GOSH vad bra!

Ja jag satte på webradion bara för att jag ville höra en låt som ofta spelas där. Rix fm är det ju såklart jag pratar om och vilken var den första låten som kom? Jo DEN! Vilken låt är det jag pratar om? Jo Mando Diao - Gloria. Den är ju förjäkla bra alltså! Låten som kom efter det var också en rätt bra låt. Jordin Sparks - SOS. Rix fm spelar rätt hyfsat bra musik ändå, synd bara att dom hela tiden spelar sönder låtarna så att man blir less. Dock lyssnar jag ju inte så ofta på radion längre men när man gör det så får man höra låtarna minst 2-3 gånger under jaa, en timme eller nått. Nåja, sånt är livet. Jag fick i alla fall höra en bra låt, hehe.

Blev det något fotande för mig då? Jaa när jag gick runt här i lägenheten och funderade så hittade jag ett svart snöre. Vad är nu detta undrar ni? Det är ju så att jag inte kan ha mina ringar längre och kedjan jag hängde dom i innan är lite väl tunn. Så nu slog jag ihop 1+2 och det blev detta:

Kanske inte det roligaste motivet att fota, plus att bilden på ringarna (den vänstra) blev väldigt oskarp. Jag får skylla på att jag inte är stadig på handen haha! Men jag blev i alla fall nöjd över resultatet och nu slipper jag vara orolig att göra sönder guldkedjan.

Sen hade jag även lite andra bilder inlagt i kameran som jag glömt att jag hade där, hehe. Detta är Tindras nya hobby:



Hon står alltså på korgen och tänder och släcker lamporna i lägenheten, hehe. Det kan underhålla henne hur länge som hellst. Men hon är ju rätt smart måste jag säga. Hämtar korgen och ställer sig på den när hon inte når.

Sen bjuder jag på en bild till. En Tindra som pussar min mage, hehe. Hon drar alltså upp min tröja och pussar. Sötunge där!



Det får nog vara allt från mig för denna dag. Hörs imorn!

Kommentarer
Postat av: Sophia

Kul att se att det finns fler barn som har den hobbyn s Når Tyra knappar på en lampa eller liknandeså blir det discotek här hemma :P

2009-11-22 @ 21:59:00
URL: http://slns.blogg.se/
Postat av: Katja

Hejsan ;)

Fina bilder.. jag gillar ringen med en guldrand i.. vad är det för material, är det vigselringen? Rikitgt snygg!

Vi har titan som förlovningsringar o jag vill ha titan i vigselringarna med, men gärna en guldrand i.. kanske mest bara för att!

Ha en toppenvecka!!!

Kram!

2009-11-22 @ 22:58:48
URL: http://smultronduvan.blogg.se/
Postat av: Nina ♡

riktigt skojjigt va det :D



hur har du det?

2009-11-24 @ 00:03:49
URL: http://modesida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0