oss inomhus. Tindra är lite slö och ska mest sitta och mysa. Vilket jag tycker är ganska mysigt och skönt faktiskt, hehe. Just nu ligger hon och vilar för andra gången idag.. Lilla plupp. Men förhoppningsvis kryar hon på sig snart. Och tur i oturen att hon blev sjuk nu och inte nästa vecka.

Nu verkar det dock bli ändrade planer i helgen ändå.. Det har krisat sig lite.. Men vi får väl se. Det är väl inte klart än.. Jag får återkomma om detta!


Fin dikt!

Fråga mig inte hur jag kom in på detta, men jag hittade en fin dikt som jag tänkte dela med mig av. Denna dikt tilltalade mig för att Tindra är född i just juni. Den var lite mysig sådär..

"Junibarn"
av Alva Möllerström

Du föddes vid suset av björkar
i juni när sommaren log.
Där ute spelade vinden
en visa för blommor & skog.
Doften av vita konvaljer,
smög runt kring din vagga den natt
du junibarn föddes till världen
som fylldes av solsken & skratt.
Jag önskar din levnad fick vara
så ljus som en försommardag,
en vandring på mjuka stigar,
du junibarn - önskar jag


Vårat skrynkliga lilla junibarn, hehe!


Sjukstuga!

Japp, då var det dags igen. Tindra har feber. Misstänkte detta redan igårkväll då hon vaknade flera gånger och grät och hostade. Japp, hostan som varit borta i typ en vecka har kommit tillbaka också. Jäkla dagis alltså! Nåja, hon hade "bara" 38.5 i temp. Får väl se hur hon mår imorn men skulle väl tro att det inte blir något dagis för damen. Lite trist att hon skulle bli sjuk just nu för dom "varnar" att det ska komma upp till 5 cm nysnö inatt. Då hade vi ju kunnat åka och köpa en pulka imorrn, men är hon sjuk så är det väl ingen idé. Sen bor vi ju vid kusten också så vi får säkert ingen snö alls.. Suck! Aja, det är bara vänta och se. Man kan ju alltid hoppas. Då får vi väl gå ut en liten stund i alla fall.

Det blir INTE ändrade planer i helgen utan vi kör som vi hade tänkt. Vi ska gå ut och äta och mysa på lördag och fira våran första bröllopsdag. Ska bli gött! Hade väl funderingar på om vi skulle gått på bio också. Men jag vågar inte. Eller jaa, vågar och vågar, men om jag mår som jag mådde sist vi var på bio orkar jag inte ens fundera på det. Jag hade svårt att hitta en bekväm ställning och sen kunde jag tamejfan inte andas på hela den 2 timmar långa filmen. Så jag vet inte om jag är beredd att ta den chansen.. Nää då åker jag hellre hem och kanske ser en film hemma, för här hemma kan jag ligga hur jag vill utan att störa andra än Jesper, haha!

Aja, jag har väl inget mer att skriva egentligen.. Hoppas att det kommer lite snö imorrn för då blir det ut och fota kan jag lova!!

Matvägran igen..

Japp, nu äter hon inte igen. Ingen vanlig mat i alla fall. Dock har hon nu istället ätit en stor portion med fil och flingor. Det är i alla fall något. Får väl se om hon äter bättre till middagen. Sen får vi se om det blir lite ändrade planer i helgen. Kan hända att jag får jobba! Skulle vara både kul och gott med lite extrapengar. Men som sagt. Det får vi se hur det blir. Men nu måste jag klä på Tindra och göra mig själv iordning. Vi måste ner till björn en sväng. Hörs senare!

Ännu en design!

Haha ja då blev det så att man pysslade ihop en liten vinterdesign åt Anki också, hehe. Kika in där! Klicka på bilden!


Sådär ja!

Nu har jag fått upp min egen nya design också. Nu ska den fan få vara såhär ett tag, haha! Jag blev i alla fall nöjd och designen är väldigt enkel, men samtidigt kan man göra fler saker på den om man skulle vilja. Nåja, så är det i alla fall. Nöjd för tillfället det är jag väl varje gång, haha!

Hemmaspa på 5 minuter!

Häromdagen fick jag hem ett paket. Jag är med på en hemsida som heter buzzador. Därifrån fick jag en kombinerad ansiktstvätt och mask som jag skulle prova själv och även en massa småprover som jag skulle dela ut. Ikväll har jag i alla fall testat denna själv medan lillan satt i badet. Jag testade den som mask då. Den skulle sitta på i 5 minuter och sen skulle den tvättas bort. Den var rätt stark och sved lite på sina ställen, stack lite i ögonen (man ska undvika att smörja på masken på den tunna huden runt ögonen!) och näsan. Men jag tror faktiskt att den var ganska bra. För nu känns huden i ansiktet som en bebisrumpa! Len och fräsch! Och den var lite svalkande måste jag nog också få säga. Ja, jag ger produkten helt klart godkänt! Såhär snygg blev man i alla fall:



Där ser ni också produkten, vad det var för någon. Så skulle någon vara intresserad att testa så får ni komma och hämta lite tester, hehe. För jag orkar inte skicka med posten, skulle bli för dyrt för mig. Men den var i alla fall bra som sagt.

Fick ett telefonsamtal från "min" arbetsförmedlare förut. Nu var allt godkänt och klart och det enda han egentligen behövde få veta nu var hur lång min praktikperiod blir. Från när, till när. Det kan jag tala om. Från och med måndag den 9 november till och med fredag den 18 december! Efter det går jag på mammaledigt igen! Helt sjukt! Nu kommer tiden bara springa iväg.. Fasen också! Nu kom jag ju på att jag måste gå in på försäkringskassans hemsida och greja med föräldradagar hit och dit. Måste begära det..... Fan, jag har inget bankid i denna datorn. Får se om jag hittar min internetdosa.. Jag återkommer senare för jag ska lägga upp den nya designen ikväll! PUSS!


En regnig morgon..

Känns som att jag inte har sovit en blund inatt. Men det har jag säkert. När lillan vaknade imorse hade jag verkligen INTE för avsikt att gå upp. Pust! Men det var bara att kliva upp vilket fall som hellst. För Tindra ville ha välling och ny blöja! Inatt är det en riktig buse som har levt om i min mage. Och för övrigt byter jag ju vecka idag med, haha. Det har jag inte tänkt på..

9 veckor kvar tills beräknad förlossning. 63 dagar kvar. Det närmar sig.. Och jag är GRYMT nyfiken på hur den lilla ser ut. Jag har börjat fundera på det nu det senaste. Jag har läst någonstans att om mamma eller pappa är mörkhårig och den andra ljushårig så är chansen väldigt stor att bebis nummer 2 blir mörkhårig om ettan blev ljus, om ni förstår? Jag är så dålig på att förklara såntdär, hehe. Men det betyder att denna bebis har en väldigt stor chans att bli just mörkhårig. Kommer hon vara lik Tindra? Kommer hon vara lika stor? Kommer hon vara lika söt? Kommer denna förlossningen gå lika bra som den första? Ja funderingarna har börjat ploppa upp i huvudet nu. Kan ju knappt bärga mig tills jag får den lilla i mina armar! Så magen då? Ja den växer och växer. Har upptäckt att jag har fått några små extra bristningar på sidan av magen. Men det är inte många "extra" som kommit faktiskt. Känns ju rätt skönt ändå. Men ni kanske vill ha en bild? Jag får gå och försöka fixa detta då..



Där har ni fettot då, hehe. Jag fattar inte hur sjutton man kan bli mycket större. Jag menar, det är 9 veckor kvar och magen lääär växa några centimeter till. Suck! Och nu har min mage börjat knäppa sådär roligt igen, haha! Det låter alltså precis som när man knäcker sina fingrar ni vet? Så knäpper det i min mage. Det gjorde den med Tindra med, haha! Det låter lite roligt faktiskt. Aja, nog tjatat om detta.

Idag fick jag lämnat in Tindras nya schema till dagis också. Hon ska ju från och med måndag gå på dagis 8.45-14.00 varje dag eftersom jag börjar praktisera. Visst, Jesper är ju hemma på dagarna men eftersom han jobbar så sent på kvällarna så behöver han ju sova en stund på mornarna. Och då kändes det bäst om hon får äta lunch och vila sin middagsvila på dagis innan Jesper får hämta henne. Jesper är lite nervös för hur det kommer gå. Han är ju lite bortskämd min kära man. Han behöver aldrig laga mat förstår ni. Men nu måste han börja laga sin egen middag och även middag till Tindra såklart! Så vi får väl se hur det kommer gå. Men jag tror nog att det kommer gå finemang!

Nää, nu får jag sluta pladdra på här, det blir ju som en hel bok. Får väl återkomma senare. För jag har lite planer på att sätta in min nya design här i eftermiddag, hihi. Får väl se på det..

Ett gott skratt?

Ja jag tänkte få bjuda på ett gott skratt såhär på kvällskvisten, hehe. Jag pratade nämligen med min gammelmormor förut idag, hon ringde för att berätta att hon inte skulle hinna få hem garnet till tröjan som hon ska sticka så att hon hinner sticka den innan jul. Aja, det var inte det som var det roliga. Utan det var en sak hon berättade om mig när jag var liten. Hon stickade ju många tröjor åt mig och mina småsyskon när vi var små. Men hon minns speciellt en. Jag fick den när jag var runt 2 år, men när jag var runt 4 kunde jag fortfarande ha tröjan. Så då satt jag hemma hos dom med mamma, fikade garanterat pepparkakor och mjölk som vanligt, haha! Då hade hon frågat "men lever den där än?" (hon syftade ju på tröjan såklart). Och då hade jag svarat, gravallvarligt, "nää, nog är den då stendöd!" HAHAHA!!! Fy sjutton vad jag skrattade när jag fick höra det, hahah! Nog har jag hört om barn som är härliga och säger roliga saker men trodde inte att nått sånt hade kommit ur min mun, hehe. Men jag hade ju rätt.. Tröjan levde ju faktiskt inte, den var allt ganska död.. Hahaha!

Föresten, mamma, om du läser detta så kan du få hälsa och säga Grattis till mormor Maj ifrån oss. Hon är inte lätt att få tag på. Har ringt flera gånger idag men inte ens telefonsvararen var ju igång? Så du får hälsa och gratta från oss!

Nu har jag faktiskt tänkt gå och lägga mig alldeles strax. Så nu får det vara nog med blogginlägg från mig, haha! Det blev liksom mer än ett idag..4 tror jag till och med..herregud.. Night night sleep tight!

Design Emma

Ja då har man pysslat ihop en lite enklare design åt en tjej som heter Emma.. Klicka på bilden för att se hela designen!


Tindra är för go!

Haha jaa, vad kan man säga om denna lilla damen egentligen? Hon är ju bara för go! Idag fick hon någonting som hon ÄLSKAR till middagen. Vi käkade tacos och ungen är ju helt galen i majs! Så hon vräker i sig majs och avokado. Gurka och köttfärs gick allt också ner men majsen är ju det bästa. Till efterrätt åt hon mer än en hel clementin, hehe. Till lunch fick dom fisk på dagis i alla fall. Det kändes. För varje gång dom har ätit fisk på dagis så luktar Tindra fisk hela kvällen, haha! Mysigt värre. Men det är ju nyttigt och hon tycker om det! För tydligen äter hon en stor portion. Det är ju bra.

Sen tänkte jag få skryta lite, hehe. Som vanligt, eller hur? Men Tindra har blivit så jäkla duktig när vi ska klippa hennes naglar. Förut var hon lite rädd för nagelklipparn och så ville hon leka med den och hade verkligen inte ro att sitta stilla. Men nu sitter hon snällt och håller handen helt stilla när man ska klippa! Inget bråk, inget skrik och ingen lek. Det funkar toppen! Sen sitter hon och tittar på sina fingrar som att jag skulle ha klippt av hela fingret så att det försvann, hehe. Blir som förvånad. Haha!

En sista grej nu då. Tindra har hittat en "ny" kompis. En liten mjukiskatt som vi köpte på ikea när hon var typ 3-4 månader kanske. Den har aldrig tidigare varit intressant men nu har hon myst med den hela kvällen! Mms:ade in 2 bilder till bilddagboken faktiskt. En där hon myser med mjukiskatten och sen när hon mös med våran riktiga katt Turbo, hehe. Ni får kika in (http://MrsAnderss0n.bilddaboken.se).

Ruskigt väder idag..

Ja det är verkligen inget roligt väder ute idag. Det regnar och är kyligt. Blä! Så jag och Tindra fick halvspringa till dagis idag, hehe. Tur att vi har så nära.. Men jag och gubben ska ju ut och ränna även idag. Jag måste till arbetsförmedlingen och lämna in pappret som vi har fyllt i och sen måste vi handla lite. Men det är i alla fall inomhus vi ska vara, hehe.

Idag har jag inte kännt av det där huggande ännu i alla fall. Men jag har ju inte hunnit röra på mig så mycket idag. Så det återstår att se. Jag googlade lite på ichias och det verkar ju inte bättre än att det är det man har fått nu också. Suck! Jag som inte har varken ro eller tid att sitta stilla just nu. Jag ska ju börja praktisera och sen är det verkligen inte lätt att sitta stilla med en energifull 1-åring, hehe. Men det får gå. Man får bita ihop helt enkelt. Det är ju inte direkt någon som tvingat mig att bli gravid liksom, haha! Men jag läste någonstans att dessa smärtor KAN lindras/hjälpas med ett stödbälte. Vilken sorts stödbälte vet jag inte men jag har ju ett foglossningsbälte. Kanske kan hjälpa något? Får väl se.

Nä nu ska jag börja med en design som jag har lovat åt en tjej. Har inte haft tid på hela helgen så jag tänkte att jag i alla fall kunde börja nu kanske? Får väl se hur mycket jag hinner.

Julklappar!

Japp, nu är det dags att börja fundera på det. Vi har fixat EN julklapp. Dock vet vi det mesta som ska köpas men ändå. Vi får väl se när vi åker och köper resten. Kanske kan vinna lite pengar på bingolotto ikväll, haha! Någon som har en aning om vad man kan köpa till tjejer i åldrarna 15-21? Jag tycker att det är grymt svårt! Speciellt när man har en begränsad budget att köpa klapparna för. Dom ska ju liksom uppskatta klapparna också... Nåja, vi får väl se som sagt.

Sen får vi se hur praktiken kommer gå för mig. Nu 3 dagar i rad har jag haft nånting som jag tidigare bara kännt av då och då men som varit bättre dagen efter. Det hugger som en kniv runt svanskotan, strålar ner över min högra höft och ända ner i tårna. Någon som känner igen detta fenomen? Tror ju dock inte det är foglossning. Känns som att någon nerv ligger i kläm eller nått. Jag blir alldeles knäsvag och håller på att säcka ihop så fort det kommer. Kan knappt göra nånting.. Är det någon som kännt detta förut? Finns det nått man kan göra åt saken?

Nää nu ska jag kika vidare en snabbis innan bingolotto börjar.

Tofs!

Ja hade jag inte mobilbloggat nu hade ni fått se. Tindra kan numera ha en tofs i håret, haha. Jag ska visa er sen. Hon blev så söt så, Hihi. Och helt otroligt men hon låter den vara än så länge. Får väl se hur länge det håller, haha! Hoppas alla får en underbar dag!

RSS 2.0