Ljuvliga snö! Och lite träningstips..

Jahapp, imorse när man vaknade låg ett fiiiint snötäcke på marken. Helt fucking underbart! Eller INTE! Jag hoppas verkligen att ni förstår att jag är ironisk? För just nu vill jag inget hellre än att det ska bli vår. Igår strålade solen, det var varmt och gott och det kändes som att våren var på gång, och idag är det snö. När ska detta sluta då? Jag vill kunna gå ut och gå i solen, ta några bilder på vårtecken..hrmf..nä förbannad, det blir jag det!

Jag fick en fråga om att tipsa om de roligaste träningsvideosarna. Jag kan nu bara tipsa om de videos som jag själv har provat. Så jag tipsar om Deanne Berry - aerobic dance workout (sexy lessons). Den är sjukt jobbig men grymt rolig faktiskt! Jag tycker inte att det egentligen är så mycket dans i den, men den rekomenderar jag ändå. Och sen rekomenderar jag Pilates for dummies. Jag vet att det låter skitknäppt och man känner sig verkligen blåst när man sätter på den videon, men den ger bra träning och i den övar man även upp vigheten, så den är bra! Sen har jag även provat Carmen Electras - Hip hop. Det var en koreografi som var enkel och rolig men dock väldigt kort. Träningsvideon var bara 20 minuter eller nått sånt, men vill man lära sig några sköna hip hop moves så är den super! Jaa, det var lite tips från mig. Kanske kommer fler när jag hittat några andra som jag gillar.

Får se om jag orkar åka ner till öf idag. Jag är så sjukt trött. Vet inte varför. Tindra vaknade iofs halv 6, men vi klev inte upp fören 7. Sen gick vi och lade oss 8 igen och sov till 9, hehe. Men det behövde jag. Får väl se om jag piggnar till snart. För jag skulle verkligen vilja åka till öf-unga mammor. Kanske man kan lära känna någon i sin egen ålder. Får väl se på det. Och biblioteket. Jag hade ju velat läsa ut den boken jag håller på med. Men böckerna ska snart vara inlämnade igen. Jaja, som sagt får se om det blir idag eller om jag väntar till på torsdag då det är öf igen, fasst dock inte unga föräldrar.

Nä nu ska jag kika vidare en snabbis innan Tindra ska få lite gröt.
Ha en trevlig dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0