Fy vad gott!

Ja nu har vi flyttat nästan helt klart! Det är bara städningen kvar i gamla lägenheten och så ska vi tömma garaget. Men det kan vi inte göra förän på måndag så detär bra med det. Så jag tänkte faktiskt att jag skulle dra ett snabbt blogginlägg idag innan jag sätter igång. Tänkte att jag skulle gå över och börja lite där borta. Tänkte att jag kanske hinner dammsuga hela lägenheten och kanske torka alla fönster. Sen skulle ju Jespers mamma komma hit idag med under hennes "rast" (jobbar delad tur) och hjälpa mig att städa resten. Så det kommer ju gå fort idag. Skönt som attan! Sen behöver vi ju inte gå in i den lägenheten mer, hihi. För då är det bara garaget kvar. Ni kan nog inte fatta hur skönt detta känns alltså!

Vi slet som djur igår. Bar och bar. Sen hade vi ju inte tillräckligt med flyttkartonger heller så vi sprang flera vändor och packade/packade upp, hehe. Men det gick ändå rätt bra. Vi hade ju rätt mycket hjälp och det tackar vi för. Mikey, Julia och Nixuz var ju här.Supersnällt med all hjälp!! 

Vad mer har hänt? Jo jag är utan kamera. Nu är den inskickad till nikon nordic. BLÄÄ!! Undra hur länge jag blir av med den nu. Jag är ju redan halvt hysterisk. Finns ju inget att göra!! MORR! Men men, skönt att få den lagad i alla fall. Men jag måste ringa till nikon på måndag. För jag var ju så dum. Jag skrev inte min adress på lappen med felbeskrivningen. Det var INTE bra. Så därför måste jag ringa till dom och säga hur det ligger till så att dom vet det. Annars får jag ju aldrig tillbaka kameran, hehe.

Nä hörni! Nu måste jag ta min lilla snabbkik innan jag springer över och börjar.
Ha en supertrevlig dag vänner! Kanske skriver mer ikväll om jag orkar.

Sista inlägget.

Ja detta kommer bli sista blogginlägget innan helgen. Eller rättare sagt sista inlägget på hela helgen. Kommer varken ha tid eller ork att sätta mig och blogga. Det skulle väl vara om jag bloggar i mobilen. Men vi får se på det. Detta är ju då p.g.a flytten. Så nu vet ni det. Mitt nästa blogginlägg kommer nog bli antingen söndag-kväll eller måndag. Beror lite på.

Imorrn ska jag skicka in min kamera på lagning *suck*. Samma fel har uppstått som förra gången och nu har jag ju ändå ett helt nytt minneskort i. Får väl se hur många veckor den blir borta. Jag kommer hinna gå under flera gånger om. FAN FAN FAN!!! Vad ska jag göra nu då? Nåja..förhoppningsvis kan dom väl laga det..

Nu känns det verkligen som att vi har fullt upp heeeela sommaren! Men det är bara kul. Det är ju typ nått varje helg, hehe. Nu flyttar vi som sagt.
Helgen runt den 6 juni kommer en kompis hit från skara, ska hjälpa oss att sätta upp tv´n rätt på väggen (gipsväggar).
Den 13 juni ska vi till Jespers chef på grillfest.
Midsommarhelgen - Skara sommarland
Den 27 juni är det kalas för Tindra.
Den 6-12 juli kommer min storasyster (Anna-Carin) och hennes dotter Emmelie hit, då lär det bli skara sommarland igen, hehe. Och säkert massa annat skoj.
Någon gång runt den 13-14 juli KANSKE vi åker till norrland om inte jag har fått ett jobb. Annars åker vi nog i augusti.
Sen brukar ju sommaren föra med sig en massa bilutställningar och race vilket är MYCKET trevligt. Sen ska vi försöka åka till Liseberg någon dag med.

Så som sagt. Lite fullt upp men ack så roligt!

Nä nu ska jag vara social. Ses på söndag eller måndag!
Ha en trevlig helg!


Fy farao säger jag!!

Imorse vaknade lillan KVART I FEM!!!! Herregud. Men jag börjar fundera på om jag kanske skulle ha en termos stående i sovrummet, med varmvatten och så kan jag ta med lite vällingpulver. Kanske det kan få henne att somna om snabbare? Om hon får äta sitt första mål då? Jag vill inte göra så egentligen med tanke på risken för att fastna i dom rutinerna. Men nu känner jag att jag kan göra vad som hellst för att få sova någon timme längre. Hmm, får nog testa det imorrn.

Imorrn börjar lasset också. Då börjar lasset gå tvärs över gården, haha! Det ska bli skönt kan jag lova! Sen ska vi nog grilla på kvällen. Också mumma! Men jag är grymt sugen på kinamat! Kanske skulle fjäska för gubben och äta kinabuffé idag, haha! Vi får väl se.

Nä fy sjutton. Nu ska jag försöka få lillan att vila en stund.
Ha en trevlig dag.!

Tidig kväll?

Ja jag funderar faktiskt på att lägga mig tidigt ikväll. Jag är svintrött, men det är inget ovanligt. Men det är ju så bra på tv ikväll så jag lär väl inte komma i säng fören 22 eller nått ändå. Blir lite trött på mig själv faktiskt, hehe.

Jag har tagit min första magbild idag, haha. Jaa, här kommer den.


Lite börjar det ju synas redan. Men det brukar ju tydligen göra det om man är omföderska. Undra hur detta kommer sluta...

Nä nu ska jag fortsätta kolla på rent hus.
Natti natt!

Lite ändrade planer.

Ja det är lite ändrade planer nu. Vi hade ju tänkt sova på Skara sommarland i 1 natt och så vara inne i parken 1 dag midsommarhelgen. Men det blev billigare för oss att ta 2 nätter och 2 dagar, haha! Vi sparar 10 kronor per stuga, haha. Herregud säger jag bara! Nåja det blir nog bra. Sen har vi räknat ut att Alex och Jennifer inte kan följa med. För vi har varken plats i bilen eller i stugorna, vi skulle bli 2 personer för mycket. Så dom skulle väl vara hos någon kompis i vänersborg tror jag. Men det blir nog bra ändå. Dom blev inte sura på oss i alla fall, dom förstod att det var fullt när jag räknade upp alla som skulle med, haha! Så nu blir det jag, Jesper, Mikey, Krewer, Nixuz, Julia, Denise och hennes pojkvän och självklart Tindra då! Så vi blir ju 4 pers/stuga. Nice nice! Längtar som fan! Nu måste jag bara köpa nya badkläder, hehe.

Idag har vi rantat runt lite. Har äntligen kommit iväg och röstat, så nu är det klart. Har hämtat 2 böcker på bibblan. Varit ute på torp och kollat vad sånna där sektioner kostar och sen fick det bli middag på mcdonalds eftersom vi kom fram till att vi inte skulle hinna laga mat. Nåja. Jag provade den nya chiliburgaren. Den var lite speciell men aa..den gick att äta i alla fall. Så nu ska jag ta det lugnt för resten av kvällen. Bara mysa!

Får väl se om Tindra sover längre imorrn. För idag har hon bara fått vila 1 gång. Känns som att det kan vara bättre än 2. Peppar peppar får väl se om det hjälper. Och Sophia: Vi har så mörkt vi kan i sovrummet..har tänkt på det redan, men tack ändå, hehe. Tyvärr hjälpte det inte..

Nä nu är det blöjbytardags igen, hehe.
Ha en trevlig kväll!

Tidigare och tidigare!

Jag vet snart inte vad jag gör. Tindra vaknar tidigare och tidigare för varje morgon. Idag vaknade hon klockan 5. Nåja, det är väl en period hon är inne i. Kan ju bara hoppas att det inte håller i sig för länge. Men jag undrar om inte min trötthet är påväg att gå tillbaka lite nu. För jag känner mig faktiskt lite piggare idag än på länge. Kan ju alltid hoppas! För nu är jag less på att vara trött dagarna i ända! Hujjaligen.

Sen fick jag några frågor som jag hade tänkt besvara här innan jag fortsätter skriva..här kommer dom.

1. Var du rädd för något särskilt som barn?
Njaa, jag vet faktiskt inte. Jag är väl rädd för samma saker idag, haha! Typ spindlar, maneter och småkryp..
2. Vem skulle du önska började blogga?
Mina storasystrar kanske, hehe. Och pappa, så kom igen nu farsan! Starta en blogg, haha!
3. Använder du cykelhjälm?
Nää men jag använder inte ens en cykel så det är väl inte något konstigt med det? Jag ÄGER inte ens en cykel.
4. Tycker du att Sverige bör införa euron?
Nej jag tycker bara att det verkar krångligt att lära sig en ny valuta på heltid.
5. Hur brukar du sminka dig?
Vardag: Lätt smink, ljusa ögonskuggor och lite mascara, eventuellt lite foundation.
Fest: Då brukar jag dra till med lite eyeliner, rough och sånt också. Eventuellt läppglans också.
6. Har du fått höra att du är lik någon kändis?
Nej jag tror inte det..
7. Tycker du att killen bör bjuda om ni hittar på något/dejtar?
Njaa, jag tycker att man kan turas om faktiskt.
8. Vilken är den läskigaste film du har sett?
Första gången jag såg The Grudge så var den riktigt riktigt läskig!
9. Samlar du på något?
Jaa, jag samlar på drömfångare.
10. Umgås du vänskapligt med något gammalt ex?
Jag umgås inte med något ex men skulle jag stöta på något på stan så kan jag stanna och tjöta ett tag liksom..
11. Har du något bra raggningsknep?
Jag raggar inte, jag är ju gift ;)
12. Har du flest tjej -eller killkompisar?
Jag har nog mest killkompisar. Men så har det alltid vart.
13. Vanlig läsk eller light?
Vanlig!
14. Vann rätt låt Eurovision 2009?
Njaa..jag måste nog vara den enda som inte tyckte att Norges bidrag var speciellt bra..
15. Har du bestämt träff med någon du snackat med över internet?
Ja, några modellfotografer.
16. Vilken svensk artist/band är bäst enligt dig?
Miss Li är ju grymt bra. Men jag vet inte riktigt..lyssnar ju på det mesta..
17. Vad är ditt favoritsortsplagg?
Jag ÄLSKAR leggings tillsammans med kjolar eller tunikor. Det är nog favoritplaggen.
18. Är dödsstraff rätt eller fel?
Det beror på. Men jag är nog för dödsstraff i vissa fall..
19. Vilket var ditt första ord?
Vovve och klocka
20. Vilken svensk stad hade du valt att bo i om du inte fått välja den du bor i nu?
Då hade jag nog flyttat tillbaka till Piteå.

Sådär ja, det var dom frågorna. Sen till en egen. Vad ska vi göra idag? Jag mååååste ner till biblioteket idag. För det glömde jag bort häromdagen! För jag har ju blivit bortskämd med att läsa mig trött varje kväll så nu har jag svårt att somna istället. Jobbigt faktiskt. Men det löser vi sen. Hoppas att min bok är kvar bara eftersom jag glömt att hämta den. Skulle nog gå in på mailen och kolla det kanske. Annars får jag ju boka en annan bok, haha. Fan vad intressanta saker jag skriver idag..eller hur?

Nä jag får nog ge upp detta nu.
Ha en trevlig dag!

Sådär ja!

Nu har vi städat och grejat heeeela dagen. Nu är badrummet klart. SKÖNT! Så ikväll ska jag försöka packa ner resten från köket. Om jag orkar..för jag har ruskigt ont i min rygg nu. Så vi får se. Annars får det bli att ta det lite lugnt så att jag orkar göra det imorrn istället. Tindra kryper runt här i hela lägenheten så jag får springa och jaga henne. haha. Vi brukar ju stänga för i vardagsrummet men inte idag. Men nu kom hon tillbaka hit, hehe. Nåja, så är det.

Nu är Krewer här med, hon ska snart gå och hämta sin lillasyster Wilma. Sen får vi se om dom kommer tillbaka. Men det lutar väl åt det. Så får se vad vi hittar på.

Gud vad jag är sugen på en ny kamera..men jag får nog vänta lite. För jag har inte råd att köpa någon just nu ändå Får börja spara. Skulle ju vara bra om mitt zoomobjektiv kunde passa till den kameran med. Men det brukar väl inte vara några problem eller? Så länge man köper samma märke på kameran? Det brukar vara samma mått. Och jag älskar ju nikons kameror så det blir definitivt en nikon till. Aja vi får se.

Nä nu ska jag snabbkika sen ska jag vara social med tanten.
Kram på er!

Nu funkar det!

Grattis! Nu funkar det att logga in på blogg.se utan problem. Inte för att jag vet vad jag ska skriva egentligen men ändå.

Nu kommer snart Jespers mamma hit. Hon skulle väl komma mellan 10.30-11 eller nått sånt. Så jag ska bara ge Tindra lite mat sen ska jag sätta igång med packning och städning.  Så badrummet ska städas idag, Sen är det inte så himlia mycket kvar att göra här hemma. SKÖNT!!! Längtar tills på fredag för då får vi nyckeln. Så då kommer nixuz och Julia hit och ska hjälpa oss och då blir det nog grillning på kvällen. Dom kommer väl hit på lördag med och hjälper oss. Så det tackar vi för. På lördag kommer ju även Mikey hit skulle jag tro. Så vi blir ju några stycken. Min lillasyster kommer hon med, men hon kommer nog mest få vara barnvakt, hehe. Men hon hjälper nog endel ändå. Så det blir bra. Sen på söndag skulle väl Jespers mamma komma hit igen och hjälpa till med den sista städningen. Gött som fan kan jag säga! WOHOO!!

Nää, jag får ta och ge lillan lite mat nu! Men jag får skriva mer ikväll.
Ha en trevlig dag allihopa!

En promenad i solen + en liten hemlighet!

Ja idag har vi varit ute och gått endel. Så jag hade tänkt visa massa bilder innan jag fortsätter skriva..så här kommer bilderna.

















Först var vi uppe vid ett "fall" och fotade lite. På det stället hade det nog varit riktigt fint att fota en modell. Så det ska jag försöka planera in. Sen åkte vi in till parken. Gick och käkade på rådhuscafét. En mumsig kycklingbaguette fick det bli för min del. Sen gick vi en sväng i parken. Tindra var riktigt fascinerad av alla fåglar, haha. Hon satt och skrattade och pekade på dom eller så satt hon helt förstenad som på bilden. Där fick jag även fota fallet vid vattenverket. Nice nice. Men dit in kommer man inte med en modell, annars hade det ju också varit ett ställe. Sen har jag ju bara tagit kort på lite blommor, bin och humlor, hehe. Sen fick Jesper vara med på ett hörn också. Så detta är vad vi har gjort halva dagen.

Sen var det ju dags för mvc också. Det är här min lilla hemlighet kommer in. Jag frågade ju henne om hon kanske kunde skicka en remiss så att man kan få göra ett vul (vaginalt ultraljud) men mina orsaker skulle aldrig hålla för att godkänna det. Så hon frågade om vi inte skulle försöka lyssna på hjärtljuden istället. Javisst svarade jag helt bombsäker på att hon inte skulle höra ett ljud förutom möjligen MIN puls..men joo..där var det..ett hjärtljud som pickade på i 178 slag i minuten! Helt otroligt att hon kunde höra det såhär tidigt. Men detta fick jag absolut inte säga till någon egentligen bara för att hon egentligen inte får lyssna så tidigt bara för att det kan starta oro OM dom inte skulle höra någonting. Men jag var ju fullt medveten, och inställd på att man kanske inte skulle höra nått. Så det var en spännande överaskning. Och hon sa att jag kunde få ringa henne om jag kände att jag behövde komma och lyssna igen. Så vi får väl se. Annars visade proverna bra.
HB: 122
Glukos: 5,6 tror jag
BT: 105/55
Vikt: Samma startvikt som förra gången, 68kg. (Har gått upp nästan 1,5kg sen jag vägde mig hemma, haha!)
Egentligen har dom ju börjat med att man måste ringa och beställa sin ultraljudstid själv. Men min snälla bm skulle skicka en remiss ändå, haha. För jag är helt säker på att jag kommer glömma bort att ringa och boka tid, hehe. Så det var snällt. Nåja, nog om detta.

Vad ska hända ikväll då? Jaa, jag vet inte..ska i alla fall röja undan lite här idag. Sen försöka fortsätta packa. Imorrn kommer väl Jespers mamma hit och hjälper oss lite till. Ska bli skönt. Åååh snart flyttar vi ju iiiiih!!!! På fredag får jag inte glömma bort att vi ska till dagis på samtal också. Det är ju viktigt. Men det ska jag väl inte glömma.

Nä fy detta blev ett långt inlägg. Får nog ge mig nu och sparka igång Mikey..han ska skruva ner våran spegelvägg idag, hehe.

Ha en trevlig kväll allesammans!

Det här är toppen!

Ja det måste jag säga. Att vakna upp till detta vädret kan ju inte bli bättre! Solen skiner och det verkar inte blåsa så mycket. Det betyder bara en sak! DET ÄR VARMT OCH SKÖNT!! Äntligen kommer värmen tillbaka! Så nu blir det till att raka benen och ha på sig leggnings och någon klänning eller kjol idag. Det kan jag lova, hehe. Om jag nu hittar några leggings det vill säga. Men det ska väl inte vara så svårt. Får vända upp och ner på halva lägenheten, haha.  Weii! Man kan ju inget annat än att bli på bra humör när det är såhär bra väder.

Idag ska vi tydligen göra en hel del. Vi hade tänkt åka och förtidsrösta till det där eu-parlamentet eller vad det nu är. Skönt att få det gjort! Sen ska vi ut till torp och kolla vad sånna där sektioner till staketet kostar. Sen är det dags för biblioteket och barnmorskan. Sen skulle vi ju fortsätta packa idag också. Inte för att det är så herrans mycket kvar, men det är ju skönt att ha det gjort med tanke på att vi flyttar i helgen. Nåja, det blir nog toppen detta.

Sen är jag lite ledsen att det är just i helgen vi ska flytta. För det händer så mycket i helgen. På lördag är det trollhättecruisingen som jag hade velat åka på. Få fota lite bilar och sånt roligt ni vet. På söndag är det "barnvagnsrullet" i Göteborg. En heldag i en fin park med massa aktiviteter för barnen. Hade varit ruskigt roligt att åka på. Men men, sånt är livet. Det är smällar man får ta tyvärr. Jag flyttar ju faktiskt hellre än att åka på sånt egentligen. Men det kunde ju ha varit denna helgen som var tycker jag, hehe.

Nu har vi även börjat planera inför midsommar. Vi funderar på att hyra en stuga/lägenhet på skara sommarland. Känner inte för att bo i tält med lillan riktigt än. Men vi får se. Det ligger under planering. Men vi hade behövt boka innan 28 maj. För då får man det billigare. Men det ger sig. Jag hade ju behövt prata med Pelle också så att han kan tänka sig att betala för Alex och Jennifer. Men det brukar aldrig vara några problem.

Nä nu ska jag ta och försöka lägga lillan och vila snart. Sen måste jag hoppa in i duschen.
Ha en supertrevlig dag allihopa!!


Sötsugen till 1000!

Ja jag blev så jäkla sötsugen! Så jag tog och kokade mig lite kola, hehe. Blev rätt gott faktiskt, trots att jag inte hade någon sirap, hehe. Men jag använde kolasås istället, haha! Nåja, det blev gott i alla fall. Så nu är jag inte så sötsugen längre.



Så nu har jag precis lagt Tindra i sängen och jag tror minsann hon somna på stört, hehe. Hon var jättetrött och gnällde som en tok så hon fick lägga sig lite tidigare idag.

Äh, jag har faktiskt ingenting att skriva.
Ha en fortsatt trevlig kväll!

Håller på att vända?

Ja nu undrar jag om inte Tindras matvanor äntligen håller på att vända. Till lunch åt hon idag en hel burk med mat, sen ville hon ha smörgås när jag och Jesper åt. Så hon fick några bitar smörgås, sen fick hon ett rån med smör på och ALLT gick ner utan problem! Kan det vara så att hon kommer skjuta uppåt i vikt nu? Kan det vara så att hon börjat tycka om mer och mer mat? Jag hoppas innerligt att det händer! Titta här på matvraket:



Fler bilder finns på http://MrsAnderss0n.bilddagboken.se

Jaa, vad har vi gjort idag då? Ingenting vettigt. Tindra har lekt här på golvet och rivit ner allt från bordet, men det är som vanligt. Jesper har startat en diskmaskin och dammsugit lite. Vädret är fortfarande trist..så det blir nog att sitta inne hela dagen idag skulle jag tro.

Nu närmar sig flytten också. Vi flyttar om en vecka. Känns GRYMT bra. Var förbi dom igår och dom har nästan tömt hela lägenheten. Fick även kollat på diskmaskinen som dom hade till salu. Vi SKA köpa den! Vi skulle få köpa den för 700:- och det kan jag säga var faktiskt inte farligt alls. Diskmaskinen ser helt ny ut, nästan oanvänd. Så jag tycker att det var ett klipp! Plus att vi slipper den stora klumpen som står på diskbänken nu. Nice värre! Det funderar vi ju på om vi skulle ha köpt deras staket som dom har också. Men dom ville ha 700:- för det med. Men vi ska disskutera det. Annars skulle dom ta med sig det. Men guuud vad jag längtar, hihi.

Vad händer med? Jo idag går jag in i vecka 11 i denna graviditet. Hur mår jag? För bra. Mår inte illa det minsta. Det värsta är väl den förbannades tröttheten som tar KÅL på mig. Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Och så har jag ett sånt sjukt humör. Nåja, får väl hoppas att tröttheten släpper snart i alla fall.

Imorrn ska jag till barnmorskan. Jesper och Tindra skulle väl följa med mig tror jag. Så han ska få svänga förbi biblioteket innan vi åker upp. För jag ar bokat en till bok. Så ska jag lämna tillbaka den som jag har hemma nu. För den har jag snart läst ut. Fy vilken hemsk bok alltså. SÅLD heter den. Handlar om en tjej som skulle åka till S:t Petersburg och söka till universitetet om jag fattade det rätt. Då träffar hon en gubbe som erbjuder henne jobb på ett Casino i Vilnius. Men istället blir hon såld till en hallick som tvingar henne att sälja sex. Så hon blir våldtagen och slagen. Sen åker dom till Sverige och hon måste göra samma saker där. Hon börjar knarka och röka för att dämpa känslorna. Ja den är riktigt hemsk. Men jag kan verkligen rekomendera er att läsa den. I alla fall om ni gillar verklighetsbaserade böcker. Men den är verkligen hård!

Nä nu ska jag kika vidare innan Tindra vaknar igen.
Ha en trevlig eftermiddag!

När ska hon sluta med detta då?

Ja när ska hon sluta vakna runt halv 6 varje morgon? Och inte vilja somna om? Jag är trött. Jag är ju fan inte van att gå upp den tiden heller. Efter många om och men fick jag henne till att somna mellan oss ett tag till. Så vi sov ändå till 10 i 8. Rätt skönt faktiskt.

Jag börjar bli sugen på att klippa mig igen. Men jag vågar inte gå till någon frisör just nu, hehe. Jag har ju klippt min lugg själv och den är FRUKTANSVÄRT skev. Så jag vågar inte gå dit och få skäll, haha! Nä jag ska allt vänta lite. Kanske jag kan få lite form på håret sen också. Men vi får se. Jag vill inte ha håret så ruskigt uppklippt för då blir jag bara förbannad när jag försöker ha håret uppsatt och allt bara ramlar ner. Nää fy vad trist. Ja vi får se, ska sätta mig och kolla lite frisyrer och drömma mig bort.

Vad händer annars idag då? Jag vette fan faktiskt. Vädret ser halvtrist ut. Men det gjorde det igår också vid den här tiden så man får väl inte tappa hoppet, hehe. Vi fick ju toppenväder igår. Och ändå satt man inne hela dagen. Eller aa..nästan hela dagen. Var ute en liten stund. Jaja är det någon som har något bra förslag?

Nu ska jag faktiskt ta och kika vidare.
Ha en trevlig dag!

Så less på mig själv!

Jaa, jag visste att det var nått alltså! Jesper frågade mig ännu en gång igår "är det SÄKERT att jag kan ta bilen imorrn?". SJÄLVKLART! Svarar jag då. Jag ska väl inte göra nått speciellt ändå tänkte jag. Men jo nog visste jag att jag borde haft bilen hemma. Det är ju BRL streetmeet i Trollhättan idag som jag hade tänkt åka på. Ååh blir så arg på mig själv alltså! Aja, inte mycket att göra åt. Jag kom ju på det för sent också. Jag kom på det när Jesper redan hade åkt. Annars hade jag ju kunnat köra han till spelet. Rackarns rackarns!

Nu börjar flytten närma sig. En vecka kvar innan vi kan börja. Ska bli så himla kul och jag ser verkligen fram emot det. Inte att flytta alltså, men när allt är klart. Ska bli himla skönt faktiskt. Då har vi ett eget sovrum igen. I alla fall ett tag framåt, hehe. Några månader. Men sen har vi en liten knort att dela rum med igen. Men jag klagar inte. Nu har vi i alla fall ett rum så när lillen är tillräckligt stor är det ju bara flytta över till dennes rum. Nåja, det blir nog bra. Så i veckan ska det packas och packas. Tänkte börja med sovrummet snart. Ska slänga ner kläder i säckar och sådär. Ta ner Tindras tavlor och ta ner gardiner och sånt. Gardiner i hela lägenheten ska ner egentligen. Sen ska ju badrummet packas och städas. Så det blir fullt upp i veckan.

På måndag ska jag ju även till barnmorskan. Ta blodprov och såntdär. Och på fredag nästa vecka ska jag upp till Tindras dagis på samtal. Vi ska prata om Tindras matvanor och sånt. Det känns bra.

Nä jag har fan ingen fantasi att skriva något just nu..
Ha en trevlig dag..

Trötter..

Ja jag börjar bli fruktansvärt less på att vara så trött så att man håller på att somna klockan 21 på kvällen. När jag går och lägger mig tidigt och får sova iaf 8 timmar så vaknar jag och är lika trött ändå. Men sova längre det kan jag inte. Dels p.g.a att Tindra är fruktansvärt högljudd på morgonen sen är jag kass på att somna om när jag väl har vaknat. Sån skit alltså. Men men, vad ska man göra? Det är väl såhär det är. Och jag lär ju inte bli piggare i december direkt. Då lär jag ju ha en unge i trotsåldern plus en liten spädis. Nåja, men blir väl tvungen att orka. Julen blir i alla fall hemma hos oss, oavsett bebis har kommit eller inte. Men det får vi väl disskutera med Jespers mamma och sådär lite närmare. Fan det är ju bara maj ännu, hehe.

Vad händer idag då? Jaa, Jesper har precis åkt iväg på ett spel, så han blir borta hela dagen. Jag funderade på en promenad men som sagt, jag är jääävligt trött så jag vet inte om jag orkar. Men ikväll blir det i alla fall grillning tror jag. Jag är sugen på det. Men vi får väl se. Beror väl på vädret. Inget roligt att grilla om det blir samma väder som igårkväll. Då spöregnade det på kvällen. Men i värsta fall får vi väl steka köttet inne, hehe.

Nä nu vaknade Tindra så jag får gå och plocka upp henne, sen ska jag försöka fixa mig nått att äta.
Ha en trevlig dag!

Så jäkla nöjd!

Ja jag måste säga att jag är så himla nöjd! Vi har fått en massa bra feedback på bilderna på modellbilder. Både jag och självklart Amanda också som gjorde ett toppenjobb! Jag ser verkligen fram emot fler sessioner med henne! Är det någon som är intresserad av att bli fotad av mig så är det bara höra av er. Min mailadress är [email protected] (msn). Skriv gärna en kommentar om vem du är och varför du vill bli tillagd på på min lista. Eller så skriver ni en kommentar här, hehe.

Det blev dock inget med bilen. Sket sig totalt. Men vi fick oss en liten dagstur i alla fall. Och SJÄLVKLART så glömde jag kamerajäveln hemma! Det var riktigt trist faktiskt. Men men, vad gör man? För vi åkte nämligen förbi massa fint som jag hade velat fota. Nåja, det blir nog bra. Jag får skylla mig själv.

Verkar ju som att detta tupperwareparty kommer bli lite av en flopp. För jag pratade nyss med miss krewer och dom skulle inte vara hemma fören 19..och så blir vi nog inte mer än typ 7 pers eller nått. Nåja, kanske får beställt nått i alla fall. Dom verkade ju ha bra barngrejer och sådär, så vi får se.

Nä nu ska jag kika vidare. Kanske återkommer sen..
Ha en trevlig dag!

Påväg

Ja då sitter man i bilen påväg till älgarås nu då. Tindra stensover och snarkar värre än jesper här bredvid mig, haha! Hon är så söt så. Fan det här stället ligger ju halvvägs upp till uppsala ju Hehe. Men men, så kan det vara. Nä jag skriver ju bara detta egentligen för att testa om det funkar. Har aldrig testat förut. Så vi får väl se. Hoppas alla får en trevlig dag! Och håll tummarna för oss med bilen. Kram på er!

Morgonens under.

Ja jag orkade faktiskt inte skriva igår när jag kom hem. Jag var så sjukt trött. Mötet drog ut på tiden så vi var hemma strax efter 23. Men det var trevligt och få tjötat lite. Sen fick vi ju faktiskt löst en hel del med medlemmar och sånt. Så det känns bra. Nu kan vi ju hoppas att allt håller i sig också.

Tindra vaknade typ 10 i 6 idag igen. Jag vette tusan varför hon har börjat göra det egentligen. Om det är någon period hon har kommit in i eller om hon har ändrat sina rutiner totalt. Men men, sånt man får leva med. Bara det att jag blir på så jääääkla dåligt humör när hon står och gapar i sängen. Jaa, jag har fått ett sjujäkla humör av denna graviditet så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Men förhoppningsvis går det väl över nån gång.

Idag ska vi ju åka och kolla på den där bilen som jag har pratat om. Den står ju en bit utanför Mariestad. I Älgarås eller nått såntdär hette stället. Jag hoppas att vi kan köpa den och jag hoppas att säljaren kanske kan hjälpa oss att bli av med våran bil också. Så håll tummarna för oss! Jag får väl ta med mig kameran så kanske jag kan visa bild på bilen. Det är en familjebil men samtidigt en bil som har lite kraft i motorn. Så det blir ju inte ett totalt nerbyte i alla fall. Och det är ju en kombi. Så det hade varit perfekt. Nu ska vi även plocka ur Tindras bilstol och se hur mycket plats det blir över i bak- respektive framsätet. För som det är nu är det knappt så att någon får plats i framsätet. Nåja, vi får se som sagt.

Nä nu ska jag faktiskt ta och kika runt lite innan jag ska göra iordning Tindra, och mig själv för den delen.
Ha en trevlig dag!

Jahaja!

Då har man precis kommit hem från marknaden. Var väl inte sådär jättemycket att ha. Men det var skönt att komma ut en sväng. Hittade inga strumpbyxor någonstans så jag får nog åka ner när det är marknad här i stan istället. Men jag köpte lite gotta, haha. Sånna där snacks med soutcream, barbecue (stavas?) och baconsmak och sen köpte jag sånna där långa remmar och Jesper köpte kolor, hehe. Gottegrisar vi är!

Så nu sitter jag och väntar på att vi ska ranta iväg på nästa grej. Tänkte försöka få lillan till att sova lite. Men det går inget vidare. Hon bara leker i sängen. Aja, hon somnar nog snart. Ska i alla fall INTE glömma kameran nu när vi åker. Jag glömde ju ta med mig kameran till marknaden. Men nu ska den med. Man vet aldrig om man hittar något intressant att fota, hihi.

Nä nu ska jag socialisera med min gubbe.
Puss på er allihop! Skriver mer när jag kommer hem ikväll.

En morgon en dag som denna

Sådär ja, nu har jag och Amanda kommit överens om vilka bilder som vi skulle ladda upp på modellbilder. Det blev inte riktigt dom jag tänkte men jag blev ändå nöjd över resultatet! Dessa bilder blev det i alla fall:









Fotograf: Malin Andersson
Modell: Amanda Hallberg

Vill ni hellre kolla på sessionen på modellbilder så är länken här: http://www.modellbilder.se/photosession.php?id=33896

BILDERNA TILLHÖR MIG OCH AMANDA, INGEN ANNAN!!!

Idag blir det nog till att åka till Rabballshede-marknad. Jag har aldrig varit där och det var flera år sen Jesper var där. Så det ska bli trevligt. Tant skulle väl också följa med tror jag. Om hon inte är för bakis, hehe. För hon var ju och kollade på Lasse Stefans igår på lane loge, hehe. Så vi får väl se om hon orkat sig upp ur sängen och framförallt om hon orkar åka med. Annars blir det jag och Jesper och självklart Tindra! Ska se om jag kan köpa några strumpbyxor och sockar till Tindra. Det brukar ju finnas jättemycket sånt på marknader. Sen får vi väl se om jag hittar något mer skoj, hihi.

Efter marknaden ska vi stanna till på maxi (om nu tant följer med) och handla inför imorrn. Och vad händer imorrn då? Jo, jag ska ha tupperwareparty. Skulle ju egentligen haft det här hemma, men det blir lite trångt nu med alla flyttkartonger och sånt så vi kunde få vara hemma hos Krewer på deras inglasade altan. Någon som är sugen på tupperware? Hör av er i så fall.

Sen när vi har handlat så blir det att åka hem, lämna av allt och sen sticka iväg till lilla edet. Det blir nog massa tjöt och sånt. Men det kan vara nyttigt. Vi måste ju få lite stabilitet i crw nu. Men jag tror att det kommer bli bättre efter vissa saker har hänt. Så man kan ju hoppas.

Nää, har jag nått mer att skriva? Tror inte det egentligen. Så jag avslutar med lite "dagens".

Dagens mående: Ganska bra faktiskt. Lite trött.
Dagens humör: Än så länge är det bra, men det kan vända på 5 röda!
Dagens craving: Pågens gifflar.
Dagens vill ha: Pengar!

Ja det blev en kort lista idag. Men nu ska jag kika vidare. Måste duscha med.
Ha en trevlig dag folket!

Självklart!

Ja självklart glömde jag ju ta ut pengar åt grannen..igen..FAN! Aja får göra det imorrn! För imorrn förmiddag ska vi åka och handla. Jag och Krewer alltså. Så krewer..om du läser detta, PÅMIN MIG ATT JAG SKA TA UT PENGAR TILL GRANNEN IMORRN!!

Vad händer ikväll då? Jag vet faktiskt inte. Det går ju rätt bra program på tv faktiskt. Så jag får väl sitta och glo på dumburken. Kanske läsa min bok. Jaa det blir nog att lägga sig tidigt. Jag är så jäkla sugen på nått så jag tror jag dör! Och jag vet precis vad jag är sugen på just nu. Gifflar! Inte vilka gifflar som hellst utan PÅGENS gifflar. Måste nog köpa det imorrn, hehe. Det hade varit gott med varm choklad också. Kanske gör det sen när jag sätter mig vid datorn. Kanske skulle göra riktig choklad med kakao istället för oboy. För det blir ju faktiskt en helt annan sak när man gör det på kakao. Blir godare på nått sätt. Eller vad säger ni? Kakao eller oboy?

Nä nu får jag nog sluta skriva. Jag blir bara sugen på ännu mer sötsaker, hehe.
Ha det så bra folket!


Fy sjutton vad trött jag blir!

Ja jag blir så jäkla trött på vissa människor alltså. Miss president a.k.a Britney. Herre jisses! Nu blir det i alla fall ett möte imorrn kväll med crw. Kan ju hoppas att vi kommer fram till något vettigt. Men jag tror det. Jesper hade ju haft ett långt samtal med en glad fisk igår och han verkade ju positiv i alla fall. Så det ska bli gött att få det ur världen.

Så det blir ingen bakning för mig. Men krewer ville nog baka ändå. Så jag lovade att hon kunde få baka hemma hos oss. För då kunde hon passa lillan med, hehe. Så det är ju bra. Kanske jag får tjuvsmaka på lite gotta när jag kommer hem, haha! Visserligen ska vi ju fika på mötet med, men sötsaker slinker ALLTID ner! I alla fall i min mage.

Nu ska vi snart sticka iväg. Lillan ligger visserligen och vilar, men när hon vaknar så åker vi. Först till DeVal och sen till pingvin, hehe. Jag ska få min efterlängtade kebab idag! Måste komma ihåg att ta ut pengar till grannen med. För det har jag totalt glömt bort! Jag köpte ju kläder av henne för länge sen och jag har inte betalat dom än, hehe. Men hon har också glömt bort det så allt är inte mitt fel, haha! Nåja det måste jag komma ihåg idag i alla fall.

Nä nu ska jag faktiskt ta och hoppa in i en dusch.
Ha det så gott!

Så kan det vara

Jag hade fel. YES!! Jag är faktiskt jäkligt glad att jag hade fel också, hihi. Men nu får man ju vänta all evighet innan säsong 7 kommer av oth. Hur ska man klara av det då? Undra om det står någonstans när den ska börja. Tror inte ens dom har spelat in den säsongen än. Men men, vi får väl se!

Vad händer idag då? Jo jag ska ta och ringa till a-kassan klockan 8. Tror att dom öppnar då. Måste ju kolla hur det är om jag får ett sommarjobb. För det är ju ett tidsbegränsat jobb. Förlorar jag då hela a-kassan och måste få nya karensdagar och sån shit? Jag vet inte. Det är i alla fall det jag ska fråga. För i sånna fall är det fan bättre att stämpla heltid. Men vi får väl se. Sen vet jag inte rikigt. Jag vill ut till deval och kolla. För dom hade tydligen stor utförsäljning av barnkläder. Så jag hade tänkt kolla. Sen ville Krewer ut och köpa wax till benen. Men vi kanske kan ta det i samma veva då? Får se när jag får väcka Jesper också. Han fråga om inte han kunde få lite sovmorgon. Han kom i säng halv 5 imorse. Nåja, det blir nog bra.

Är sugen på att komma ut och fota någonting. Men det är kasst väder. I alla fall nu på morgonen. Så det får vänta.

Nä jag har faktiskt inget intressant att skriva just nu.
Ha en trevlig dag!

Promenad

Ja det blev en liten promenad förut. Krewer frågade om jag ville med. Så jag slängde med mig kameran och traskade ut. Vi gick ner till fårhagen och kollade på alla söta lamm, hehe. Dom var så små och söta. Jag tog några bilder på dom som jag ska visa. Tog även bild på HAVET av maskrosor på ängen vid krewer och lite sånt. Här kommer lite bilder iaf.







Ja, jag orkar inte lägga upp fler bilder just nu. Har ju lagt upp lite bilder på bilddagboken med. Eller aa, 3 stycken tror jag det blev. Det är bilder från igår på dagiset. Tindra var ju mer nyfiken på alla barn som lekte än vad hon var att få vara med på kort, hehe. Sötunge.

Nu ska ag snart få se på sista avsnittet av oth! Iiih vad jag längtar! Jag väntar bara på krewer. Undra vad som kommer hända. Men jag är ju nästan säker på en sak. Kan ju bara hoppas att jag har fel. Ska bli spännande i alla fall. Får se hur mycket man sitter och lipar denna gången, haha.

Nä nu ska jag ta mig en snabbkik.
Ha en trevlig kväll!

Jisses!!

Ja då har man precis kommit hem från bvc och maxi. Jag blev mäkta förvånad när vi mätte lillan nu. Hon har alltså växt 3,5 cm på knappa en månad! Så nu är hon hela 73,5 centimeter lång. Hon kommer ju snart växa om mig för sjutton! Haha! Hon hade faktiskt gått upp lite i vikt med. Hon väger nu 8480 gram. Det är en viktuppgång på 310 gram i alla fall. Så det känns bra. Så vi behöver inte gå till bvc oftare, hehe. Nästa gång ska vi dit den 18 juni.

Vi ska laga lyxmat idag. Vi har plockat fram fläsknoisette ur frysen, hehe. Så det blir det till middag idag. Bara efterrätten som saknas egentligen, hehe. Men det lär vi väl inte orka. Jag ska föresten gå och förbereda köttet nu så detta får bli ett kort inlägg.

Ha en fortsatt trevlig dag.

Morgonstund har guld i mun!

Ja så är det verkligen nu. Tindra har precis somnat igen och jag sitter och äter smörgås. Det är luuugnt och skönt runt omkring. Ska alldeles strax hoppa in i duschen också. Fräscha upp mig lite innan vi ska iväga och ranta. Det blir nog jäkligt bra detta!

Glömde ju skriva igår att vi nu bara har 1 endaste katt kvar. Casper åkte till en familj på Orust igår kväll. Så nu har vi bara Freya kvar. Hon som är inne mest av dom alla. Det påminde mig. Jag måste gå in och ta bort annonsen på Casper med. Kan ju vara bra att göra det. Hade behövt ändra annonsen på blocket med eftersom Baileys inte är kvar heller. Men det löser sig.

Tindra skulle banne mig inte alls sova nu på morgonen, så nu får hon vara vaken och så får hon sitta och titta på mig när jag duschar. SKOJ för henne! Eller inte. Men jag blir så trött..hon brukar alltid vila på morgonen. Men inte idag. Hon står i sängen och gapar och sjunger så att Jesper vaknar. Jag blir tokig. Så nu får hon inte vila fören efter att vi varit på bvc!

Nä nu ska jag ta och sätta Tindra i sin matstol och sen hoppa in i duschen!
Ha en fin dag då!

Jahaja, så är det.

Ja det blev faktiskt så att vi gick upp till dagis. Det var faktiskt trevligt. Träffade lite fröknar och sådär. Gick tipspromenad. Men alla frågor handlade ju om dagiset så jag hade faktiskt inte så stor koll, hehe. Men jag fick nästan alla rätt ändå, inte illa pinkat tycker jag. Sen när vi kom tillbaka så pratade jag med en av fröknarna och hon satte upp oss på en tid som vi får komma på samtal. Typ där vi går igenom Tindras matvanor och såntdär. Då ska jag passa på att fråga exakt hur mycket kläder/regnkläder och sånt hon ska ha med sig att ha på dagis och lite sånt. Så det blir nog bra. Då får vi ju en chans att se avdelningen med. Plus att Tindra kan leka lite samtidigt. Så den 28 maj ska vi dit på samtal. Det känns bra.

Imorrn kommer det jag fruktar för mest nu för tiden. Bvc. Mätning och vägning. Usch vad jag är nervös. Jag får ont i magen alltså. För jag kan nästan garantera att hon inte har gått upp så mycket. Det känns inte så. Men vad fan ska jag göra då? Jag kan som sagt inte trycka ner mat i halsen på henne. Ååh, jag blir tokig!! Jag funderar på att ta grannens tips. Jag funderar på att gå in till dom när Tindra ska äta. För barn brukar som sagt ta efter varandra och deras lille plutt äter tydligen som en häst, hehe. Det skulle ju inte skada om det smittade av sig på Tindra. Men vi får se. Jag ska inte dra in Tindra till dom nu. För jag börjar fundera om inte hon håller på att bli förkyld igen. För hon har varit jättehes idag, men vi får se.

Nä nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Fortsätta läsa min bok. Måste läsa ut den snart för nu ligger nästa bok och väntar på mig på bibblan, hihi.
Sov så gott Sverige!

Sådär ja!

Nu har det städats och packats rätt rejält. Jespers mamma har gått lös på köket och jag och Jesper har packat och grejat i vardagsrummet. Så nu är det nästan helt klart i dessa rum. Känns skönt! Nu är det ju badrummet och sovrummet kvar. Men det känns ändå bra. Känns som att vi är ute i rätt god tid ändå. Tack igen för all hjälp!

Idag är det ju grillfest på dagis med kom jag på. Undra om man skulle gå dit. Jag har ju så rackarns ont i min rygg men det hade ju varit trevligt. Så jag tror faktiskt att vi ska gå dit. Grannen skulle ju också upp så det kan bli trevligt. Det skulle väl vara en tipspromenad först och sen går vi tillbaka till dagis och så finns det grillmöjligheter. Kan nog bli trevligt. Det börjar klockan 17. Så nu ska jag ta och göra iordning och ge Tindra lite mat, sen ska jag byta kläder på både mig och Tindra sen får vi väl traska iväg. Det är ju inte direkt långt. Ligger väl 100 meter ifrån oss bara, hehe.

Jaa och så har man ju gått in i vecka 10 också. Och jag har fortfarande inte mått illa märkbart mycket. Det var EN dag som jag mådde lite illa, men jag spydde ju aldrig. Dock känner jag lite avsmak för viss mat. Men det går väl. Får väl se vad barnmorskan säger när jag ska dit. Ska ju dit den 25 maj.

Nä nu ska jag ta och göra mat åt Tindra.
Ha en trevlig dag!

Föresten "Anonym" så JA jag fick jobbet som jag var på intervju om inom vården, MEN jag kan inte jobba kvällar och helger så jag fick lov att tacka nej till det.

Städdag idag då!

Ja idag ska vi ha en riktig städdag här hemma. Det ska skuras skåp, spis, bakom spis, badrum, golv och aa. Det ska med andra ord börja flyttstädas. Det blir bra det. Och för en gångs skull KAN Jesper bara med och städa, hehe. Nu jäklar ska det sparkas far i han, hehe. Sen får vi ju hjälp av Jespers mamma som sagt och då går det undan kan jag lova, hehe.

Sen ska vi ju laga någon mat idag med. Kanske skulle plocka fram något från frysen. Undra om jag ska göra köttfärs och makaroner idag bara. Så jag får plocka fram köttfärsen från frysen. Går det nått bra på tv ikväll eller? Jo just det! Det är ju spårlöst ikväll. Så det får vi nog kika på. Lär nog somna TIDIGT ikväll, haha. Lär väl vara helt slut efter städningen.

Idag fick vi i alla fall lite sovmorgon. Det var riktigt skönt faktiskt. Tindra väckte mig klockan 8, hehe. Kanske hon har kommit in i sina normala rutiner nu? För hon har ju haft en period på typ 2 veckor där hon har vaknat mellan halv 6-6. Det var mindre skönt. Men men, vad ska man göra?

I veckan har vi endel på gång. Imorrn ska vi till bvc igen. Håll tummarna på att Tindra har gått upp i vikt nu! Sen ska vi eventuellt kolla på en bil antingen onsdag eller fredag, har inte bestämt oss än. Beror på hur Jesper jobbar. Sen på fredag kväll ska jag ha tupperwareparty. Dock inte hemma hos oss utan hemma hos Krewer. Någon som är sugen på att komma? På lördag kanske jag ska iväg och ta en fika med en fotograf som jag fått kontakt med, trevlig trevligt. Jaa, det är endel. Men det är skönt att ha något att göra. Sen får vi hoppas att jag får svar om jobbet i veckan med. Nåja, det blir nog bra.

Nä nu ska jag ta och sätta igång. Ska lägga Tindra först. Tror hon vill vila.
Ha en trevlig dag allihopa!

Lugna puckar

Ja då har jag precis brännt ut skivan med bilderna så jag kommer lägga dom på lådan imorrn. Jag hann inte idag. Men det blir nog bra. Nu har vi ätit med, det blev pepparrotskött idag, hehe. Inte för att jag hade någon vidare matlust idag. Hmm..aja, jag kanske blir hungrig ikväll, då får jag väl äta någon macka eller nått.

Nu sitter jag och kollar på reprisen av eurovision. Jag missade ju det igår. Men jag måste säga att jag har hört fler låtar som är bra andra år. Finns ingen som jag direkt fastnat för. Och han som vann..Norge..han var väl kass om nått eller? Nä jag gillade inte alls låten. Nåja, får väl hoppas att det är bättre nästa år. Vi funderade ju faktiskt på om vi skulle åka till Norge nästa år och sitta i publiken, hehe. Det hade faktiskt varit lite kul. Någon som vill åka med i sånna fall? Hehe!

Vad händer ikväll då? Ingen aning faktiskt. Blir väl att sitta och häcka framför tvn. Aa, just det. Jag går ju in i vecka 10 idag också. Jag ställde mig faktiskt på vågen och nog hade jag gått upp alltid. Jag vägde ju 66.9 för ett tag sen. Men nu väger jag 68 kg prick. SUCK! Hur ska detta sluta? Och jag kan egentligen inte göra nått för att förhindra att jag går upp i vikt heller. För jag får svinont i ryggen/fogarna om jag tränar eller går för mycket. Aja, det är nog bara gilla läget. Tur att jag inte vill ha fler barn efter detta. Så nu ska vi satsa på beach 2010 brudar! Hahaha!! Jag ska i alla fall. Tänk bara om man kunde få en operation efter nästa bebis när man har gått ner så mycket i vikt som man vill. Kunna operera bort allt löst skinn som blir. Men det kostar väl multum. Nåja, det blir nog bra.

Nä nu ska jag springa på toa.
Ha en fortsatt trevlig dag!

P.S GLÖM INTE KOLLA BILDERNA I INLÄGGET UNDER!! D.S

Orka!

Nä dom bilderna som togs av mig igår är ingenting att se kan jag säga. Med tanke på var jag stod så har jag bara rövarna på bilarna och inga actionbilder öht. Så jag angagerar mig inte ens att lägga upp några. Så då vet ni det.

Men jag hade tänkt visa några bilder från fotograferingen med Amanda som vi gjorde igår. Här är favoriterna.
















Fotograf: Malin Andersson
Modell: Amanda Hallberg

Dessa bilder tillhör MIG och AMANDA, ingen annan!!

Ja detta var favoriterna. Amanda var en trevlig modell att jobba med, hon hade humor och hade lätt förr att prata och sånt gillar vi! Detta är "mina" favoriter bland bilderna som vi tog igår (lördag). Nu ska vi ju välja ut 4 bilder som vi kan lägga upp på modellbilder också. Men Amanda ska få kolla igenom alla bilder så får vi se vad hon säger. Jag har då fått förmedla den känsla som jag sökte efter i min fotoidé som jag tänkte mig. Det är bra, för det var det vi strävade efter. Hoppas du gillar bilderna Amanda! Skriv gärna vad ni tycker om bilderna och tipsa gärna vilka ni tycker är bäst. Välj ut 4 favoriter, hehe.
AMANDA, om du läser detta kan jag säga att jag har lagt alla dessa bilder i en specifik mapp på cd-skivan som heter photoshop. Det enda jag gjort med bilderna är att skärpa upp bilderna lite.

Vad ska vi göra idag då? Jo vi ska städa och greja lite. Packa och sånt. Nu ligger både Jesper och Tindra och sover. Jag hade ju tänkt att jag och Jesper skulle kliva upp samtidigt idag, men det tyckte då inte Jesper. Ovanligt. Nåja, nu ska jag alldeles snart hoppa in i duschen och sen ska jag försöka få i mig lite frukost.

Ha en trevlig dag allihopa!
Kram på er!

Skoj kväll

Ja då har man precis kommit hem ifrån en rolig kväll. Hann inte bli så imla mycket körning innan vi fick påhälsning av farbror blå, men lite hann köras i alla fall. Det var riktigt trevligt att träffa alla igen och Tindra tyckte att detta var jättespännande, hehe. Hon satt och kollade på alla människor runt omkring och skrattade och lekte. Trött som få var hon men ändå skulle hon vara vaken, hehe. Men sen åkte vi mot saab ett tag och då somnade hon direkt i bilen, sen sov hon där medan vi stod och tjötade med massa folk och nu ligger hon och sover i sin säng, hehe. Sötnos. Jag tog dock inte så många bilder idag. Stod inte på rätt ställe och jag orkade inte gå dit heller så det fick vara. Nästa gång ska jag ställa mig bättre. Då kanske jag inte har Tindra med mig heller..vi får väl se. Trevligt har det varit i alla fall och det är väl huvudsaken?

Nu är jag så himla trött och har så jäkla ont i ryggen så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Undra om jag kommer kunna somna. Får väl se. För jag kan ju inte ta någon värktablett nu heller..nåja, nån gång somnar jag väl. Får läsa lite först. Jag fick i alla fall lite färg när vi var ute förut. Eller rättare sagt fick jag en fin RÖD färg. För jag blir fan aldrig brun så jag har brännt mig för att sedan bli lika vit igen, men men. Vi var ju ändå inte ute såå himla länge men jag hann bränna mig ändå. Jaja vi får väl se. Jag ska nog försöka sitta ute i solen lite under dagarna.

Imorrn blir det att packa och städa lite. Sen på måndag kommer Jespers mamma hit och hjälper oss att städa ur skåp och lite sånt. Det tackar man för! Så då blir det mindre att städa när vi flyttat.

Nä hörni, jag orkar inte lägga upp en massa bilder nu så jag får nog faktiskt göra det imorrn. För nu ska jag krama min kudde extra mycket!
Sov så gott folket!

Fotosession!

Ja då har man precis kommit hem för en skön förmiddag nere i bodele/skeppsviken. Modellen var trevlig och bilderna blev faktiskt rätt så bra. Så jag är nöjd. Jag kommer visa några bilder här på bloggen och några ska ju givetvis in på modellbilder också. Som pricken över i:et så blev jag stucken av en geting också. Tack för den. Så nu har jag precis kollat igenom bilderna, men jag vill sätta mig i lugn och ro och kolla igenom dom så jag kan bestämma mig vilka bilder som jag vill lägga upp.

Nu har vi precis beställt hem lite pizza, så vi sitter och väntar på att dom ska komma. Gottit. Sen ikväll ska vi iväg på lite nattliga aktiviteter, hihi. Som jag har längtat på att det ska börja igen. Ska ju ta med mig kameran också givetvis, hehe. Så då kanske ni får se lite bilder på det med.

Nä nu måste jag fixa iordning lite.
Ha en trevlig dag!

Härlig dag!

Ja det har verkligen varit en härlig dag idag. Åkte ut till maxi förut och köpte kött och potatissallad till grillningen ikväll. Ska bli riktigt mumsigt. Sen när vi kom hem så var vi ute en stund i solen och Tindra lekte lite med Arvid. Hon skulle mest ta av han sin keps, hehe. Sen provade hon att sitta på Manfreds bobby-car. Det var roligt, hehe. Jag tog kort på henne med men jag orkar inte sätta in bilderna i datorn för tillfället så jag visar nog bild lite senare.

Jag börjar faktiskt bli lite nervös inför imorgon. Jag ska ju iväg och fota då. Tänk om inte bilderna blir bra. Tänk om inte hon blir nöjd med dom. Aja vi får väl se. Jag är ju nybörjare så får väl ha lite överseende med mig själv kanske. Tänkte i alla fall att vi skulle knäppa några bilder på stranden och sen se om vi hittar några fina klippor och fota på också. Det blir nog bra får vi hoppas, hehe.

Nä nu orkar jag inte skriva mer faktiskt.
Jag ska försöka hinna ta en liten powernap.
Ha en trevlig kväll!

En härlig morgon.

Ja det är härligt att vakna till en klarblå himmel och strålande sol. Inget man kan klaga på direkt! Så nu känner jag mig verkligen sugen på att åka och hitta på något. Hade ju varit mysigt att kanske åka till emaus eller nått sånt. Men vi får väl se vad gubben säger när han vaknar. Kanske blir att vara hemma och packa istället. Hade vi ju behövt egentligen. Men vi får se vad vi gör. Sen måste vi ju åka och handla också. Vi ska ju grilla idag. Vi ska grilla tillsammans med grannarna också. Hon fyller år idag så vi säger grattis till henne! Så det blir nog att sitta ute och tjöta lite och sådär. Nixuz, Julia och Julias kompis skulle också komma hit, så det blir nog trevligt. Och eftersom det är så fint väder kan man ju sitta ute och tjöta en stund. Japp, så kommer våran kväll se ut i alla fall.

Just det ja, vet inte om jag har skrivit att vi kan få flytta in tidigare i lägenheten? Vi kan få nyckeln på lördagen den 30 maj förmodligen. Så då har vi hela dagen på oss att flytta och söndagen. SKÖNT!! För vi sa det att dom kan ju bara städa ugnen, bakom spisen och badrummen. För där känner inte jag för att städa efter dom liksom. Så kan vi hjälpas åt att städa resten. För jag menar, hur svårt är det att torka ut skåpen i samband med att vi ställer in våra grejer? Nä, inte svårt alls. Och golvet blir ju skitit likt förbaskat om vi springer in och ut med skor på liksom. Så det blir nog bra detta. Sen så skulle dom även köra hit diskmaskinen från deras hus så vi kunde få kika på den och eventuellt köpa den. Ska bli skönt med stor diskmaskin! Och slippa den där klumpen på bänken. Jag tycker aldrig att det blir fint i köket när man ser den hela tiden. Hujja!

Nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska gå. Vi ska ju väcka Jesper vid 10. Så jag och Tindra sitter och diggar lite musik, hehe. Men nu måste jag faktiskt ta mig en snabbkik vidare.
Ha en trevlig dag!

Choklad?

Ja då har vi precis gjort negerbollar (ja jag säger negerbollar, för jag tycker fortfarande att det heter så!). Dom blev smarriga, hehe. Vi har ju faktiskt tjuvsmakat medan vi rullade, haha. Man är ju som en liten unge. Snart ska vi nog plocka fram dom ur kylen och frossa ordentligt. Dom blev faktiskt ganska perfekta.

Vad har vi mer gjort idag? Jo vi har käkat tacos och sen har vi suttit ute i solen en stund. Tindra gillar verkligen inte gräs alltså. Hon tycker det är jätteäckligt. När hon försökte krypa i gräset så försökte hon hålla upp händerna så att inte dom skulle ta i gräset, hehe. Såg lite roligt ut faktiskt. Men efter ett tag kom hon igång i alla fall. Kanske kan vara ute en stund imorgon med om det är fint väder. Sen råkade grannens pojk ut för en liten olycka. Han krashade lite och slog i näsan så han fick skrapsår och blödde näsblod. Hujjamej. Men det gick bra i alla fall.

Ska bara visa vilka pissar vi har kvar också. Det är ju som sagt Freya och Casper. Så här kommer bilder på dom.

Freya


Casper


Nu ska jag ta och vara lite social.
Ha en trevlig kväll!
NEGERBOLLAR HERE I COME!!

Anställningsintervju avklarad!

Ja då har man varit på anställningsintervjun då. Det var rätt så intressant, men det är nog inte det lättaste jobbet faktiskt. För det var inte bara att sitta och svara i telefon. Man ska lägga ordrar och fixa rutterna till teknikerna och massa annat. Blev nästan nervös alltså. Nåja, nästa vecka får jag besked om jag fick jobbet eller inte. Så vi får väl se.

När jag kom hem gjorde vi en god frukost bestående av kokta ägg, rostat bröd och oboy. Det var smarrigt faktiskt. Tindra fick havregrynsgröt. Men det var inte så populärt så hon satt och käkade rån och sen fick hon fil så nu är hon också nöjd. Sen blir det tacos, hehe. Det var faktiskt längesen vi åt det så jag tyckte att det var dags faktiskt. Och imorrn ska vi ju grilla, fyyy vad gott!

Vad ska vi göra mer idag då? Jag har faktiskt inte en aning. Det är då banne mig inget roligt väder. Regn och kallt. Blä! När ska sommaren komma då? Trodde ju att maj månad skulle bli lika varm som förra året med tanke på hur varmt det var här i april! Men icket då! Förhoppningsvis kommer det snart. I alla fall lite värme. Jag hoppas ju innerligt att det kommer att bli fint väder på lördag annars är det ju nästan ingen idé att åka ut och plåta. För jag känner inte för att ta ut kameran om det regnar. Men jag får väl hålla lite koll på internet då.

Nä nu ska jag fortsätta titta på vbå.
Ha en trevlig dag!

Mat i massor!

Ja då har vi varit och storhandlat idag. Kändes skönt faktiskt. Så nu har vi mat så att det räcker ett tag, hehe! Sen så köpte jag sånt där absolut torr också. Gött att slippa svett under armarna, hehe. Så jag tror att jag ska kladda på lite sånt ikväll innan jag går och lägger mig. För imorrn vill jag verkligen inte svettas. Ska ju på anställningsintervju. Hade jag totalt glömt bort, tur att krewer påminde mig, hehe. Så hon ska sova hos oss inatt så att Jesper inte behöver kliva upp typ 8 imorrn eller nått. Önska mig lycka till!

Idag gjorde jag lite god mat. Enkelt men gott, det är nog mitt motto, haha! Jag gjorde i alla fall pasta carbonara. Men jag kände inte för att äta så mycket. Jag har börjat må illa av varm mat eller nått. Nåja det blir nog bra. Imorrn blir det en dundermåltid i alla fall, haha. Vi ska käka tacos imorn. Det är mumma det ska ni veta! Sen blir det grillning hemma hos oss på fredag. Trevligt värre.

Nu fick jag magknip också. Är nog på grund av grädden i carbonaran. Fy på mig. Nu har ju min mage blivit ännu värre känns det som. Jag får magknip av allt. Det är inte alls roligt. Aja, man får härda ut. För jag är ju så jäkla dum så jag köper inga laktosfria produkter. Men jag kanske måste börja med det nu ändå. Får väl se.

Ikväll blir det i alla fall att sitta bänkad framför tvn. Sjukhuset, rent hus och riskförlossningar. Nice!

Föresten. Jag har ju lagt upp bilder på modellbilder nu från min och Krewers fotosession. Kika gärna här: http://www.modellbilder.se/photosession.php?id=33728

Nu ska jag sätta mig och vara social med lilla Malin, hehe.
Ha en trevlig kväll!

En "dagens" tack!

Hittade denna listan på en blogg för typ flera månader sen..men jag har inte kommit mig för att publicera den än, haha! Så här kommer den!

Dagens knark : Tindra :)
Dagens mat: Vet inte ännu. Är lite sugen på pasta faktiskt.
Dagens låt: Alesha Dixon - The boy does nothing
Dagens besök: Till ica maxi. Storhandling på g!
Dagens humör: Tänkande
Dagens händelse: Storhandling.
Dagens fundering: Kommer jag bli lika stor denna gången som förra gången? Varför har jag redan börjat känna av foglossning? Vad är jag sugen på idag?
Dagens framtidsplan: Köpa en ny bil.
Dagens saknad: Norrland...
Dagens måste: Handla och laga mat.
Dagens ångest: Bli tjock igen. Gå ner i vikt igen..
Dagens klädsel: Just nu mjukisbyxor. Men vädret ser ut att bli bra så ska nog ta på mig nått annat innan vi åker och handlar..
Dagens aktivitet: Ska jag verkligen skriva det igen?
Dagens bästa: Att Tindra sov till 7 idag, hehe.
Dagens värsta: Illamåendet och foglossningen..
Dagens beroende: spotify
Dagens insikt: Snart är jag tjock igen......
Dagens VILL HA: Nya kläder till både mig och Tindra :P


Nu ska jag väcka min gubbe!
Puss på er!

En strålande morgon

Eller inte. Vädret är mulet och gissa vad?! Jo det blåser. Inget trevligt väder att vakna upp till. Men vill ni veta en bra grej? Tindra sov äntligen nomalt inatt. Eller aa, vad som är normalt för henne. D.v.s att hon vaknade 07.10 idag, hehe. Det var otroligt skönt att slippa vakna klockan 5-6. Och det är bra att hon sov lite längre idag, för hon behöver vila idag, hehe. För vi kommer ju vara borta och storhandla sen. Fasst rättare sagt är det nog jag och Jesper som hade behövt vara utvilade. Aja, vi ska i alla fall åka efter att Tindra har ätit nästa gång och det ska hon göra runt halv elva-elva. Det blir bra det.

Nu jäklar har mina symtomer börjat komma i alla fall. Imorse fick jag en riktig illamåendeattack! Trodde att jag skulle få spy vilken sekund som hellst. Men icket det. Det gick över..men nu mår jag faktiskt lite illa igen. Kanske är en liten tjej till ändå, hehe. Nä jag vet inte. Vi får väl se. En hemsk sak med denna graviditet är i alla fall att jag känner REDAN av foglossning. Och det är inte alls bra! Fortsätter det i denhär takten lär jag ju få gå på kryckor från vecka 20 eller nått. Hujja. Det är inte skönt i alla fall. Jag längtar till ultraljudet.

Jag har kommit på att jag vill ha spotify. Ingen som kan ge mig det eller? Vi har väl funderat på att ta det där betala grejen. Men hade ju varit skoj att fått prova på det gratis innan man bestämmer sig. Jag vill ju ha det men aa, finns alla låtar som man vill ha liksom? Så om någon har sån kod så att man kan få prova det hör gärna av er.

Nä nu ska jag ta och kika lite.
Ha en trevlig dag.

Sov gott sverige!

Ja då har man suttit och kikat lite på semifinalen till eurovision. Sverige gick ju vidare i alla fall, känns bra! Så nu vet ni vart jag kommer sitta bänkad på lördag, hehe!

Vad har hänt idag då? Ja vi har varit ute och åkt lite. Varit och kollat på en ny bil. Bara kollat dock. Men det blir förmodligen en bil som vi ALDRIG nånsin sagt att vi kan köpa. Så vi får väl se. Var dock bara och kollade på volvo idag. Men dom är fortfarande rejält mycket dyrare än andra märken. Nåja, jag ska inte säga för mycket. För vi kommer ju inte köpa en ny bil fören vi har blivit av med mazdan i vilket fall som hellst.

Imorrn blir det att åka ut och storhandla faktiskt! Har ju inte gjort det än så det har vi bokat imorrn. Jag ska köpa lite så att jag kan baka negerbollar, hehe. Så himla mumsigt! Fick världens sug efter att baka, men känns som att något storbak får vänta tills vi flyttat i så fall. Känns ju onödigt att fylla upp frysen som vi sedan måste tömma när vi flyttar liksom. Aja, det blir nog bra.

Nä hörni! Nu ska jag faktiskt ta och lägga mig i sängen. Läsa några sidor i boken innan jag somnar.
Ha en trevlig natt! ;)

SOOL OCH VÄRME!!

Vilket väder det blev idag! Varmt och solen strålar. Kan ju inte bli bättre, eller hur?! Så det blev en fotosession idag. Men jag känner att jag inte hade någon som hellst fantasi idag, men några bilder blev bra i alla fall så bilderna kommer att komma upp på modellbilder. Kan ju hoppas att jag har lite bättre fantasi på lördag. Men men, jag visar bilderna sen när vi har gått igenom dom och valt ut vilka vi ska lägga upp.

Men jag mitt dumma as tog på mig baggyjeans och en tjock hoodtröja så jag höll ju på att svettas ihjäl. Nu har jag dock lite mer somriga kläder på mig. Kanske lite väl somriga, men det får gå ändå, hehe. Skönare än att ha på sig jeans i alla fall..Men bara för att jag tog på mig somriga kläder så gick solen i moln. Jäkla skit. Men här kommer dagens outfit!



Nä nu ska vi åka till mcdonalds och köpa en glass.
Ha en trevlig dag!

Panik inför flytten!

Ja jag börjar faktiskt få lite småpanik. Vi ska alltså flytta och städa på samma dag. Känns inte alls toppen kan jag säga. Men vi ska i alla fall börja städa det grövsta. Typ spisen/bakom spisen och ugnen, torka alla fönster och ta grovjobbet i badrummet. Torka ur alla skåp och sånt. För efter det går det ju rätt fort. Men bara det att vi garanterat måste göra allt den 1 juni INNAN klockan 12 gör att jag får panik. Ska se om jag kan haffa hon som har andra lägenheten och erbjuda att dom kanske bara behöver skura ur ugnen/bakom spisen och badrummet så kan vi ta resten, bara vi kan få nyckeln kanske redan på fredagen innan..eller lördagen..det hade hjälpt väldigt mycket. Plus att det är enklare för oss att få flytt/bärhjälp på en helg än på en måndag liksom. Känns så jäkla surt! Jag kommer ju riva mitt hår! Plus att det inte ens är säkert att jag kan hjälpa till att flytta. Det får jag veta på torsdag. För om jag får jobbet på anticimex så börjar jag jobba den 1 juni, smidigt eller hur? Vafan ska man göra??? Jag blir gaaalen!! TIPS NÅGON??

Vad har jag gjort ikväll då? Jaa, skickat iväg några inbjudningskort över nätet till Tindras kalas. Sen har vi bara suttit och glott på tv och nu ska jag snart gå och lägga mig och fortsätta läsa min bok. Hoppas på att Tindra sover längre imorrn. För nu har vi täckt för fönstret ännu mer i sovrummet. För den rullgardinen släpper igenom för mycket ljus så jag misstänker att det är därför Tindra vaknar så tidigt. Men vi får väl se. Det får morgondagen utvisa, hehe.

Vad händer imorrn då? Jo, är det fint väder ska jag och en viss Krewer ut och göra en fotosession med tema bilmek. Ska bli otroligt skoj! Och så känner jag att jag måste öva lite inför lördag. För då ska jag ju fota en annan modell från Göteborg. Ska möta henne vid bodelle runt 12-tiden, så det ska bli spännande och kul.

Nä nu ska jag sova. Skriver mer imorrn!
Sov så gott!

Ett inlägg till Tindra

Ja jag tänkte att jag skulle uppdatera er lite om Tindra. I alla fall till er som nästan aldrig träffar henne. Med andra ord mina kära norrlänningar.

Tindra ställer sig som sagt upp ÖVERALLT nu. Hon har börjat försöka gå mellan möblerna med, men det går mindre bra än så länge. Idag släppte hon taget när hon stod vid tv-bänken och stod ett bra tag innan hon tog tag i bänken igen, hehe. Dutti kicka! Hon tjötar värre än sin far och det betyder VÄÄÄLDIGT mycket. Hon kan säga massa ord nu. Hej, namnam, titta, där, mamma, pappa, "ant" (tant) och många egenhittapåade ord också, hehe. Hon säger väldigt mycket ett ord som uttallas nenne. Jag vet inte om det betyder nappen för hon sträcker sig mot nappen och säger nenne så man vet aldrig, hehe. Hon har som sagt 2 tänder och jag gissar på att det är fler påväg, det gör i alla fall ont om hon biter en i fingret, haha! Det bästa hon vet är att få gå när man håller henne i händerna. Då blir hon så himla mallig och stolt att hon klarar av det, hehe. Hon ska smaka på ALLT som vi äter. Hon blir svinsur om vi inte låter henne smaka, haha. Så hon smakar faktiskt på det mesta vi äter nu. Förutom godis då, det får hon allt vänta med ett tag till. Men glass har hon fått smaka på och det är mumma det, hehe. Hon kryper ordentligt på alla fyra nu, inte bara ålar. Hon tar sig lätt från liggande till sittande och hon sitter gärna på knä. Hon stoppar ALLT i munnen!! Hittar hon ett liiitet litet dammkorn på golvet så åker det in i munnen direkt! Sen har hon även börjat leka tittut helt själv. Sitter hon med sin filt drar hon upp den över huvudet och sen ner igen och vill att man ska säga tittut. Detta är ju en sån rolig tid måste jag säga. Så snabbt hon utvecklas på bara några dagar! Hon har verkligen sin egen vilja och sin egna personlighet. Hon förstår så mycket! Säger man till henne såhär: "Tindra, får mamma pussen?" så sträcker hon fram huvudet och pussas. Likadant med kramen, då lägger hon ner huvudet och kramas. Det är så himla mysigt! Jag är så ledsen för att ni inte har samma chans att träffa henne som alla Jespers släktingar har. Men vi kommer snart! Förhoppningsvis dröjer det inte länge. Hade jag kunnat bestämma hade vi kommit NU, men det går ju inte. Nu ska vi ju flytta och jag ska på anställningsintervju och grejer. Men håll tummarna för att vi kommer i juli! Annars blir det i augusti. Det får ju inte hända nått innan dess i alla fall.

Så nu har ni fått en liten update. Snart är det ju ettårskalas med. Så himla roligt!

Vad ska vi hitta på ikväll då? Ja Tindra ska snart få gå och lägga sig i alla fall. Hon är såå grinig och trött. Sen får vi väl se om det är nått bra på tv. Annars blir det väl att spela kort ikväll med, kan ju alltid hoppas att jag har bättre tur idag, haha!

Nä nu orkar jag inte skriva mer idag. Ska sätta mig och kolla igenom bilderna från 50-årskalaset med, har ju inte gjort det än, hehe.

Ha en trevlig kväll!

Dålig på detta!

Ja jag känner att jag har varit lite dålig på att blogga dom senaste dagarna, hehe. Men vi har som haft fullt upp. Men nu får det bli skärpning! Jag har inte hunnit pilla med designen heller, men men, vad gör man egentligen?

Igår var det ju hockey också. Sverige-Usa. Det var ju bronsmatchen och alla borde ju veta att SVERIGE VANN!! 4-2, inte så illa faktiskt. Jag chansade ju på att sverige skulle vinna med 3-2 men jag fick fel på ett mål. Fast egentligen så var ju sista målet liite fusk. För usa hade ju plockat ut målvakten, hehe. Men men, vi vann i alla fall, det är huvudsaken. Så Sverige fick alltså vm-brons i år! Men jag tycker att fler svenskar borde ha kommit hem från nhl för detta. Vi hade 9 stycken spelare som var från nhl medan andra lag hade betydligt mer. Och VI brukar ju faktiskt ha fler spelare från nhl. Men men, vad kan man göra? Det är ju inte direkt jag som bestämmer.

Men vad händer idag då? Jaa, jag ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag vänta på att tant kommer hit, hehe. Och så väntar vi ju på posten med. Har beställt hem grevtest. Alla vet ju redan att JAG är gravid. Men snart får vi veta om krewer är det hon med, hehe. Det hade ju varit lite roligt faktiskt. Att ha någon nära som man kan följas åt med, hehe. Ska bli spännande att se. Annars har jag faktiskt ingen aning vad vi ska göra idag. Försökte ringa min hyresvärd men hon hade inte tid, så jag lämnade ett medelande och kan ju alltid hoppas att hon ringer upp mig.

Nä nu ska jag ta mig en snabbkik innan duschen.
Ha en trevlig dag!

God morgon, eller nått.

Jag är så jäkla trött. Men nu har jag legat på soffan en timme för att försöka slumra till lite innan lillan vaknar igen. Men det går inte. Ovanligt menar jag. Eller inte. Men sånt man får leva med.

Vad händer idag då? Ja jag ska försöka städa lite. Ska i alla fall dammsuga hela lägenheten tänkte jag. Kanske städa lite i sovrummet. För där ligger det kläder överallt. Kanske skulle packa ner lite kläder som jag inte använder. Det hade varit skönt. Men vi får se hur mycket jag orkar pilla med idag. För jag är inte den piggaste personen som lever idag. Sen är det så förbaskat tråkigt väder. Det blåser som fan! Det har gjort det i ett par dagar nu. Igår var det ju sol och sådär men blåsten..jaa..det blåser inte lite heller. Nu vill vi ha lite sommarvärme! Jag funderar faktiskt på att bränna en ny skiva med lite sommarlåtar på, så att man får lite sommarfeeling i detta, hehe.

Idag går jag in i vecka 9. Detta sägs vara den värsta veckan vad gäller illamående och sånt. Men jag mår fortfarande inte illa och har inte gjort det sen jag fick reda på att jag var gravid. Känns lite märkligt faktiskt. Är det inte meningen att man ska göra det? Jaa, jag vet faktiskt inte. Man blir ju lite nojig. Nåja, den 25e ska jag ju till barnmorskan igen. Ta prover och allt såntdär. Hujja! Det är ju det värsta med att vara gravid. Blodprover och stick i fingret. Men det börjar faktiskt kännas att magen växer i alla fall. Det är ju positivt förhoppningsvis. Kanske snart ska sätta igång och ta magbilder som jag gjorde hela förra gravven. Får väl se när jag börjar med det.

Nä nu ska jag faktiskt kika vidare litegranna innan Tindra vaknar igen. För hon har sovit en timme nu så det dröjer nog inte länge innan hon vaknar.

Ha en trevlig dag!

50-års kalas och sånt.

Ja då har vi varit på 50-års kalas hemma hos Jespers mamma. Det var trevligt. Det tyckte Tindra med, hehe. Hon var pigg och glad hela tiden. Även om alla vila gosa och mysa med henne, hehe. Men hon älskar ju att träffa människor så det gick ingen nöd på henne. Hon fick smaka massa mat med, haha. Hon gillar potatissallad i alla fall. Sen roffade hon åt sig ett salt kex av Jespers mamma men det verkade inte vara så gott. Dom minerna som hon gjorde då det var oslagbart, haha! Men hon käkade upp det i alla fall. Maten som bjöds på var helt underbart kan jag säga! Det var kallskuret, potatissallad, mimosasallad, meloner, jordgubbar, sallad, kiwi, physalis, gurka, tomat, panrishe (stavas?), annat bröd, massa ostar och jaa, jag kan fortsätta. Gott var det i alla fall. Sen var det tårta till efterrätt också. Så idag har man verkligen tjockat sig rejält, hehe. Nåja, det har varit en lyckad kväll i alla fall.

Annars har vi faktiskt inte gjort nått speciellt idag. Tagit det lugnt hela dagen. Spelat lite kort och yatzy med Krewer. Men när vi spelade den första 500 så blev jag så jäkla sur, hehe. För hon kom upp i 500 innan jag ens hade fått 200 poäng, haha! Så jäkla kass är jag. Nåja, det har varit skönt att ta det lugnt i alla fall.

Nä nu ska jag faktiskt gå och lägga mig i sängen och börja läsa min bok som jag lånat igår.
Sov så gott!

Sånt är livet.

Jaa, Sverige förlorade igår mot kanada. Det var egentligen ganska väntat måste jag säga. Jag hade inte förväntat mig att dom skulle vinna. Men man hoppades ju lite ändå. Men matchen slutade 3-1 till kanada i alla fall. Så nu spelar vi om bronset på söndag, mot usa. Men jag tror i alla fall att vi får brons, annars är vi då fan kassa.

Blev inte så mycket bloggande igår, men vi var ute och rantade så mycket, hehe. Först var jag ju som sagt på afm. Sen åkte jag hem, käkade lite frulle sen började jag ringa runt. Ringde först till a-kassan för att fråga exakt vilka papper dom vill ha in, sen ringde jag lernia och bad om arbetsgivarintyg, sen tph och frågade samma sak. Men dom på tph var på lunch och sen glömde jag ringa upp dom igen, så jag får ringa på måndag. Jaja, i alla fall. Sen skickade jag iväg mitt cv till anticimex och sen åkte vi ner till stan. Men påväg ner till stan åkte vi förbi min gamla chef och lämnade en såndär lapp så att hon kunde fylla i ett arbetsgivarintyg hon med. Sen var vi nere på fk och kollade upp om lågnivådagarna och det skulle inte betalas ut till mig, bra. Sen gick vi till biblioteket och jag lånade 2 böcker sen käkade vi och sen åkte vi ut till torp. Haha! Där sprang jag upp på kjell&co och kollade ifall att han hade hunnit kolla på mitt minneskort om han kunde få fram några bilder, men det kunde han inte. Det var så förstört. FAN!! Nåja, inget att göra åt. Sen gick vi in på bauhaus och kollade på blommor, hittade inget speciellt. Sen fastnade vi bland poolarna, haha! Jesper vill att vi köper en pool till våran baksida. Herregud säger jag bara. Han tror nog att vi har hur stor plats som hellst. Samt att vi ska ha staket också. Haha säkert vännen! Men vi får väl se hur det blir med den saken. Sen gick vi och handlade lite på maxi och sen åkte vi hem. Så härligt!

Sen på  kvällen innan hockeyn började så invigde vi vårat våffeljärn som vi fick av svärmor med familj i försenad brölloppspresent. Våfflorna blev helt klart godkända kan jag säga! Mums! Med grädde och sylt på. Kan ju inte bli bättre, hihi. Så nu kanske ni förstår att jag inte hann sitta så mycket här och skriva, hehe.

Vad händer idag då? Jo ikväll ska vi åka hem till Jespers mamma. Hon fyllde ju 50 i april och idag ska hon ha fest. Så det ska bli trevligt. Får bara se hur länge vi stannar. Jag hade ju tänkt slippa lägga Tindra hemma hos dom utan hålla henene vaken tills vi ska åka. Men vi får väl se hur det går med den saken. Jespers storebror och mormor ska ju åka med oss ut också så vi får försöka planera så att det passar dom också. Men det blir nog bra detta.

Nä nu ska jag ta och fixa en flaska åt Tindra, hon börjar nog bli lite hungrig.
Ha en trevlig dag, jag ska försöka vara duktigare på att uppdatera idag, hehe.

Föresten, till alla er som stör er på färgerna i min blogg så är det faktiskt meningen att ni ska det, haha! Jag ska försöka göra en ny design men ni får hålla ut ett litet tag till..!

SÅDÄR JA!!

Sverige vann mot tjeckien igår med 3-1! Fy sjutton vad gott. Så nu är vi i semifinal! Den spelas ikväll klockan 20, WIIIE!!! Mot kanada. Så nu får vi hålla tummarna på att vi vinner även denna matchen!

Nu har jag precis kommit hem från arbetsförmedlingen. Påanmält mig till a-kassan. Men jag måste ringa kommunal och se hur mycket papper som dom vill få in av mig. Kan ju alltid hoppas att jag slipper ringa runt halva sverige och begära in arbetsgivarintyg. Nåja, det visar sig väl. Men jag är i alla fall skapligt nöjd med mitt besök på af! För jag fick en lapp om ett jobb som jag skulle ringa på och självklart ringde jag så fort jag kom ut i bilen. Så nu har jag fixat mig en anställningsintervju till nästa torsdag klockan 9 på morgonen, wiihoo! Och jag har ju fixat barnvakt med, haha. Fan vad jag är bra! Hehe eller rättare sagt så är Krewer bra för att hon kan vara barnvakt så tidigt på morgonen, hehe. Så nu ska jag bara maila in mitt cv dit också. Önska mig lycka till! Visserligen är det bara ett sommarjobb, men jag får i alla fall nått att göra ett tag. Så nu kommer jag nog få skjuta på norrlandsresan ytterligare om jag får det jobbet. Tyvär. Men vi kommer, jag lovar!

Nu ska jag käka lite frulle och sen ska jag börja ringa runt. Måste ju begära in ett intyg från fk med plus att jag måste säga att jag inte vill ha utbetalt lågnivådagarna så att jag inte blir återbetalningsskyldig eller nått sånt dumt. Nåja..ha en supertrevlig dag i regnet!

Puss på er alla!

Sådär ja!

Nu har vi bara två katter kvar. Casper och Freya. Var ju menat att det skulle komma hit en kvinna och hämta Casper igår så jag har tagit bort hans annons. Men jag får väl lägga ut den igen bara för det. Och så måste jag ju ta bort annonsen på Baileys eftersom han är borta nu. Det kändes jättebra att lämna han hos dom, han kom jättebra överens med deras andra katter direkt! Men han är ju så social med alla katter så egentligen borde jag inte ha förväntat mig annat. Men med tanke på hur rädd han var när vi flyttade sist så hade jag faktiskt inte trott att det skulle gå så bra. Dock så sket han i buren på vägen dit som han sedan kletade in sig i och det var inte det lättaste att tvätta av han. Men jag tog lite våtservetter så jag fick bort det värsta i alla fall. Stackarn. Men det blir nog bra. Dock fräste TURBO åt Baileys när vi kom, haha! Knäppa katt! Men det känns i alla fall bra.

Nä jag har inget mer att skriva just nu faktiskt. Jag ska göra min dotter klar för sängen och sen ska jag fortsätta dippa morötter och gurka i den underbart goda sweet chili-såsen som jag köpte idag, hihi. Mums fillibabba!! Men får nog spara lite till hockeyn! SVERIGE - LETTLAND IDAG MINA VÄNNER!!!

Ha en trevlig kväll!

Fortfarande inte somnat!

Nä Tindra har fortfarande inte somnat och vilat sin första vilostund. Så nu struntar jag faktiskt i att låta henne sova. Hon får sova när hon blir trött helt enkelt..vilket hon garanterat kommer att bli snart. Men nu ska hon snart få en flaska och vi ska sätta lite fart nu tror jag. Det tog ju "bara" 25 minuter att få Jesper ur sängen idag, haha! Men det blir nog bra. Jag funderar på en promenad bort till krewer för att hämta kattburen, men det spöregnar ute så jag vette fan! Nåja, får väl se vad Jesper säger.

Jag hade ju fotat en påsklilja igår som jag tänkte visa bild på. Det är bara därför jag skriver egentligen. Så här är den!



Nä nu ska vi sätta lite fart!
Puss på er!

En dag idag med..

Ja då har man vaknat upp till en dag idag med. Idag är det dock tråkigare väder. Visst det regnade igår morse med, men det slutade och blev strålande sol med inte ett moln på himlen. Dock blåste det igår. Men men, idag är det också regn, får väl se om det blir som igår..

Igår var jag lite duktig faktiskt. Jag packade ner saker i 2 hela lådor, hehe. Så nu har vi inga prydnader kvar i tv-rummet. Jag har till och med plockat ner tavlor och drömfångare från väggen. Och så kom Krewer hit igår. Så vi hjälptes åt att torka fönstrena här på baksidan. Vi gjorde dock bara rent på utsidan, men ändå. Plus att vi torkade av runt fönstrena med. Så nu är det lite finare. Sen så plockade vi ihop här på baksidan med. Slängde skräp som har blåst hit, sopade och slängde tomma kol-påsar som blivit kvar sen festen. Lite ölburkar hittade vi med. Så det känns faktiskt bra.

Idag blir det fullt upp igen. Jag ska hoppa in i duschen när den här lilla damen vill sova. Förhoppningsvis dröjer det inte så länge. Sen när Jesper vaknat till liv så ska vi åka förbi Krewer och låna hennes kattbur sen ska vi hem och hämta Baileys. Sen ska vi åka ut till Dingle..igen, hehe. Baileys ska få flytta tillsammans med Tubro. Det känns faktiskt bra. För då kanske både Baileys och Turbo känner lite trygghet med varandra och kanske inte blir lika rädd..Ja jag tror att det blir bra i alla fall.

Nä nu ska jag faktiskt se om Tindra vill vila. För hon sitter här och gnäller.
Ha en trevlig dag allihopa!

Så kan det bli.

Det blev inte så att vi började packa förut. Det blev ett sånt jäkla oväsen här i lägenheten så vi kunde inte ens vara hemma. Dom håller nämligen på med bilningsarbete (stavning??) i grannens badrum och det lever om kan jag lova! SUCK!! Så vi åkte ner till stan och gick där en sväng. Sen ringde Jespers mamma och sa att Jesper hade fått en tandläkartid klockan 14. Nice värre. Så vi promenerade dit, satt där och väntade medan han var där, Tindra somnade, hehe. Sen gick vi tillbaka till stan. Där mötte vi upp Mikey och en tjej sen gick vi och käkade på pingvin. Det var mumma! Hehe. Och nu sitter jag här, Tindra tjötar för sig själv och Jesper har åkt till jobbet. Väldigt trevligt med andra ord..eller hur..? Men jag har faktiskt planerat att börja packa ikväll. Jag har tagit in 2 kartonger som jag i alla fall hade tänkt fylla. Så det blir nog bra.

Apropå flytten. Pratade idag med dom som vi ska ta över lägenheten ifrån. Jaa, vad kan jag säga? Dom kan inte flytta ut tidigare. SUCK! Hur fan ska vi göra nu? Vi ska flytta ut och in samma dag. Plus att vi måste städa ur denna lägenheten. Känns ju inte toppen kan jag säga. Men vad kan man göra? Jag måste i alla fall ringa till våran hyresvärd imorrn och fråga om vilken tid vi måste lämna nyckeln och vart vi ska lämna den. Om vi ska lämna den direkt till dom nya hyresgästerna och om vi ska beställa besiktning av lägenheten själva. För hon som bor på 57an sa att hon skulle ringa och boka besiktning nu för det hade inte hon gjort tidigare. Hmm..jaa..många frågor blir det imorrn.

Nää nu ska jag nog faktiskt ta och börja packa.
Kanske skriver mer sen..

Vilken underbar natt/morgon!

Ja vilken härlig morgon att vakna och vilken skön natt det har varit. Jag kan bara få skryta LIIIITE va? Tindra somnade ju som sagt 18.15 igår. Jag trodde att hon skulle vakna skittidigt idag, men icket det! Hon vaknade 07.35 ganska precis. Jag vaknade runt halv 8 och tänkte..fasen har inte Tindra vaknat än? Hehe. Så det var skönt att hon sov så länge faktiskt!

Det var bra att Tindra sov så länge idag. För idag har vi en MASSA att göra. Vi ska packa packa packa. Jag ska börja i vardagsrummet och ta ner tavlor och alla ljushållare och allt sånt. Packa ner filmer och sånt. Jesper ska packa ner resten i köket. Så vi kommer käka på plasttallrikar för resten av månaden. Men det känns bra. För då kan vi packa ner så mycket som möjligt. Plus att vi hade behövt köpa plastsäckar. Jag ska nog gå igenom min garderob också. Packa ner sånt som jag inte kan ha och aldrig använder i en säck och bara behålla liiite kläder typ. Samma med Jespers garderob. Men det får han nog vara med och göra så han får bestämma vad jag kan packa ner och inte. Så det ska vi göra hela dagen idag. Sen ska vi hinna äta också. Sen kommer ju dom från Göteborg och ska hämta Casper. Så det blir nog ganska fullt upp idag. Jag tror faktiskt att jag ska åka och handla så fort Jesper vaknar. Men han ska få sovmorgon idag, för han var hemma sent inatt..nåja..vi får väl se när han vaknar.

Nu har jag bestämt mig för att jag enbart ska ge Tindra välling tills hennes tand har spruckit igenom. För det är såå slöseri med pengar när hon matvägrar. Vi värmer maten för att hon ska äta EN tugga och sen får vi slänga resten. Så orkar jag inte hålla på längre så nu får det bli så faktiskt!

Nä nu måste jag kika vidare lite snabbt innan jag sätter igång här hemma.
Ha en trevlig dag!

God kväll!

Ja då sitter man här. Tindra har redan gått och lagt sig. Klockan är kvart över 6..känns bra! Eller inte. men hon var så jäkla trött och gnällig bara för att hon inte sov så länge i sin vilostund förut. Rättare sagt sov hon bara en halvtimme..i bilen dessutom. Så det var väl egentligen bara väntat att hon skulle bli grinig och trött. Men men, sånt är livet.

Nu har vi varit och hälsat på hos Noki, Fia och lilla Tyra. Och självklart lilla Turbo med. Han blev helt galen när han såg oss. Han flög upp i famnen på Jesper. Herre gud. Får väl hoppas att det går bra sen. Nu kanske han inte är lika rädd i alla fall. För nu sprang han i alla fall omkring när vi åkte och låg inte och tryckte under varmvattenberedaren, hehe. Men det ska nog gå bra bara han får vänja sig.

Imorrn åker som sagt lille Casper också. Så nu kommer vi bara ha 2 katter kvar. Kommer kännas tomt men otroligt skönt. Visst vi hade väl kunnat behålla en katt. Men den katten som Jesper i så fall hade velat behålla är ju Turbo, men han är den som fäller mest och har mest fästingar så det hade inte gått ändå. Jag vet dock inte vad vi ska göra med Baileys. Känns som att det skulle vara lika bra att ta bort han. För han är ju så rädd. Ska han behöva flytta till en familj som han aldrig har träffat. Jag vet inte hur det skulle fungera. Fasst det känns ändå som att det är värt ett försök. Skulle det inte funka så får vi ta bort honom. Tyvärr.

Till helgen är det kalas som gäller. Vi ska tydligen ha kalas för Jesper på fredag eftersom han var sjuk förra fredagen då vi egentligen skulle ha det. Sen är det kalas för Jespers mamma på lördag. Hon har ju fyllt 50 år för en månad sen. Men av privata skäl kunde dom ju inte ha kalas då, så det blir nu istället. Kan nog bli trevligt. Sen tror jag inte att det är något mer kalas fören Tindra fyller 1 år. Jag velar fortfarande fram och tillbaka om vi ska ha ett kalas för släkten och ett "barnkalas". Jag får nog fundera lite till. Men det är nog vad det lutar åt i alla fall..men aa..jag vet inte..kanske är roligare med barnkalas nästa år. Då kanske Tindra leker lite mer med barnen också. Jaja, vi får se hur vi gör.

Jag funderar på om vi skulle försöka pallra oss ner till öppna förskolan på torsdag faktiskt. Känns som att Tindra skulle behöva träffa lite annat folk än bara oss på dagarna. Så där kan hon ju få leka av sig lite. Busa med dom andra barnen i en annan miljö. Det ska vi nog faktiskt göra. Sen måste jag börja packa med. Eller rättare sagt VI måste börja. Fan vad vi är dåliga på detta. Sen måste jag fråga dom på 57an om dom flyttar ut nått tidigare. Tänkte i så fall fråga om vi kanske kunde få nyckeln en vecka tidigare eller nått. Det hade gjort så himla mycket. Annars blir det ju PANIIIIK den 1 juni om vi ska hinna både flytta och städa på samma dag. Åååh vad jag hatar att flytta. Men nu får vi i alla fall en lägenhet som vi kan ha LÄÄÄNGE!! Som det var tänkt från början. Fan vi har inte ens bott här i ett år. Aja, det blir nog bra. Skönt ska det bli i alla fall..

Nä nu ska jag kika vidare.
Ha en trevlig kväll!

Uppväckt av klockan

Jahaja. Tur att man får veta någonting av denna hyresvärd. Här blev man väckt 07.37 av att det ringde på dörren. Vad i helvete tänkte jag?! Då är det riksbyggen som står där och säger, HEJ vi ska byta panna här idag! What?? Jaha..eeeh..jag gick liksom och öppnade dörren iklädd enbart täcke. PANIK!! Men då sa han att dom skulle byta 3 pannor till på området så han skulle åka till dom först så att jag hann klä på mig och röja undan i badrummet (kattlådor, tvättkorgar och torkställning). Och så får vi veta att vi kommer vara utan varmvatten större delen av dagen. Schysst! Men jag menar, vi borde i alla fall ha fått en lapp eller ett telefonsamtal av hyresvärden där hon säger att då och då kommer dom och byter panna liksom! Men ingenting. Och vi skulle ju inte vara hemma idag. Så jag vet inte hur lång tid detta kommer att ta. Men jag vet inte. Vi kanske kan lämna en nyckel eller nått. Vi får se när Jesper vaknar. Det värsta av allt var att Tindra också sov. Hon hade säkert fortfarande sovit om det inte hade varit för riksbyggen. För hon vaknade också av att jag klev upp när det ringde på dörren.

Jaja, skit samma. Jag orkar inte bry mig. Det viktigaste är väl att vi får en ny panna, eller hur? Så nu får vi se hur vi ska göra idag. Om vi kan åka i alla fall eller om vi måste vara hemma. Det återstår att se. Jag blev lite putt i alla fall. Men inte på riksbyggen utan på våran hyresvärd. Tänk om vi inte hade varit hemma? Tänk om vi hade åkt bort redan? Vad hade hänt då? Hade vi inte fått en ny panna då? Ääh!

Nä nu måste jag ta en snabbkik på mina favoritbloggar och sidor.
Ha en trevlig dag!

God natt mammas skatt

Den frasen säger jag varje kväll när jag lägger min dotter, samtidigt som jag stryker henne över håret. Efter det somnar hon på två röda. Jag har provat att inte göra så när hon ska sova..och då somnar hon faktiskt inte. Så det har vi på rutin nu, hihi. Älskade dotter!

Hur gick det i hockeyn då? Ja Sverige är vidare till kvartsfinal i alla fall. Dom vann nämligen med 6-3, hehe! Så det känns grymt bra faktiskt. Kvartsfinalen skulle väl spelas på torsdag eller fredag tror jag. Vinner vi den så är det final i helgen! Och självklart vinner vi väl kvartsfinalen, eller hur??

Nu har vi fått en ny ägare till Casper med. Han försvinner på onsdag. Det var en kvinna från göteborg som ville ha sällskap till sin raskatt. Där hade han även möjlighet att vara ute när han ville. Kändes bra i alla fall. PLUS att han slipper vara ensam, han som är van att vara vid flera katter, hehe. Nåja, det kommer kännas tomt i alla fall. Så nu har vi bara 2 katter kvar.

Imorrn ska vi åka ut och hälsa på Turbo. Eller jaa, inte bara Turbo men hela familjen som Turbo bor hos, hehe. Ska bli trevligt faktiskt. Och framförallt skönt att komma hemmifrån lite. Känns fortfarande som att vi låst in oss nu när vi har varit sjuka. Men nu är vi ju friska i alla fall. Gott det!

Nä nu ska jag faktiskt gå och lägga huvudet på kudden. Läsa lite i min bok.
Sov så gott folket!

Ishockey och katter

Just nu sitter jag och kollar på hockey. Sverige spelar mot frankrike. Kan ju säga att det känns som att sverige kommer att vinna överlägset. Dom leder med 3-0 efter första perioden, hehe. Jaa, det är ju bra att Sverige vinner men det är ju inte direkt en spännande match. Frankrike suger hårt faktiskt!

Tindra har varit ute och traskat idag, haha. Vi var ute på torp förut och då fick hon gå själv och hålla mig i händerna. Det är skitskoj tycker hon. Hon tittar på sina fötter och skrattar. Hon blev jäkligt less att sitta i vagnen så hon fick gå en sväng. Haha! Så nu övar hon för fullt på att gå faktiskt. Hon ställer sig upp mot ALLT verkligen ALLT! Favoriten är att ställa sig upp mot vårat bord. Och det är egentligen inte så rockigt, för vi är rätt dåliga på att plocka undan saker från bordet så det åker ALLTID ner saker därifrån haha! Jaja vi får skylla oss själva. Men hon har fått ganska bra balans, för hon kan ställa sig upp mot någonting sen släpper hon ena handen så att hon bara håller i sig med den andra och så vinkar hon, hehe.

Nu har Sverige gjort ett till mål och precis i skrivande stund så gjorde frankrike faktiskt ett mål. Så nu står det 4-1 till Sverige. Jag lovar, hade Gustavsson fått stå hade det aldrig blivit mål. Den där jävla Stefan Liv släpper in alldeles för många. Nä jag röstar för Gustavsson!!

Appropå katter så har en av våra katter flyttat ifrån oss nu. Vi har ju bestämt oss för att göra oss av med alla katter. Jag orkar inte städa efter dom längre och varken jag eller Jesper vågar ju plocka bort fästingar ifrån dom så det känns som att vi inte ska ha någon katt. Så Turbo har nu flyttat till ett par kompisar i Dingle. Det känns bra, för där kan vi ju alltid hälsa på han om vi vill. Det kan vi ju inte om han skulle åka till någon annan. Men det känns tomt. Vi saknar han faktiskt lite. Jesper är väl värst, han är helt förstörd och vill hämta hem han igen. Men jag känner att jag inte vill. Turbo är ändå den katten som har haft flest fästingar och det är Krewer som har fått plocka dom. Hujja mej! Jag tar dom inte ens med en pincett! Nåja, det löser sig. Så om det är någon som är sugna på en katt får ni gärna höra av er. Vi har en steriliserad hona och 2 kastrerade hanar varav en är långhårig. Äh, här får ni se bilder på dom!

CASPER



BAILEYS



En mörk bild på Freya



Hör av er om ni är intresserade. Ni kan maila också om ni vill på [email protected]

Vet ni vad..nu har det blivit ännu fler mål i hockeyn. Det står nu 5-2 till Sverige. Hur ska detta sluta. Det har gått halva period 2 bara och det har redan blivit så många mål. Hehe, jaja vi får väl se.

Nä nu ska jag springa och pissa, sen ska jag busa lite med dottern medan jag fortsätter att kolla på hockey.
Ha en trevlig kväll allihopa! 

En solig morgon

Ja detta var en härlig morgon att vakna till. Solen skiner och Tindra är på bra humör. Än så länge i alla fall. Vi har ju inte försökt tvinga i henne någon mat än. Hon har bara fått morgonvällingen. Men jag vet inte riktigt hur jag ska göra resten av dagen. Nåja, vi får väl se. Det värsta är väl att jag inte har någon av hennes favoritmat hemma. Kanske hade gått lättare att få i henne mat om vi hade haft någon som hon verkligen gillar..aja, det blir nog bra. Jag får väl fylla upp med välling tills vidare. För jag tror fortfarande att hennes matvägran är pga tanden som är på g.

Vad ska man hitta på idag då? Ingen aning. Det är väl måndag idag? Ja, det är det. Kanske skulle sticka till öppna förskolan? Nää jag har nog inte tid med det idag tror jag. För vi måste nog handla lite mat. Sen ska maten lagas innan Jesper åker till jobbet också. Det blir nog bra detta. Kanske skulle ta en promenad och försöka få nya bilder på Tindra där hon sitter bland vitsipporna. Kanske man kan få en LEENDE bild på henne. Jag får väl busa med henne ännu mer. Jaja, vi får se vad vi hittar på.

Ååh, jag vill ha en ny kamera!! Jag har hittat 2 stycken som jag vill ha. Dock är båda två lite dyra. Men ändå inte så himla blodigt om man tänker efter. Jag vet då i alla fall vad jag ska önska mig av alla när jag fyller år, haha! Jag ska önska mig bidrag till en ny kamera. Tror ni att jag lyckas få ihop sisådär 11.000? Haha, det tror inte jag i alla fall..men det kanske är värt ett försök? Men jag ska klara av att hålla mig så länge också, hehe. Fast jag blir väl så illa tvungen. Det är rätt bra mycket pengar. ÅÅÅHH!!! Varför ska jag ha en sån dyr hobby för???

Nä nu ska jag sluta drömma (dreggla) om nya kameror.
Ha en fin dag allihopa!

Tänder och stående

Ja jag tänkte bara skriva några rader om Tindra. Nu har hon fått båda framtänderna i underkäken och hon håller på att få ena framtanden i underkäken. Tror att hon har det lite jobbigt i munnen nu för hon matvägrar! Totalt! Det känns ju faktiskt mindre bra eftersom hon inte går upp i vikt. Men jag får se om vällingen går ner lättare. Sen har hon hittat en ny hobby. Att ställa sig upp. Hon har ju gjort det förr men nu tycker hon att det är roligt. Hon står upp i sängen varje morgon när hon väcker mig och hon ställer sig upp mot vardagsrumsbordet så det får vi börja plocka av, för hon river ner allt som står där, haha! Kolla här, såhär såg hon ut imorse när jag vaknade:



Som ni ser har hon även hittat gardinen. Den är grymt rolig att leka med, haha! Så den ligger inne i hennes säng titt som tätt. Sen har hon börjat gå. Inte själv men med våran hjälp. Hon brås nog på mig, för jag var också rätt sen med det där. Eller jag kanske var "normal", jag vet inte hur dom räknar, hehe. Men det börjar ta sig. Hon vill gärna gå när man håller henne i händerna i alla fall. Sen stannar hon och vill titta lite sen traskar hon vidare. Så det kommer nog gå fort nu. Hon vinkar åt allt och alla! Går det förbi någon på cykelvägen på våran baksida sitter hon och vinkar åt dom med, hehe. Hon är rätt social Tindrafisen.

Sen har vi faktiskt börjat fundera på namn till lillen i magen. Visst lite tidigt kanske men jag älskar namn! Jag är nästan helt 100 på vad bebisen ska heta om det blir en tjej till. Då blir det en liten Novalie. Jag älskar det namnet! Jag ville egentligen att Tindra skulle heta Novalie, men det fick jag inte för Jesper. Men nu har han faktiskt lovat att lillen ska få heta Novalie om det är en tjej, hehe. Så vi får se. Killnamn har jag lite svårare med. Men jag gillar Melvin, Liam och Noa eller Neo. Jaa, jag vet inte. Finns så många fina så jag vet inte riktigt vilket jag gillar bäst. Något förslag?

För övrigt så går jag in i vecka 8 idag. Hur mår jag? Jo jag mår väldigt bra. Jag var ju illamående häromnatten men jag behövde aldrig upp och spy i alla fall. Ömma bröst har jag fått för bara någon dag sen. Tröttheten, ja den ska vi inte tala om! Annars känns allt mest som vanligt. En sak till jag kan komma på är att jag har fått helt SJUKA humörsvängningar..jag kan vara superglad för att 2 sekunder senare vara flyförbannad! Inget vidare skoj alltså. Nåja, kan ju bara hoppas att det inte blir värre. Jag är ju inte direkt någon grinpelle så jag grinar inte åt blöjreklamer som vissa kan göra..hehe!

Nä nu kommer snart Jesper hem och då är det matdags skulle jag tro. Det börjar kurra i min mage i alla fall.
Ha en fortsatt trevlig dag!
 
GLÖM INTE ATT KOLLA PÅ HOCKEYN KLOCKAN 16.00!! Sverige-Schweiz!

En liten lista

Dagens:
Ros: Till Tindra som är så himla go och glad idag, hehe!
Ris: Till min dåliga fantasi!
Humör: Helt ok!
Att göra: Jag vill hitta på nått roligt..men vet inte vad..nått där Tindra också kan leka..nått förslag?
Väder: Lite halvmulet.
Hår: Uppsatt.
Kläder: Just nu: Jespers mjukisbyxor och en alldeles för stor luvtröja..får nog ta på mig nått vettigt om jag ska gå utanför dörren, hahaha!
Smink: Inget än så länge...
Saknad: Norrland
Mat: Blir hemmagjord kebabtallrik :D
Vill ha: En ny klänning.

Jaa, jag kanske uppdaterar mer sen..

En morgon, en gång..

Ja då var det morgon igen. Vill ni veta en sak? Jag går faktiskt in i vecka 8 idag. Helt otroligt va? Haha! Jaa, jag undrar om tiden kommer gå lika segt som den gjorde i början på förra graviditeten. Fast egentligen har tiden redan gått fortare bara för att jag plussade mycket senare denna gången. Nåja, kunde ju ha varit lite bättre planering egentligen. Bebisen är alltså beräknad till den 19 december enligt mensen. 19 december! Stackars unge.. Jag som har sagt ALDRIG SENARE ÄN SEPTEMBER! Haha jotack du! Jaja, det blir nog bra. Kanske kan bli flyttad så att jag är beräknad senare i december. Kanske jag har tur att gå över så pass länge att den kommer i Januari? Kan ju alltid hoppas på det i alla fall. Äsch! Nu ska jag inte tjöta mer om det. Inskrivningssamtalet hos barnmorskan gick bra i alla fall. Det var ju bara ett evigt tjat om alkohol, tobak och droger. Sen frågade hon lite mer om min förlossning med Tindra och hur jag upplevde bb-tiden. Sen frågade hon om jag hade tänkt föda på näl igen och jag menar..jag har ju inte mycket till val. Jag tänker ju inte åka till göteborg i alla fall. Däremot hade jag funderingar ett tag på att åka upp till Piteå och stanna där tills bebis nummer 2 kommer, för då kan jag föda på sunderbyn. Dom ska ju tydligen vara jättebra där! Haha jaa, vi får väl se. Man ska ju orka åka hem den långa vägen med ett litet spädbarn sen också. Jaja, tjat tjat tjat..

Vad ska man hitta på idag då? Jaa, jag ska snart ta och göra mig lite frukost tror jag. Koka ägg! MUMS!! Sen vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska göra. Jag är svintrött men jag skulle inte kunna somna nu. Idag kommer Jesper hem också, hihi. Vet inte om Jesper och krewer skulle sitta här och käka räkor ikväll. Vad tusan ska jag käka då? För jag käkar inte några äckliga räkor i alla fall. Nåja, det ger sig.

Nu ska jag faktiskt ta och snabbkolla lite innan frukosten.
Ha en trevlig dag!


Jaha, och nu då?

Nu har precis Krewer åkt på en fest. Skulle vara en överaskningsfest för någon kompis. Så nu är man själv igen. Vad ska man hitta på då? Jag är fortfarande grymt sugen på att åka på nått race eller nått. Men vet inte om jag orkar åka till Trollhättan faktiskt. För det är ju då inte något organiserat där ikväll, så mycket vet jag. Då känns det onödigt att dra ut Tindra om det liksom inte skulle vara någonting. Sånt vet man ju faktiskt aldrig. Skulle jag ringa någon och fråga så känns det som att hela skiten kommer att ta slut innan jag skulle hinna pallra mig dit. Så jaa, jag vet faktiskt inte hur jag ska göra. Blir nog att stanna hemma och glo på tv. Jag har ju köpt mig en chipspåse som jag ska trycka i mig, haha!

Korvstroganoffen blev lika god som vanligt i alla fall. Det tyckte Tindra med, hehe. Hon orkade inte ens äta upp allt som jag gjorde till henne. Hon har fortfarande lite halvdålig aptit sen hon blev sjuk. Får hoppas att det vänder snart så att hon hinner gå upp lite mer i vikt tills vi ska till bvc. För sist hade hon ju bara gått upp 20 gram. Det är inte alls bra. Men som sagt, jag kan INTE trycka i henne mer mat. Det säger alla som ser henne. Hon får mat varannan till var tredje timme så jag kan absolut inte ge henne oftare. Och det går ju bara inte och ge henne mer än hon vill ha. Så jaa, jag vet inte vad mer det finns att göra med den ungen. För väcka henne på nätterna tänker jag absolut INTE göra. Tänker inte vänja henne med det nu då hon sover så bra! Så det så. Det kan inte bvc tvinga mig till, för jag gör det inte ändå..! Nåja, vi får väl se hur mycket hon har gått upp till nästa gång. Det är ju ändå 20 dagar kvar tills vi ska dit igen.

Imorrn kommer Jesper hem och jag ska kolla på hockey. Snällt va? Haha! Sverige spelar mot Schweiz imorrn har jag för mig att det var. Så det blir ösigt, haha! Jesper och Krewer skulle väl sitta här och möla i sig räkor eller nått. Uscha mig. Jag får väl sitta och trycka i mig vitlök jag då, haha.

Nä nu ska jag försöka underhålla min lilla trotsunge.
Ha en trevlig kväll. Och hör gärna av er om nått skoj händer ikväll!

Här var det tomt.

Det är faktiskt inget roligt att kliva upp på morgonen och det är tomt i sängen. Tomt överallt förutom där Tindra sitter eller står i sin säng och tjötar värre än jag vet inte vad, hehe. Sötunge!

Alltså jag måste bara säga: SHIT vad varmt det var igår!! Och jag valde ju långbyxor givetvis, haha! Jaja, jag överlevde. Men när jag skulle ut och fota Tindra till exempel. Jag blev sjukt varmt på bara den korta biten som vi gick. Så jag fasar faktiskt för den dagen när vi ska flytta! Jag hoppas verkligen att det inte är lika varmt då. Det får gärna vara mulet och lite kyligt, haha. Och det påminde mig. Jag har knappt packat nått!! Krewer hade tråkigt helgen när vi var i Uppsala så hon har packat ner lite ifrån köket. Men jag funderar på vart sjutton jag ska börja någonstans. Funderar på att packa ner alla våra filmer och lite sånt från skåpen till tv-bänken. För den blir så tung så den måste vi packa ur. Och så skulle jag faktiskt kunna packa ner saker från databordet. Nåja, jag kanske börjar ikväll efter att Tindra har lagt sig så att man kan få packa i lugn och ro. Det blir nog bra.

Fasen också! Jag kom på att jag måste åka och handla. Jag som hade tänkt slippa. Men jag behöver ha ris, grädde och falukorv om jag ska göra korvstroganoff idag. Jag är faktiskt ruskigt sugen på det så då åker jag faktiskt och handlar. Får väl se vilken tid tanten (krewer) kommer hit, hehe. För hon var också sugen på korvstroganoff. Jaja det ger sig.

Oj! Jag måste svara på ett pm på modellbilder kom jag på. Så jag får nog göra det nu!
Ha en trevlig dag allihopa!

Kamerautrustningen


Efter 1½ år med en nikon d40 så fick jag denna skönhet i julklapp av min man. Jag är jättenöjd med kameran och det är väldigt roligt att få utveckla sig framåt. Kameran har fått utmärkelsen som bäst i test av många tidningar som testat mellanklasskameror. Kan vara lite svår att lära sig och jag har nog inte ens lärt mig hälften men det är sånt som är kul, man måste få lite utmaningar för att fortsätta tycka om sin hobby, inte sant?



Övrig utrutsning:
18-55mm kitobjektiv
Uv-filter
Starfilter x8
Soft focusfilter
Polarisationsfilter
Close-up filter x1x2x4x8
Hamastar 62 stativ
Fjärrutlösare Nikon
Nikon SB-600
Nissin Di466
Kata ryggsäck
2xminneskort från sandisk (4gb och 8gb)


Grilla och mysa!

Ja det blir till att grilla ikväll. Det är ju så himla gott. Jag köpte en ny marinad idag igen, haha. Den hette Chilli. Så vi får väl se om den är god. Den luktade riktigt gott i alla fall. Så nu har jag slängt på marinaden på våra fjärilskotletter, hihi. För då hinner dom stå ca. 2 timmar skulle jag tro. Och på förpackningen stod det att det skulle räcka med 1-3 timmar om man inte har så mycket kött. Vi har ju bara 3 kotletter så det ska nog räcka. Mmmm det är så himla mumsigt att grilla ju, hihi.

Sen efter grillningen lär det väl bli att sätta sig och spela lite NHL´09 på ps3an, hehe! Det är förjävla kul alltså, haha! Jag och Jesper spelade lite förut medan Tindra vilade middag och jäääklarns vad svårt det är att hålla reda på alla kontroller, haha! Men det är faktiskt kul, speciellt eftersom att Jesper är typ lika dålig som mig eftersom han inte heller har spelat det förut, hehe. Så det var ganska jämt. Första matchen Colorado(Jesper)-Detroit(jag) så blev det 3-2 till Jesper. Andra matchen Luleå hockey(jag)-Västra frölunda(Jesper) så blev det 0-0 men Jesper vann efter typ 13e omgången av straffar, haha! Jaja riktigt jäkla kul var det i alla fall. Så nu ska jag sitta och nöta det i helgen så att jag kan spöa skiten ur Jesper när han kommer hem, haha!!

Jag funderar på att sätta på Tindra lite kläder (hon sket ner sina för en stund sen) och promenera bort till ängen här borta. För där var det tydligen FULLT med vitsippor. Och jag har sagt länge att jag vill ha en fin vårbild på Tindra och då skulle det passa bra att sitta bland vitsipporna. Så det tror jag faktiskt att jag ska göra. Ska bara orka gräva fram vagnen som står längst in i sovrummet, hehe. Men det går nog bra.

Så nu ska jag faktiskt klä på henne och traska iväg. Ha en fortsatt trevlig kväll!
Kanske uppdaterar om hur det gick i hockeyn, haha!
Kram på er!

En härlig morgon!

Jag fick mig faktiskt lite sovmorgon imorse. Min söta gubbe klev upp och tog lillan. Härligt! Så jag sov till 9. Kände att jag faktiskt behövde det då jag inte kunde somna igårkväll. Jag vet inte vad det var med mig. I vanliga fall brukar jag inte kunna läsa speciellt länge innan jag håller på att somna mitt i en mening typ. Men igår läste jag massor och jag var inte trött. Hmm..jaja, till slut somnade jag i alla fall. Och fick vakna upp till denna härliga morgon. Solen skiner och det är vaaarmt!! Så himla skönt!

Vad händer under denna dag då? Jo, vi ska åka och handla i alla fall. Jesper känner sig bättre idag fastän han är lite krasslig. Men jag tror inte att han har feber i alla fall. Så det är skönt för han. Samma med lillan, hon har nog ingen feber idag hon heller. Så nu ska vi faktiskt komma oss UT UR LÄGENHETEN!! Känns som att man har varit instängd här länge nu. Men idag ska vi åka ut en sväng. Härligt härligt! Sen funderar jag på om vi skulle grilla ikväll. Det är ju så himla gott. Man blir ju aldrig less, hehe. Men jag får väl se vad han här tycker. Men jag skulle ju då inte tro att han misstycker i alla fall, haha! Jag funderar om jag skulle köpa hem lite korv och grädde och göra korvstroganoff imorrn. Det tyckte ju Tindra om hon med. Så det skulle nog bli bra. Det är ju typ enda maten som jag lagar som Tindra faktiskt gillar, haha. Hon är lite kräsen den där lilla fisen! Nåja, det går väl över nångång skulle jag tro. Hon kan ju inte direkt leva på burkmat för resten av livet heller, haha.

Nu tänkte jag visa några bilder från studentbalen och studenten som jag var och fotade. MALIN O: OM DU MISSTYCKER ÄR DET BARA SLÄNGA IVÄG EN KOMMENTAR SÅ TAR JAG BORT BILDERNA!!













Så såg bilderna ut. Jag har ju tagit över 300 bilder men orka visa alla, haha! Får hoppas att Malin blir nöjd över några av bilderna i alla fall. Sen blev ju hälften förstörda tack vare mitt minneskort. Jag blev så himla ledsen. Men teknikern på kjell och company skulle väl försöka rädda dom bilderna som var förstörda på det gamla minneskortet. Så ni får hålla tummarna på att han kan rädda dom. Då blir jag lycklig kan jag säga!

Nä nu ska jag gå och se vad det är med min grinpelle idag!
Ha en trevlig dag!

RSS 2.0