God kväll!

Ja då sitter man här i lugnet. Trodde att jag skulle bli knäpp på min kära dotter förut. Hon var svintrött och gnällig så hon fick lägga sig strax efter sex. Hon slocknade direkt! Men 10 minuter senare vaknade hon igen, och där har hon legat och tjötat, gnällt hostat och tjötat lite till, haha! Till sluuuut somnade hon en timme senare. Får väl se om hon vaknar av att hon hostar igen. Kan ju alltid hoppas att hon somnar ordentligt nu.

Jag tänkte ju att jag skulle se på förlossningskliniken nu, men jag har fastnat på femman och kollar på arga snickaren. Får väl se om jag zappar över i reklamen, då kanske jag fastnar där istället. Risken finns.

För att börja tjöta om en annan sak så kommer vi få kontraktet på den nya lägenheten imorrn! Hyresvärden skulle ändå till vårat område imorn så hon skulle slänga ner kontraktet i brevlådan. Så vi kan skriva på det och skicka det till henne igen. Känns bra. Men ändå rätt nervöst. Så stor lägenhet har vi aldrig bott i. Eller ja, bott har vi gjort båda två (Jesper har ju till och med bott i just den lägenheten med sin familj förut), men vi har aldrig haft en sån stor lägenhet tidigare. Känns pirrigt men skönt. ÄNTLIGEN få ett eget sovrum, Tindra får eget rum, vi får ett datarum, jag får en walk-in-closet HAHA! Ja och så två toaletter. Dock ett liiite mindre kök och ett liiiiite mindre vardagsrum, men det är långt ifrån litet måste jag säga. Jag ser verkligen fram emot att flytta. VILL FLYTTA NU! Men jag får hålla mig. Inflyttningsdatum är 1 juni, så det blir inget norrland för oss. Möjligtvis att vi åker efteråt eller innan, men jag vet inte än. Det blir nog bra!

Nä jag får nog ta mig en snabbkik på forumet innan jag fastnar allt för mycket i tv:n!
Ha en trevlig kväll!

Kommentarer
Postat av: Jennyli

Har precis skrivit ett inlägg om op o allt! In o läs ;-)



Grattis till lägenheten! Vad mysigt =) Vi skulle oxå behöva större egentligen, har en 3a nu,, men är så bra område vi bor i, o här finns inga hyres-4or! Surt, men jaja, de funkar =)



kram!

2009-03-05 @ 09:14:39
URL: http://ddb.blogg.se/
Postat av: freja

åååh jag vill oxå bo större. vi bor i en 2'a :/

2009-03-05 @ 17:17:11
URL: http://stocktownstories.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0