Kan man bli kär i kläder??

Hehe jaa, imorse vaknade Tindra halv 9 ungefär. Men hon var så snorig så jag vaknade av hennes snörvlande. Men jag fick suga ur lite med pipetten och sen var det bra igen. Pluttan.

Sen har jag blivit kär, haha! Jag är kär i kläder. Finns massa saker jag vill beställa från Villervalla och pippilotta. Men jag måste i alla fall vänta och se om jag har råd med det. För er som inte vet så är det barnkläder jag snackar om, inte kläder till mig hehe. Men till mig själv så finns det ett par skor som jag VILL HA VILL HA!! Och jag kanske ska köpa dom idag. Skulle få pengar av mig pappa och farfar i bröllopspresent. Så jag ska köpa nya skor till mig och en vinterjacka till Jesper. Bra va? Sen skulle vi väl få pengar i julklapp med, men det kommer gå till en ny bilbarnstol. Vi har önskat oss pengar av alla så att vi kan köpa en stol, dom är svindyra och vi behöver en ny så vi tyckte att det var ett bra julklappstips.

Nu har det börjat snöa här hemma med. Det är ytterst lite, så man knappt ser det. Men snö är det. Kan det inte lägga sig?? Det hade vart skoj. Då ska vi köpa en bebispulka hehe. Fast det är ju inte så troligt att det kommer så mycket snö att man kan åka pulka. Det händer inte ofta. Och det händer typ ALDRIG innan jul, så det är väl bara inse att man bor på fel sida landet. För på hela östkusten har det kommit decimetersvis med snö. Men men, jag skulle inte vilja flytta ändå, inte för snöns skull. Jag flyttade ju från norrland för att jag var trött på den, haha. Vilken dubbelmoral man har. Då hatade man snön, nu saknar man den, haha. Undra hur katterna reagerar om det kommer massa snö.

Nä nu ska jag kika in på forumet en sväng.
Ha en snöig dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0