Då har man bakat!

Japp! Då är man klar med pepparkaksbaket också. Dom blev väl sådär. Väldigt tunna blev dom i alla fall, och väldigt knapriga. Smakade rätt ok också. Så jag får väl vara nöjd. Gjorde en liten present till Krewer med, haha. Fan vilken bra humor man har då. Eller kanske inte. Bilder finns i alla fall på bilddagboken. Och nu har jag ont i ryggen. Jag har ju inte sådär jättemånga bra bänkar. Och den bänken jag har som man kan baka på, där har jag gjort ett tomteland som inte går att flytta, haha. Jag är smart. Så jag bakade på köksbordet. Det funkade väl, men jag fick ju stå med så böjd rygg så nu gör det ont. Men men, så kan det gå.

Nu sitter jag och lyssnar på några av Britney Spears nya låtar. Många av dom är faktiskt rätt bra. Hon är bra. Synd att det gått lite åt helvete kan man väl säga. För henne alltså. Tycker nästan synd om henne ibland. Men hennes föräldrar verkar ju vara helt bakom flötet om jag ska vara ärlig. Dom tvingade ju nästan både Brittan och hennes syrra till att bli kända. Gå på auditions och sånt. Inte för att jag skulle klaga om jag hade samma pengar som Brittan idag, men sen skulle jag nog inte vilja vara så känd och ha papparazzifotografer i fejan varje dag och varje minut.

Undra om det är nått bra på tv ikväll. Det är ju wallander blodsband. Men jag tror jag har sett den faktiskt. Får väl se vad det blir av det.
Ha en trevlig kväll!

Vem kom på nått så idiotiskt?

Då kom Jesper hem med vetemjöl så jag tänkte YES! Äntligen kan jag baka pepparkakorna. Och ställer mig och läser på degförpackningen. "Ta fram degen ca. 4-5 timmar innan användning". VAFAAAN? Jag som stängde ner datorn och förberedde mig för bakning, och så får jag inte baka fören om 4-5 timmar?! Vem kom på nått så idiotiskt? Varför kan man inte få baka direkt?? Jag fick ju till och med låna en kavel av grannen, hehe. Jaja det är bara vänta, inte så mycket att göra..kanske skulle laga mat så länge...

Nu ligger Tindra och vilar. Hon har varit lite smågnällig idag faktiskt. Nästan så att hon får panik när hon är snuvig. Men hon känns inte varm i alla fall. Brukar förkylningar på små bebisar hålla i sig längre? För nu har hon varit snuvig i en vecka. Och hostar gör hon med. Men hon verkar inte speciellt slö och hon leker och skrattar ju också. Så det kanske går över snart. Får hoppas på det i alla fall. För vi ska ju till bvc i veckan igen så hon får sin spruta.

Nä nu ska jag tydligen börja med maten.

Vad ska man hitta på idag då?

Jag vill hitta på nått, men jag vet inte riktigt vad. Skulle vilja hitta på nått skoj. Är lite rastlös faktiskt. Men vi får väl se om vi hittar på nått.

Igår blev det ju singstar för hela slanten, hehe. Fan vad vi utklassade killarna. Det var jag och Krewer i ett lag och Jesper, Tobbe och Sebbe i det andra laget. Vi hade våra micar på medium (i svårighetsgrad) och vi var bara 2 stycken, ändå blev dom utklassade, haha. Fan vad killarna suger, tss.

Funderar på att baka pepparkakor idag i alla fall. Vi har ju köpt pepparkaksdeg. Undra om vi har någon kavel och så kom jag precis på att jag hade behövt vetemjöl också. Fan då måste vi ut och handla inna. Rackarns. Aja, det går ju fort. Risken finns väl att det kommer bli hälften så många pepparkakor när jag har en degtok till pojkvän, haha. Men vi får väl se om det blir några alls.

Nä jag har ingen fantasi idag till att skriva..

Nästan klart!

Ja nu har man stått i. Nu är nästan allt klart. Det är bara toan, dammsugning och skura kvar, men det gör jag imorrn. Är lite småtrött nu faktiskt. Men det blev jättemysigt! Så nu är jag verkligen nöjd. Fick till och med beröm av några grannar som gick förbi uppe på cykelvägen. Dom sa "ååh vad fint ni har gjort det". Så då måste det väl vara bra? Jag har i alla fall lagt upp bilder på http://MrsAnderss0n.bilddagboken.se om ni vill se, hehe. Fick väl lite julstämning nu i regnet. Men jag får bara hemlängtan när jag får julstämning. Tänk att få äta min mormors julmat och framförallt ROMRÖRA! Jag funderar på att ringa mormor och fråga hur man gör. Kanske man kan prova göra den själv. Tror verkligen inte den blir lika god som mormors men det skadar ju inte att prova. Gud jag längtar redan till nästa jul då vi ska åka upp till norrland. Och jag tror att vi ska ha en julgran nästa år med. Får väl se om det blir en äcklig plastgran eller om det blir en riktigt. Beror egentligen på hur mycket man orkar städa, och det är jag inte vidare bra på faktiskt. Men som sagt, vi får se. Det är ju ett helt år kvar. Synd att vi inte bodde närmare pappa, för då hade vi fått julgranen gratis, hehe.

Nåja, nu ska jag gå och vara social med vårat främmande. Fasst jag kanske ska sluta bjuda hem folk hit, för det får jag ju tydligen inte ha för vissa..

Puss hej!

Hur?

Hur ska man få orken till att börja. Jag är så jääkla trött idag så jag vet inte hur jag ska få tummen ur att orka börja med städning och julpyntning. Varför är jag så jäkla slö? Varför är jag så trött? Jag får ju sova på nätterna så jag borde inte vara såhär trött. Bläää. Men men än är det ingen brådska. Jag ska nog lägga mig och vila på soffan lite innan jag börjar. Sen borde jag käka nått med, för jag är lite småhungrig.

Får väl se om Jesper är hemma eller om han åker iväg med lillan. Känner att jag vill greja i lugn och ro. Inte behöva avbryta för att ge lillan mat eller byta blöja och så. Men som sagt, vi får se.

Äh orkar inte skriva mer nu.

Julpynta imorrn!

Japp, imorrn ska jag julpynta och städa. Kommer nog bli mysigt här hemma då. Få upp julgardiner i vardagsrummet och i sovrummet. Jag har inga till köket. Men dom är ju röda så det får väl gå tills jag hittar några jag gillar. Sen funderar jag på att flytta mina stjärnor som jag har i köket in i vardagsrummet. Tror det blir bättre för jag har lite större fönster här bak. Och så kommer dom stå stabilare här, kanske inte katterna river ner dom heller. Och så ska jag prova ställa in den stjärnan jag har i sovrummet i köket. Mest för att se hur det blir bara, ser det allt för konstigt ut kommer jag nog skaffa 2 ljusstakar att sätta i det fönstret istället. För dom är lite smalare än stjärnorna. Men som sagt vi får se hur det ser ut imorrn. Får väl se om vi hinner allt imorrn eller om vi får dela upp det till på söndag också. För det är inte bara julpynta. Vissa saker kommer jag plocka bort för att det ska se bättre ut och så ska det städas och dammtorkas. Och Jesper ska hänga upp ljusslingan som vi köpt. Så det kommer nog bli väldigt mysigt.

Jag har hittat en ny låt som är väldigt inne här, haha. Det är Frondas egna jullåt. Den är fan grym! Så den kommer nog gå varm här hemma imorrn, hehe. Jag laddade hem en "julskiva" som hette idrottens julskiva och då fanns den låten med, hehe. Grymt som fan!

Näpp nu ska jag kika på idol.

Jag tar samma igen!

Jag börjar med samma lista som jag gjorde igårkväll.

DAGENS VILL HA: Långt hår
DAGENS KLÄDSEL: En tröja, kjol och leggnings
DAGENS SMINK: Nån ögonskugga och lite mascara
DAGENS FRISYR: Uppsatt bakåt med hårnålar
DAGENS LÅT: Gavin Degraw (stavas?) - I don´t
DAGENS PLANER: Åka till torp med Krewer, hon ska hämta sina glaggar.
DAGENS SAKNAD: Hm...
DAGENS BÄSTA: Tindra!
DAGENS SÄMSTA: Mitt humör.
DAGENS ROLIGASTE: Ska eventuellt på bio ikväll..
DAGENS DUMMASTE: Nämner inga namn..
DAGENS MISSLYCKANDE: Att städa..
DAGENS DROG: Energidryck (Ska köpa sen!)
DAGENS KÖP: Ska köpa energidryck!!
DAGENS GODIS: Vet inte..
DAGENS HUMÖR: Blandning mellan sur och ledsen..
DAGENS LUNCH:Till Tindra, broccolipuré Jag: Ingenting..

Jag blir så jävla förbannad alltså. Kan man vara så jävla trångsynt? Och det är inte ens jag som gjort fel?! Nä du lilla flickan, väx upp och sluta beté dig som en jävla 10-åring! Funderar snart på att skita i allt ihop. Gaah! Jag måste verkligen vara källan till allt ont som händer här i världen. Är det så? Hrmf!

Ska i alla fall ut till torp idag med söta Malin. Hon ska hämta sina glasögon. Skönt för henne, kanske hon slipper ha huvudvärk varje dag. Får väl hoppas det i alla fall. Sen funderar jag och Jesper på att gå på bio, men vi får se. One three hill boxen har ju kommit med. Hehe, jag är ju gött sugen på att se nu alltså. Gosch! Det var aslängesen. Och när vi har sett denna boxen så får vi säkert vänta 100 år på nästa. För jag tror att det är 6e sesången som går på tv nu, så då lär vi väl få vänta flera år innan den kommer ut. *muttra* Jag får nog gå och kolla upp detta någonstans. Det är ju bara såååå snygga pojkar med i den, haha!

Nä nu ska jag titta på våra bästa år.
Ha en trevlig dag då..

Avslutar dagen med en lista.

Japp, denna dagen avslutas nu med en lista igen :)

DAGENS VILL HA: Pengar
DAGENS KLÄDSEL: Mjukisbrallor från intersport och en t-shirt
DAGENS SMINK: Gårdagens
DAGENS FRISYR: Utsläppt ovanligt nog..
DAGENS LÅT: Broder jakob :P
DAGENS PLANER: Var ingenting alls, och det följde jag till punkt och pricka!
DAGENS SAKNAD: Julen i norrland
DAGENS BÄSTA: Vet inte faktiskt..
DAGENS SÄMSTA: Bläääigt väder, blåser som f a n..
DAGENS ROLIGASTE: Tindras plaskande i badkaret och att hon blev sur när jag tog upp henne :P
DAGENS DUMMASTE: Linda Rosing
DAGENS MISSLYCKANDE: Att dricka 2 liter vatten
DAGENS DROG: Choklad
DAGENS KÖP: Mat
DAGENS GODIS: Choklad
DAGENS HUMÖR: Lite depp
DAGENS LUNCH:Till Tindra, majs och potatispuré, men det var inget vidare gott. Jag: Ingenting..

Natti natt, sov gott!

Nu har man gjort fel igen.

Ja vad fan ska man göra för att göra saker rätt? Här försöker man vara snäll och ställa upp men får bara skit tillbaka. Jag får höra att jag aldrig prioriterar henne utan att jag bara prioriterar den andra istället. Det är ju väldigt snällt. Jag har aldrig behövt åka och hämta Jennifer i vänersborg för att hon supit sig full och börjat bråka med halva vargön. Nä det har jag fått göra med dig! Du har fått sova här hur mycket du vill och ÄNDÅ prioriterar jag Jennifer först? Jag får inte det att gå ihop. Du har varit här mer än vad Jennifer har? Bara för att jag frågade om Jennifer vill komma hit över jul eftersom jag VET att hon inte kommer sticka härifrån utan lov så får jag skit för det med. Jag VET att du skulle sticka härifrån och sen blir det ett jävla liv igen. Du sticker ut och super och ringer och grinar och vill bli hämtad. Men det får jag väl också skit för antar jag. Jag är väl helt enkelt världens sämsta storasyster som AAALLLDRRIIIIG ställer upp och har väl aldrig gjort det heller. Det är inte mitt fel att du gör bort dig?! Eller det kanske det är? Vad vet jag. Jaja, det är ditt liv, du vägrar ta emot hjälpen du blir erbjuden, alltså är det ditt val..men kom fan inte och säg att jag prioriterar Jennifer först när det alltid är DIG jag lagt ut tid och energi på..

Jag blir så jävla trött och ledsen när jag får höra sånthär. För jag tror till och med du vet att det är fel. Fasst jaa, du kanske inte inser det. Sen vet jag inte hur resten av släkten gör uppe i Piteå men jag är inte där och du kan inte dra alla över en kant. För det är fel. Ta tag i ditt liv istället för att förstöra det ännu mer...

Linda "fjoll" Rosing?!

Seriöst? Jag såg en reklam nu på kanal 5. Nu ska hon ha sitt eget dejtingprogram också?! Allt för att få mer uppmärksamhet? Har inte den blondinen fått nog mycket uppmärksamhet? Behöver hon verkligen ett helt eget program? Räckte det inte med att hon hade sex i BB-huset? Äsch, har inte kanal 5 nått bättre att visa på tv än någon blåst blondin som ska försöka få killar på fall? "Åååh jag tror på den stora kärleken, det är den jag väntar på..bla bla bla.." yeah right! Nää Det går bara repriser repriser eller sånna där jäkla dokusåpor om B-kändisar som vill verka clever i huvet fasst som egentligen är ännu dummare än man trodde. Hrmf! Kan dom inte visa nått vettigt istället?

Sen är det väl en hel del annat som grämer mig. Men det tänker jag inte skriva här med tanke på att jag tagit bort lösenordet. *suck*

Jag vet inte vad jag ska göra längre.....OOOOOORRRRRRRRRKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Depp!

Ja man är väl mindre glad en dag som denna. När man såg alla pengar rinna genom fingrarna. HATA räkningar..

Wow! Nu fick jag se på rix fm för en gångs skull. Tindra vaknade rätt tidigt idag så nu missar jag inte det. Flera dagar nu har hon vaknat i princip vid 9 och då slutar det ju på tv6. Så jag har varit putt på att jag missat det hela veckan. Men dom är ju så jäkla roliga! Jag sitter alltid och skrattar gott för mig själv när jag tittar på dom, haha. Nu disskuterar dom sexköp hurvida det ska bli olagligt för norrmän att köpa sex utomland, tss. Roligt samtalsämne. Eller hur...

Nä jag orkar inte skriva mer nu..vet inte vad jag ska skriva heller..

Nattlig lista.

Ja nu har ryggvärken kommit tillbaka så jag ska bara fylla i en liten lista..sen gå till sängen och nana :)

Namn: Malin
Piercingar: Tungan (Ja, jag har tagit ur den i läppen)
Tatueringar: Japp, en på hö skuldra
Längd: 1,60
Skostorlek: 36/37 beror på om storlekarna är stora eller små..
Hårfärg: brunett
Fräknar: På sommaren.
Vikt: Stillastående
Motto: Ta dagen som den kommer
Kär? Aldrig varit mer kär!
Önskar du att du bodde någon annan stans? Njaa, jag trivs ganska bra faktiskt. 
Tänker du på självmord? Varför skulle jag?
Tycker du att du är attraktiv? Really not!
Dricker du? Inte mycket..
Använder du droger? Näpp
Vilket schampo använder du? Head and shoulders (Stavas???)
Vilken parfym använder du? Miss O från oriflame, sviiiingod! :)
Vad är du rädd för? Spindlar
Gillar du att tvätta? NEJ!!!!
Personen du ringde? Jesper
Personen som ringde dig? Jesper
Person du tänkte på? Martina
Långdistansförhållanden? Inget för mig
Utnyttja någon? Beror på hur ;)
Självmord? Ego
Sex före äktenskapet? Näpp. Jag är faktiskt gift ;P
Förhållanden? Stabilt som fan :)
Gråtit över en pojke
? Jag har nog det dessvärre
Gråtit över en flicka? Mjo..en tjejkompis..
Ljugit för någon? Mjo men det säger vi inte högt! :P
Varit i slagsmål? Kanske :P Däremot har man väl "råkat" springa rakt in i någon fjolla på krogen! Förbannade fjollor!!
Blivit arresterad? Nej, men böter. Felparkering :P
Träffat någon från internet IRL? Vadå? Kompisar eller? Klart jag har?
Gånger du vart kär
? Någon gång..men nu är jag HEEEELT betuttad! (älskar det uttrycket :P)
Gånger ditt hjärta brustit? Ett X antal gånger,ja.
Hjärtan brustet på grund av dig? Har kanske hänt?
Tjejer du kysst? 3-4-5? Jag vet inte..det har väl hänt några gånger..
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? 1 tror jag..
Gånger ditt namn varit med i tidningen? VÄLDIGT många gånger..jag menar, Malin är inte ett ovanligt namn!
Ärr du har på kroppen? Ett där och ett där och ett där..och ja jag behöver nog inte fortsätta..
Pålägg som gäller: Just nu är det rökt kalkon
Dagens dryck: Cola
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Jag och Jesper äter mat tillsammans nästan varje dag :P
Saken du köpte? Ett par hängslebyxor, en body och en dreggelhaklapp till Tindra
Vad har du gjort idag? Fotat mig för nya körkortet, sen inte så mycket.
Var det kul? Ja det var inget fel med det.
Brukar du svära mycket? För mycket..skärpning nu!
När stiger du upp på morgonen? Runt 7, ibland senare. Beror på min väckarklocka Tindra :)
Kan du stå på händer? Nä men jag kan hjula och jag har kunnat stå på huvudet..men nu vågar jag inte testa..
Håkan Hellström eller The Ark? Inget av dom! Inte min smak..
Salt eller socker? Salt
Gillar du ketchup? Japp..ketchup är ett måste till pasta! Och till lite annat också..
Är du glad nu? Överlycklig
Var du glad igår? Jo det tror jag väl..
Vad dansar du till? Heavy metal? Haha nä men det som spelas på krogen kanske..
Stockholm är... ? För stressigt
Kan du sjunga? Nja..jag rockar i singstar :P
Spaghetti eller makaroner? Både och? Men mest makaroner tror jag..
Land du vill besöka? USA/Texas och Australien och nya zeeland och..jag kan fortsätta länge men det orkar jag inte!

Night night, sleep tight, here and there you hear a bear..hahaha fan vilket underbart grammatiskt rim :)

Då var det avklarat!

Ja då har man precis kommit hem efter fotosessionen på vägverket, haha! Nu har det ändrats grejer här. Nu ska man inte visa ett öra när man tar kort längre. Nä nu ska man titta rakt fram och man får inte le?! Haha herre gud. När JAG tog körkort (fan va gammal jag låter) för 4 år sen så var man tvungen att visa ena örat, typ sitta lite på sniskan. Men inte nu längre. Undra varför. Sen hade man sminkat sig och gjort sig fin, undra egentligen varför. Bilderna blir ju ändå svartvita, haha. Ja man har ju sina små idéer. Sen efter fotningen så åkte vi till max och käkade. Det var gott det!

Idag har det ju varit superskönt väder ute. Dock ingen sol men det har varit 7-8 plusgrader och ÄNDÅ har man inte varit ute och gått. Visserligen hade jag så sjukt ont i min rygg förut, men det gick ju över efter jag tog min värktablett så egentligen hade jag ingen ursäkt. Men jag har tappat energin. Och ingen motivation har jag heller. Känns som att jag lika gärna kan ge fan i detta eftersom jag vet att jag kommer gå upp denna vikten igen när jag ska bli på tjocken med nästa. Det kommer ju inte ske NU de närmsta månaderna men ändå. Varför inte njuta av livet istället? Jag kommer inte gilla min kropp bättre för att jag går ner i vikt. Det tror jag inte i alla fall. Men men vi får se om jag hittar någon motivation.

Nu ska jag sätta min lilla dotter i hoppgungan. Får se om hon kan lära sig hur man gör, haha.
Ha en trevlig kväll.

Nu är det officeellt!

Japp! Idag är det officeellt! Nu står jag inte längre som fröken Lundgren utan nu står jag som Fru Andersson. Fick hem en lapp idag om nytt körkort, så jag och Malin ska åka iväg till vägverket och ta kort sen ska det bara skickas iväg. Jag blir alldeles pirrig i hela kroppen, hihi. Man är som nykär på nytt! Jag är så himla glad. Om än det fortfarande känns lite märkligt att heta Andersson, hehe. Men man vänjer sig väl. Haha kollade även upp mig själv på ratsit.se och där stod det "gift med 830436-xxxx". Väldigt intressant, haha.

Nu sitter jag och tittar på våra bästa år. Beroende? Ja kanske lite. Sen när det är slut ska jag jumpa in i showern och sen ska jag sminka mig lite sen åker vi. Kanske man kan få till ett bra kort för en gångs skull. Men risken är väl inte så stor tyvärr.

Nä nu får jag koncentrera mig!


Föresten..är det ingen som vill köpa våran bil?? Den är till salu och ni får med HELT nya vinterdäck på alufälg och så får ni med chromefälgar till sommardäcken. HÖR AV ER!!!

Expriment?

Jag skulle vilja exprimentera..med mat..men det är så svårt för mig. För jag skulle kunna laga maten men sen kommer jag nog inte äta den själv. För i ALLA grytor och nästan i ALL mat så ska det vara grönsaker i. Jag hatar mig själv för att jag inte tycker om grönsaker. Varför gör jag inte det??? Jag har verkligen försökt tycka om det men det går inte. Det smakar skit och konsistensen går ju inte ens tugga. Jag vet inte, det är nått fel på mig alltså. GRR!! Jag blir riktigt arg. Och det är aldrig någon som förstår mig. Alla tycker att jag är knäpp i huvudet för att jag inte gillar/äter grönsaker. De enda grönsaker jag äter är gurka, liiite paprika och morot. Jag är inte normal någonstans.

Idag ska jag nog försöka betala räkningarna. Det behövs. Och så ska jag försöka duscha med. Sen ska jag försöka överleva denna dagen. Jag måste nog ta en värktablett. För j-vlar. Jag har inte haft såhär ont i ryggen i hela mitt liv tror jag. Känns nästan som foglossning med. Det strålar ner över höfterna och över bäckenbenet och ända ner i knäna. Blää..

Nä jag orkar inte skriva mer just nu.
Kanske skriver mer sen..

OOOOONT!!

Jag har sån jäääävla mensvärk att jag håller på att gå under. Det var så skönt att slippa mensen när man var gravid, kanske man skulle bli gravid igen hahaha!! Och så har jag svinont i ryggen med, vet inte om mitt onda håller på att komma tillbaka. Det blev ju bra ett tag, sen blev det ju värre av gravven (konstigt då??) och sen blev det bättre igen några veckor efter Tindra kom. Men nu har jag börjat få ont IGEN. Kan bero på att det nu börjar bli kallare. Kanske skulle ha haft någon slags värmekudde som inte syns under kläderna. Finns det? Hmm..ja får nog kolla upp det..

Vi var ju i alla fall på bvc idag. Tindra skulle ju ha fått en spruta men sköterskan tyckte att vi skulle vänta eftersom hon är så förkyld. För vaccinet biter inte lika bra då och sen kan hon ju bli ännu sämre av sprutan så vi valde att vänta. Så vi ska dit nästa vecka, den 3e. Men vägd och mätt blev hon. Nu börjar hon bli stor min lilla tjej. Nu vägde hon 6480g och var 64cm lång. Inte konstigt att alla 62 kläder är för små, tss.

Jag råkade även handla lite kläder åt henne idag. Köpte ett par skitfräcka hängslebyxor i jeans, en rosa body med några blommor på, en rosa dreggelhaklapp och ett par sockar från lundmyr of sweden. Det står "Pytteliten" på sockarna, egentligen är hon ju inte så pytteliten längre, men dom det stod "älskling" på fanns inte i hennes storlek. Kikade även på bilstol och där hade dom en av dom vi kollat på. Be safe izi kid tror jag den hette. Vet att den fått ganska bra i tester och jag har hört att väldigt många är nöjda med den. Så vi får väl se om det blir den.

Nä nu ska jag faktiskt trycka ner mig i sängen bland alla katter och försöka sova lite.
Puuss!

Dagens outfit!

Ja nu är jag redo för att ta mig ut i kylan. Nya skor, "ny" jacka, "ny" mössa, ny halsduk och nya vantar! Mys. Nu har jag inte tagit nån bild på HELA outfiten men här kommer en bild på halva i alla fall.



Så nu är jag redo för att åka till bvc med Tindra. Tror dock inte att hon kommer få någon spruta idag. För hon är så himla förkyld. Hon har sovit jättedåligt inatt så hon lär väl vara trött hela dagen. Stackarn. Så jag är också lite halvtrött idag faktiskt. För jag har ju fått kliva upp typ en gång i timmen för att ge Tindra nappen. Lider med henne verkligen. Men hon tillfrisknar nog snart. Får hoppas det i alla fall.

Får väl se om grannen följer med oss. Jag vill ju ut till kärabarn och då frågade hon om hon inte kunde få följa. Visst sa jag. Det blir ju faktiskt roligare om man åker 2. Sen behövde hon handla lite ersättning med, och jag behöver köpa våtservetter så varför inte slå 2 flugor i en smäll? Får väl se om man hittar nått fint. Dom har ju som sagt lite roligare kläder på kära barn. Kan man bli mer beroende av barnkläder, haha.

Nä nu ska jag gå och stoppa igång en diskmaskin och packa skötväskan!
Puss på er!

P.s. Bjuder på en bild på skruttan D.s


Personlighetstest

Haha jag vet att jag sa att det var slutskrivet för ikväll, men Jesper gick och lade sig och jag hittade detta test på en annan blogg http://se.41q.com/index.41q?a=1

Min personlighet:

Tystlåtna, idealistiska tänkare. Vill tjäna mänskligheten. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Extremt lojala. Flexibla och avslappnade så länge de inte upplever att någon av deras grundläggande värderingar hotas. Oftast begåvade skribenter. Kvicktänkta, med förmåga att se nya möjligheter. Vill förstå och hjälpa andra.


Karriärer som skulle kunna passa dig:

Skribenter, artister, personalvetare, socialarbetare, svensklärare, bildlärare, förskole- och dagispersonal, präster, psykologer, forskare, fritidspolitiker, redaktörer, studievägledare, journalister, religionslärare.

Haha vet inte om det stämmer så bra men..aa..hmm.. :P


NEW SHOES!!

Finally har jag fått mina nya skor! Wiiie! Kan nog inte bli gladare just nu. Sen blev det lite annat smått och gott. Köpte även en doppresent till lilla Lova. Tindra fick ju en doppresent av dom så jag tyckte att dom kunde få av oss också. Sen köpte jag en ny mössa till Tindra, en fuskpolo till T, en halsduk till mig, ett par vantar till mig och en ljusslinga som vi ska ha utomhus på baksidan. Hehe blev ganska mycket. Men det är roligt. Men jag kanske åker ut imorrn med och köper lite fler kläder till Tindra, haha! Funderar på att ta en sväng till kärabarn. Eller nä nu har jag funderat klart, jag SKA till kärabarn imorrn. Dom har ju lite roligare kläder där. Och så ska jag kolla om dom har någon bra bilstol som inte är allt för dyr. Och så är jag och Jesper lite oense om vilken vagn vi kanske ska köpa. Jag blev kär i en trehjuling medan Jesper vägrar, haha! Jaja vi får väl se. Det är inget akut behov av ny barnvagn till skillnad för bilstolen. Jaja, nog tjötat från min sida ikväll. Nu ska jag sätta mig och spöa skiten ur Jesper i singstar!

Här är mina nya skor:


Lite halvkass kvalité på bilden för jag orkade inte dra fram systemkameran för att ta kort på mina skor ;)

Köpa skoooor!!

Japp, nu sitter jag och väntar på att Jesper ska komma hem och hämta mig och lillan. Sen bär det iväg till torp. Jag ska köpa nya skor! YEAH! Äntligen ska jag få mina älskade skor som jag dregglat över länge! Får ta en bild sen när vi kommer hem så får ni se vad det är för några. ÄLSKA SKOR säger jag bara. Sen ska väl Jesper få en jacka med. Sen kan jag nästan garantera att jag hittar nått till Tindra. Funderar på att köpa en ny overall till henne. För hon har för långa ben för den hon har nu. Aja vi får väl se hur det blir. Till torp ska vi i alla fall. Kanske kan hitta lite fint julpynt med. Snart är det ju dags för julpyntet. Ska pynta i helgen tror jag. Om jag inte får för mig att börja i veckan, men det är ju minst troligt.

Fy vad stor min lilla dam håller på att bli. Ska bli ruskigt spännande att se hur lång hon är och hur mycket hon väger imorrn. Vissa 68 kläder känns till och med små. Inte alla men vissa. Det är helt sjukt! Snart måste jag alltså börja köpa 74? Men jag vill ju inte. Jag vill att hon ska vara liten för resten av livet. Usch har nästan ångest. Hon är så söt och snäll och fin som hon är nu. Kalla mig knäpp om ni vill, men så är jag. Får väl se om jag beställer lite villervallakläder och sånt i storlek 74 istället för 68. Hmm..

Jaa, idag har jag inte fått mycket gjort. Skulle städa och tvätta och göra massa saker. Men jag har inte orkat städa. GRRRRR! Jag blir så arg på mig själv. Jag är för jävla lat alltså. Men tvätta har jag i alla fall gjort. 2 maskiner och en håller på för fullt nu. Så lite duktig är jag väl. Men resten då? Det MÅSTE göras. Får se om jag och Jesper orkar göra det ikväll eller om vi gör det imorrn.

Snöat har det också gjort idag. Inte mycket, men lite. Så det känns skönt att vi fick nya vinterdäcken idag faktiskt. Nu känner man sig lite säkrare.

Nä nu får jag försöka hålla lillfisan vaken tills Jesper kommer.
Puss på er!

Kan man bli kär i kläder??

Hehe jaa, imorse vaknade Tindra halv 9 ungefär. Men hon var så snorig så jag vaknade av hennes snörvlande. Men jag fick suga ur lite med pipetten och sen var det bra igen. Pluttan.

Sen har jag blivit kär, haha! Jag är kär i kläder. Finns massa saker jag vill beställa från Villervalla och pippilotta. Men jag måste i alla fall vänta och se om jag har råd med det. För er som inte vet så är det barnkläder jag snackar om, inte kläder till mig hehe. Men till mig själv så finns det ett par skor som jag VILL HA VILL HA!! Och jag kanske ska köpa dom idag. Skulle få pengar av mig pappa och farfar i bröllopspresent. Så jag ska köpa nya skor till mig och en vinterjacka till Jesper. Bra va? Sen skulle vi väl få pengar i julklapp med, men det kommer gå till en ny bilbarnstol. Vi har önskat oss pengar av alla så att vi kan köpa en stol, dom är svindyra och vi behöver en ny så vi tyckte att det var ett bra julklappstips.

Nu har det börjat snöa här hemma med. Det är ytterst lite, så man knappt ser det. Men snö är det. Kan det inte lägga sig?? Det hade vart skoj. Då ska vi köpa en bebispulka hehe. Fast det är ju inte så troligt att det kommer så mycket snö att man kan åka pulka. Det händer inte ofta. Och det händer typ ALDRIG innan jul, så det är väl bara inse att man bor på fel sida landet. För på hela östkusten har det kommit decimetersvis med snö. Men men, jag skulle inte vilja flytta ändå, inte för snöns skull. Jag flyttade ju från norrland för att jag var trött på den, haha. Vilken dubbelmoral man har. Då hatade man snön, nu saknar man den, haha. Undra hur katterna reagerar om det kommer massa snö.

Nä nu ska jag kika in på forumet en sväng.
Ha en snöig dag!

Trött efter helgen!

Ja det har varit en träff, liseberg, singstar och idag så var vi ute på torp en sväng. Vi var ju inne i en superrolig butik när vi var i göteborg med, Villervalla. Dom hade massa rea så jag köpte 2 sparkdressar, 1 body och en dreggellapp. Jättefint. Allt detta för 288 kr. Dom har ju även rea på deras hemsida så jag sitter och kikar lite, hehe. Kanske blir att beställa lite därifrån. Men vi får väl se. Jag lägger i alla fall in dom sakerna som jag VILL ha, sen får vi väl se vad summan slutar på, hehe. Jag är nog beroende av barnkläder, haha! Eller rättare sagt att shoppa barnkläderna, tss!

Nu sitter vi här och söker motivation till att städa. Men jag tror att jag ska göra det imorrn istället, när jag är själv. För då kan jag dammsuga med. Och tvätta. Vi ska väl sätta på en diskmaskin nu bara men sen får det nog vänta tills imorrn. Så är det. Jag har huvudvärk med. Vet inte varför men jag har ont bakom ögonen. Det borde jag väl inte ha nu här jag har glasögonen på mig, hmm..ja vi får väl se. Kan iofs vara vätskebrist också, för jag är lite halvkass på att dricka.

Nä nu ska jag kika vidare.
Puss och god natt!

Storträffen som inte var så stor..

Ja igår skulle ju den beryktade storträffen gå av stapeln. Fasst den var inte så stor. Vet inte hur många vi blev men sååååå jättemånga var vi inte i alla fall. Vi var väl där ett par timmar, men det blev automatiskt 2 grupper som satt och tjötade. Inte sååå himla roligt men man fick ju ett ansikte på alla, det är väl huvudsaken kanske? Jaja det var då trevliga människor i alla fall. Sen efter träffen så gick vi till Villervalla där det var rea på barnkläder, WIIIE!! Jag köpte en body med stjärnor på och en matchande dreggelhaklapp och 2 stycken sparkdressar med korta armar och ben, fiiint, hihi. Men jag hade nog kunnat köpa hur mycket som hellst där inne. Jaja efter det så åkte vi i alla fall till Liseberg. Det är ju så fint där när dom julpyntat. Vi gick runt, spelade lite, åt mat och lite såntdär bara. Som man brukar göra. Det var kallt som f-a-n! Men man har ju bara sig själv att skylla egentligen, för jag glömde mössan hemma och jag hade inga vantar, måste nog köpa det. Ska ut till torp snart och kika i alla fall.

Nä nu ska jag vara trevlig med främmandet! :)

Ha en trevlig dag.

Snöat

Föresten, nämnde jag att det snöade igår? Tror inte det, men det kom i alla fall STOOOORA snöflingor i massor igår. Men det var inte mycket som stannade kvar. Visserligen har det varit minusgrader hela dagen så det lilla som kom har faktiskt stannat kvar. Kan det inte komma lite mera? Jag skulle vilja ha fina vinterbilder på Tindra med, då får det ju gärna vara snö annars ser dom ju ut som höstbilder likt förbenat. Jaja hoppas kan man ju alltid göra. Tänk om vi kunde få en vit jul? *drömmer*

Och appropå jul, jag ska se om jag inte kan rota fram lite julmusik snart. Kanske man kan få lite julstämning medan man julpyntar nästa helg. Någon som har några bra förslag på bra julmusik? Jag hade en gång en skiva, men vart den är nu det vette tusan. Jaja, jag hittar säkert någon annan bra julmusik. Finns ju mindre lagliga sätt och sen kostar inte julskivorna så mycket i butik heller. Men vi får väl se, julmusik måste jag ha i alla fall. Sen har jag ju fått tvättat lite julgardiner. Jag hittade faktiskt 2 par! Helt otroligt Malin Andersson har julgardiner! Och så hittade jag ju lite annat julpynt med så liiiite juligt ska det allt bli här hemma. Men som sagt, inte fören nästa helg, MÅSTE HÅLLA MIG!

Nu sitter jag och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar så att jag kan starta en ny och så ska jag nog bädda sängen med kanske, vi får ju främmande idag. Storbesök ända från Uppsala. Trevligt värre. Så nu har jag gått här hemma och småplockat lite, dammsugit i toan för där låg det kattsand ÖVERALLT. Sen har jag gått och torkat lite bänkar och sådär. Skulle behöva åka och handla med. Men jag funderar om jag skulle vänta ett litet tag, kanske jag kan möta upp dom dära uppsalaborna nånstans, hehe. Jag är ju totalt värdelös på att ge vägbeskrivningar så det är nog lättast för mig att åka och möta upp.

Nu klickade det i tvättmaskinen!

Öppnat bloggen och kolla in designen!

Javisst! Nu har jag öppnat min blogg för allmänheten igen. Om det är för evigt eller om jag kommer sätta lösenord på den igen det vet jag inte riktigt. Men jag har blivit nominerad till "sveriges bästa bloggare" som tävlingen heter på rix fm. Visserligen blev jag nominerad av Jesper men jag är ju ändå nominerad! Troligtvis kommer det inte gå så himla bra för mig. Har ju inte 1000 läsare direkt. Inte ens 100 om jag ska vara ärlig, haha.  Men jag kanske får fler om jag öppnar den och går med i tävlingen på riktigt! Jag vet inte riktigt när den skulle starta men jag hör av mig angående detta. Så får ni kanske en länk (eller nått) där man kan gå in och rösta. Och då hoppas jag ju förståss att ni röstar på mig, hehe. Men det kanske inte är så troligt. Jag skriver inte så mycket intressanta saker tror jag. Skriver ju mest om mitt liv och om Tindra. Jaja vi får väl se hur det går med den tävlingen. Jag är ju i alla fall ganska flitig på att uppdatera min blogg, bloggar ju flera gånger om dagen ibland. Men som sagt, vi får se hur det går!

Nu måste jag ta och mata min lilla goding som sitter och gnäller i babysittern. Idag vankas det potatis och palsternacka, får väl se vad hon tycker om detta.

Ha en trevlig dag! Jag återkommer senare!

Fotat!

Ja jag kom mig faktiskt ut och fick fotat lite idag. Blev ganska nöjd faktiskt. Ni får ett smakprov här:



Resten av bilderna (som jag blev nöjd med) finns på http://MrsAnderss0n.bilddagboken.se

Puss på er

Idag ska jag fota!!

Idag ska jag ta med mig en filt och kameran så ska vi ut och fota lite! Behöver komma ut och röra på mig och hade varit fint med lite utomhuskort med. Lite långtråkigt att bara fota på ett och samma ställe hela tiden. Så det ska jag banne mig göra. Jag är svintrött och har ont i ryggen men vi behöver ju inte gå så långt. Krewer ska också följa med. Behöver ju ta tag i "träningen" här igen. Men jag har egentligen ingen större lust. Men vi får se vart detta slutar, hehe.

Ikväll blir det nog lite singstar haha! Det är fan roligt! Jag trodde inte att jag skulle våga sjunga ens en gång, men man får ju inte vara en chicken, haha. Sen gick micen att sänka så pass mycket att man knappt (går att sänka helt) hör sig själv i högtalarna.

Nu börjar storträffen att närma sig. På lördag är det dags. Ärligt talat håller jag på att bli lite nervös. Det är ju folk man pratat en massa med på internet men aldrig träffat i verkligheten. Eller jo jag har ju träffat Martina, Martin och deras lilltjej Cornelia en gång, så dom ska komma och bo hos oss i helgen. Men ändå..resten av alla människor då? Pinsamt, hehe. Hoppas bara jag inte behöver stå och presentera mig en massa för jag vet aldrig vad jag ska säga och så blir jag alldeles svettig och uscha! Men vi får väl se, det blir nog bra.

Nä nu vakna lillan så jag ska ge henne lite mat och sen bär det ut och gå!

Jäkla unge!

Happ då sitter man här med en klarvaken unge som ligger och sparkar mig i sidan. Hon vakna preciiiiis när jag lagt mig i sängen. Så jag gick upp och gjorde en flaska till henne för hon åt inte så mycket gröt, var inte alls intresserad. Bara trött. Så nu har hon ätit igen och är helt klarvaken. Hoppas verkligen inte hon tar detta som vana bara. Och sen hoppas jag att hon ger mig lite sovmorgon imorrn! Annars kommer jag nog sova när hon sover imorrn, kommer vara helt död alltså. Hade ju tänkt ta en promenad imorrn om jag är bättre i ryggen, men får väl se på det om hon här håller mig vaken hela natten tror jag inte att jag orkar. Hon ligger här och tjoar och jag håller faktiskt på att bli ganska trött nu..så får väl snart försöka lägga henne igen.

suck..

Ajajaj!!

Nu har jag snuskigt ont i min rygg, blää! Har dammsugit och det skulle jag aldrig ha gjort. Jag hade ju ont i ryggen lite när vi gick på torp och sådär, men nu är det fan döden alltså. Ska nog bara ligga på soffan resten av kvällen. Eller nää det kan jag inte heller göra för jag måste tvätta lite till också. Men jag hinner bara slänga in en maskin till innan det är för sent, med tanke på att våran skittvättmaskin tar ju fan 2 timmar och 17 minuter på sig. Vet inte vad det är för skit egentligen.

Idag provade jag ge Tindra majskrokar. Hon älskade dom! Hon satt och gnagde och sög på den och smackade värre än jag vet inte vad. Hehe. Men dessvärre är hon inte alls så förtjust i den gröten som vi har nu. Så jag tror att jag måste skaffa en annan. Hon äter litegrann sen är hon inte intresserad utan kladdar mest överallt. Men jag tror att jag ska försöka blanda ner lite päronpuré i den idag. Det ska ju vara bra för magen med.

Idag var vi på torp en sväng. Fick köpt lite skedar till Tindra och en heltäckande haklapp, hehe. Det kan faktiskt behövas! Sen köpte jag även en ny nappflaska för alla hennes börjar bli så äckliga eller för små. Så nu ska jag slänga alla hennes gammla, så nu har hon bara 2 kvar. Men det räcker egentligen, det är bara jag som är lite tokig vad det gäller nappflaskor. En gång hade vi sammanlagt 9 nappflaskor som vi använde, haha! Nu är det bara 4 men ska "skäras ner" till 2.

Nä nu måste jag gå och byta bajsblöja! :)

Utklassning i singstar!

Haha fy fan vad jag äger på singstar haha! Ren utklassning! :D

Var bara det jag ville säga tss!

Vad ska vi göra idag då?

Jo förstår ni, jag och Tindra ska följa med Malin Krewer till torp. Hon ska välja ut glasögon som hon ska ha. Sen ska vi åka hem, göra lite lunch, titta på våra bästa år och sen ska jag och Tindra till bvc, vi ska inte på någon kontroll men vi ska till föräldragruppen. Vi ska tydligen prata om infektioner. Så det kan nog bli intressant. Jag fick ju börja en nya föräldragrupp nu, för jag tyckte inte riktigt att jag platsade i min förra så jag åkte inte dit och sen glömde jag bort dagarna också, haha. Men jag menar, både jag och Tindra var yngst, hur roligt är det? Man vill ju gärna träffa fler med i alla fall barn i samma ålder? Hellst gärna mammor i samma ålder med, men det är tydligen inte det lättaste i uddevalla. Genomsnittsmorsan är väl 35 eller nått här i stan. Nä jag vet inte, men det känns så i alla fall.

Det är fan svårt att hålla sig vaken nu på morgonen. Jag och Tindra har ju tagit lite för vana att lägga oss och sova igen efter frukostmålet. Men nu fick hon lägga sig och sova själv, jag måste försöka hålla mig vaken för att kanske bli tröttare ikväll. Jag gick väl och lade mig vid 23-23.30 igår kanske, men när somnade jag? Jo inte förens klockan 2 på natten. Det är fan inte hållbart. Nu är jag ju skittrött och vill inget annat än att sova. Men snart ska jag gå och klä på mig och ta lite frisk luft, då kanske man vaknar till lite.

Ha en trevlig morgon!

Promenix!

Ja idag tog jag mig i kragen, gick faktiskt på en promenix. Gick ner till skogslyckan, tog ut pengar och handlade lite, sen mötte vi Jesper som kom hem från jobbet och sen gick vi hem. Det var ingen superlång promenad men det var ändå skönt att komma ut. Det har ju inte hänt på ett tag faktiskt. Men gud vad sugen jag blev på att åka upp till fjälls. Pappa ringde mig därifrån när dom satt och fikade på isen. Det lät så himla härligt. Tänk er själv att kunna ta en promenad på isen och kanske ha en liten pulka som Tindra kan åka i, eller bara promenera med Tindra i barnvagnen på isen. Det hade varit hur gott som hellst. Kanske skulle önska sig det i julklapp av pappa, haha. En resa upp till adolfström. Men då kan ju inte Jesper följa med så det kanske inte är så roligt, för vi vill ju i så fall åka när det fortfarande är snö. Och Jesper kan inte ta ut semester fören KANSKE i April. Men som sagt, vi får väl se hur det blir.

Vi har bjudit hit min lillasyster över jul. Vi får väl se om hon kommer. Det hade varit mysigt i alla fall. Hade gärna tagit hit Alex med, men hon får bli lite stabilare först. Hon lär ju inte ens komma hit, hon lär hoppa av i herrljunga och sticka till Vänersborg, eller så kommer hon hit och sen tjatar hon hål i huvet på mig att hon ska få åka dit och det orkar jag inte med. Förlåt Alex men till och med du inser sanningen. Det hoppas jag i alla fall.

Nä nu ska jag nog vara lite social här :P

Ny design!

Gud vad nöjd jag blev :D Ronja (http://lillaronja.blogg.se ) har designat den. Och jag blev supernöjd i alla fall! Wiiie! :D

Egentligen borde jag gå och sova nu. Men jag var ute och syndade med krewer och då blev jag pigg igen. Inte bra. Jag måste vända tillbaka dygnet alltså, för jag är ju så himlans trött när Tindra vaknar på morgonen. Nu får det vara slut på sena kvällar! Morr på mig själv!! Sen måste jag ta tag i detta med mina promenader alltså. Har ju varit dåligt med detta på senaste tiden. Ska nog försöka träna lite imorrn i alla fall. Kan ju använda Tindra som "hantel". Hon tycker ju det är roligt att "flyga" så hon lider inte av det, haha. Men jag skulle fan vilja ha en såndär crosstrainer faktiskt. Då kan man ju träna sammtidigt som man ser på tv eller nått. Men vi får väl se, just nu har vi fan knappt råd att leva, plus att vi måste ha nya vinterdäck till bilen. Faaaan! Jaa, vi får väl se vart vi hamnar.

Nä nu ska jag ta mig en snabbkik på vimedbarn.se sen får jag nog försöka nana.
Hejs svejs!

Funderar

Jag funderar faktiskt på att prova linser :P Men jag vet inte..jag har ju precis köpt mig 2 par glasögon. Men jag funderade på att beställa färgade linser. Finns ju sånna med styrka i och även sånna som förstärker ens egen ögonfärg. Jag har ju blå ögon och då fanns det sånna som var svagt färgade som förstärkte den. Hellst hade jag ju velat köpa bruna linser eftersom jag vet att jag passar i det, men det gillar tydligen inte gubben min, hm..ja vi får se hur jag gör. Fanns ju turkost med, hehe. Hade varit fräckt i alla fall.

Nu sitter vi och kollar på Into the blue på tv, har redan sett den, men den är rätt bra faktiskt. Så nu ska jag gå och sociala med gubben och krewer :)

Puss!!

By the way, nu är det jättefint hemma hos oss :P

En mormor som inte finns..

Satt precis och läste en tjejs blogg. Hennes mamma är (verkar vara) alkolist och jag vet faktiskt inte var hennes pappa är i det hela. Men hon skrev att hon var så ledsen, för hon vet inte hur hon ska kunna förklara för sina barn vart deras mormor är, varför inte hon är med, varför dom aldrig hälsar på henne? Ja hur fan ska man klara av att förklara nått sånt för ett litet barn?!? Vad ska man säga egentligen? Sen skrev hon också att hon också vill vara stolt över sin mamma och pappa. Jag kan ju inte annat än att hålla med. Jag skulle också vilja vara stolt över min mamma. Kunna säga att jag älskar henne och verkligen verkligen mena det. Kunna stå mamma nära så som vi gjorde förr. MEN jag kommer nog aldrig kunna göra det igen. Hon har ljugit så himla mycket för mig att jag tror inte ens hon fattar själv, hon är grov alkolist och är skyldig mig så mycket pengar att vi knappt har pengar att hitta på nått roligt för. Hon har snott grejer ifrån mig, sålt det och sen tagit pengarna själv, UTAN min tillåtelse. Och sen har hon ju gjort en massa andra idiotiska grejer som jag inte ens tänker gå in på. Men det värsta är att hon inte ens fattar det själv. Hon vägrar att ta emot hjälp och hon vägrar att söka hjälp själv. Hon lovar saker som hon inte håller och jaa, jag skulle kunna sitta här och skriva hela natten lång. Men sen återkommer den ständiga frågan..vad ska jag säga till min dotter när hon börjar fråga om mormor? En mormor som inte finns..

Nu har jag ju kontakt med min pappa i alla fall. Vi pratar inte varje dag, eller ens varje vecka. Men han ringer då och då, frågar hur vi har det och hur lillan mår. Han bryr sig. Jag menar, mamma kunde inte ens förmå sig att höra av sig när Tindra kommit. Inte ens ett grattis. Hon ringde mig och ville träffa mig när jag och Tindra var uppe i Piteå, men hur fan kan hon ens ha mage till att fråga? Jag vill inte! Kan hon inte fatta vad det är hon gjort för fel? Nej uppenbarligen inte. Jag har så mycket ilska och rent ut sagt HAT inom mig men jag vet inte hur jag ska få ut det. Jag mår inte bra över detta. Jag har ju ingen nära att vända mig till om det är nått jag vill fråga om. Jag kanske skulle vilja ha någon att fråga när Tindra var nyfödd. Kan kunde ju ingenting om bebisar, mer än att dom var söta. Jag hade så många frågor som jag fick ställa på ett öppet forum, något man kanske skulle vilja ha sin mamma till. Men hon finns inte längre..inte i mina ögon. Hon kan ju höra av sig till mig när hon har mina pengar, när hon är nykter och när hon har förnuft till att säga förlåt, och verkligen förstå vad hon gjorde för fel och verkligen mena det. Först då kan vi väl se om vi ens kan prata igen. Men ingenting kommer bli som förut..

Min mamma finns inte längre..
Tindra har ingen mormor..

Men det är ingen som någonsin kommer förstå hur jag känner mig..eller hur jag mår..eller ens varför jag är så arg/ledsen/besviken..äh åt helvete med allt..

Dagens!

Dagens:
Ros:
 Till mina jeans som äntligen ville passa :P
Ris: Ingen faktiskt..än så länge..
Humör: Väldigt bra!
Att göra:
Hänga upp tvätten, skruva ihop sängen och bära kartonger till frrådet
Väder: Mulet
Hår: Halvlångt och pisstråkigt
Kläder: Mina älsklingsjeans och en tröja
Smink: Gårdagens ;P
Saknad: Norrland..
Mat: Äggmackor
Vill ha: Singstar :P


JJJAAAAAAAAA!!!!!!! :D

Idag är en underbar dag!! Jag kom i mina favoritjeans idag :D Gud vad glad jag blev!! WIIIIIIIIIEEEEEEEEHH!!!

Nu har vi precis käkat lite "brunch" haha! Det blev kokt ägg på thekakor och pucko. Gott var det i alla fall, men nu är jag så mätt att jag knappt orkar stå på benen. Jag funderar på om jag och lillan skulle ta oss ett bad sen. Hon behöver bada och jag behöver duscha så varför inte ta två flugor i en smäll? Så får hon plaska lite också haha. Mammas mysunge!

Nä nu ska jag ta och kolla upp en sak. Men det är hemligt, i alla fall för vissa ;)

Puss

Sovmorgon!

Ja herre gud, jag vet inte vad jag ska ta mig till med min sovande unge alltså, haha! Jag klagar verkligen inte, men snart sover hon väl bort hela dagen som värsta tonåringen!? Lade henne i sängen runt 19 igår, hon somnade inte fören 19.30, men hon somnade i alla fall! Sen vaknade hon vid 21.30 och vägrade somna om så vi tog upp henne, MAX 10 min, sen lade vi henne igen. Då somnade hon om och gissa vad? Hon vaknade inte fören halv 9 imorse!! Hallå? Snacka om lyx eller? Vad har jag gjort för att få en sån snäll unge? Är detta för att jag "introducerade" spjälsängen redan när hon var nyfödd? Eller är hon en förkrymt (stavning?) tonåring som gärna vill sova bort hela dagarna? Haha jaadu, ingen aning. Sover gör hon i alla fall. Och det "värsta" är väl att hon fortfarande vilar flera gånger under dagen. Nu har hon förkortat ner antalet på sina sovstunder på dagen, från 4 ggr till 3 ggr. Men ändå, ska en unge sova så mycket som hon gör? Jaja, nu känner jag mig pigg och utvilad i alla fall!

Idag ska vi greja i förrådet. Krewer kommer hit och "passar" lillan medan vi är ute och grejar. Skönt att få bort alla kartonger. Sen ska vi skruva ihop sängen idag med. Hade väl hoppats på att få upp hyllorna med, men vi får se vad vi hinner med. Man vill ju gärna ha lite mys på helgerna med. Men man måste ju passa på när Jesper inte jobbar. För när han jobbar så orkar han oftast inte greja med nått. Men man får även passa på att mysa framför tvn med lite gott eftersom det inte händer så ofta heller. Jaja, vi får som sagt se vad vi hinner.

Vi har en liten kattunge här utanför oss. Stackarn. Han har varit här i flera dagar. Igår tog vi in den och gav den mat och så fick den vila lite. Vi hade tänkt ha den inne hos oss under natten, men våra katter gillade inte detta riktigt. Men jag har för mig att jag såg en "kattlapp" på konsum på skogslyckan om någon katt som var försvunnen. Så jag ska faktiskt svänga förbi där och kika. Den är jättefin och jättegosig! Den är grå/vit med en grå fläck under hakan. Jag har tagit kort på den, tänkte att vi skulle ha skrivit ut lappar och hängt på soprummsdörren eller nått. Man vet ju aldrig om det är någon på detta området. Och så hade vi tänkt hänga en lapp vid dagiset. Men först ska jag kika på konsum.

Nä nu måste jag kika om Liseberg har öppet imorrn. Vi funderar på att gå där en sväng. Ha det gott!

Julstjärnor

Ja idag köpte jag 2 stycken superfina julstjärnor som jag ska ha i fönstret i köket. Det är inte sånna man hänger utan dom har en fot. Kostade 49 kronor på jula, så jag slog till, hehe. Hade tänkt köpa 2 stycken till vardagsrummet med, men där kommer jag nog antingen köpa 2 stycken skitfina ljusstakar som jag hittade på obs eller så kommer jag köpa 2 andra stjärnor på obs. Vi får se vad som händer och sker. Nöjd blev jag över mitt kap i alla fall.

När "lönen" kommer ska jag och grannen (och kanske krewer?) åka till Göksäter i alla fall. Där har dom tydligen massa fina julgardiner för billiga pengar. Kanske man kan hitta lite annat julpynt med. Jag har fan INGET julpynt över huvud taget. Men det blir väl inte så himla mycket julpynt iår kanske, däremot får det väl bli lite mer nästa år. Då Tindra är lite större. Egentligen tycker jag att julen är ganska överskattad, man byter bara pengar med varandra! Och maten är inte så himla speciell. Det enda jag längtar till runt jul, det är romröran! Men det vet jag inte om jag kommer få iår. Jag funderar på att försöka mig på att göra den själv. Så jag får nog ringa till mormor och fråga om receptet, hehe. Jag vet att det är ägg, rom, lök och majonäs i, sen tror jag att det är creame fraishe också, men jag är inte säker. Jaja vi får väl se. Jag skulle vilja ha julen här hemma någon gång. Men inte iår. Iår ska vi hem till Jespers mamma. Jaja det kommer ju fler tillfällen. Nästa år ska vi upp till Piteå i alla fall. Det har jag bestämt!!

Nä nu ska jag glutta lite tv.
Puss

Blir så trött!!

Jag blir så himla trött på mig själv. Jag kan fan inte somna på kvällarna/nätterna. Utan jag ligger och vrider och vänder på mig. Sen på morgonen efter att jag matat lillan, då kan jag knappt hålla ögonen öppna! Så när Tindra somnar en stund, då somnar jag med utan att jag vill det! Jag menar, jag är ju hellre vaken på dagen och är pigg än att vara vaken på natten och vara trött på morgonen. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Förslag?

Nu ligger lillan under babygymmet och leker med sina fötter och flyttar på gymmet om vartannat. Funderar på att ge henne lite gröt nu. Utöka lite. Men jag kommer nog få blanda katrinplommonpuré i gröten jämt och ständigt. För hon är fortfarande hård i magen nu när hon bara får gröt på kvällen. Men men, det ger sig väl efter ett tag. Får hoppas på det i alla fall. Vill inte att hon ska få min mage. Jaja, får väl ta det i små steg.

Känner för en promenad idag, men jag vet inte. Jag har inga skor att ha på mig. Men vi får väl se.

Nä nu måste jag byta blöja på min bajsunge(bokstavligt talat) :p
Ha en trevlig dag!

Jopp

Ja herrejessös! Nu vill hon inte öva på att sitta längre, nu vill hon stå! Och vilken dag som hellst kommer hon snurra från rygg till mage. Man hinner ju knappt med själv. Från mage till rygg har hon snurrat flera gånger men det är svårare åt andra hållet, hehe. Idag satt hon själv en ganska lång stund på golvet med. Visserligen ganska framåtlutad, men ändå. Det är stora framsteg i våran vardag. Idag lät det nästan som att hon ville säga pappa (dock vet jag att hon inte kan prata än, inte medvetet iaf.) för hon sa "aba aba" hehe.

Satt och kollade på insider precis. Fy fan vad vidrigt alltså. Någon som brytit sig in i stall och hagar och haft sex med hästar, även skärt upp deras könsorgan med knivar. Hur fan är man funtad i huvet om man gör en sån grej??? Och sen var det en kvinna som fått sin hund omhändertagen och när hon fick rätten på sin sida så fick hon inte tillbaka hunden, för den var såld. Det var ju väldigt bra menar jag. ELLER INTE!! Uscha mig!

Jag känner för att hitta på nått imorrn. Men jag vet inte riktigt vad. Till helgen kanske vi ska på liseberg och kika. Vi får väl se, beror på vädret. Känner inte för att gå ute en hel kväll om det regnar. Då kanske vi går på universeum istället eller nått. Vi får väl se vad det blir.

Nä nu är det dags för sängen snart tror jag minsann!
God natt!

Magknip! Och en liten begäran!

Varför skulle jag dricka mjölk till maten för? Jag VET ju att jag får magknip *morr* men det är ju så gott! Tycker inte att man kan dricka mycket annat till fiskpinnar och potatis. Saft dricker jag inte och vatten passar inte. Cocacola? NEJ tack till den maten! Jaja, jag får väl överleva. Funderar på att köpa hem den nya laktosfria mjölken och prova. Men alla laktosfria mjölksorter jag provat hittils smakar skit! Men men vi får väl se.

Kan inte alla som läser min blogg skriva ett litet Hej? Jag får en känsla att mitt lösenord kommit ut på andra håll..eller så är det helt enkelt så att det är några av er som läser/kollar den flera gånger per dag, hehe. Jaja i alla fall, skulle ni kunna göra det?

Nä nu ska jag gå ut och ta mig lite frisk luft tror jag!

Halvt panikslagen.

Ja jag fick mig en smärre chock igår. Jag var barnvakt åt grannens 3-åring. Visserligen bara 20 minuter eller nått men ändå. Det fick mig att börja fundera vad jag egentligen har gett mig in på.  Hur fasiken underhåller man en 3-åring?? Jag hade ingen aning om vad vi skulle göra, vad vi skulle hitta på. Jag satte på filmen "bilar" för den vet jag att han gillar. Men dom kan ju inte sitta och se film hela dagarna heller. Vad ska man göra? Vad ska man hitta på? Jag har NOLL fantasi! Gud vilken tråkig morsa jag kommer vara och jag kommer ha en hyperaktiv unge. VÄX INTE UPP TINDRA!!!

Det var allt för denna gången :P

Hmm..undra..

Undra hur många jag gett ut lösenordet till egentlingen? Jag VET att jag inte har gett ut det till Jespers släkt och det kommer jag inte göra heller. Och jag hoppas att ingen av er som läser min blogg nu ger ut lösenordet till nån. För då kommer jag nog sluta blogga tror jag. Då lägger jag ner hela skiten. Men men, det återstår att se. Min snälla lillasyster ALEX hade ju redan hunnit skvallra för våran mormor att vi gift oss ;) Fy på dig skitunge!! Men men, nu vet alla om det i alla fall, så det är inte längre hemligt. Så nu får ni disskutera det med vem ni vill, haha. Vi måste verkligen vara ett hett disskusionsämne.

Jag hade velat hitta på nått idag. Är fruktansvärt rastlös. Ska väl slänga in en tvätt i maskinen men jag vill komma UT! Men nu har jag ju sånt jävla skavsår som fastnar i sockarna så jag kan inte ens ha några skor på mig. Grr!! Ska nog aldrig mer gå i högklackat, man bara skadar sig, haha. Ballerinaskor is the shit! Eller nää, FOPPATOFFLOR is the shit! Fasst dom är mindre sköna att gå i när det är blött ute eller när det är snö, hehe. Jag funderar på att köpa mig dom vinterskorna som jag hittat på dinsko. Men vi får se. Måste väl fjäska lite för gubben, haha.

Men nu ska jag i alla fall försöka hitta mig nått att käka!

Jaa, vi får väl se.

Nu vet Jespers mamma (plus halva släkten) om att vi har gift oss i alla fall, hehe. Hon blev besviken, men bara av anledningen till att hon inte fick vara med, haha. Så det kändes ju skönt. Undra hur jag ska berätta det för pappa. Min pappa alltså. Funderar på att ringa runt lite till MIN släkt idag, hehe. Dom lär ju kolavippa hela bunten näst intill, haha. Näädå skämt och sido. Nu vakna min lilla snutta med. Och så ska jag vara social med Malin med :)
Skriver nog mer ikväll.
Ha en trevlig dag!
//Mrs Andersson

RSS 2.0