I nyttigheternas tecken!

Ja denna kvällen har gått i nyttigheternas tecken kan jag lova! Först började vi med en ny pilatesvideo i ungefär 30 minuter. Sen körde vi en video med Katie Price (Jordan) och den var faktiskt bra. Mycket skuttande, men bra. Och den körde vi väl i 40-45 minuter eller nått, för allt som allt höll vi på i 1 timme och 15 minuter. Väldigt bra jobbat av oss tycker jag! Sen efter träningen gick vi ut i köket och gjorde juice. Massa frukt och MASSA c-vitaminer. Självklart fotade jag med, haha! Här kommer bilderna.


Första juicen bestod av kiwi, apelsin och äpple. Den var rätt sur men fruktansvärt god! Och som sagt mycket vitaminer i den!
Sen gjorde vi en juice med jordgubbar, banan och lite lite kiwi. Sen fyllde vi även på med lite hallonyohgurt. Den blev också god, lite mer som en smoothie, men den var inte lika god som den första..här kommer bilderna på den.


Krewer kör i en jordgubbe i juicepressen.



Och så såg den ut. Så idag har vi verkligen varit nyttiga! Och man blir så pigg och man känner sig så uppfriskad av så mycket vitaminer!

Imorrn kommer vi göra nästan samma sak. Fast då ska vi bara köra Jordans träningsvideo som var 60 minuter om jag inte minns fel. Sen efter träningen ska vi göra juice. Men imorrn blir det med lite grönsaker i med, får väl se hur det smakar. Men har man en tillräckligt stark fruktsmak så går det nog ner. Banan har ju en tendens att smaka väldigt mycket så det blir nog att köra ner massa banan, sen ska vi köpa linfrön (bra för magen), selleri och säkert så blir det kiwi och/eller apelsin med. Här ska jag lära mig att få i mig grönsaker! Även om det är i mer flytande konsistens men det ska ner! För då kanske man kan göra en sån smoothie till lunch istället för att äta "fast föda". För då får man ändå i sig tillräckligt med vitaminer och mineraler (??). Låter inte detta som en bra diet? Det tycker jag i alla fall. Men jag får helt enkelt prova det imorn och så får jag se vad jag tycker innan jag bestämmer mig.

Men innan vi ska köra denna nyttiga kvällsunderhållning så ska vi ut till torp. Malin K ska shoppa lite och så ska vi ju handla som sagt. Men det blir nog bra detta.

Haha var föresten ute och busade lite med Turbo (katten) på våran baksida. Ville knäppa lite fräcka kort. Och titta här vad jag lyckades med, haha!


Han hoppar efter bollen som en hund alltså! Haha! Ska försöka knäppa lite liknande kort imorrn men då ska jag försöka få en bättre vinkel så att det syns bättre. Men lite coolt ändå?! Haha!

Nä nu ska jag lägga in lite bilder på Tindra och hennes tjusiga frisyr på bilddagboken! Ni kan adressen dit va? Annars kommer den här..som vanligt http://mrsanderss0n.bilddagboken.se

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Kommentarer
Postat av: Nina

Hej malin om du läser i boken som földe med pressen så ska du inte köra ner banan i den för den innehåller inge vätska. Hoppas att drinkarna smakar bra.

2009-03-31 @ 22:42:24
Postat av: Anonym

Nu blir detta långt haha.



Jadu om man ska betala den så blir det ju avbetalning och man kan få räntefritt ett år men sen månad 13 så blir räntan på 11,3 procent eller vad det nu var. Jag har ingen aning om varför de inte har kommit någon räkning och det är ändå 2 månader sen dom köpte.



Nej inte får man någon gratis då hade jag ägt en nu ;) Men vi hade första veckan att om man sålde 3 stycken så fick man en BAS men jag sålde bara 2 så då blev det en GPS hehe. Jag tror nog att man hade fått den billigare om man jobbar där, jag har inte frågat hehe.



Jag gjorde som så att jag använde mitt visningsexemplar hemma, den han använde hos er använder han säkert hemma för han måste alltid fara och flänga med den in och ut ur hemmet för man får inte ha den i bilen, så det var gode nice men kan säga att arbeta med de där företaget är slitsamt plus att dom har blåst mig på några tusen :( lurendrejeriföretag.



Jobbade från 10 på morgonen och kunde vara hemma 00 på natten och jag har bara fått i lön det jag har sålt för. Så gode arg är jag haha.



Börja icke jobba där ;P

2009-04-01 @ 00:38:49
URL: http://elaaine.blogg.se/
Postat av: E

Åh vad duktig du är, både nyttigt och gott. Ha en trevlig onsdag.

2009-04-01 @ 08:42:43
URL: http://thedevilwears.blogg.se/
Postat av: Emelie

Shit vad den där andra med jorgubbar såg god ut!! :O

2009-04-01 @ 09:10:31
URL: http://emeliesbaby.blogg.se/
Postat av: Nina

va gott det såg ut!

2009-04-01 @ 09:49:52
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Anna Ellegaard

Åh vad gott det såg ut =) Visst är det gott med massa vitaminer, sen blir man ju pigg också =) Själv gör jag en smoothie varje morgon, man kan ju variera i all oändlighet hehe bara fantasin som sätter stopp. Smoothie är ju ett bra sätt att få i sig grönsaker med =)



Måste säga att det låter roligt med träningsvideo, jag kanske skall investera i en =)

2009-04-01 @ 11:59:52
Postat av: Toffs

Riktigt snyggt kort på kissen! Det är kul att experimentera!

2009-04-02 @ 12:17:52
URL: http://gilgamesh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0