I nyttigheternas tecken!

Ja denna kvällen har gått i nyttigheternas tecken kan jag lova! Först började vi med en ny pilatesvideo i ungefär 30 minuter. Sen körde vi en video med Katie Price (Jordan) och den var faktiskt bra. Mycket skuttande, men bra. Och den körde vi väl i 40-45 minuter eller nått, för allt som allt höll vi på i 1 timme och 15 minuter. Väldigt bra jobbat av oss tycker jag! Sen efter träningen gick vi ut i köket och gjorde juice. Massa frukt och MASSA c-vitaminer. Självklart fotade jag med, haha! Här kommer bilderna.


Första juicen bestod av kiwi, apelsin och äpple. Den var rätt sur men fruktansvärt god! Och som sagt mycket vitaminer i den!
Sen gjorde vi en juice med jordgubbar, banan och lite lite kiwi. Sen fyllde vi även på med lite hallonyohgurt. Den blev också god, lite mer som en smoothie, men den var inte lika god som den första..här kommer bilderna på den.


Krewer kör i en jordgubbe i juicepressen.



Och så såg den ut. Så idag har vi verkligen varit nyttiga! Och man blir så pigg och man känner sig så uppfriskad av så mycket vitaminer!

Imorrn kommer vi göra nästan samma sak. Fast då ska vi bara köra Jordans träningsvideo som var 60 minuter om jag inte minns fel. Sen efter träningen ska vi göra juice. Men imorrn blir det med lite grönsaker i med, får väl se hur det smakar. Men har man en tillräckligt stark fruktsmak så går det nog ner. Banan har ju en tendens att smaka väldigt mycket så det blir nog att köra ner massa banan, sen ska vi köpa linfrön (bra för magen), selleri och säkert så blir det kiwi och/eller apelsin med. Här ska jag lära mig att få i mig grönsaker! Även om det är i mer flytande konsistens men det ska ner! För då kanske man kan göra en sån smoothie till lunch istället för att äta "fast föda". För då får man ändå i sig tillräckligt med vitaminer och mineraler (??). Låter inte detta som en bra diet? Det tycker jag i alla fall. Men jag får helt enkelt prova det imorn och så får jag se vad jag tycker innan jag bestämmer mig.

Men innan vi ska köra denna nyttiga kvällsunderhållning så ska vi ut till torp. Malin K ska shoppa lite och så ska vi ju handla som sagt. Men det blir nog bra detta.

Haha var föresten ute och busade lite med Turbo (katten) på våran baksida. Ville knäppa lite fräcka kort. Och titta här vad jag lyckades med, haha!


Han hoppar efter bollen som en hund alltså! Haha! Ska försöka knäppa lite liknande kort imorrn men då ska jag försöka få en bättre vinkel så att det syns bättre. Men lite coolt ändå?! Haha!

Nä nu ska jag lägga in lite bilder på Tindra och hennes tjusiga frisyr på bilddagboken! Ni kan adressen dit va? Annars kommer den här..som vanligt http://mrsanderss0n.bilddagboken.se

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Rest in peace!

Jag har följt en tjejs blogg ganska länge nu. Sabina heter hon. Hon hade cancer, malignt melanom (hudcancer). Imorse fick jag veta att hon nu inte längre finns ibland oss. Fastän jag inte känner henne så fick jag en klump i halsen när jag fick veta. Eftersom jag ändå följt hennes blogg så pass länge så känns det nästan som att man kände henne. Hon har kämpat länge och skulle ju snart få börja med den där nya projektbehandlingen och allt. Nää livet är bra orättvist ibland. Så vila i frid Sabina! Hela Sverige tänker på dig!

Ha en fortsatt trevlig dag!

P.s. http://Mittlivsabina74.blogspot.com  D.S

Guten morgen!

Fy sjutton vad trött jag är idag! Känns som att jag inte ens har sovit inatt, men det har jag ju såklart! Jag somnade runt 23.30 och jag och Tindra klev inte upp fören typ halv 8 eller nått, så jag fick ju till och med sovmorgon. Men men, sånt är livet. Igår blev det ju träning som sagt. Men jag har börjat trötta på den videon så idag blir det att prova något nytt! Får väl se om det blir den 60-minuters-pilatesen eller om det blir nått annat. Jag tycker att det är roligare att prova nya saker och därför tror jag inte att friskis&svettis-passen skulle passa mig så bra faktiskt. Men man vet ju aldrig iofs. Men nää nu ska vi köra något nytt idag. Sen har ju jag beställt hem en träningsvideo från cdon också, haha! Den kostade bara 99kr och den verkade grymt bra alltså! Dirty Dancing workout hette den. Tydligen så är det massa danssteg från dirty dancing-filmen och sånt, så den ska testas!

Nåja, nog om träning. Jag tänkte tjata om denna dammsugare som en kille var och visade igår. Fy sjutton vad jag vill ha den här makapären alltså! Jag tänkte visa några bilder för er..
Detta är skit från våran matta i hallen:


Han använde dessa filter bara för att visa oss hur mycket skit det egentligen blir. Dammsugaren går ju på vatten egentligen!
Detta är skit från våran soffa:


Fatta vad äckligt alltså! Men det värsta var nog när han tog Tindras leksak. Hennes favorit från go´boken, fjärilen. Kolla här:


Fatta vad äckligt!! Och fatta vad jävla skitig man känner sig! En sak till som var hemsk var att se hur jävla mycket skit som våran egen dammsugare släpper ut medan man dammsuger. Det filtret fick jag TYVÄR ingen bild på. Men det är helt enkelt så att det är ingen idé att dammsuga, för den släpper ut så jäkla mycket damm igen. Känns helt sjukt. Och denna dammsugare funkade också som luftrengörare och det märktes. För han tog bort slangen och startade dammsugaren en stund, sen när han stängde av den fick vi se i vattnet, vattnet var grymt smutsigt bara på att ha varit igång max 2 minuter. Det var massa katthår och damm. Aa, jag har liksom svårt att sätta ord på hur bra denna dammsugare egentligen är. Men den kostar ju därefter också. Men hade vi haft dessa pengar hade jag faktiskt inte tvekat, jag hade köpt den direkt! Fast egentligen om man tänker långsiktigt så var den ju inte så fasligt dyr heller..hmm..jaa vi skulle fundera till helgen.

Jaa, vad ska man hitta på idag då? Joo, vi ska nog till öppna förskolan. Men det blir ingen promenad dit. Blir att ta bilen i så fall. Men vi får se, jag har inte bestämt mig än. Det börjar ju 13.00 så jag har en stund att fundera..

Jag måste ju också berätta att igår så ställde sig Tindra upp mot soffan! Wiie! Fast hon stod inte upp så länge, hon är ju rätt svag i benen än, men hon stog upp! Och inte bara på knä, hehe. Så nu går det undan. Hon har ju börjat gå också! Om vi håller henne i händerna så börjar hon traska iväg och vill gå och hon tycker att det är skitroligt! Hon garvar som en tok, haha! Men det är ju kul. Hon vill ju så gärna min lilla klätterapa! Hon försöker ju klättra över allt, sitter man på golvet ja då ska hon klättra över benen, ligger hon i sängen så ska hon klättra över täcken, kuddar och mjukisdjur typ, haha. Det ser rätt roligt ut, för hon hoppar över dom typ, hehe.

Shit vad långt detta inlägget blev, får nog ge mig nu!
Ha en trevlig dag..om ni nu orkat läsa såhär långt, haha!

Hej där!

Nu sitter man här och känner sig allmänt slutkörd faktiskt. Har ju varit duktig och tränat idag. Aerobics och pilates. Men jag har börjat tröttna på denna videon nu..det gör jag allt för lätt alltså. Så nu har man börjat fixa hem nya, hehe. Blir väl att testa någon av dom imorrn. Eller nått.

Funderar fortfarande på öppna förskolan imorn. Ska jag gå dit eller inte? Jag vet inte. Ska jag dit kommer jag nog GÅ ner i alla fall. Så det beror på vädret. Är det fint väder så kommer jag gå dit, är det dåligt väder så går jag inte dit. Så då var det bestämt. Sen måste ju Jesper komma och hämta oss om vi går ner bara för att jag måste hinna hem och fixa färdigt maten innan Jesper ska börja jobba igen. Men det blir nog bra. Får väl se imorrn som sagt!

Nu ska jag vara lite social med Malin! Men jag säger god natt nu!
Hej hej och god natt!

Härligt!

Idag känner jag mig faktiskt lite piggare. Jag känner inte av att vi har ställt om klockan och det är ju positivt. För om man tänker såhär..Tindra vaknade klockan 7 imorse..hade det varit för en vecka sedan så hade klockan varit 6 och då hade inte jag varit såhär pigg! Så jaa, det är rätt skönt faktiskt att jag inte känner av tidsomställningen. Jag har faktiskt funderat på om Tindra hade ställt om sig typ en vecka tidigare än oss andra..för helt plötsligt ville hon gå och lägga sig klockan 18 och sen vaknade hon klockan 6. Men nu somnar hon 19 och vaknar 7 igen. Det är ganska skönt, hehe. Nåja, nog babblat om det där.

Vad ska man hitta på idag då? Jo vi ska städa här nu på förmiddagen för runt 13.30 så kommer en kille hit och ska göra någon reklamkampanj och tvätta våran soffa helt gratis! Det är ju inte fel det heller. Att få en soffa tvättad gratis alltså. Men denna kille skulle tydligen vara en gammal klasskompis till mig, och det fattar inte jag riktigt. För jag kände verkligen inte igen hans namn, och jag brukar vara bra på att komma ihåg namn. Jaja, vi får väl se. Jag fattade det som att det var han som skulle komma hem till oss och visa grejerna så jag kanske känner igen honom?

Sen ikväll blir det att träna! Och nu jäklar ska jag pressa ÄNNU hårdare än vad jag gjorde förra gången! Här ska svetten lacka alltså! För mitt mål är att orka hela den videon till slut. För det klarar jag inte på långa vägar. Jag klarar typ "danssessionen" inte "pump it up-sessionen" så nu blir det till att pressa faktiskt! Funderade på en promenad idag med, men det är mulet och ser ut som att det ska börja regna vilken sekund som hellst. Men vi får väl se hur vädret ser ut efter att han har varit här och rengjort soffan.

Nä nu ska jag ta och kika runt lite till.
Ha en trevlig dag!

God kväll..eller nått..

Nu ska jag göra ett nytt försök att blogga..inte för att jag egentligen har nått att skriva om, men jag tänkte visa en liten bild. En bild på utsikten från Katja och Classes altan. Jag vill också bo som dom, hehe. Kolla här:



Riktigt mysigt bor dom faktiskt. Sen tog jag lite bilder på barnen, men dom är upplagda på http://mrsanderss0n.bilddagboken.se/ fick kort på alla utom Jonathan..han var försvunnen när min kamera var framme. Men vi träffas väl förhoppningsvis fler gånger!

Sen ska jag bara göra en sånhär utmaningstjosan..nått test 2009 eller nått sånt. Sen ska jag se om det är nått bra på tv. Ha en trevlig kväll!

2009 testet


För två år sedan:
Hur gammal var du? 20

Vilken klass gick du i? Ingen
Vad hade du för hårfärg? Brunt tror jag..
Hur lång var du? Samma som nu..1.60..
Hade du någon pojk/flickvän? Japp!
Vad brukade du göra på fritiden? Festa, umgås med kompisar..aa..
Hur såg du ut? Som nu fast lite tyngre :P
Var allt bättre då? Nää
Skulle du vilja gå tillbaka dit? Nää
Har du förändrats? Ja!
Om ja, på vilket sätt? Många sätt..jag har gift mig, jag har fått barn..livet har förändrats radikalt!

För ett år sedan:
Hur gammal var du? 21
Vilken klass gick du i? Fortfarande ingen..
Vad hade du för hårfärg? Vid den här tiden förra året var jag nog rödbrun i håret.
Hur lång var du?: 1.60
Hade du någon pojk/flickvän? ja
Vad brukade du göra på fritiden? SOVA!! För jag var gravid vid den här tiden förra året..
Hur såg du ut? TJOCK som fan..KORT hår..hmm jaa..
Var allt bättre då? Nää..
Skulle du vilja gå tillbaka dit? Njao..jag vill bli gravid igen..bara inte nu..
Har du förändrats? jopp.
Om ja, på vilket sätt? Samma som för 2 år sedan..barn och gift..man förändras..bättre eller sämre? Ingen aning..

Nu:
Hur gammal är du? 22½
Vilken klass går du i? Men ingen!
Vad har du för hårfärg? brunt
Hur lång är du? 1.60
Har du någon pojk/flickvän? Jag är gift :D
Vad brukar du göra på fritiden? Umgås med familjen, fotograferar mycket, umgås med kompisar
Hur ser du ut? Brunt mellanlångt hår, kort, några kilon lättare :P

Har du:
Kysst någon? Nää aldrig va?!
Sovit brevid någon av samma kön? ja
Sovit brevid någon av motsatt kön? jaa, varje natt ;)
Hånglat med någon? Vad är det? :P
Slagit ner någon? Jopp
Fuskat på prov/läxförhör? Jopp
Blivit kallad hora? Jopp
Kallat någon hora? Jopp
Druckit alkohol? Jopp

Vem:

Är din bästa vän? malin :)
Skrev du senast till på msn? martina
Kramade du senast? Tindra
Pussade du senast? Tindra
sov du hos senast? Hemma..
Kan du lita på till 100%? Jesper
Kan du säga allt till? Jesper
Ringde dig senast? Jesper
Skickade ett sms till dig senast? Malin
Skickade du ett sms till senast? Malin

Vad:
Drack du senast? Vatten

Köpte du senast? Mat
Gjorde du igår? var först i Borås..sen blev det krogen :)
Ska du göra imorgon? Träna på kvällen..
Vill du göra just nu? Sova :P
Åt du senast? Korvstroganoff
Är närmast dig som är rosa? Mitt nyckelband


Hallå där!

Man är allt lite seg i kroppen idag. Men jag är faktiskt inte bakfull. Känner mig ändå rätt så pigg. Men det blir ändå bakfyllemat idag. Pizza på hemkörning, hehe. För jag orkar faktiskt inte laga någon mat just nu. Och Jesper behöver ju äta något innan han ska till jobbet, så det blev bra detta. Sen i eftermiddag funderar jag på att värma mig lite korvstroganoff faktiskt. Jag har ju fryst ner det, hehe. Kanske Tindra kan få lite korvstroganoff och ris med. Får väl se om hon tycker om det. Hon har ju inte varit så förtjust i min mat tidigare om man säger så. Men men, vi får se. Hon bör ju lära sig äta min mat snart för det är faktiskt inte superbilligt att köpa flera hundra matburkar. Även om dom bara kostar 10kr/styck ungefär så köper man 5 stycker blir det ju 100kr..och det räcker i 5 dagar..för hon äter ju bara en per dag..fast egentligen ska vi utöka det nu till 2 burkar. Men jaa..jag vet inte..får försöka truga i henne min egen mat helt enkelt, hehe. Kanske skulle göra plättar någon dag..? Det kan hon ju sitta och mumsa på själv. Aja, får se hur det går med denna matfrågan.

Så vad ska vi göra idag då? Tanken var i alla fall att jag skulle träna ikväll, men vi får väl se. Är som sagt gött seg idag. Men vi får väl se hur jag känner ikväll. Är det nått bra på tv ikväll föresten? Får nog kolla det..

Nä det får vara allt från mig för denna gången..orkar inte..
Ha en trevlig dag!

God kväll..eller natt..

Ja det blev visst en liten utgång för mig ikväll. Var inte riktigt meningen faktiskt. Men när jag åkte från Borås så hade Jespers "syster" Malin ringt till honom och frågat om inte jag ville hänga med ut. Och så blev det också. Det var rätt dött trots lönehelg. Gick till Harrys, men där var inte ens dansgolvet öppet..varken uppe eller nere..helt sjukt. Så då gick vi till cheers istället..men det var så konstigt folk där..plus att jag kände mig som en kärring på typ 50 bast..och aa..jag var nog en kärring för när vi gick till kampenhof när krogen hade stängt..då blev jag faktiskt kallad för kärring..av en gubbe som var iaf DUBBELT så gammal som mig..så aa..jag vet inte..jag kanske börjar bli för gammal för att gå ut på krogen..trots mina ynka 22 år..haha! Nåja, jag hade kul i alla fall. Och jag lyckades faktiskt bli lite full fastän klockan var halv 12 innan vi ens kom ut, hehe. Men jag tror att jag hann dricka 2 drinkar (6cl) och en öl på ungefär en timme, så det slog rätt bra uppe i huvudet faktiskt. Men som sagt..det var trevligt i alla fall, fastän jag inte hängde med på efterfesten ute på orust, haha!! Orka åka till vräland liksom! :P

Nä nu ska jag gå och sussa! Så att jag orkar mysa med min lilla toka imorgon! :)

God natt och hoppas att ni inte har glömt ställa fram klockan en timme nu!
Puss på er!

Borås idag!

Ja idag bär det iväg till Borås. Vi ska väl åka runt en tolv halv ett eller något sådant. Tänkte att jag skulle gett Tindra mat innan vi åker så det blir runt den tiden. Ska bli roligt att träffa mina mostrar och alla mina små kusiner igen! Måste komma ihåg att ta med mig bilder från bröllopet med, för det ville dom se, hehe. Men det ska vi nog kunna ordna kanske. Jag kan ju alltid skriva ut bilder också om dom skulle vilja ha dom. Det blir nog bra, så gör jag.

Annars har morgonen sett ut såhär: Tindra vaknade klockan 6, Jesper klev snällt upp och tog Tindra. Sen somnade hon igen vid 8 och då sov vi allihopa till kvart i 10 ungefär, hehe. Det var skönt med lite sovmorgon faktiskt. Så nu kanske Tindra kan somna i bilen påväg till Borås så då får hon sin vilostund där. Vad bra jag planerar, haha.

Nä nu ska jag gå och packa skötväskan och sådär. Blir väl att ta med mig kameran med, hehe. Men glöm inte kika på bilderna här: http://mandarinklyfta.blogg.se/2009/march/hemkommen-fran-fotostudion.html

Ha en underbar dag!

Hemkommen från fotostudion!

Ja då har man precis kommit hem. Har hunnit kolla igenom alla bilder med. Tror att det blev 157 stycken totalt, haha.
Men vissa av bilderna blev jag nöjd med i alla fall. Det är faktiskt rätt svårt att fota i studio, man måste få in rätt ljus och allt såntdär. Rätt inställningar i kameran, rätt inställningar på blixtarna, sen ska man lyckas att pricka in rätt så att inte allt runt omkring syns! Ooh, men så kul det ääär! Tänkte faktiskt publicera några av bilderna. Säg gärna vad ni tycker..! Jag vill gärna ha tips på vad man kan göra bättre till nästa gång om ni har något att påpeka, så var inte rädd för att ge kritik! För en nästa gång blir det! Närmare bestämt den 8 april, hehe. Nåja här kommer bilderna!





















Sådär, det var dom det. Ursäkta att det blev så många bilder, men men ni behöver ju inte glo på dom om ni inte vill, hehe. Men jag är i alla fall ganska nöjd! Så kom gärna med tips om det är någonting som jag kan göra bättre till nästa gång! Nu ska jag se Let´s dancefinalen! Så jag avslutar med en bild till. Tänkte bara visa hur det ser ut i studion, hehe! Ha en trevlig kväll!



BEHIND THE SCENE!

Förbannad!

Ja det är vad jag är. Här hade man planerat och ta en skön morgonpromenad så att jag kunde få fota lite i vårsolen. Och vad händer? Jo det har kommit typ en decimeter snö!! Så jäääkla irriterande alltså! Kolla här bara..



Och det värsta av allt är att det fortsätter VRÄKA NER!!!



Fy så irriterande alltså! Jag som trodde att våren hade kommit på riktigt, sen kommer ett sånthär skitbakslag! Gud var arg jag blev.

Jaha, så vad ska vi nu göra fram till att vi ska åka då? Jo för till trollhättan ska vi fortfarande, haha! Där kan nog inget stoppa oss förutom om inte fotografen skulle kunna komma, för då har vi ingen nyckel till studion heller. Men det går nog bra, han har ju inte hört av sig än i alla fall. Så det är det enda jag ser fram emot idag..!

Nu ska jag sluta skriva........

Trääänaaat!

Japp då har man varit duktig idag igen. Tränat så svetten rann, hehe. Det är så jäkla skönt! Först blev det Deanne Barry i 30 minuter ungefär sen blev det pilates i 30 minuter. Så nu är jag alldeles mör i kroppen. Men jag känner mig alltid så glad efteråt för jag vet att jag ska klara av att nå min målvikt och jag vet att träningen gör nytta!
 
Imorgon blir det en morgonpromenad med Malin. Vi får väl gå runt 9-9.30 tiden. Så får Tindra vila en stund utomhus. Jag ska ta med mig kameran med, kanske vi kan gå förbi så att jag kan hoppa in i fårhagen och fota det fallet (en bäck) som jag länge velat fota. Får väl se hur det blir. Sen blir det hem, formatera minneskortet och äta lite lunch. Sen ska jag och Malin åka till trollhättan och fota i studion! WIIIE!!! Längtar som fan! Ska bli grymt skoj.

Jag tog några bilder idag på nå sånna däringa tussar man kallar..hmm..vide? när jag stod på parkeringen och väntade på att gå in till anställningsintervjun. Sen tog jag även en bild på Tindra som blev lite tuff bara..lite halvsuddig. Jaja jag bjussar på dom innan jag stänger ner detta.

Ha en trevlig kväll!






Så där ja!

Då har jag varit på intervjun. Det var väl inte riktigt något för mig. Dom jobbar precis som dom gör inom hemtjänsten. D.v.s alla bor i egna lägenheter och sådär. Dom behöver liksom en extra hand. Vissa behöver givetvis mer hjälp än andra men det är sättet dom jobbar på. Det var ju en heltid. 3 veckor under sommaren. Hmm..njaa..sen skulle man jobba 2 kvällar i veckan och varannan helg. Varannan helg kan jag ju, men kvällar blir svårt eftersom Jesper börjar 17.30. När man jobbade kväll så slutade man klockan 22. Kan ju inte direkt lämna Tindra ensam hemma heller. Så det blir verkligen svårt. Nää, jag skulle få besked nästa vecka, men då kommer jag nog tacka nej, tyvärr. Bara till att söka något annat. Har sökt jobb som säljare med, för tele 2. Det kanske kan vara nått? Får väl se på det.

Nu har vi hunnit äta med. Jisses vad mätt jag blev!! Vi käkade maxibiff som vi marinerad med en marinad som hette någonting med Chipotle. Den var riktigt god faktiskt. Jag har ju fått dille på att smaka olika marinader. Känns lite "roligare" med maten då. Så nu har vi testat den. Den var rätt stark men god. Så nu blir det till att kika på en ny marinad nästa gång vi är och handlar, hehe. Får väl se vad vi hittar. Måste ju prova innan man premiärgrillar, haha!

Nä nu ska jag ta mig en snabbkik, sen ska jag busa lite med lillan.
Ha en fortsatt trevlig dag!

Redo för intervjun!

Japp, nu har man sminkat sig och klätt på sig inför intervjun. Jag är inte ens nervös och det brukar jag alltid vara inför en intervju, så det kanske är en känsla jag har att jag ändå inte kommer få jobbet. Men jag vet inte, vi får se. Dom kanske har en tjänst som bara är dagtid? 7-16? Eller 8-17? Har dom det så kommer jag tacka ja, utan att tveka. Men jag menar, det är ju inom vården. Hur troligt är det att dom har det? Jaja, önska mig lycka till. Här kommer dagens outfit och en liten sminkbild.

Casual :)



Sminkad och klar :)



Nä nu ska jag kika runt en snabbis innan jag måste åka. Föresten så har Tindra börjat klättra i tv-bänken idag. Hon ställde sig upp på knä, men hon orkade inte ställa sig upp på benen. Får nog åka till öppna förskolan snart igen så hon får öva på att stå, haha!

Ha en trevlig dag, jag återkommer efter intervjun!

Gud vilken lättnad!

Ja bvc-besöket idag gick som smort. Tindra var glad och skrattade hela tiden. Och hon hade gått upp såå bra i vikt också. Nu väger hon 8150gram och så är hon 69,5cm lång, hihi. Hon blir nog längre än mammsen denna lilla brutta. Och så väger hon lite mer än vad jag själv gjorde. Tror jag i alla fall. Pappa sa att jag vägde 9000gram när jag var 13 månader. Så jag oroar mig nog i onödan. Tänk om man hade vetat hur nojig man blir av allting innan man fick barn. Visst hade man ju hört historier om nojiga mammor, men jag viftade bort tanken. Men man är ju bara mänsklig, hehe. Men huvudsaken var att hon hade gått upp bra i vikt i alla fall. Nästa besök är den 22 april och då är det läkarbesök som gäller. Men nu kommer jag inte vara lika nervös i alla fall. Så jag kommer nog klara av att åka dit själv, hehe. Idag ville jag ha Jesper med mig bara för att jag var så nervös.

Jaja nu var det gjort i alla fall, skönt! Tindra var svintrött ikväll, så jag lade henne halv 7 och hon slocknade direkt! Så det lär ju bli en tidig morgon även imorn. Det blir nog bra. Funderar på att ta en morgonpromenad imorrn med. Men jag vet inte. Hade behövt greja lite här hemma innan jag ska iväg på intervjun. Hmm, intervjun ja..hade jag nästan glömt bort. Får väl se hur det går. Och jag får se vilka tider det är som gäller. Äääh, det löser sig. Nu har jag ju sökt jobb på onoff med. Vilket känns som ett bättre jobb för mig. Men ååååh vad jag hatar sånthär!! Gosch!

Nä nu ska jag dra mig. Kan visa en liten bild jag tog förut när jag hade tråkigt. Satte schampo i vatten och aa..det blev väl inte sådär lyckat som jag såg framför mig, men men. Ha en trevlig kväll!


Så var det gjort!

Jaa, äntligen säger jag. Nu har papprena kommit iväg till kommunen, så nu är det klart. Känns skönt. Så nu är det officeelt att Tindra börjar skolan in på dagis på sin ettårsdag, hehe. Det var liksom så lägligt att hon fyller år på en måndag iår så det kunde ju inte bli bättre. Usch, jag är nervös redan. Lämna bort min lille skit till främmande människor. Men men, det blir nog bra.

Före vi lämnade papprena var vi och handlade, så nu har vi mat ett tag till, hehe. Även mat till Tindra och så köpte vi en ny gröt till henne. Får se om hon tycker bättre om den och den kanske går ner lättare. För just nu trugar vi nästan i henne gröten. Men det roliga är att Tindra älskade den gröten i början. Men men, vi får väl se. Ska göra ett försök i alla fall. Och nu ska jag snart börja med maten och sen bär det iväg till bvc. Uscha mig, jag är så nervös. Håll tummarna för oss nu! Att hon har gått upp tillräckligt i vikt!

På lördag kanske det bär iväg till Borås. Det ska bli kul! Få träffa min moster och mina små kusiner. Eller jaa, 2 av mina mostrar, hehe. Och massa ungar! Malte, Malva, Jonathan och Lova. Lova är ju född samma år som Tindra så då får hon också busa av sig lite. Det ser jag fram emot. Att få träffa dom igen. Allihopa! Men dom skulle iväg och rida på förmiddagen runt 12, så om vi åker här hemmifrån runt 12 så borde det vara ganska lagom. Jag kommer inte ihåg hur länge det tog att köra dit faktiskt. Aja, det blir nog bra.

Nä nu blir det matlagning. Simpelt. Har köpt färdiggrillad kyckling och ska bara göra pommes till.
Ha en fortsatt trevlig dag!

Vilken morgon!

Åååh vad trött jag är nu! Tindra bestämde sig som vanligt nu för tiden att vakna klockan 6. Men i vanliga fall brukar hon somna om ganska snabbt, men inte idag. Hon totalvägrade och låg och gapade i sin säng. Grr! Så det var bara till att kliva upp. Så vi får väl se hur gnällig hon blir sen när hon inte får sova.

Sen har jag väl mig själv att skylla att jag är så trött. Jag gick iofs och lade mig vid 22.30, men jag somnade nog inte fören tolv. Och så vaknade jag till när Jesper kom hem från jobbet. Sen somnade jag inte om riktigt fören efter ett tag. Men nu har jag i alla fall läst ut den första boken som jag lånade från bibblan. 14 år och till salu hette den. Den var riktigt hemsk faktiskt. Man kan nog inte sätta sig in i en sådan situation fören man läser boken. Den handlar alltså om prostitution. Barnprostitution. Hur fel en tjej kan hamna p.g.a ett enda snedsteg. Det blev som en drog. Usch. Jag ryser så fort jag tänker på det. Men jag kan verkligen rekomendera alla att läsa den. Det hände någonting från början till slut. Man blir glad, och sen rasar allt igen. Läs den!

Ikväll blir det en vilodag för mig tror jag. Med träningen. Ska sitta bänkad framför tv:n och kolla på förlossningskliniken och sen riskförlossningar. Och så ska jag ju börja på den andra boken. Den heter Nattens barn, av Traci Lords. Har hört att den ska vara bra, så vi får väl se.

Men nu ska jag kika en snabbis på några bloggar och på forumet.
Ha en trevlig dag..idag ska vi till bvc..*nervös*


God kväll!

Ja då har man tränat så att svetten bokstavligt talat rann! Orkade lite mer idag, jag pressade till max! Gud vad härligt! Först 40 minuter aerobics och sen 20 minuter pilates. Så nu vet man att man lever. Kommer nog ha träningsvärk imorgon kväll. Får se om jag tar en vilodag från träningen imorrn. För det är ju onsdag och det betyder BRA TVKVÄLL! Men vi får se.

Usch, jag är så nervös. Vi ska till bvc imorn. För första gången är jag RUSKIGT nervös inför att åka dit. Och det beror på att hon hade gått upp så lite i vikt vid senaste besöket. Men jag provade att sätta Tindra på våran digitala våg här hemma och den visade 8,3kg. Så vi får väl hoppas att den stämmer någorlunda. Kan ju alltid dra bort en sisådär 200gram..men då är det ändå en viktuppgång som duger gott och väl. Men vi får väl se imorn. Nervös är jag i vilket fall som hellst. Vad sjutton gör jag om hon inte har gått upp i vikt? Varför ska detta vara så svårt?

Sen funderar jag på om jag håller på att åka på en öroninflamation..jag har svinont i mitt vänstra öra. Det kommer typ i stötar. Inte skönt alls. Men vi får väl se.

Nä nu ska jag kika runt lite till innan sängen kallar!
God natt!

Äntligen!

Äntligen kom min väska! YES! Nu ska jag bara gå och vänta på det där jävla uv-filtret, men det kommer väl i slutet på april eller nått, jävla skit. Nåja väskan har kommit, det är huvudsaken! Kolla här.





Jag är fetnöjd måste jag säga! Den var så himla snygg! Och så är den alldeles rosa innuti. Jag måste också få säga att min kamera ser otroligt liten ut i den stora väskan, haha! Men men, så jävla bra. Man får plats med svinmycket i den. Usch nu kommer jag på mig själv att låta som ett barn på julafton, haha!

Jaja, för att lämna väskan nu så var vi i alla fall på öppna förskolan förut. Var bara där en liten stund. Känner mig lite borta där faktiskt. Men efter ett tag satt jag allt och tjöta med en massa mammor. Och alla berömde Tindra på att vara så duktig på att ta sig framåt och att det gick så fort. Hon fick även beröm för att vara så himla social och inte alls blyg. Det värmde i mammahjärtat kan jag ju säga! Och det syns på Tindra att hon trivs där. Att få leka med massa andra barn. Sen idag hände det faktiskt en sak till på öppnis. Tindra kryper bort till "myspölen" där dom brukar ha bollarna till bollhavet i, hon krälar upp på knä och sen STÄLLER HON SIG UPP!! Jag blev lite chockad. Men det var lite kämpigt, för om jag tycker att vi har halkiga golv här hemma så är det ingenting jämfört med på öppna förskolan. Men hon gjorde det i alla fall! Sen gjorde hon det en gång till efter det, hihi. Hon har blivit så duktig.

Nä nu ska jag sluta skryta om min duktiga dotter, haha! Jag kanske bloggar mer sen..efter träningen eller nått.
Ha en fortsatt trevlig dag!

Underbara morgon!

Ja idag är det faktiskt en underbar morgon, trots att det har snöat inatt! Tindra vaknade klockan 6, men vi klev inte upp, hon somnade om och vi sov till 8..igen.. Sen klev vi upp och jag gick och ställde mig på vågen, och vad tror ni? Jo jag har gått ner ett kg till! Så nu står vikten på 66,9kg. Förra veckan vägde jag ju som sagt 67,7 så jag har faktiskt gått ner lite, hihi. Kan denna dagen börja bättre eller? Nää tror inte det. Så jag funderade faktiskt på att gå ner till öppna förskolan sen, men jag tror att jag hoppar det idag. För det var svinkallt ute och blåser gör det med. Blir nog en träning ikväll istället. Får väl se om Krewer kommer hit ikväll och tränar med mig eller om jag gör det själv. Vad ska jag träna ikväll då? Hiphop&pilates eller Deanne Barry - aerobic sexy lessons? Idag har jag alltså gått ner 20 kg sen den dagen Tindra föddes. För jag gick upp 18kg när jag var gravid. Känns bra! *Segerdans*

Sen längtar jag till middagen med, för jag ska göra korvstroganoff idag. JIIIIEEE!! Det var längesedan jag åt det nu. Jesper, som inte tycker om korvstroganoff, ska väl käka nått annat. Han funderade väl på att köpa hem en pizza eller mcdonalds tror jag, hehe. Får väl se vad han känner för. Sen får vi väl se om jag blir dålig i magen idag också, av grädden i maten. För jag har länge fått magknip av mjölk och grädde, men nu de senaste dagarna som jag har ätit nått med grädde och sånt så har jag blivit KASS i magen! Inte bara magknip utan..aa..ni får räkna ut det själv. Så vi får väl se efter dagens middag.

HÅLL TUMMARNA PÅ ATT MIN KAMERAVÄSKA KOMMER IDAG!!!

Ha en trevlig dag!
Puss!

Tack!

Tack net on net! Dom har skickat min väska idag! Jag har haft mailkontakt med dom och nu sa dom att dom skulle skicka väskan idag så skickar dom uv-filtret vid ett annat tillfälle. Så nu blev jag glad, YIPPIIIIEEE!!! Nu fick jag även ett kollinummer och det står att posten har hämtat den och att den transporteras, så har jag tur så kommer den imorrn, senast onsdag. Gud vad glad jag blev!

Sen tänkte jag svara Sophia på båda hennes kommentarer: Ja, jag får nog vänta en månad innan jag lämnar negativt och hoppas att hon kanske hittar mailet OM det har hämnat i hennes skräpmail. Nästa: Ja, jag har allt tänkt gå dit och kolla vad det är för tider som gäller och jag håller med, alla jobb är bra jobb i dagens läge. Men jag får uppdatera efter att jag varit där på torsdag :)


Tindra har gjort stora framsteg idag. Hon försökte ställa sig upp i sängen imorse, men hon klarade det inte riktigt. Sen när hon kröp runt här på golvet hittade hon fram till sin babysitter. Hon ställde sig upp på knä mot den, kom nästan upp på tå men då halkade hon ner på knä igen. Vi har helt enkelt för halkiga golv. Imorrn ska vi prova igen i bara bodyn, då har hon ju inga halkiga kläder på sig, får se om hon kommer upp och står då, hehe. Nu ligger hon redan och sover, för hon var så himla trött. Allt som allt har hon sovit 45 minuter idag på dagen. 20 minuter imorse och 25 minuter på eftermiddagen. Vi ska börja försöka ta bort den ena sovstunden för henne nu så att hon kanske sover endast en gång, en längre stund, mitt på dagen. Kanske blir bättre för henne med. Men imorn får hon vila på morgonen som vanligt för vi hade tänkt åka ner till öppna förskolan (unga föräldrar) imorn.


Nåja, detta var sista uppdateringen från mig för idag. För nu ska jag titta på unga mödrar och sen ska jag träna.

Ha en trevlig kväll (och natt)!

Kram!


Nu är jag kluven!

Ja det kan man verkligen säga. Imorse ringde en kvinna från ett serviceboende här i stan. Hovhults serviceboende. Hon ville att jag skulle komma på intervju på torsdag. Det är bara ett sommarjobb, men ändå. Nu är det ju såhär att jag hellst inte vill jobba på ett boende. Jag vill egentligen inte jobba inom vården över huvud taget. Men vad gör man såhär i finanskrisen? Jag har ju även sökt jobb på sjukhuset, där jag hellre kan tänka mig att vara, men dom har inte ens tagit bort sin annons från arbetsförmedlingens hemsida. Så då har dom antagligen inte ens påbörjat rekryteringen. Så vad ska jag nu göra?  Och sen så måste jag egentligen ha ett vanligt 7-16 eller 8-17 jobb för att det ska gå ihop med Jespers arbetstider. Sen dagis..vi har skrivit upp oss på 15tim/vecka..fast det behövs egentligen inte mer. Jesper kan ju ha henne om jag skulle jobba, men det känns så surt alltihop. Jag blir så trött!

Nu ska jag avsluta med en dagens lista innan Tindra ska få mat.

dagens låt: Iced Earth - Watching over me
dagens klädsel: Jeans, ett vitt linne och en kofta
dagens skor: "jömpadåjjor"
dagens frisyr: Tofs
dagens mat: Hemmagjord kebab
dagens händelse: Träning ikväll!
dagens planer: Träna
dagens vill ha: Sakerna jag har beställt
dagens saknad: Norrland
dagens tråkigaste: Att jag ska på anställningsintervju på torsdag
dagens roligaste: Att jag ska på anställningsintervju på torsdag.
dagens dummaste: Att jag glömde köpa barnmat..
dagens köp: Mat
dagens godis: Inget
dagens mående: Trött och less!
dagens äckligaste: Hmm..vet inte..
dagens sötaste: Tindra såklart! :D
dagens komplimang: (Tar gårdagens faktiskt) "Jag måste nog hålla med, fan vad liten du har blivit" fick jag av Malin Ohlson :D TACK!!
dagens kärlek: Jesper
dagens dryck: Energidryck
dagens telefonsamtal: Från det där serviceboendet 
dagens känsla: LESS LESS LESS!!

Ha en underbar dag..nu ska jag fortsätta grubbla!

Sovmorgon idag igen!

Eller jaa, Tindra vaknade klockan halv 6, men då stoppade jag nappen i munnen på henne och då somnade hon om. Sen väckte hon mig runt 8-tiden och då var det ju bara till att gå upp. Skönt att få sova en stund. Så nu känner jag mig mycket piggare än igår morse.

Idag har vi endel att göra innan Jesper ska åka till jobbet. Först ska vi åka och lämna tillbaka minibussen som dom har haft i helgen. Sen måste vi åka och handla. Mat till oss och mat till lillan. Undra vad man ska hitta på för mat idag då. Någon som har nått förslag? Jag har så himla dålig fantasi alltså. Kanske skulle steka hamburgare? Göra ett hemmagjort skrovmål? Får väl se vad gubben är sugen på också. Sen hade jag ju förståss behövt städa med. Plocka undan lite och dra en sväng med dammsugaren så att lillan kan få kräla runt här på golvet. Ligger fan katthårsdammtussar överallt trots att det inte var längesedan jag dammsög. Jag är så less alltså! Det hade fan räckt med 1 katt. Hum hum.

Jag har ju sagt att jag har vunnit en jacka på tradera, eller hur? Jag kan ju säga att jag fortfarande inte har fått något vinnarmail av denna personen. Jag vann jackan i lördags morse. Men igårkväll mailade jag snällt och bad om kontonummer så att jag kan betala jackan. Inget svar. Hur lång tid ska man ge innan man mailar igen? Hur lång tid ska man ge innan man lämnar negativt omdömme? För jag menar, jag har för mig att det stod i annonsen "betalas senast inom 5 dagar efter avslutad auktion" så då borde man ju skicka kontonummer så att man har en chans att fullfölja dennes "krav" eller? Nåja, jag väntar ett par dagar till i alla fall. För vem vet, hon/han kanske har legat sjuk och inte orkat ta sig till datorn eller nått. Vi får väl se.

Sen väntar jag ju på svar från net on net med. Jag mailade dom i helgen eftersom det står på deras hemsida att uv-filtret som jag har beställt inte kommer in fören i mitten på april!! Då blev jag förbannad eftersom dom sa i telefon att dom skulle skicka sakerna IDAG! Så jag hoppas fan att dom svarar idag! För får dom inte in det jävla uv-filtret fören i mitten på april får dom fan skicka väskan i alla fall! Det är ju den som är viktigast för mig! Det är ju den jag behöver NU! Åååh jag blir så frustrerad! Jag ska ALDRIG MER beställa något från net on net. Så det så! GRR!!

Nä nu ska jag sluta skriva. Blir ett så argt inlägg annars.
Ha en trevlig dag!

Dagens outfit

Ja det blev ingen promenad förut. Jag blev lat. Eller lat och lat, jag tränade hemma istället. Så jag har faktiskt tränat idag så allt för lat är jag inte. Nu är både jag och lillan redo, hehe. Hon ska snart få lite mat sen ska vi ut och åka en liten sväng, hihi. Så här kommer min och lillans outfit för dagen!
Ha en trevlig dag!




Sovmorgon och kalas!

Japp idag fick man lite sovmorgon trots att Tindra somnade halv 7 igårkväll. Hon sov fram till 8, då ville hon inte sova längre så man väcktes med ett ryck. Men det var rätt skönt att sova en timme längre idag. Dock så är jag fortfarande fruktansvärt trött. Men man kan ju alltid hoppas att man piggnar till snart. Så nu sitter Tindra i sin matstol och tycker att det är pisstråkigt att sitta stilla i 30 minuter efter maten som hon måste. Nåja, nu sitter hon i alla fall och leker med en tom cola-flaska så då går det väl an, hehe.

Lite senare idag så ska vi på kalas jag och Tindra. Vi ska hem till Krewer, hon fyllde ju 22 igår, så det blir nog trevligt. Hon hade ju varit så duktig och bakat marängtårta och sånt så jag får väl synda lite idag då, hehe. Jag har ju faktiskt varit duktig hela helgen annars. Inget godis på hela helgen! Känner mig riktigt duktig faktiskt. Så jag får nog ta en liten bit tårta idag. 

Ställde mig på vågen imorse med. Nu väger jag officeellt mindre än sen jag gick på gymnasiet, weeeiii!!! Så nu har man kommit över sitt första delmål som var 68kg för det var vad jag vägde precis innan jag blev gravid. Så nu kan jag verkligen gå i god för det dom säger "9 månader upp och 9 månader ner". Det stämde ganska bra. Så jag känner nu att jag kanske kan klara av att gå ner till 60 innan sommaren. Jag känner att det borde gå i alla fall. Annars kan jag ju alltid trösta mig med att jag i alla fall väger mindre än förra sommaren, hehe. Så nu står alltså vikten på 67,5kg. Yes!

Så nu funderar jag faktiskt på att ta en liten morgonpromenad. Kanske i samband med att Tindra ska vila nu på förmiddagen. Funderar på att gå ner till konsum på skogslyckan och köpa lite god frukost. För nu har vi fan bara torra mackor och inget pålägg som man kan äta. Så det ska jag nog göra. Vädret är ju dock lite tråkigt. Mulet. Men det var inte så kallt i alla fall. Och jag har ju med mig regnskyddet till barnvagnen så vi ska nog överleva om det skulle börja regna.

Nä nu ska jag kolla in vädret. Kanske skriver mer sen!
Annars får ni ha en bra dag! 

Kommer inte snövit snart?

Ååh, jag har sett den igen. Japp! Jag pratar alltså om filmen Vildängel. Den är ju så himla bra. Det var flera år sen jag såg den sist, så jag kände att det var dags. Sen att man en gång i tiden kände huvudrollsinnehavaren är ju bara ett plus. Undra hur han mår idag föresten..jag tänker på honom ibland. Jag tror att Pelle träffar han ibland. Skulle vara roligt att träffa han igen. Det sista jag kommer ihåg från han så sa han till min lillasyster att han skulle spela diskborste i Japan, hahaha! Lång historia.. Jag har som aldrig egentligen tänkt på det förut, men musiken/låtarna i filmen är ju så sjukt bra!! Ingen som vet vart man kan få tag på soundtracket till den? Dessa texter fastnar ju i hjärnan i alla fall..Jag kan bara rekomendera er som inte har sett filmen. Se den!

"När jag var liten så hade jag en far. Det kanske låter obetydligt för er. Men han tog min kärlek. Men märkte det inte. Nu får jag en cykel. Men inget förlåt."

"Jag är fri.Fri att tänka.Fri att vara.Fri att arbeta.Arbets fri.Jag är troende.Troende på det mesta.Troende att det ska gå.Den enda troende.Svårt att vara den enda troende.Ensam troende.Ensam troende på mig själv.Själv troende.Självförtroende."

Silverfisken
När vi går på vår livslånga vandring. Finns där tvivel, frågor och svar. Ofta som mest krävs det tystnad. Så du fastnar i tystnadens val. Men då lossnar en tanke från hjärtat. Får ingen logisk censur. För vi är som små fiskar av silver. Som dröjt oss kvar här hos er. Man säger att tala är silver. Man säger att tiga är guld. Man säger att tala är silver. Man säger att tiga är guld. Men vi är som små fiskar av silver. Som dröjt oss kvar här hos er.

Kommer inte snövit snart?
Jag är samhällets dvärg.En känslomässigt stympad individ. Jag är själsligt förkrympt.En dväg med tankar utan liv.Vem vill se mina tårar.Vem vill se att jag finns.Vem vill känna min smärta.Vem vill bli älskad av mig.

Kommer inte snövit snart.
Kommer inte änglarna att landa.
Kommer det goda livet snart.

Vem kan förstå mitt kaos.Vem kan se mig här.Vem kan göra mig duglig.När det enda dom vill ha är en dvärg.Kommer inte snövit snart.Kommer inte änglarna att landa.Kommer det goda livet snart.

Token
Där nere på gatan. Där dansar en tok. Fast tanken är yvig. Är hjärtat så klokt. Och vid hans sida. Där skrattar en clown. Och känslorna spinner. I hans kraftlösa barm. Men när ni väl ser dom. Så ser ni en tok. En clown att bli hatad. En samhälle tok. Och känner du efter. Så är det du själv. Det är du som är token. I gestalt av en clown. Ska vår ungdom vara ett straff. Ska vi bära en fattigdoms mask. Är du rädd för att se oss. Är du rädd för dig själv?

Nästan så att man vill se den igen faktiskt. Bara för att få höra musiken. Den biter sig verkligen fast i själen. Den är så himla stark. Jag är nästan lyrisk. Det var säkert 10 år sen jag såg denna filmen senast. Har försökt få tag på den länge, men nu för ett par dag sen hittade jag den. Och jaa..man förstår filmen lite bättre idag än vad man gjorde för 10 år sen kan jag säga.

Nä jag får nog sluta skriva nu. Blir nog lite tjatigt annars.
Sov så gott folket!

Så härligt väder!

Ja herre gud vilket väder! Varmt, vindstilla och solen skiner. Kan ju inte bli bättre. Så det var verkligen skönt att komma ut på en promenad. Få fota lite med. Men jag blev så sur..vissa av bilderna är förstörda och jag vet inte riktigt varför. Kan nån svara på varför vissa av bilderna har blivit såhär:


Varför blev det så?? Håller mitt minneskort på att gå sönder eller? Kanske måste jag formatera det? Det har jag ju faktiskt aldrig gjort om jag ska vara ärlig..så det är kanske det som behövs? Snälla hjälp mig! Och detta var inte enda bilden som blev sånhär..

Nåja, några bilder blev bra i alla fall så jag hade faktiskt tänkt ladda upp dom här. Nej jag gör inga miniatyrer..det ser så himla fult ut så jag laddar upp som dom är!





















Det är faktiskt väldigt mysigt att gå där bredvid bäcken. Synd att den sträckan är så kort bara. Men i den takt jag gick idag (=väääldigt långsamt för jag ville fota) så tog det nästan en timme, haha! Om man går i normal takt tar den väl 20 minuter eller nått, hehe. Men det är härligt. Sen går man ju förbi kolonilotter med, men dom orkade jag inte fota idag. Lite roligare att fota sen när dom planterat blommor och sånt där. Ser lite finare ut då.

Nu blev detta inlägget väldigt väldigt långt, men det är ju bara bilder så ni får ha lite överseende. Nu ska jag springa ut till parkeringen. Miss Krewer har varit och handlat barnmat till mig, haha!

Ha en fortsatt trevlig dag!

99 saker ni säkert redan visste om mig..

Fullständigt namn? - Malin Inga Elisabeth Andersson

1. Exakt ålder? - 22 år 6 månader och..hmm..5 dagar tror jag..

2. Bor ? - I Uddevalla

3.hur många rum har ni i huset? - Bor i lägenhet..men vi bor i en 2a (snart en fyra!!)

4. Bor tillsammans med? - Jesper, Tindra och 4 katter.

5. Husdjur? - 4 katter som sagt..

6. Färg på ditt hus? - Gult

7. När är du född? - 16 september 1986

8. Klass? - Har tagit studenten

9. Vilket år tar du studenten? - Jag TOG studenten 2004

10. Något jobb? - Nope :(

11. När ska du sova ikväll? - Ingen aning..blir väl att lägga sig tidigt.

13. Duschat idag? - Näpp, duschade igårkväll

14. Kramat någon idag? - Japp! Tindra :D
15. Pussat någon idag? - Tindra :P

16. Vad har du ätit? - Resterna av min amigo

17. Dagens klädsel? - Just nu sitter jag i Jespers mjukisbyxor och ett linne. Får väl se vad man tar på sig sen..

19. Dagens sötnos? - Tindra såklart! :P

20. Dagens roligaste? - Ingenting..

21. Har du många vänner? - Näe.

22. Hur många har du kysst? - Några stycken..

23. Vem kramade du senast? - Var inte denna frågan nyss? Aja, Tindra kramade jag senast..

24. Hur många vill du ha sex med? - Ingen just nu..för Jesper är ändå inte hemma..

25. Hur många har du kysst/ strulat med inom en 24 h period? - Hmm..

26. Hur många har varit otrogna med dig? - En..

27. Har du pojk-/flickvän? - Jag är faktiskt gift, så jag har en man tydligen, haha!

28. Vem pratade du med i telefon senast? - Jesper

29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - Malin Krewer - Ja det gjorde jag hehe


FAVORIT:
31. Film? - Dirty dancing tror jag :P

32. Låt? - Gavin DeGraw - I don´t wanna be

33. Mat? - Vitlöksmarinerat kött, grillat med potatissallad till!! MUMMA! Eller korvstroganoff..mm..har nog många favoriter.

34. Dryck? - Energidryck ;)

37. Stad? - Hmm..

38. Land? - Sverige

39. Ämne i skolan? -  Hade nog inget favoritämne..gillade inte programmet jag valde..

40. År? - 2008 var nog bäst :)


SENASTE:

41. Personen du tänkte på? - Hmm nu tänker jag på en massa personer bara för att jag funderade vem jag tänkte på sist, haha! 

43. Gången du spydde? - Hmm..sist jag drack slutade det inte så bra, hehe.

44. Gången du grät? - Det var nog ett tag sen..

45. Pizzan du åt? - Nån med kebab på..

46. Gången du var i göteborg? - Baby&barn-mässan sista helgen i februari.

47. Gången du var i stockholm? - Hmm..det var nog..lite mer än ett år sen..eller..det var nog typ 1,5 år sen eller nått..

48. Gången du var full? - Hmm..i februari..

49. Gången du var hög? - Förlossningen..om lustgas räknas??

50. Personen som såg dig gråta? - Jesper

ANTINGEN ELLER:

51. Svart eller vitt? - svart

52. Hund eller katt? - Hund

53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Beror på humör.

54. Tv-spel eller datorspel? - Tv-spel

55. Singel eller upptagen? - Gift!

57. Lunarstorm, helgon eller playahead? - Inget av det.

58. Ragga eller bli uppraggad? - uppraggad

59. Big brother eller paradise hotel? - Inget av det!

60. Svart hår eller blont? - Blond

61. Blåa ögon eller bruna? - Bruna är fina..men här har vi ju blåögda familjen så blå är också fint :)

62. Choklad eller lakrits? - Både och!! Men om det ska vara lakrits så ska det vara SALTLAKRITS!

63. Göteborg eller stockholm? - Göteborg

64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Höger

65. Coca cola eller fanta? -  Fanta

66. Pizza eller kebab? - Jag är inte sugen på nått av det..möjligtvis hemmagjord kebab..

67. Randigt eller prickigt? - Randigt

68. Älska eller älskas? - båda, annars funkar det ju inte!

69. Leva eller dö? - Leva


ANTAL:

70. Personer du älskar? - Många

71. Personer du hatar? - Finns någon..

72. Personer som sagt jag älskar dig? - Hmm..i "kärlekssyfte"? 4 tror jag...

73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? - .....

74. Glassar du ätit på en dag? - Ingen aning..inte så många tror jag..

75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - ingen

76. Gånger du haft minnesluckor? - hmm, haha..jaa..öööh...hmmm..

77. Piercingar har du? - Öronen och tungan

78. Personer du saknar just nu? - Mina släktingar och vänner i norrland..

79. Gånger ditt hjärta brustit? - Det har hänt..


VEM:

80. Vill du kyssa nu? - Jesper..men han är inte här.. :(

81. Ska du träffa imorgon? - Ingen aning..Jesper komme hem imorrnkväll :D

82. sjöng du senast för? - Tindra

83. Hade du senast en msnkonversation med? - Jennifer (lillasyster)

84. Spelade du tv-spel med senast? - Alex (singstar)

86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Säger jag inte..

87. Förtjänar att dö? - Det finns dom som borde straffas med dödsstraff faktiskt..

89. Vill du sova bredvid inatt? - Funderar på att låta Tindra sova bredvid mig inatt..känner mig ensamen annars hehe. Men risken finns att hon trillar ur så jag tror jag sover själv..

VAD:

90. Gör dig glad? - Choklad och chips :P

91. Gör dig ledsen? - När jag tänker på alla i norrland..

92. Vad vill du helst göra nu? - Shoppa

93. Önskar du att du slapp göra? - Vara ensamen

94. Vill du ha nu? - Chips

95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - studioutrustning
96. Längtar du till? - Imorrn
97. Tycker du om dina betyg? -
Jodå dom är helt ok..trots 2 ig..
98. Ångrar du i ditt liv? -
Ingenting egentligen..,man lär sig av sina misstag..
99. Är det bästa som har hänt dig? -
TINDRA!!!

Lånade denna listan härifrån: http://szerafia.blogg.se/2009/march/99-saker-ni-inte-visste-om-mig.html gå in och läs hennes bloggkritik med vettja! :) Så sjukt kul! Haha!

Nu börjar solen titta fram igen! WIIE! Så det får nog bli en liten fotopromenad sen när Tindra vaknat och fått mat.
Ha en trevlig dag!


Alldeles ensamen!

Japp, nu sitter man här alldeles ensam. Jesper och dom andra 2 pojkarna stack väl runt 3 i natt. Så vad ska man hitta på idag då? Jag har faktiskt ingen aning. Jo jag måste iväg och handla lite. Vi har ingen mat till Tindra hemma förutom vällingen. Men sen vet jag inte. Det är rätt tråkigt väder ute. Dimma och grått. Kan ju alltid hoppas att det försvinner och solen kikar fram. För då kanske man kan ta sig en promenad eller nått. Är det nått bra på tv ikväll? Får väl kolla på det.

Tindra har blivit så duktig. Nu kan man fråga henne "Var är lampan?" och då tittar hon upp i taket och pekar, hihi. Och igår sade hon "hej hej" och när vi låg i sängen lät det som att hon sa "hej där" men jag har svårt att tro det faktiskt, hehe! Hon klättrar ju som en tok med. Hon ska över sitt täcke och sin stora nalle som hon har i sin säng och aa..överallt, hehe.

Nä jag har fan inget vettigt att skriva idag. Kommer solen fram blir det en fotopromenad idag!
Ha en trevlig dag. Jag är öppen för förslag!

Tindras första skor

Ja vi tog en tripp till torp förut. Skulle egentligen bara handla. Men Tindra hade ju fått på sig en jacka idag istället för den varma overallen, och då såg det så tomt och kallt ut på hennes små fötter så vi gick in på kappahl och köpte ett par skor. Det är ju inga direkt tjocka skor och det är ingen riktig sula på dom. Det är mer moccasiner, men dom kanske "skyddar" lite ändå. Mot kylan tänker jag..jaja, det såg bättre ut än att ta ut henne i strumplästen i alla fall. Och så var dom ju suuuupersöta givetvis! Titta här bara, hihi.



Hon tyckte ju att skorna var väldigt spännande också. Hon satt och lekte med dom när hon satt i bilen, hehe. Nåja så var det med det.

Nu ska jag alldeles snart laga lite mat tror jag. Det blir kött och potatissallad! Vi hade ju tänkt grilla, men nu har solen gått i moln och det är kallt ute. Blåser gör det med så vi får helt enkelt skippa det idag. Kanske imorrn? Nja vi får se. Jag känner ju inte direkt för att grilla själv. Det blir ingen fest för mig i helgen. Jag har tappat suget. Trött är jag med. Och min mage är i uppror. Undra om jag har ätit nått olämpligt..? Jag kanske har blivit så känslig mot mjölkprodukter så att jag inte ens kan ha det i maten längre? Eller kanske det var pizzan som vi syndade med igår? Aja, nått är det i alla fall. Jag mår ju inte dåligt så det är nog knappast magsjuka. Aja, det blir nog bra. Nu ska vi ta och försöka röja lite, sen ska jag ta fram snabeldraken och dra ett varv genom lägenheten. Vi får ju främmande idag med.

Nä nu får jag dra, gubben ropar på MIG för en gångs skull, haha!
Ha en trevlig kväll!

KUL!!!

Nu är det dags igen! Den 27 mars ska jag få åka till studion i trollhättan och provfota igen. Wiiie! Jag längtar! Jag ska ha med mig grannen och Krewer så dom ska få lite fina bilder. Får vi hoppas i alla fall, hehe. Jag har ju inte så mycket erfarenhet att fota i studio så det ska bli svinroligt! Jag har ju provat en gång, men det blev bara några få bilder för Tindra blev hungrig. Men nu ska inte Tindra med så jag kan ägna all min uppmärksamhet till kameran och mina modeller, hehe. Jag längtar!! Förhoppningsvis har jag väl fått min kameraväska innan dess med så jag slipper ha med mig 2 väskor bara för att få med mig båda objektiven. Men den borde ju ha kommit till dess tycker jag. Dom skulle ju ändå skicka grejerna på måndag. Vi får väl se, dom är ju inte direkt snabba på det där stället.

Idag blir det nog att ta en liten promenad. Blir ingen lång, men skönt att få gå själv en sväng. Få skruva upp musiken på MAX och bara traska. Utan att behöva tänka på barnvagn och sådär, kan gå hur snabbt jag vill. Sen får Jesper och Tindra komma efter i bilen. För Jesper ska ju som sagt hämta en minibuss så då måste jag köra bilen hem. Sen blir det nog att åka och köpa lite kött och eventuellt premiärgrilla ikväll. Härligt värre! Nu blir ni avundsjuka va? Haha! Näädå skämt och sido. Det ska bli mysigt i alla fall. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra senare ikväll. För Jesper och folket lär ju gå och lägga sig senast 21 eftersom dom ska upp och hoppa klockan 3 inatt. Nåja, vi får väl se. Kanske hoppar över till grannen eller nått.

Nä nu vakna dotra så då blir det till att väcka gubben med!
Hoppas alla får en trevlig dag!
Kram på er!

God kväll!

Nu sitter jag här, väntar på att Malin ska komma hit. Sen ska vi väl se unga mödrar. Jag ska i alla fall. Tindra sitter i sin babysitter och gnäller, hon är trött som få! För hon vägrade ju sova förut, så det tog väl en timme innan hon ens somnade, sen sov hon bara en halvtimme och det märker vi ju av nu. Skulle jag lägga henne i sängen skulle hon däcka direkt. Gissar jag i alla fall. Men hon får i alla fall vara vaken en halvtimme till. Sen får hon nog vällingen i sängen och sen nana. Lilla prupp!

Just nu sitter jag och väntar på att en auktion ska gå ut på tradera. Har bjudit på en fin vårjacka till Tindra. Den var bara använd ett fåtal gånger och budet är uppe på 31kr. Kan ju alltid hoppas att man får den. För det hade varit skönt att ha en vårjacka till henne nu. Så att man slipper dra på henne overallen så fort man ska ut någonstans. Bättre med en jacka. Sen hade jag tänkt köpa ett par skor till henne. Hennes första par skor. Tänkte att hon kanske kunde vänja sig att ha dom på fötterna, hehe. Får väl se.

Jag ringde också till net on net förut. Uv-filtret som jag beställde samtidigt som kameraväskan hade varit slut på lager så dom hade inte ens skickat mina grejer än! Tack för att ni medelat mig det så att man sluppit gå och vänta!! Jävla skitställe! Så dom skulle skicka mina grejer PÅ MÅNDAG!!! VAFAN!? Dom är då inte snabba! Så nu får jag väl vänta ÄNNU en vecka till. Åååh jag blir så trött! Ska aldrig mer beställa nått från deras hemsida. Ska jag ha nått därifrån åker jag ner till Göteborg och köper det själv! Ååh jag blir så less alltså! GRR!!

Jaja, det blir nog ingen träning idag i alla fall. Jag är svintrött och det var Malin med, så vi hoppar det idag. Funderar på en promenad imorn. Jesper ska ju åka och hämta minibussen runt 12-tiden imorrn och då behöver han ju skjuts ner. Men jag funderar på om han ska få ta Tindra och bilen ner själv så går jag ner. Kan vara skönt att slippa gå med barnvagn för en gångs skull. Men vi får väl se hur jag gör.

Nu ska jag gå och byta på lillfisen, göra lite välling, sen får hon nog gå och lägga sig.
Ha en trevlig kväll allihopa!

Promenad och öppna förskolan

Ja, vi klev upp klockan 7 idag. Då gav jag Tindra välling, bytte kläder, sminkade mig och grejade lite. Sen när klockan var 8.15 och jag fortfarande inte fick tag på krewer så tog vi på oss ytterkläderna, sen traskade vi hem till Krewer. Hon hade glömt sätta på sin mobil så hon låg och sov så gott, haha! Men hon fick på sig kläderna rätt snabbt sen gick vi ner till stan. Eller rättare sagt till öppna förskolan. Tog nästan en timme att gå ner så det var en härlig promenad. Sen var vi som sagt på öppna förskolan ett tag. Tindra fick leka av sig lite och det tyckte hon var jätteroligt. Hon ålade iväg på upptäcktsfärd. Hon hittade alla möjliga gömställen, hehe. Sen försökte hon krypa under en docksäng, men då slog hon huvet istället, hehe. Men aa, sen kröp hon vidare. Har laddat upp lite bilder från ÖF idag på min bilddagbok om ni vill kika där. (http://mrsanderss0n.bilddagboken.se)

Efter öppna förskolan så gick vi till rådhuscafét. Det blev att käka en ost&skinkbaguette till lunch. Krewer tog en med räkröra. Och gissa vad! Vi satt faktiskt på uteserveringen och mös. Nu vet man verkligen att det är vår!

Vad ska man hitta på nu då? Tindra ligger och vilar, hon var supertrött efter öf. Dock tror jag inte att hon har somnat än men det tar nog inte länge. Kanske skulle gå ut en sväng så Tindra får gunga igen, hehe. Hon tyckte ju att det var så himla roligt. Sen får man väl sätta sig på framsidan och mysa i solen. Vi får väl se. Kanske blir någon träning ikväll, vet inte vilken, men det blir nog bra.

Nä nu ska jag kika vidare. Men bjuder på en bild på en nöjd Tindra, hehe!
Ha en fortsatt trevlig dag!

Stora planer

Nää inte riktigt. Men jag kom inte på någon bättre rubrik. Imorrn blir det i alla fall så att vi tar oss en promenad till öppna förskolan. Krewer ska också följa med. Blir nog skoj. Kanske Tindra kan få vila lite innan lekdags. Hade hon behövt. Det fick hon ju inte sist vi var där och gosch vad grinig hon var på kvällen. Men vi får väl se. Beror egentligen på vilken tid hon behagar att vakna imorrn om hon kan somna i vagnen eller inte. Vaknar hon 7 så är det nog inga större problem, men vaknar hon 8 så blir det nog värre med det. Jaja, hur som hellst så blir det en promenad ner. Härligt!
 
Får hoppas på lika bra väder imorn som det har varit idag. Fy sjutton vad härligt det var att sitta på framsidan i solen, helt vindstilla! Man frös ju inte direkt kan jag säga. Jesper satt i t-shirt. Helt underbart faktiskt! Sen så såg vi faktiskt en sopbil idag med. Nää ingen sån som tar hand om soporna, men en sån som sopar backen ren från grus och sånt. Så nu vet man verkligen att det är vår! Man blir även gladare. Hatar hösten och vintern, man blir så deprimerad! Men nu går vi mot ljusare tider och det märks både på kroppen och humöret!

Och appropå kroppen så mätte jag mig idag igen. Det var en månad sen sist. Vill ni veta? Här kommer måtten:
Höft: -2,5cm
Midja: -2cm
Magen: -2cm
Vänster lår: -0,5cm
Höger lår: -1,5cm
Vänster vad: -1cm
Höger vad: -1cm
Snacka om att man blir glad! Och detta känns även på kläderna, dom har blivit för stora. Wiiie! Träningen ger resultat!

Nu ska jag gå och sova, så jag skriver mer imorn. Antingen före eller efter öf.
Sov så gott allihopa! Det lär ju jag göra!

Promenix och mys

Japp det blev en härlig morgonprommis imorse. Gick inte speciellt långt men det blev ändå en prommis på ungefär 40 minuter. Fotade inte så mycket. Vet inte riktigt vad det är med mig. Men jag känner nog att jag inte riktigt har tålamodet när Tindra är med. Sen vill jag inte heller bara helt plötsligt smita ifrån Malin för att fota, hehe. Får väl ta någon dag och gå en promenad själv, en fotopromenad helt enkelt. Men jag tänker inte gå någonstans fören jag får hem den nya kameraväskan så att jag får med mig BÅDA objektiven ut. Det är ganska störande att inte få det. För mitt mindre objektiv är enklare att fota närbilder med, för det stora objektivet är så tungt så det är svårt att hålla kameran stilla vilket resulterar i suddiga bilder. Aja, skit samma. Kan ju bara hoppas att väskan dyker upp imorn. För idag kom den inte!

Efter promenaden så åkte vi hem till Jespers mormor. Hon bjöd på potatis och köttbullar i brunsås och Jesper åt risgrynspudding. Det var trevligt. Sen kom Jespers storebror dit med så vi satt och tjöta ett tag. Sen blev Tindra så himla trött så då begav vi oss hemmåt. Hon somnade på 2 röda i bilen. Sen när vi kom hem så vaknade hon till lite för mycket när jag tog ur henne ur bilen, så hon ville inte somna om. Så hon har sovit typ 45-60 minuter idag på hela dagen! Vilket resulterar i att hon börjar bli rätt gnällig nu, hon är ju trött! Men men, hon ska i alla fall vara vaken till halv 7, sen får hon lägga sig i sängen med en flaska.

Så nu sitter jag här, väntar på att Krewer ska komma hit..om hon nu kommer, det vet jag inte än. Vi ska nog träna lite ikväll. Får väl se vad hon känner för att göra. Lite hip hop, pilates eller den gamla vanliga? Jag vet inte. Jag har egentligen ingen ork till att träna idag för jag blev så himla trött och så har jag huvudvärk med. Mindre skönt. Så därför hade nog en lite lugnare träning passat mig bäst idag..pilates då kanske? Jaja, vi får väl se vad miss Krewer säger.

Här kommer några få bilder från promenaden.



   



Ha en trevlig kväll!
Kanske skriver mer sen..

God morgon Sverige!

Ja då har man lyckats kliva upp ännu en morgon. Härligt! Och vädret ser inte helpjåkigt ut så det ska bli skönt att komma ut på en morgonpromenad snart! Japp ni läste rätt. Jag, Tindra och Krewer ska ut på en morgonpromenad. Krewer skulle vara här 9 så då ska vi försöka vara klara. Men det är nog inga problem. Tindra har ju redan ätit och hon ska ju ha sin vilostund då, så förhoppningsvis somnar hon i vagnen en stund. Ska försöka ta med mig kameran med, kanske man kan få någon mer bild på något vårtecken, hehe. Får väl se. Jag har blivit rätt dålig på att ta kort nu för tiden. Men det är väl för att jag vill ha något nytt att fota. Så vi får väl se hur det går. Undra om vi ska gå den gamla vanliga rutten eller aa, vi får väl se.

Sen efter promenaden måste jag hoppa in och ta en snabbdusch, för sen ska vi hem till Jespers mormor på lunch. Det blir nog trevligt. Sen vet jag faktiskt inte vad som händer. Eller jo, ikväll kommer Krewer hit och vi ska träna. Får väl se vilken video det blir. Och så är det ju bra på tv ikväll, hehe. Fast det kanske bara är jag som tycker det? Det är i alla fall förlossningskliniken och efter det så är det riskförlossningar. Jag tycker det är spännande att titta på faktiskt. Jag vet inte vad det är, men det känns som att jag blir mer förberedd IFALL att nått skulle hända vid nästa förlossning. Ifall att jag behöver akut ks eller om man skulle få havandeskapsförgiftning eller nått annat. Men det vet man ju aldrig fören den dagen det händer.

Nä nu ska jag sluta snacka en massa strunt!
Ha en trevlig dag!

Lika länge inne som ute

Ja snart är Tindra 9 månader. Alltså har hon varit ute lika länge som hon var inne. Rätt coolt faktiskt. Hon är ju inte 9 månader idag på dagen, men på söndag så är hon det. Så jag tänkte bara vara lite extra nostalgisk och visa lite bilder. Dock inte på Tindra denna gången, utan på mig själv. Snodde idén lite av min moster Nina (http://gudinnans.blogg.se/) så ni kan ju kika in på hennes blogg med vettja!

Här kommer det i alla fall.

V.12                                            v.20                                  v.20(ul)
   

v.40                        
 

Och såhär ser magen ut nu, 9 månader efter födsel

 
Lite halvdålig bild, men jag hade ingen bättre.

Nu har jag ett nytt problem. Ett problem som jag inte haft på vääääldigt länge. Mina byxor är för stora. Alla mina jeans är för stora i midjan. Jag fattar inte riktigt. För jag väger lika mycket nu som jag gjorde innan graviditeten, men tydligen så är jag smalare i kroppen nu, på nått vänster. Jag vet inte. Visst är det roligt! Men man ska ju kunna köpa nya också, hehe. Får väl köpa ett par i månaden eller nått, haha! Nä men vi får se. Det löser sig. Ska nog inte köpa nya byxor fören jag gått ner så mycket som jag vill gå ner. Det är ju ingen idé. För då kanske jag måste köpa nyra byxor igen när jag är nöjd. Eller hur? Nåja, det blir väl som det blir.

Nä nu ska vi inte prata mer om det. För nu orkar jag nog inte skriva mer. Jag ville bara skriva ett litet nostalgiinlägg.
Hoppas alla har det bra!
Kram på er!

Skönt!

Japp, nu har volvon försvunnit! Skönt! Ett problem mindre i vardagen, hehe. Vi var och fixade det förut. Så nu slipper man tänka på det.

Sen tänkte jag bara visa mitt senaste inköp. Jag visade ju en bild igår, men jag tog en bild igår kväll när jag lade mig och läste. Titta här vilken smart uppfinning.



Den funkade skapligt i alla fall. Jag kunde läsa några kapitel. Visst det var väl inte lika bra som en vanlig lampa, men det funkar.

Jag fick inget paket idag heller. Nu börjar jag bli fruktansvärt otålig. Kommer det inte imorrn blir jag förbannad på riktigt, haha! Nä men dom borde väl egentligen få tills på fredag på sig, för då har det banne mig gått 5 arbetsdagar sen jag fick det mailet. Annars ringer jag fan och klagar på dom *tss*

Undra vad man ska göra idag då. Jag har redan kollat på det nyaste avsnittet av OTH (Anonym: Japp självklart vet jag att det kom ett nytt avsnitt idag :D), Alex åker till Vargön och Jesper jobbar ju. Blir nog att köra en pilates idag. Körde ju lite hip hop igår så idag får det bli pilates. Sen får jag väl fortsätta läsa min bok.

Nä nu ska jag ta mig en snabbkik och sen ska jag ge Tindra lite mat.
Ha en trevlig kväll!

Fastnat!

Ja nu har jag fastnat i one tree hill träsket igen. Jag har alltså börjat om och ser nu från säsong 1 igen, hehe. Satt och såg nästan hela kvällen igår, med undantag för hip hop dansen på ca 45  minuter. Jo och så såg vi på Systrar i Jeans 2 också. Sen fortsatte vi. Men sen gick jag och lade mig och Alex fortsatte titta så jag får väl se något avsnitt idag. Sen när jag gick och lade med så prövade jag min nyinköpta "leksak". Det är en slags lampa som man sätter fast på boken med ett spänne. Den fästs på bokomslaget. Aa, jag är lite kass på att förklara, men den ser nästan ut såhär:

Fast inte riktigt. Men nästan. Ni fattar hur jag menar i alla fall, med hur den ska fästas och sådär? Äh shit the same!

Idag ska ju som sagt en kille komma och hämta volvon. Jag som hade tänkt åka till öppna förskolan (unga föräldrar) idag. Jag hade sett fram emot att åka dit. Det är lite roligare att åka dit när det är unga föräldrar, för dom pysslar, syr, målar och massa annat varje gång. Så det är lite roligare än när det är vanliga öppna förskolan faktiskt. Men men, jag kanske ändå åker dit på Torsdag. Får väl se. Jag hoppas dock att jag kan få mitt paket idag! För nu har jag fan väntat en hel vecka på det där paketet. Dom är ju inte snabba på net on net direkt. JAG tycker att det borde dyka upp idag i alla fall. Men det stod ju 3-5 arbetsdagar i mailet jag fick och det har nog inte gått så pass länge ännu. Men jag är ändå otålig. Så är jag jämt!

Nä nu ska jag gå och greja en liten sväng.
Skriver nog mer sen!
Hej!

Biblioteket och laddning inför träningen!

Ja vi tog oss iväg till bibblan idag. Blev inte så att vi gick ner. Vädret kändes för ostabilt och jag har inga regnkläder. Nåja jag lämnade tillbaka böckerna och så lånade jag två till. Den ena hette "Nattens barn" med Traci Lords och den andra hette "14 år och till salu" men jag kommer inte ihåg författaren på den. Så nu har jag lite läslektyr ett par dagar till. Får väl se vilken av böckerna jag börjar med.

Ikväll ska jag banne mig träna också Alex får sitta och skratta åt mig när jag rör mig så himla graciöst, haha! Hon kanske vill vara med, men det tror jag ju dock inte, hehe. Men nu är jag taggad. Skulle ju ha vägd mig imorse med, men jag glömde bort det så får göra det imorrn på morgonen. Inte för att jag tror att jag har gått ner nått mer. För jag går alltid upp 1 kg när jag har mens. Men vi får väl se. Kan ju alltid hoppas att jag står still istället. Hellre det än att ha gått upp menar jag. Jaja, som sagt, vi får väl se.

Imorrn försvinner ju volvon med. Känns bra! Ett problem mindre. Sen på onsdag ska vi hem till Jespers mormor en sväng. Trevligt trevligt.

Nä nu ska jag logga in på net on net och se om dom har fått iväg mitt paket!
Hej hej!

Morsning!

Vaknade med en JÄKLA huvudvärk idag, mindre mysigt. Och så den förbaskade mensvärken. Så det blev ingen mysig morgon idag känner jag. Jesper ligger och snarkar i sovrummet och Alex ligger och snarkar som hen hel karl på soffan, haha! Trodde inte att fruntimmer kunde snarka så mycket som hon gör, haha!

Vi vann ingenting på bingolotto igår i alla fall. Men det är som vanligt med andra ord. Men jag tycker att det är ganska mysigt att sitta och spela bingolotto på söndagkvällarna. Man har ju inte direkt något bättre för sig. Så jag tror att jag ska spela nästa söndag med. Men vi får väl se. Malin K fyller ju år nästa helg och hon skulle ha fest. Men jag vet inte om jag kan gå. Är den på fredagen kan jag i alla fall åka dit en stund, för då är Jesper fortfarande hemma. Men är den på lördagen så blir det nog kämpigt. Jaja, vi får väl se. Det är ju en hel vecka tills dess.

Idag måste jag åka till biblioteket. Lämna tillbaka böckerna som jag har lånat. Kanske jag kan låna någon annan bok. Får väl se vad jag hittar. Sen är det ju öppna förskolan idag med. Men jag vet inte om jag ska åka dit. För imorn är det ju också öppna förskolan (unga föräldrar) så jag funderar på att åka dit istället. Men aa, jag har ju alltid sån beslutsångest. Men jag ska i alla fall till bibblan. Men jag tror att jag tar det när Jesper är vaken. Så jag slipper dra i Tindra. Och så får jag själv gå i lugn och ro och kolla om jag hittar någon bra bok. Det blir nog bra.

Nä nu ska jag kika vidare.
Hej!

Vårkänslor till 1000!

Solen strålar och det är garanterat 12 plusgrader på framsidan i solen. Härligt härligt. Och på våran baksida har dessa börjat komma upp:


Är inte detta vår så säg!? Äntligen säger jag! Nu får det banne mig inte komma mer snö alltså! För nu börjar humöret stiga och man får nya känslor i kroppen. Nästan så att man kan kalla sig själv nykär, haha! Himlen är blå och aa..allt är bara mys!

Nu ska jag alldeles strax göra lite mat. Blir bara makaroner och köttbullar. Eller nää föresten jag har nog inga makaroner tror jag. Då blir det spagetti och köttbullar istället. Men det går ju lika bra det! Undra om Tindra skulle få köttbullar hon med..hmm..vågar man ge mamma scans köttbullar till dom små? Jag menar det är väl massa salt i dom? Får nog kolla upp det först. Och så kanske jag skulle göra lite brunsås till. För jag hade tänkt börja så smått att introducera mjölk i Tindras mat. Hon har ju inte fått det innan. Eller aa, hon har ju ätit yoghurt, fil och lite smör men ingen mjölk i den befattningen eller vad man säger. Men jag får se. Får kolla upp köttbullarna först. Annars får hon sin burkmat, sin favoritmat, makaronigryta. Den är tydligen väldigt mumma. För den äter hon upp utan protester. Eller aa hon har gjort det flera gånger förut i alla fall. Kan ju alltid hoppas att det går lite lätt idag.

Nä nu ska jag snabbkika lite sen börja med maten och försöka städa undan innan bingolotto börjar.
Ha en trevlig kväll allihopa!
Kram på er!

Woooow!

Jag gick på min lilla promenad till skogslyckan förut. Jag gick den lätta vägen dit men sen gick jag en annan väg hem, en som var lite längre och som har jävligt jobbiga uppförsbackar! Det var gött jobbigt men rätt skönt. Så det fick bli min träning för idag. Tog med mig kameran ut men jag fotade typ ingenting. Jag tog kort på en igenvuxen parkbänk, men det är väl inte vidare intressant heller. Jag orkade inte gå in och fota bäcken eller nått så jag struntade i det. Lite jobbigt när man har en barnvagn och putta på med. Kan ju inte direkt ställa henne på cykelvägen för att traska in en bit i skogen för att fota. Nä, jaja det blir väl bra detta.

När jag var på skogslyckan passade jag på att köpa mig en bingolott. Har inget bättre för mig ikväll. Kan ju alltid hoppas att man vinner nått denna gången. En bil hade suttit finemang! Eller en resa, hade vart gött. Komma iväg en vecka eller 2 så är våren här när man kommer hem igen. Hade ju varit perfa! Men det högsta jag vinner (om jag nu vinner) är ju max 100 kr, så det får man väl nöja sig med då antar jag.

Nä nu ska jag göra nått annat vettigt eller ovettigt..
Hej!

God morgon folket!

Idag fick vi lite sovmorgon. Det var ganska skönt måste jag erkänna. Tindra vaknade klockan 4 och klockan 6, men då var det bara stoppa nappen i munnen på henne så somna hon om, vi klev upp halv 9. Härligt värre. Så nu funderar jag vad vi ska göra idag. Försökte få upp Jesper samtidigt men han skyllde på att han skulle jobba?! Hrm..om man säger såhär. Söndagar så börjar han runt 15-tiden och är hemma vid 23 eller nått. Då tycker ju inte jag att han behöver sova bort halva dagen. Men tydligen så tycker han det..jaja skit samma, jag orkar inte bråka med han för att han ska kliva upp. För det får jag göra varje dag på veckorna.

Jag funderar på om jag ska klä på Tindra och ta en promenad. Hade behövt handla lite sånt som jag glömde köpa igår. Blöjor till mig själv..haha! Så jag skulle ju kunna traska ner till skogslyckan och bara köpa det sen gå hem igen. Det tar väl ca 15-20 minuter att gå dit så det blir en lagom morgonpromenad. Man behöver inte gå flera timmar för att det ska ge någonting. Räcker med en halvtimme om man går i relativt rask takt. Men men, vi får se. För i så fall går jag i samband med att Tindra vill vila för då kan hon sova i vagnen. Hmm, undra var mina hörlurar är föresten. Varför tappar jag alltid bort dom? Aa, jag får nog leta.

Sen får vi väl se om det blir någon träning ikväll eller inte. Hade behövt städa här hemma med. Äh! Nu skiter jag i detta..
Ha en trevlig dag!

Melodifestival och mys

Japp snart ska vi gå över till grannen och kika på melodifestivalen. Har köpt massa slisk med, inte bra, men ack så gott, hehe. Såhärfår man göra när man har mens. Det är faktiskt synd om mig, haha. Nåja, det blir nog trevligt i alla fall. Alex ville inte följa med över så hon ska sitta hemma med Tindra. Så vi slipper ta med henne i alla fall.

Appropå Tindra så har hon varit heltossig idag, haha! Hon ställer sig upp i krypställning och så står hon och gungar. Ska hon "krypa" fram någonstans så går det fort sen helt plötsligt ställer hon sig i krpyställning, gungar lite sen slänger hon sig på mage och fortsätter mig sitt mål, heehe. Det ser svinroligt ut. Sen tjötar hon och tjoar mest hela dagarna. Och det är heeeelt otroligt, hon har ätit bra med mat idag. Gröten slank ner utan problem imorse och även middagen som var pasta och basilikasås, hon åt upp rubbet! WIHO! Tänk om det bara kunde fortsätta såhär med, men det är väl ingen risk.

Nä nu ska jag lägga in lite bilder på bilddagboken. Men jag bjuder på en liten mysbild här.
Ha en trevlig kväll!


Nu ska jag svara..

Ja jag tänkte svara på några frågor om bilen.
Är det något fel på den? Ja det är en hel del som behöver göras på den. Naven behöver bytas för att alla hjulbultar går inte skruva fast ordentligt utan dom bara snurrar. Bromsarna behöver bytas eventuellt bromsklossarna med. Vet inte om det är punktering på sommardäcken men på vinterdäcken är det punktering. Den behöver också ett nytt batteri. Handbromsen behöver eventuellt spännas. Och så TROR jag att det var nått hjullager som behöver bytas med. Men jag är inte helt säker. Så det är ju en del. Därav priset (GRATIS). Plus att det är fukt i bilen och lite mögel på sätena men det går ju alltid tvätta bort. Motorn går bra och sådär men vi har ingen som hellst plats för den och vi kan inte ha den stående där den står nu. Nåja, jag har i alla fall fått en kille som har mailat och vill ha den. Så vi får se om han hämtar den. Förmodligen blir det väl så. Känns skönt. Så vi får se vilken dag han kommer.

Så vad händer annars idag då? Vi ska inte göra så mycket. Jag har en hemsk mensvärk och jag är trött som ett abas. Men ikväll blir det i alla fall melodifestivalen tillsammans med grannarna. Tror jag i alla fall. Man kan ju bara hålla tummarna på att inte af Ugglas vinner. Men det skulle som sagt inte förvåna mig. BLÄ BLÄ BLÄ!

Nä nu ska jag kika vidare. Ha en trevlig dag allihopa!
Kram på er!

Kalla kårar?

Ja nu börjar jag fundera på om denna göteborgarn kommer att höra av sig idag eller inte. Han har fortfarande inte hört av sig så jag börjar fundera på om han skiter i det eller nått. Och då vet jag verkligen inte hur eller var vi ska göra av bilen. Någon som vill ha en bil gratis? En volvo 480 bortskänkes! Men ni får hämta den själva! Sommardäck på orginalfälg och vinterdäck med punktering på ena framdäcket. Kanske inte världens fräschaste däck men ni får bilen gratis om ni vill ha den! Hör av er i så fall.

Jaja, vi var i alla fall och plockade ur bilen förut, hittade mina rosa fussydiceses, haha! Sen åkte vi till torp, köpte petskydd till stickkontakterna, så nu är dom säkrade. Sen handlade vi lite mat. Så ikväll ska jag göra kryddskiva (tror jag köttet hette) med hemmagjord klyftpotatis och bearnaissås. Mumsfillibabba! Och så har jag faktiskt köpt mig en chipspåse. Tror att min mens är i antågande så det är säkert därför jag är så himla sugen på nått hela tiden. Sen har jag ju en sjujäkla pms, till och med så Jesper reagerade imorse, haha! Nåja, så kan det gå!

Ikväll blir det väl till att sitta och dega i soffan och glo på let´s dance. Kan inte den där jäkla kärringen åka ut snart. Man skäms bara man tittar på henne. Jag fattar fortfarande inte att inte hon har åkt ut ännu!

Nä nu ska jag kika vidare medan Tindra hoppar och tjoar i hoppgungan.

En saknad av mig själv (+ dagens outfit)

Jag kan börja med att varna om att detta kan bli ett riktigt tråkigt inlägg och möjligtvis att det blir rätt långt, men ajg skriver som sagt för min egen skull och jag känner att jag skulle behöva skriva av mig, så nu vet ni det.

Det känns som att en del av mig har försvunnit. Jag vet inte vem jag är längre. Jag saknar denna delen av mig själv. Nu tror ni säkert att det är något riktigt utvecklat. Men egentligen är det inte något stort. Kanske ni tycker att jag är knepig, men jag saknar en stor del av mig själv. Min dialekt. Jag saknar min klingande norrländska. Jag trodde aldrig för mitt liv att en så stor del av mig själv skulle försvinna. Men den är som bortblåst. Jag har bara bott här nere i 6 år och nu har jag inte en antydan till att jag är norrlänning. Det känns faktiskt tungt. Om man träffar folk så hör dom att jag inte är härifrån, men dom skulle ju aldrig kunna tro att jag är från norrland.  Jag fattar inte varför jag har haft så himla svårt att behålla dialekten. Jag tänker inte ens på norrländska längre. Jag träffade en bankman för ett tag sen, han kom från Hortlax (ja jag träffade honom HÄR i lilla Uddevalla). Han hade bott här nere i 10-15 år eller nått har jag för mig, men han pratade fortfarande norrländska som om det vore igår han flyttade hit. Det var nästan att han inte trodde på mig när jag sa att jag kom från Öjebyn! Varför har inte jag kunnat behålla min dialekt lika lätt som honom? Det känns ju som att en stor del av mig har försvunnit. Jag saknar mig själv. Jag saknar min dialekt. Visst, åker jag upp till norrland en vecka och bara umgås med mina kära norrlänningar, klart som fan att dialekten kommer tillbaka. Men aldrig fullt ut. Men sen pratar jag norrländska ett tag när vi kommer hem, men sen är den som bortblåst igen. Så det känns verkligen som att en del av mig har försvunnit. Vem är jag nu? En vilsen, bortsprungen själ..hm.. Jag saknar mig själv...

Nåja, nu ska jag nog ta och lämna tråkigheter bakom mig. Inte bry mig. Men det är svårt. För när jag ligger i sängen på kvällarna så kan jag börja fundera. Jag funderar på den stora frågan varför. Men nu är det inget att göra åt, jag kan inte trolla fram min gamla dialekt. Det är nästan så att jag har glömt bort vissa uttal till och med. Jag funderar ibland på hur mitt liv hade sett ut om jag aldrig flyttat. Mitt liv hade nog varit fruktansvärt tomt. Jag tror inte att jag hade haft en så underbar dotter och jag tror verkligen inte att jag hade varit gift. ALDRIG! Nåja, jag skulle ju lämna sånna här funderingar nu sa jag ju.

Nu tänkte jag bara visa dagens outfit! Har inget bättre för mig. Och så gillar jag mitt nya bälte så jag måste bara visa det igen, hihi. Här kommer bilden i alla fall!


Lite överexponerad, men skit i det. Det var inte mitt ansikte jag ville visa ändå! Haha!

Nä nu ska jag ta och byta blöja på min lilla bajsmaskin. Jesper ska åka ner och tömma volvon och se om ägarbytespapprena ligger i den och sådär. För det kommer en gubbe och hämtar den till Göteborg lite senare idag. SKÖNT att slippa tänka på den!

Ha nu en trevlig dag! Jag skriver garanterat en rad eller två senare idag.
Puss på er!

Vita döden

Ja nu har det kommit ca 12-15 cm snö, and still going!!! Tar det aldrig slut? Vad har jag gjort för ont för att snön ska fortsätta komma?! Jäkla skräp. Våren som var påväg. Vi hade till och med börjat få tulpanknoppar på våran baksida! Och snödroppar har vi sett med. Våren och sommaren lär ju aldrig komma *fnys*

Nu har min träningsvärk börjat komm. GÖTT! Så nu vet man att man lever. Blev dock ingen träning idag. Har fått torka spyor över hela golvet och då tappade jag änna suget. Tror dock inte att det är någon magsjuka på G för hon var så himla pigg och glad och det var hon inte sist hon hade magsjuka. Men vad är det för fel? Det måste ju vara nått annat än magmunnen. Har hon inte gått upp mer i vikt till nästa bvc-besök ska jag fan kräva att få träffa en läkare, för då måste det ju vara nått fel på henne. Då kanske man kan få veta varför hon inte vill ha mat heller. Ääh, jag kanske bara är nojig men jag blir galen på dethär. Vissa dagar kan hon äta utan bekymmer. Men som flesta dagarna så vägrar hon. Det roliga är att nu på kvällen gav jag henne gröt istället för välling..men då spydde hon ju upp allt så jag fick ge henne välling i alla fall. Men gröten åt hon upp nästan allt innan hon kräktes, utan bråk till och med. Helt otroligt..aja, jag vet inte vad jag ska göra med min lilla matvägrare..endast välling som duger, men det kan hon ju inte leva på.

Nåja, nu ska jag kika vidare lite snabbt, sen ska jag nog lägga mig och läsa lite.
Ha en trevlig kväll.

Hahaha!

Förlåt för den dåliga rubriken, men nu har jag suttit två dagar och läst i denna bloggen: http://szerafia.blogg.se/category/bloggkritik.html  och jag håller på att skratta ihjäl mig alltså. Hon skriver alltså kritik till de största bloggarna. Bl.a blondinbella, dessie och Kissie. Gå in och läs där vettja! Moahaha! Jag måste nog gå in och läsa lite till. Riktigt roligt!

Blev som sagt inget öppna förskolan idag. Orkade inte helt enkelt. Tänkte ju att jag skulle ha tagit mig en promenad i det fina vädret istället. Men vad hände? Jo det började snöa! Och inte så lite heller! Det har väl kommit ett par centimeter på bara 1 timme. USCH!!!! Och det bara fortsätter att vräka ner. Så det blev en inne dag idag igen. Nåja, man får väl leva med det.

Imorrn försvinner volvon. Appropå det hoppas jag att alla papper ligger kvar i bilen..hmm...tänk om dom inte gör det...shit! Aja, det löser sig nog.

Nä nu har inte jag mer att skriva. Men kika in på bloggen ovan om ni vill få er ett gott skratt!
Kram på er!

Morrn morrn

Jag tror att jag struntar i öppna förskolan idag. Jag orkar inte åka dit. Kanske tar en promenad senare idag istället. Typ i samband med att Tindra ska vila här på eftermiddagen. För då kanske solen har tittat fram och värmt lite. För det ser ut att bli toppenväder idag. HÄRLIGT!

Jag har faktiskt mindre träningsvärk idag än vad jag trodde att jag skulle ha. Lite trist faktiskt. För att det brännde som fasen i låren och man blev rejält svettig. Aja, får väl se om denna videon ger nått denna veckan. Vägning igen på måndag så får vi väl se om den gett resultat. Och så ska jag mäta mig med. Låren, midjan, magen och höfterna. Spännande. Men jag vet inte om jag gått ner så mycket. Fast det börjar märkas på mina kläder. Mina älsklingsbyxor som jag köpte på ullared är så stora att jag knappt behöver knäppa upp dem i midjan för att få av mig dom. Mina jeans som satt perfekt innan jag blev gravid börjar även dom bli för stora. Undra hur jeansen som var lite för små innan gravven sitter nu. Jag har ju fått på mig dom efter att Tindra kom men dom satt fruktansvärt tajt, så vi får väl se. Kanske skulle testa dem.. Vet inte, det är ju så spännande, haha!

Får se om det blir någon träning ikväll. Om inte grannen kommer över och kör den träningsvideon med mig ikväll så ska jag nog bara köra lite pilates. Men den träningen är också riktigt skön, och den har jag faktiskt fått träningsvärk av förut. Men det är ju ingen konditionsträning heller. Aja, får se hur jag gör.

Nä nu ska jag ta mig en snabbkik innan jag slänger mig på soffan och läser en sväng.
Ha en trevlig dag!

Döende = jag

Nää, kanske inte riktigt så brutalt, men känns nästan så. Har nu tränat så jag nästan svimmat! Den där träningvideon är ruskigt jobbig. Deanne Barry - aerobic sexy lessons, jag rekomenderar den verkligen. SKITJOBBIGT men otroligt roligt! Men man märker verkligen hur kass kondition man har. Aja, får väl se om jag lyckas klara hela imorrn. För imorrn kanske grannen ska vara med och då sporrar man ju varandra till att fortsätta. Men det blir nog bra detta!

Undra vad man ska göra imorrn. Åka till öppna förskolan kanske? Får väl se. Kanske inte ens orkar mig upp ur sängen, haha! Och nu blev jag hungrig med så jag kanske skulle ta och käka min panpizza? Får nog bli så.

Hoppas alla får en fortsatt trevlig kväll!

Shoppingtur

Japp det blev en liten shoppingtur idag. Vi åkte till överby, tvättade bilen sen blev det shopping. Eller aa, först var vi förbi på mitt gamla jobb på centralen. Jesper skulle dit och tömma sitt förarkort så jag passade på att gå in och säga hej. Det är helt otroligt hur trevliga vissa kan bli när man inte träffat dom på ett år. Ha! Aja, shopping blev det lite i alla fall. Jag köpte en body, ett par byxor och 2 par sockar till Tindra. Det ser ut såhär: (Beklagar den dåliga bilden men jag orkade inte ta nya)



Och så köpte jag ett midjebälte till mig själv. Nu får ni se en liten smygtitt på dagens outfit med, haha!



Sen köpte jag även en ny skurmopp och ett 4-pack med våtservetter på Rusta, men det hör ju inte hit, haha! Men jag är ändå nöjd över dagens shoppingtur. Och nu när jag kom hem har jag även skickat iväg en beställning till net on net. Jag beställde en ny kameraväska och ett uv-filter till det nya objektivet. Så nu är jag fan pank snart, haha! Men det blir nog bra.

Nä nu ska jag kika runt lite till. innan det är dags för mat.
Ha en fortsatt trevlig dag!

God morgon folket!

Igår gick jag och lade mig förvånansvärt tidigt måste jag säga. Jag gick och lade mig klockan 22, helt otroligt! Så jag känner mig faktiskt relativt pigg idag. Får väl se om vi sticker till överby idag eller om vi tar det imorn. Det beror lite på. Hade velat sticka till net on net också! Men det kanske vi kan göra i helgen? Får väl se. Jag vill hitta på nått idag! Det ser ut som att det kommer bli jättefint väder också. Så om vi inte åker någonstans ska jag nog ta mig en promenad. Får väl se om jag tar Tindra med mig eller om hon får stanna hemma med pappa. Men hon behöver allt lite frisk luft hon med! Kanske man kan ta kameran med sig. Får väl se. I så fall slår jag nog ihop promenaden med hennes vilostund runt 13-tiden. Men men, det blir nog bra. Får väl se hur jag gör.

Tindra har börjat med sånna fasoner, hehe! Hon jag börjat vakna klockan 05.30-06.00 och det gillar inte morsan. Så jag tänkte FÖRSÖKA hålla henne vaken till 20 ikväll får vi väl se om hon sover längre. Men jag tror inte ens att hon orkar vara vaken en timme längre ikväll. För igår ville hon sova redan halv sex på kvällen. Antagligen enbart för att hon vaknat så tidigt. Och eftersom hon vaknar så tidigt betyder det att hon vill ha sina vilostunder tidigare. Knasiga unge, hehe. Jaja, det blir nog bra.

Nä nu ska jag kika vidare lite till innan jag ska slänga mig på soffan och läsa min bok!
Ha en trevlig dag!

Dagens

dagens låt: Bob Marley - No woman no cry
dagens klädsel: Jeans, vitt linne och svart kofta.
dagens skor: "Jömpaskåorna"
dagens frisyr: Uppsatt i två tofsar
dagens mat: Köttfärssås och pastapenne
dagens händelse: Öppna förskolan
dagens planer: Läsa ut min bok
dagens vill ha: Nycklarna till nya lägenheten :D 
dagens saknad: Norrland
dagens tråkigaste: Glömde handla nått att äta ikväll. Är vrålhungrig och det finns inget hemma..
dagens roligaste: Jag har gjort en prisma idag. Blev faktiskt väldigt nöjd. Ni ska få se bild! ;)
dagens dummaste: Att det låg snö på backen imorse när jag vaknade. BLÄÄ!
dagens köp: Ingenting, men här nån dag ska jag shoppa!
dagens godis: En kanelbulle på öf
dagens mående: trött
dagens äckligaste: Eeh..hmm..vet inte..
dagens sötaste: Tindra
dagens komplimang: Att det syntes tydligt att jag gått ner i vikt :D
dagens kärlek: Jesper
dagens dryck: Vatten
dagens telefonsamtal: Har pratat med dagis idag :) 
dagens känsla: Frusen

Ja, vi var som sagt på öf idag. Unga mammor. Det var rätt trevligt, men mammorna såg inte speciellt unga ut. Tycker inte jag i alla fall. Men men, ska nog åka dit på torsdag med, fasst då är det ju inte unga föräldrar, men ändå. Rätt skoj att sitta och tjöta lite skit. Motför att jag har en tendens att bli lite blyg och säger inte så mycket. Men det är skoj att sitta och lyssna, hehe. Kanske skulle fråga om grannen har lust att hänga med på torsdag? Får nog göra det. Men för att återgå till dagens öf så satt vi och pysslade. Jag gjorde en prisma som jag hängt i förnstret. Ska nog fråga om man inte kan få göra en till nästa gång, annars får jag nog köpa mig lite pärlor och stenar själv. För jag måste ha en till fast i andra fönstret. För jag hände upp den i ena ljushållaren i fönstret. Så jag behöver en till, hihi. Vill ni se den? Kolla här:



Det var riktigt skoj att pyssla med sånt här, så jag funderar faktiskt på att köpa hem och sätta mig och pyssla lite. Men jag kan ju inte göra flera hundra sånna här, var ska jag göra av dom? Haha! Men det är så himla mycket jag vill göra. Sy barnkläder, lära mig sticka, provbaka en fin tårta eller cupcakes, göra smycken, prismor, haha hur mycket ska jag klara av? Och hur mycket ska man hinna med egentligen? Nåja, får väl se. Har inte bestämt mig ännu. Men det som lockar mest är nog att pyssla med pärlor och sånt där. För det vet jag att jag klarar av, haha! Men man måste ju prova nått nytt någon gång. Aja, det löser sig.

Nä nu ska jag slänga mig på soffan och läsa min bok.
Ha en trevlig kväll!
Kram!

Ljuvliga snö! Och lite träningstips..

Jahapp, imorse när man vaknade låg ett fiiiint snötäcke på marken. Helt fucking underbart! Eller INTE! Jag hoppas verkligen att ni förstår att jag är ironisk? För just nu vill jag inget hellre än att det ska bli vår. Igår strålade solen, det var varmt och gott och det kändes som att våren var på gång, och idag är det snö. När ska detta sluta då? Jag vill kunna gå ut och gå i solen, ta några bilder på vårtecken..hrmf..nä förbannad, det blir jag det!

Jag fick en fråga om att tipsa om de roligaste träningsvideosarna. Jag kan nu bara tipsa om de videos som jag själv har provat. Så jag tipsar om Deanne Berry - aerobic dance workout (sexy lessons). Den är sjukt jobbig men grymt rolig faktiskt! Jag tycker inte att det egentligen är så mycket dans i den, men den rekomenderar jag ändå. Och sen rekomenderar jag Pilates for dummies. Jag vet att det låter skitknäppt och man känner sig verkligen blåst när man sätter på den videon, men den ger bra träning och i den övar man även upp vigheten, så den är bra! Sen har jag även provat Carmen Electras - Hip hop. Det var en koreografi som var enkel och rolig men dock väldigt kort. Träningsvideon var bara 20 minuter eller nått sånt, men vill man lära sig några sköna hip hop moves så är den super! Jaa, det var lite tips från mig. Kanske kommer fler när jag hittat några andra som jag gillar.

Får se om jag orkar åka ner till öf idag. Jag är så sjukt trött. Vet inte varför. Tindra vaknade iofs halv 6, men vi klev inte upp fören 7. Sen gick vi och lade oss 8 igen och sov till 9, hehe. Men det behövde jag. Får väl se om jag piggnar till snart. För jag skulle verkligen vilja åka till öf-unga mammor. Kanske man kan lära känna någon i sin egen ålder. Får väl se på det. Och biblioteket. Jag hade ju velat läsa ut den boken jag håller på med. Men böckerna ska snart vara inlämnade igen. Jaja, som sagt får se om det blir idag eller om jag väntar till på torsdag då det är öf igen, fasst dock inte unga föräldrar.

Nä nu ska jag kika vidare en snabbis innan Tindra ska få lite gröt.
Ha en trevlig dag!

Före och efter mustachen!



Japp såhär såg man alltså ut innan vaxningen!
Och såhär såg man ut efter!


Sådär lagom röd i ansiktet efter träningen med, hehe!
Fy i helvete vad ont det gjorde, men det var det värt! Nu kanske man till och med kan sminka sig så att det ser snyggt ut och inte ha svarta fula hårstrån som sticker ut från ansiktet! Ser nu att jag har missat lite preciiis under näsan, så det får åtgärdas. Man kan ju inte gå runt och se ut som hitler heller, haha!

Nåja efter dessa strapatser blev det som sagt träning. Provade något nytt som hette Zumba cardio party. Men jag tyckte inte att det var speciellt roligt, så jag kör nog inte den igen. För jag måste verkligen ha kul genom hela videon annars tappar jag motivationen. Så nu ska jag sätta mig och leta annat. Annars får jag väl köra på den gamla vanliga, hehe. Plus pilates då! För det gjorde jag idag. Jag stängde av zumban, satte på den andra, körde en halvtimme och sen några pilatesövningar bara för att stretcha typ. Känns bra i alla fall. Vägde mig idag med. Har gått ner ett halvt kilo. För jag råkade visst gå upp ett halvt så förra veckan vägde jag 69 och idag vägde jag 68,5. Yiiiees! Plus att jag hade minskat 2 cm i midjan med!

Nä nu ska jag sluta pladdra.
Ha en trevlig kväll!

Ändring i schemat

Ja det blev verkligen ändring i mitt schema idag. Ingen bibbla och inget öppnis. Vi åkte ut till torp, jag köpte wax, för nu jävlar ska jag waxa bort min mustach!! Och så köpte jag sånna där plåster som man sätter lite här och var för att få bort pormaskar. Jesper köpte nässpray och alvedon. Sen handlade vi lite med..och käkade. Ja väldigt intressant, eller hur?  Kanske skulle ta före och efterbilder på waxningen så ska ni få se hur hemskt det ser ut på överläppen. Hujja mig. Kan ju nästan tro att jag är en kille som precis kommit in i moppeåldern! Herre!

Jag är i chocktillstånd nu! Tindra åt upp både gröten i morse OCH maten nu på eftermiddagen UTAN PROTEST!! WOHOOO!! Inget spottande, inget viftande och inget knipande med munnen, nä hon satt så snällt och gapade och svalde. Duktiga duktiga flicka! Så nu är jag stolt. Kan ju bara hoppas att det håller i sig. Men det är inget jag tror kommer hända tyvärr. Inga tänder syns till ännu. Hon är lite svullen på sina ställen i tandköttet vad jag har sett. Hon är ju grymt bra på detta med att knipa ihop läpparna så har inte fått titta något närmare, men på vissa ställen såg det svullet ut. Så vi får väl se nu då om det inte kan komma någon bissing någonstans.

Nä nu ska jag gå och ta hand om muschen!
Skriver mer ikväll efter träningen!
Puss

Skitspel och lite planering inför morgondagen

Ja bingolotto är ett jäkla skitspel. Jag hade som sagt 4 lotter och jag vann inte på en enda. Bojkotta bingolotto!! Nää det är faktiskt rätt skoj att spela. Så jag klagar egentligen inte. Dessutom var ju 2 lotter gratis. Men men, det blir nog bra. Kanske spelar nästa söndag med, det vet man aldrig, hehe.

Nåja nu sitter jag här och grunnar. Jag funderar på att åka till biblioteket imorrn. Lämna tillbaka 1 bok och så ska jag låna någon annan bok. Men jag vill inte avslöja vilken, utan det får bli en överaskning sen om jag kan få göra klart mitt projekt som jag planerar, haha. Spännande va? Nä, men jag vill testa först och se om det går vägen så att jag inte totalt dumförklarar mig själv. Sen funderar jag på att åka till öppna förskolan imorrn med. Tindra är ju bättre nu, hon hostar i princip ingenting. Men jag kanske skulle avstå ändå, iaf en dag till. För på tisdag så är det ju unga föräldrar på öf. Kanske ska hålla mig tills dess. Och så åker jag ut en sväng till torp istället och shoppar lite annat till mitt projekt, hihi. Ska bli spännande detta och se om det går vägen.

Nä nu ska jag lägga mig i soffan och läsa lite i en av böckerna som jag lånat. Måste ju läsa ut dom snart känner jag. Kommer aldrig till skott!

Sov så gott, skriver någon rad imorrn om hur det blir.
Kram

Bingolotto

Ja jag har inget bättre för mig idag. Så jag gick in och köpte 2 bingolotter på nätet. Så hade jag en 20a till så jag spelade en bingo på nätet, vann 116 kr till..då pratade jag med Jesper som sa KÖP 2 TILL! Så nu sitter jag här i min ensamhet och har 4 bingolotter att spela på, haha. Fan ta dom om jag inte vinner åtminstonde på en! HAHA! Aja det blir nog bra.

Idag fick jag äntligen tränat lite med. Eller aa, den träningsvideon var bara på 20 minuter typ. Men det var rätt roligt och man blev varm, men jag hade tänkt köra igenom den iaf en gång till, men då började min lilla grinlisa gnälla. Så jag fick sluta. Och nu ska jag som sagt spela bingo. Men det blev lite träning i alla fall. Sen busade jag med Tindra som träning med, haha. Hon flög upp i luften och fick agera tyngd på mina ben.

Nä nu ska jag fortsätta spela bingolotto.

Det är ju skandal!!

Ja, ursäkta att jag frågar, men va faan är det för fel på svenska folket som röstar vidare en flamsig uggla till globen??? För det första går det ju för fan inte titta på henne en gång och sen kan hon inte sjunga! Det är i alla fall vad jag tycker. Nu har jag hört låten 4-5 gånger och den blir bara värre och värre för varje gång. Folk sa till mig att blunda och lyssna på hennes låt, enbart för att slippa se henne och se om man tycker låten är bättre då, men det tycker jag ärligt talat inte. Nä, jag tycker detta var en skandal att hon gick vidare till Globen medan det fanns låtar som var 1000 gånger bättre..! Jag kan nästan sätta en peng på att hon kommer vinna hela skiten! Hon kommer nog gå väldigt jämt upp med EMD. Men då ska jag fan rösta 1000 gånger på EMD. Uuh! Nää förlåt att jag skriver såhär men jag tål inte af Ugglas, varken henne eller hennes dåliga låt. Jag blev riktigt förbannad igår. Hujja!

Annars så var gårdagen riktigt trevlig. Sofia kom hit runt 19-tiden och då beställde vi hem pizza, satt och tjötade, kollade melodifestivalen, tjötade lite till. Sen satt vi och kollade på Crocodile Dundee (så jäkla rolig film alltså, haha!) och sen började nån knepig men rolig fransk/japansk film som hette wasabi som vi fastnade i med, hahaha! Så klockan hann nog blo halv 3 innan vi kom isäng. Men det var trevligt. Det får bara INTE gå lika långt emellan gångerna vi träffas. Det är ju nästan pinsamt! Vi bor alltså ca 15-20 minuters GÅNGAVSTÅND mellan varandra och ändå träffas vi nästan aldrig. Men det måste vi ändra på! Och sen satt vi och disskuterade om vi inte skulle dra ihop det GAMLA casinogänget (-1) och gå ut på krogen och festa. Det hade varit grymt jäkla skoj! Jag saknar faktiskt den tiden lite. Det är skoj att jobba på krogen och man lär känna så sjukt mycket folk! Men tyvärr är ledningen idioter på det företaget som jag jobbade på. Men jag ska nog söka till Cherry istället och jobba någon kväll i månaden. Hade varit skoj i alla fall. Får se hur jag gör.

Nä nu ska jag kika vidare. Får passa på medan lillan sover. Ikväll är det träning som gäller!!! :D
Ha en trevlig dag! För här har vi snöstorm, mindre trevligt..

Melodifestivalen - andra chansen

Ja just nu sitter man och väntar på att Sofia ska komma hit. Lillan har precis fått lägga sig i sängen med vällingen så hon somnar nog strax efter den. Sen är det pizza och melodifestivalen somm gäller! Yeah! Undra vilka som kommer gå vidare. Ska bli spännande. Och så råkade jag köpa lite lösgodis med, men det är ju ändå lördag, hihi.

Nä jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva mer..hmm..äh skit samma! Får se om jag skriver ett inlägg sen efter melodifestivalen.

Ha en trevlig kväll!

GOD MORGON!

Ja idag kan jag verkligen säga att det är en god morgon! Vi har fått sova inatt, helt underbart! Men mest för Tindras skull tycker jag att det är underbart. Hon har verkligen sovit bra inatt efter den jobbiga kvällen. Och hon sov länge med! Hon väckte oss först 5 i 9, hehe. Och det resulterade i att Jesper försov sig. Han drömde att han ställde larm på telefonen men det hade han ju inte gjort, så han försov sig, haha! Men det är ändå bra för Tindra att hon fick sova så länge ostört. Så idag känner jag mig faktiskt pigg och utvilad. Sitter och funderar vad man ska hitta på idag. Nån som har nått bra förslag? Kanske skulle ta bussen ut till torp och handla lite till ikväll? Får väl se om jag orkar. Annars får vi väl stanna hemma och bara mysa jag och Tindra. Kan vi behöva. Fast jag är lite rastlös, vi har ju varit hemma konstant över en vecka så det är lite spring i mina ben om man säger så.

Och jag längtar till imorrn kväll! För då ska jag fan träna! Nu skiter jag i om jag fortfarande hostar lite granna, för jag SKA träna imorrn. Blir nog en aerobics och sen får jag nog prova den där hip hop träningen på måndag. Jag ser i alla fall fram emot att äntligen få släppa krafterna lös, haha! Ska bli riktigt skönt!

Nu märks det att jag håller på att bli frisk, för titt som tätt släpper mina lock i öronen. Jag har ju haft lock i öronen konstant sen förra onsdagen, så det är nog det skönaste av allt, JAG KAN HÖRA IGEN, haha!

Nä nu ska jag sluta svammla och försöka få i mig lite frukost.
Ha en trevlig dag allihopa!

Tröttare än tröttast

Ja det är jag nu. Har precis avslutat en trevlig kväll med några kompisar. Det blev tacos och singstar. Mycket trevligt. Var dock lite svårt att sjunga idag då jag har hostat så mycket så jag är hes. Men det gick bra ändå. Tjejerna mot killarna och ni kan ju bara gissa vilka som vann? HAHA!! Men nu är det alldeles strax sängen. Ska bara kika runt här lite.

Tindra var också sjukt trött nu på kvällen, men hostan tillät henne inte att somna ordentligt, så hon vaknade, skrek, hostade och skrek lite till. Så höll hon på länge! Men sen till slut somnade hon ordentligt och nu har hon inte vaknat en enda gång på ett bra tag. Hon fick ju bricanyl utskrivet av doktorn, kanske den hjälpte ändå? Får hoppas på det. I värsta fall fick jag lite mollipect av grannen också. Så inatt har vi verkligen garderat oss kan jag säga! Men man kan ju bara hoppas att hon sover bättre inatt. Sängen är uppställd med böcker, nässpray, alvedon, bricanyl och mollipect har vi hemma. Så nu jäklar..!

Nåja, det var lite om min kväll. Imorrn blir det andra bullar. Då kommer Sofia hit och käkar pizza och kollar på melodifestivalen. Väldigt trevligt.

Nä nu måste jag snabbkolla sen är det sängdags!
God natt!

Usch och fy vilken natt

Tindra har vaknat och hostat som en tok. Hon somnade om en liiiten stund efter inlägget jag skrev inatt, men hon vaknade igen och fick sitta uppe med mig i soffan en stund. Hon var så himla trött men hon kunde inte somna om. Stackars liten. Sen satte vi henne i vagnen i halvsittande läge och då äntligen kunde hon somna om. Men hon har sovit oroligt, vaknat flera gånger och velat ha nappen, så jag kan ju inte säga att jag känner mig pigg och utvilad idag direkt. Men nu har jag pratat med bvc och vi har fått utskrivet bricanyl, så det ska hon få ikväll innan hon lägger sig för natten. Kan ju alltid hoppas att hon sover bättre inatt då! Håll tummarna i alla fall.

Just nu ligger hon och vilar, hon var också sliten efter denna natten. Så nu sitter vi och väntar på att en tjej ska komma och titta på våran lägenhet. Får väl se vad hon tycker. Sen efter att hon varit här så ska vi åka ut till torp en snabbis, vi behöver handla mat, vi ska ju göra tacos ikväll, och så måste vi ju springa in på apoteket och hämta ut det där till lillan. Det blir nog bra detta.

Nä nu ska jag göra klart det sista.
Skriver mer sen.
Ha en trevlig dag!

Nattsuddare!

Ja jag trodde ju att jag skulle kunna lägga mig tidigt idag. Men nu är jajg piggare än jag vet inte vad. Och det vet jag en till som är. Tindra ligger inne i sin säng och tjötar om nått hon tycker är intressant. Hon har väl snart varit vaken en timme eller nått. Tycker synd om henne för att hon hostar så. Funderar på att ringa bvc imorrn och fråga om man kan ge dom små någon form av hostmedicin innan hon ska sova, för då kanske hon sover bättre. Ingen aning men jag får nog ta reda på det.

Aja, imorrn blir det i alla fall att dammsuga och skura en sista gång (mest för att få bort alla leriga katt-tassar överallt) för att sedan visa lägenheten klockan 11. Sen kanske man får sova lite middag för att orka med kvällen. För det lär ju inte bli mycket sömn inatt. För sen på kvällen så blir det tacos och singstar här hemma. Vi behöver ju handla lite saker inför det med kom jag på..så där rök min planerade middagslur. Jaja, det löser sig. Trevligt ska det bli i alla fall. Några polare till Jesper kommer hit också. Trevligt värre.

Fan kan inte Tindra somna snart så att man kan gå och lägga sig?! Aja, får väl se när hon somnar. Själv har man ju då blivit så himla pigg så jag skulle nog inte ens kunna somna även om jag velat.

Nä nu får jag springa in och ge henne nappen igen.
God natt!

Städat

Ja städningen gick rätt bra. Dock finns det lite kvar att göra. Ska snart gå och starta en ny diskmaskin. Sen ska jag nog ställa mig i duschen tror jag. Det behövs verkligen! Jag har till och med renbäddat i både våran och lillans säng och dammtorkat. Känner mig riktigt duktig. Och faktiskt så hjälpte Jesper till han med. Wohoo! Haha! Nåja så är det i alla fall. Och nu har jag så ont i ryggen att jag tror jag tuppar av! Usch!

Nä jag orkar faktiskt inte skriva mer nu. Diskmaskin och in i duschen med mig!
Ha en trevlig kväll!

God morgon!

Ja vilken härlig dag det kommer bli idag. Vi ska ta en storstädning här hemma så fort Jesper vaknar. Toan och köket behöver en rejäl storstädning kan jag säga. Men det blir nog bra. Jag tror att jag ska ta hand om toan och sovrummet så får Jesper ta vardagsrummet och köket så borde vi vara klara ungefär samtidigt, hehe. Så får vi väl hjälpas åt med dammsugning och skurning. Ska nog försöka dammtorka idag med, men det kan jag ju göra när Jesper åkt till jobbet. Jag sammsög och skurade iofs igår, men känns som att det kommer behövas idag med. Så idag ska vi vara riktigt duktiga. Plus att vi ska visa lägenheten imorn, så då känner jag at det borde vara fint här hemma. Det är tur att det är så dåligt väder idag så man känner då ingen ångest att inte gå utanför dörren. Hujja! Det blåser svinkallt och det är mulet. Sen ska man hinna med att laga mat också. Undra vad man ska göra idag. Kyckling kanske? Jag vet inte, vi får väl se vad chefen säger när han vaknar, hehe. Det blir nog bra.

Jag fattar inte när min smak ska komma tillbaka. För nu har jag inte kännt så mycket smak på flera dagar, jag håller på att bli galen! Jag brukar tappa smaken när jag blir såhär jätteförkyld, men den brukar bara vara borta MAX en dag, men nu har jag ju knappt kännt nån smak sen i fredags kväll. Jag känner vissa smaker så sm vitlök och pepparkakorna kände jag liiite smak av. Men mer är det inte. Får hoppas att man snart kan bli frisk. Tindra verkar också mycket piggare idag trots att hon hostar. Men jag tror inte att hon har feber idag i alla fall. Så det känns bra. Men jag ska ta tempen på henne sen.

Ska nog renbädda sen med tror jag. Och renbädda lillans säng så man får bort alla bacillusker. Och koka napparna och hon ska faktiskt få sin snuttefilt tvättad, kan ju alltid hoppas att hon inte blivit för fäst vid den hon har att det inte är nått problem att byta. Annars får jag ta den smällen.

Ja nu ska jag nog sluta skriva. Kan tänka mig att det inte är så intressant att läsa om våran städning och sjukdomar, haha! Kan ju alltid hoppas att jag kanske har nått mer intressant att skriva om ikväll.

Ha en trevlig dag!
Kram på er!

God kväll!

Ja då sitter man här i lugnet. Trodde att jag skulle bli knäpp på min kära dotter förut. Hon var svintrött och gnällig så hon fick lägga sig strax efter sex. Hon slocknade direkt! Men 10 minuter senare vaknade hon igen, och där har hon legat och tjötat, gnällt hostat och tjötat lite till, haha! Till sluuuut somnade hon en timme senare. Får väl se om hon vaknar av att hon hostar igen. Kan ju alltid hoppas att hon somnar ordentligt nu.

Jag tänkte ju att jag skulle se på förlossningskliniken nu, men jag har fastnat på femman och kollar på arga snickaren. Får väl se om jag zappar över i reklamen, då kanske jag fastnar där istället. Risken finns.

För att börja tjöta om en annan sak så kommer vi få kontraktet på den nya lägenheten imorrn! Hyresvärden skulle ändå till vårat område imorn så hon skulle slänga ner kontraktet i brevlådan. Så vi kan skriva på det och skicka det till henne igen. Känns bra. Men ändå rätt nervöst. Så stor lägenhet har vi aldrig bott i. Eller ja, bott har vi gjort båda två (Jesper har ju till och med bott i just den lägenheten med sin familj förut), men vi har aldrig haft en sån stor lägenhet tidigare. Känns pirrigt men skönt. ÄNTLIGEN få ett eget sovrum, Tindra får eget rum, vi får ett datarum, jag får en walk-in-closet HAHA! Ja och så två toaletter. Dock ett liiite mindre kök och ett liiiiite mindre vardagsrum, men det är långt ifrån litet måste jag säga. Jag ser verkligen fram emot att flytta. VILL FLYTTA NU! Men jag får hålla mig. Inflyttningsdatum är 1 juni, så det blir inget norrland för oss. Möjligtvis att vi åker efteråt eller innan, men jag vet inte än. Det blir nog bra!

Nä jag får nog ta mig en snabbkik på forumet innan jag fastnar allt för mycket i tv:n!
Ha en trevlig kväll!

En stund för mig själv

Ja Tindra har suttit i min famn hela morgonen. Hon vill verkligen leka, men efter en liten stund lägger hon ner huvudet och bara myser. Det är för underbart! Men nu har hon fått lägga sig i sängen för att vila. Så nu har jag en stund för mig själv. Det är ganska skönt det med faktiskt. Jag känner mig så himla trött idag fastän man har fått sova mer inatt än natten till igår, för den var hemsk! Men Tindra fick en alvedon igår innan sängdags, kanske var därför hon somnade och sov så bra. Inte vet jag, men skönt var det. Och jag kom i säng relativt tidigt igår med! TJOHOO! Tror att jag lade mig runt 22.30-23 nån gång..somnade efter 10 minuter eller nått. SKÖNT! Kan ju bara hoppas att jag fortsätter att kunna somna så fort, för det är ju en sak som jag alltid haft problem med..att somna. Aja, det blir ingen tidig kväll ikväll i alla fall, för ikväll går det MASSA bra program på tv4 fakta, haha! Besatt eller vad?

Nu på morgonen skulle jag behöva ringa några samtal. Ska ringa till kurveröds förskola och tacka nej till dagisplatsen där, för igår ringde dom från vårat förstahandsval och erbjöd plats, så där ska hon gå istället. Är nog bättre med för typ alla ungar på vårat område kommer att gå där, så det kändes bra! Sen ska jag ringa till våran hyresvärd och tacka ja till lägenheten på 57an. Och så ska jag ringa till försäkringskassan och fråga hur många dagar jag har kvar. Man kommer ju fan bosätta sig i den där jävla telefonen. Men men, det är ju nödvändigheter i alla fall. Efter att Jesper vaknat ska jag åka och handla, SJÄLV! Känner att jag behöver komma ut ur lägenheten efter att inte ha varit utanför dörren på flera dagar. Känns som att jag behöver det faktiskt.

Nåja, nu ska jag ta tag i ringandet.
Ha en trevlig dag!
Puss!

Det blir nog så!

Ja då har jag precis kommit hem efter att ha kollat på lägenheten. Och det blir nog så att vi tar den. Jag får ringa hyresvärden imorrn i alla fall. Men det är alltså en utgift på ca. 2000 kr extra/månad..nästan 3000 om vi räknar in elen. Hmm. Ja men det får lov att gå! Vi behöver större lägenhet. Och så ska jag ju börja jobba, när jag nu kan få mig ett jobb. Och då blir det nog bra..hoppas jag.. Det behövs nya tapeter i vardagsrummet så jag ska fråga henne om vi kan få det..vill hon bara att vi ska byta en våd (eller två) så frågar jag henne om vi kan få tapetsera om på egen bekostnad i så fall. För jag vill inte ha den färgen som var i vardagsrummet. Aja, det blir nog väldigt bra detta. STÖRRE LÄGENHET JA TACK!!!

Nä det var allt för ikväll.
God natt!

Solbränna!

Ja jag sitter som sagt och kollar igenom massa bilder, och då hittade jag denna bilden:

Snacka solbränna eller?! Jag brukar ju som sagt aldrig bli brun, men på denna bilden var jag rejält brun. Det var sommaren 2006. Alltså snart 3 år sen, haha. Vad säger ni? Ska vi satsa på att få en sån här bra solbränna till sommarn? Ja ska då ge det ett försök i alla fall, hehe. Undra om 2006 var den sommaren som vi var så himla mycket på skara sommarland, det var det nog. Och så var jag väldigt mycket på stranden, för jag var arbetslös har jag för mig. Hmm..ja kanske var så. Skit samma, såhär brun vill jag bli igen i alla fall! Synd bara att man har en massa fula bristningar på magen, man kanske kan sola bort dom? Haha! Njaa, vi får väl se om man vågar visa sig i bikini i sommar, annars får man väl försöka sola magen hemma. HAHA!

Sen tänkte jag bara berätta att jag ska och kolla på en lägenhet klockan 19. En fyra här på samma område. Ska bli spännande att se om den är nått att ha. Tydligen var inte tapeterna sådär jättefina, men smaken är ju som baken, så vi får väl se vad jag tycker. Får återkomma sen när jag varit där. Och vill vi ha den så får jag ringa till våran hyresvärd imorrn, för hon var tvungen att veta så snart som möjligt. För det var fler intresserade. Trodde ju inte att detta skulle gå såhär fort, vi ställde oss ju i kö för bara någon vecka sedan. Men som sagt, jag får återkomma ikväll.

Nä nu ska jag gå och ta tempen på min lilla sjukling!
Kram

Tindra 0-8 månader

Tänkte bara visa hur jäkla fort tiden går med en liten bildserie på Tindra från 0-8 månader. Jag kan knappt fatta det :P

  0 månader

  1 månad

  2 månader

  3 månader

 4 månader (äter sin första smakis)

  5 månader

  6 månader

  7 månader

  8 månader och tycker det är svinroligt att grimasera! Tungan är ute mest hela tiden men inga tänder syns till. Hon kommer nog förbi tandlös, hehe.

Kände bara för att kolla igenom lite bilder..man blir lite nostalgisk när man ser hur liten hon var när hon kom och hur stor hon egentligen är nu. Min lilla fis.

Det var allt för denna gången!
Puss!

Vilken j*vla natt!

Ja usch och fy. Nu är jag så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen alltså. Bara mellan tiderna 19-22 så vaknade Tindra en sisådär 10-12 gånger och ville ha nappen. Jag gick och lade mig 22.15 och har fått springa upp ett antal gånger och ge Tindra nappen. Vissa av gångerna har hon vaknat och skrikit, skrikit så mycket så hon börjar hosta. Efter ett tag har hon somnat om igen. Men klockan 04.20 så ville hon inte somna om utan hon bara skrek. Så jag lade henne emellan oss, då blev hon lugn, men hon har inte sovit. Hon har legat och vridit och vänt på sig, sen har hon tjötat, gnällt tappat bort nappen ÅÅHH!!! Jag höll på att bli galen!! Så nu kan jag säga att jag är SVINTRÖTT!! Men jag känner att jag inte vill lägga mig och vila nu, för då lär jag vara SÅ pigg ikväll och det vill jag inte. Men vi får väl se. Kan hända att jag ändå lägger mig en stund sen när Jesper vaknar, så får han ta hand om Tindra en stund. Nu ligger hon och vilar, men jag vill få en stund för mig själv så jag orkar inte lägga mig nu.

Tog även tempen på Tindra imorse, bara för att se eftersom hon ändå hostar så pass mycket. Och jaa, hon hade 38 prick, inte så högt med andra ord. Men då hade hon ju vilat också så den blir säkert högre ikväll. Stackarn. Tur att jag var på apoteket igår och köpte på mig Nezeril nässpray och lite alvedonsuppar. Känns som att det kan behövas sen, i alla fall alvedonen. Nåja, det återstår att se.

Så nu blir det att hålla sig inne ett tag till, SUCK!! Jag som funderade på att åka till Ullared på torsdag och möta upp Martin och Martina och självklart söta Cornelia. Men jag tror inte att någon vill vara barnvakt till Tindra om hon är sjuk och självklart drar jag inte med mig henne till Ullared om hon inte är helt frisk, så plågsam tänker jag inte vara. Fasen också. Jaja, vi får väl vänta till nästa vecka med att åka dit i så fall.

Nää nu får jag nog sluta skriva, blir så mycket klagomål annars. Från min sida alltså..

Ha en trevlig dag!

Tidig kväll

Ja jag tror faktiskt att jag ska gå och lägga mig nu. Jag har en liten känsla om att Tindra kommer vara sjuk imorrn. Så för att orka med gnäll och sånt så känner jag att jag behöver sova. Tindra har "bara" vaknat ca 10 gånger sen hon somnade halv 7. Hmm..jaa vi får väl se hur hon mår imorrn.

Nä jag orkar inte skriva mer nu.
KÄNNER FORTFARANDE INGEN SMAK PÅ MAT OCH SÅNT!! BLÄÄÄÄ!!!

God natt och sov gott!

Utmanad igen :P

Nu blev jag utmanad av http://mammaanki.blogg.se att jag skulle blogg om den fjärde bilden i den fjärde mappen och den sjätte bilden ur den sjätte mappen, spännande, haha.

Här kommer 4 ur 4


Haha! Jespers airsoftbössa som han hade för ett tag sen :P

Här kommer 6 ur 6


Oj! Känns som att det där var ett tag sen alltså, haha! Det var i alla fall 11 oktober 2007 som vi tog den bilden :) Tänk när man får göra om den upplevelsen, haha!

Nu är det ju tänkt att jag ska utmana er med, så jag utmanar ALLA som läser min blogg att göra denna, skriv gärna en rad sen så jag kan kika in på era bilder!

Puss!

En utmaning till er

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem. Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Malin
2. Ett ord på fyra bokstäver: Mina
3. Flicknamn: Mindra
4. Pojknamn: Mikael
5. Yrke: Mattant
6. Färg: Marinblå
7. Klädesplagg: Mysbyxor
8. Mat: Mjölk
9. Sak i badrummet: Maskin (tvätt) 
10. Plats/stad: Mongoliet
11. En orsak att vara sen: Mörbultad
12. Något man skriker: MEEEN!!!
13. Film: Mina jag och Irene
14. Något man dricker: Mangothé
15. Band: Mimikry
16. Djur: Mus
17. Gatunamn: Måndagsvägen
18. Bil: Mustang
19. Sång: Mamma (med Dia Psalma)
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Maratonlöpning

Jag utmanar:
Martina (http://beautywolf.blogg.se)
Anki (http://mammaanki.blogg.se)
Nina (http://gudinnans.blogg.se)
Malin (http://malinkrewer.blogg.se)
Jennyli (http://ddb.blogg.se)

God morgon Sverige!

Ja idag känner jag mig betydligt piggare. Hostar och snuvar fortfarande, men inte alls lika mycket. Nu börjar Tindra bli sjuk istället. Hon har hostat hela natten och även nu på morgonen. Så jag bara väntar på att hon ska bli förkyld och få feber med. Man kan ju alltid hoppas att hon slipper det, men skulle ju inte tro det faktiskt. Men egentligen är det ju bara bra om hon blir sjuk nu, det ska ju vara det för att kunna bygga upp immunförsvaret. Så vi får väl se. Jag är i alla fall glad att jag kanske hinner bli frisk innan hon blir sjuk, för då orkar jag ta hand om henne. Annars hade Jesper fått stanna hemma från jobbet, och det är ju mindre bra, men aja. Det löser sig.

Dock är ju inte denna morgon så god egentligen. Vi har ju haft TOPPENVÄDER nästan hela förra veckan. Och det firades med att börja denna veckan med snö. Tar det aldrig slut? Jag är så less nu, jag vill bara ha vår. Så man kan gå långa promenader utan att frysa. Solen skiner och snödropparna börjar tränga sig fram. Åååh måtte det bli vår snart. Hade det varit någorlunda fint väder idag hade vi nog åkt ner till skeppsviken och promenerat en sväng. Men nu blir det inte så. Istället ska jag åka ner till arbetsförmedlingen och skriva in mig. Skojsigt värre.

Nä, nu ska jag ta och kika vidare en liten sväng. Återkommer säkert senare.
Ha en trevlig dag!

Såhär såg dagen ut

Vaknade klockan 7, Tindra ville inte sova mer. Dags för välling. Sen lite lek, jag kollade på tv. Tindra började gnälla, trodde hon ville sova, men icket. Hon var vaken en timme längre än vanligt. Jesper klev upp. Tindra somnade till slut efter en STOR portion gröt. Hon sov en timme. Sen kollade vi på High School musical 3, den var bra, men jag gillar ju sånna filmer, hehe. Sen var det mat för Tindra igen. Sen lite mera bus. Sen mera mat, mera bus, titta på tv. Sen mat för oss, sen mellanmål för Tindra, sen mera bus, välling och nu ligger hon  sängen. Jag har ingen aning om vad jag ska göra. Ska nog sätta mig och kolla om det finns nått jobb till mig kanske? Ja, det lät som en bra idé. Men först ska jag bara tipsa om en sak..

Tänkte tipsa om en marinad som vi köpt. Den hette "American marinade" kort och gott. Den hade lite speciell smak men jag tyckte att den var riktigt god. Jaa, jag har fått tillbaka smaksinnet något sånär. Vi marinerade skinkschnitzlar och åt det tillsammans med pommes. Och som sagt. Riktigt gott. Jesper gillade inte riktigt smaken, vet inte varför, men jag gillade den. Tror att jag kan beskriva smaken som lite..hmm..rökig? Kanske? Nåja, gott var det i alla fall. Jag hittade marinaden på ica maxi i den gången som heter "Mat från främmande länder" (eller nått i den stilen).

Nää nu ska jag kika vidare. Tror nog att detta blev sista inlägget för ikväll. Men sov så gott!
Natti!

Pinan fortsätter..

Nu ska jag fortsätta klaga på min förkylning. Det är egentligen hemskt att man kan klaga så mycket på nått som är så simpelt, det finns faktiskt dom som har det tusen gånger värre. Men men. Nu är det så jag är. Jag gillar att klaga, haha! Mina smaklökar börjar väl sakta men säkert komma tillbaka. Jag kände liiite smak när jag kryddade en varm macka med MASSA MASSA vitlökspulver. Haha, det var gott i alla fall. Vitlök är bra mot förkylning och sen är det ju självklart gott. Det är faktiskt lite tråkigt att inte Jesper gillar vitlök. För jag fullkomligt ÄLSKAR vitlök. Aja, det blir nog bra. Han hindrar ju inte mig ifrån att äta det i alla fall, hihi.

Tindra har i alla fall varit duktig idag. Hon har ätit sin största portion med gröt nånsin! Fast jag får nog ta på mig "äran". För hon krånglar ju som sagt en hel del med maten, och det har ju visat sig hos bvc nu. Hon hade ju bara gått upp 100 gram sist. Men i alla fall, för att återkomma till gröten. Jag satte mig på datastolen, med henne framför mig. Sen satte jag på Arne Alligator på datorn och där satt Tindra, blick stilla, gapade och svalde. Så all gröt gick ner av bara farten! Nu tänker ni säkert "vafan är det för morsa som lär sin unge kolla på "tv" när hon ska äta??". Men då kan jag tala om för er att jag hellre låter henne kolla på det, och äta ordentligt, än att bråka med henne utan arne och inte få i henne hälften ens en gång. Jag har bråkat med hennes mat i närmare 4 månader nu och är ganska less. Hon åt utan protester medan hon kollade på arne, så det tänker jag fortsätta med om det betyder att hon äter bra! Så det så! Säg vad ni vill!

Min kära syster fyller år idag med. Så Anna-Carin, om du läser detta vill jag bara säga GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!!

Nä nu ska jag gå och ta hand om mitt lilla busfrö!
Puss och kram!


RSS 2.0