En morgon, en gång..

Ja då var det morgon igen. Vill ni veta en sak? Jag går faktiskt in i vecka 8 idag. Helt otroligt va? Haha! Jaa, jag undrar om tiden kommer gå lika segt som den gjorde i början på förra graviditeten. Fast egentligen har tiden redan gått fortare bara för att jag plussade mycket senare denna gången. Nåja, kunde ju ha varit lite bättre planering egentligen. Bebisen är alltså beräknad till den 19 december enligt mensen. 19 december! Stackars unge.. Jag som har sagt ALDRIG SENARE ÄN SEPTEMBER! Haha jotack du! Jaja, det blir nog bra. Kanske kan bli flyttad så att jag är beräknad senare i december. Kanske jag har tur att gå över så pass länge att den kommer i Januari? Kan ju alltid hoppas på det i alla fall. Äsch! Nu ska jag inte tjöta mer om det. Inskrivningssamtalet hos barnmorskan gick bra i alla fall. Det var ju bara ett evigt tjat om alkohol, tobak och droger. Sen frågade hon lite mer om min förlossning med Tindra och hur jag upplevde bb-tiden. Sen frågade hon om jag hade tänkt föda på näl igen och jag menar..jag har ju inte mycket till val. Jag tänker ju inte åka till göteborg i alla fall. Däremot hade jag funderingar ett tag på att åka upp till Piteå och stanna där tills bebis nummer 2 kommer, för då kan jag föda på sunderbyn. Dom ska ju tydligen vara jättebra där! Haha jaa, vi får väl se. Man ska ju orka åka hem den långa vägen med ett litet spädbarn sen också. Jaja, tjat tjat tjat..

Vad ska man hitta på idag då? Jaa, jag ska snart ta och göra mig lite frukost tror jag. Koka ägg! MUMS!! Sen vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska göra. Jag är svintrött men jag skulle inte kunna somna nu. Idag kommer Jesper hem också, hihi. Vet inte om Jesper och krewer skulle sitta här och käka räkor ikväll. Vad tusan ska jag käka då? För jag käkar inte några äckliga räkor i alla fall. Nåja, det ger sig.

Nu ska jag faktiskt ta och snabbkolla lite innan frukosten.
Ha en trevlig dag!


Kommentarer
Postat av: Sophia

Det är inte så farligt att fylla i dec, iaf inte när man passerat 20 =)



Ang att åka tåg med ett spädbarn så funkar det nog jättebra, de första veckorna så sover de oftast väldigt mycket, Tyra börja inte krångla förän efter ca 1 månad, och det sovs nog gott i allt väsen och gungande

2009-05-03 @ 09:44:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0